Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προσπάθησα να επικοινωνήσω στον ΕΟΔΥ στο τηλ. 2105212054 αλλά η γραμμή δεν ανταποκρίνεται. Θα ήθελα να μάθω τα εξής. Εγώ μέχρι προσφάτως έκανα 2 rapid την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Στο τέλος του χρόνου βρέθηκα θετικός στον κοροναιό και έβγαλα πιστοποιητικό νόσησης. 1) Για όσο διαρκεί το πιστοποιητικό σημαίνει αυτομάτως ότι δεν χρειάζεται να κάνω τα 2 rapid στην δουλειά ? 2) Ποιά είναι η διάρκεια του πιστοποιητικού, διότι ενώ έχουμε ακούσει για 3 μήνες το δικό μου πιστοποιητικό που βγήκε τέλος του χρόνου γράφει πάνω ότι έχει ισχύς μέχρι 28/6  3) Γιατί το πιστοποιητικό δεν ισχύει άμεσα αλλά μετά από 1 μήνα ? Εγώ αυτή τη στιγμή έχω βγάλει αρνητικό self test και έχω επιστρέψει στην δουλειά καθώς έχουν παρέλθει 2 εβδομάδες και δεν έχω κανένα σύμπτωμα και το πιστοποιητικό νόσησης γράφει ότι ισχύει από 29/1. Το μεσοδιάστημα αυτό καλύπτομαι απο το να μην χρειάζεται τα δύο αρνητικά rapid στην δουλειά μέχρι που θα ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης ? 4) Επίσης απ΄ οσο έχω καταλάβει εμείς τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε αρνητικό rapid διότι πηγαίνοντας στο ψηφιακό πιστοποιητικό του gov, γράφει ότι δεν μπορεί να εκδοθεί αρνητικό rapid αφού ήδη έχει καταχωρηθεί θετικό αποτέλεσμα και το ερώτημα μου είναι ότι εμείς πως μετακινόμαστε αφού αρνητικό rapid δεν μπορούμε να βγάλουμε και το πιστοποιητικό νόσησης θέλει σχεδόν 3 εβδομάδες ακόμη για να ισχύσει (ενώ η καραντίνα με τα τωρινά δεδομένα λογίζεται γύρω τις 10 ημέρες) ? και 5) εάν τελικά το πιστοποιητικό νόσησης δεν ισχύει για 6 μήνες όπου λέει επάνω αλλά για 3 μήνες τότε στην δική μου περίπτωση αφού το έβγαλα τέλος του χρόνου θα ισχύει μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή επειδή το πιστοποιητικό νόσησης ισχύει από τέλη Ιανουαρίου τότε με τους 3 επιπλέον μήνες θα ισχύει μέχρι τέλη Απρίλη ? Ευχαριστώ. Καλή χρονιά !

Επεξ/σία από John-n78
Δημοσ.

πολυ ωραιες οι αποριες σου... αν καταφερεις και ερθεις σε επικοινωνια με τον ΕΟΔΥ και σου απαντησουν κατι απο ολα αυτα γραφτο και εδω μπας και καταλαβω και εγω τι γινεται.
Αποτελεσμα PCR θετικο στις 7/1, βγαζω το πιστοποιητικο και λεει 
Πιστοποιητικο εγκυρο απο 2022-02-06
Πιστοποιητικο εγκυρο εως 2022-04-07 
Που σημαινει οτι μεχρι τις 5 Φεβρουαριου πως θα κυκλοφορω αφου δεν μπορει να καταχωρηθει αρνητικο rapid??
Ευλογες αποριες

παρακαλουθω

Δημοσ.

Δεν σηκώνουν τηλέφωνο ποτέ.Μια βδομάδα προσπαθούσε η αδερφή μου να πάρει τηλέφωνο και δεν το σήκωσε ποτέ κανένας.

Τελικά στείλαμε ένα email με έναν ψεύτικο αριθμό πρωτοκόλλου και σε δύο ώρες πήραμε κατατοπιστική απάντηση.Δεν κάνω πλάκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτά που έχω καταλάβει εγώ, αφού νόσησα είναι ότι το πιστοποιητικό έχει ισχύ 90 ημέρες από το πρώτο περασμένο pcr. Θα ενεργοποιηθεί στις 14 πρώτες ημέρες άσχετα με το τι λέει. Μέχρι να ενεργοποιηθεί κάνουμε ότι κάναμε και πριν δηλ. rapido.

Εμείς 2 εβδομάδες σχεδόν ακόμα περιμένουμε να μας καλέσει η πολιτική προστασία για οδηγίες, ιχνηλάτηση. Κολοκύθια

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.

Με την ρύθμιση όπου οι εμβολιασμένοι, μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό νόσησης μόνο με rapid, τι έγινε τελικά;

Νόσησε δικός μου άνθρωπος, λίγο πριν το πέρας του 6μήνου και την εκτέλεση της τρίτης δόσης. Έκανε rapid και δηλώθηκε κανονικά ως νοσούντας ωστόσο πουθενά δεν προκύπτει πιστοποιητικό νόσησης.

Ο ΕΟΔΥ δείχνει τεχνικό πρόβλημα σε κλήση που έγινε, στο ΚΕΠ ζήτησαν βεβαίωση με PCR  για πιστοποιητικό όταν η αναπληρώτρια υπουργός υγείας δήλωσε δημόσια οτι με rapid οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται PCR.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ ας το παραθέσει.

Δημοσ.

Το ίδιο ζήτημα έχω και εγω. Νόσησα στις 3/01 και ως τριπλά εμβολιασμένη επαναπαύθηκα στο ότι δε χρειάζεται να κάνω PCR αλλά θα εκδοθεί πιστοποιητικό νοσησης με RAPID. Κοντεύουν ήδη 10 μέρες  και ακόμα το σύστημα στο GOV δεν έχει αλλάξει θέλει μόνο θετικό αποτέλεσμα σε PCR. Εντωμεταξύ εγώ έλειψα από την εργασία μου για 4 μέρες, όποτε αν δεν προσκομίσω νοσησης δεν θα πληρωθώ. Τα τηλέφωνα όλων των φορέων δεν απαντούν και εννοείται κανένας δεν σε είναι ενήμερος για τίποτα. Αν σας γίνει κάποια ενημέρωση, απαντήστε εδώ μέσα γιατί πραγματικά όλη αυτή η ανοργανωσιά έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, verylife78 είπε

πολυ ωραιες οι αποριες σου... αν καταφερεις και ερθεις σε επικοινωνια με τον ΕΟΔΥ και σου απαντησουν κατι απο ολα αυτα γραφτο και εδω μπας και καταλαβω και εγω τι γινεται.
Αποτελεσμα PCR θετικο στις 7/1, βγαζω το πιστοποιητικο και λεει 
Πιστοποιητικο εγκυρο απο 2022-02-06
Πιστοποιητικο εγκυρο εως 2022-04-07 
Που σημαινει οτι μεχρι τις 5 Φεβρουαριου πως θα κυκλοφορω αφου δεν μπορει να καταχωρηθει αρνητικο rapid??
Ευλογες αποριες

παρακαλουθω

Δηλαδή το πιστοποιητικό έχει ισχύς 2 μήνες (6/2 - 7/4) ? Τότε γιατί μας λένε 3 μήνες ?

Πάντως ρώτησα αρκετά φαρμακεία και οι περισσότεροι δεν ήξερα τι ισχύει και σε προέτρεπαν στον ΕΟΔΥ (ο οποίος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα) ενώ κάποιο φαρμακείο δεν ήξερε καν ότι το πιστοποιητικό νόσησης ισχύει μετά από 1 μήνες. Εν τέλει πήγα στο φαρμακείο όπου έκανα τα rapid και μου είπε ότι το σύστημα σε αναφέρει μέσα ως θετικό και περιμένει πότε θα βγεις αρνητικός ώστε να ξεκλειδώσει το σύστημα και να απαιτεί μετά rapid μέχρι την ημερομηνία που θα ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης. Οπότε του λέω, καλύτερα να μην κάνω rapid ώστε να μην ξεκλειδώσει και να περιμένω πότε θα έρθει η ημερομηνία που θα ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης. Εκεί μου λέει ότι το μέγιστο είναι 14 ημέρες αλλά μπορεί να μου το είπε και έτσι ώστε να κάνω το rapid για να πάρει τα χρήματα διότι προηγουμένως μου έλεγε ότι εάν είναι να σου έρθει πρόστιμο στην δουλειά επειδή απαιτούνται 2 rapids την εβδομάδα τότε θα σε έχουν ειδοποιήσει μέσω μηνύματος και του το είπα αυτό, ότι αφού δεν με έχουν ειδοποιήσει άρα μάλλον δεν διατρέχω κίνδυνο οπότε λογικά δεν χρειάζεται να κάνω rapid (διότι φοβόμουν μην ξεκλειδώσει τα rapids και μετά χρειάζεται να κάνω για 3 εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πιστοποιητικού) αλλά εκεί επέμεινε για το max των 14 ημερών και λόγω της άγνοιας και υπό του φόβου μην μου έρθει κανένα πρόστιμο, έκανα το rapid και το δήλωσε κανονικά στην πλατφόρμα ως αρνητικό.

Εάν έχει και κάποιος άλλος παρόμοια ιστορία όπου είναι ανεμβολίαστος και απαιτείται να φέρνει 2 rapids την εβδομάδα και νόσησε, ας μας πει τι έκανε στην δουλειά με τα rapids και από πότε τον κάλυπτε τον πιστοποιητικό.

14 ώρες πριν, Christos84# είπε

Δεν σηκώνουν τηλέφωνο ποτέ.Μια βδομάδα προσπαθούσε η αδερφή μου να πάρει τηλέφωνο και δεν το σήκωσε ποτέ κανένας.

Τελικά στείλαμε ένα email με έναν ψεύτικο αριθμό πρωτοκόλλου και σε δύο ώρες πήραμε κατατοπιστική απάντηση.Δεν κάνω πλάκα.

Φίλε μπορείς να αναφέρεις το email στο οποίο στείλατε και με τι τρόπο αναφέρατε μέσα στο κείμενο τον αριθμό πρωτοκόλλου μπας και εμείς μπορέσουμε να βγάλουμε καμία άκρη.

14 ώρες πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, αυτά που έχω καταλάβει εγώ, αφού νόσησα είναι ότι το πιστοποιητικό έχει ισχύ 90 ημέρες από το πρώτο περασμένο pcr. Θα ενεργοποιηθεί στις 14 πρώτες ημέρες άσχετα με το τι λέει. Μέχρι να ενεργοποιηθεί κάνουμε ότι κάναμε και πριν δηλ. rapido.

Εμείς 2 εβδομάδες σχεδόν ακόμα περιμένουμε να μας καλέσει η πολιτική προστασία για οδηγίες, ιχνηλάτηση. Κολοκύθια

Ναι αλλά όμως με το που βγει το PCR ότι είσαι θετικός και ας υποθέσουμε ότι είσαι για δύο εβδομάδες με κορονοιό, θα πρέπει αυτές τις εβδομάδες να πηγαίνεις θετικά rapid στην δουλειά ? Σε εσένα αν και έλεγε για 1 μήνα μετά ότι θα ισχύει το πιστοποιητικό, άρχισε να ισχύει μετά από 14 ημέρες ? 

14 ώρες πριν, nickol-us είπε

Με την ρύθμιση όπου οι εμβολιασμένοι, μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό νόσησης μόνο με rapid, τι έγινε τελικά;

Νόσησε δικός μου άνθρωπος, λίγο πριν το πέρας του 6μήνου και την εκτέλεση της τρίτης δόσης. Έκανε rapid και δηλώθηκε κανονικά ως νοσούντας ωστόσο πουθενά δεν προκύπτει πιστοποιητικό νόσησης.

Ο ΕΟΔΥ δείχνει τεχνικό πρόβλημα σε κλήση που έγινε, στο ΚΕΠ ζήτησαν βεβαίωση με PCR  για πιστοποιητικό όταν η αναπληρώτρια υπουργός υγείας δήλωσε δημόσια οτι με rapid οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζονται PCR.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ ας το παραθέσει.

Πάντως απ' ότι έχω διαβάσει και πιστοποιητικό νόσησης να καταφέρει να πάρει μέσω rapid (αν και στην δουλειά χρειάζεται μόνο rapid για να σου δικαιολογήσουν την άδεια), εάν θέλει να πληρωθεί στην άδεια το ποσοστό που βάζει ο ΕΥΚΑ χρειάζεται PCR.

9 ώρες πριν, Zarakia89 είπε

Το ίδιο ζήτημα έχω και εγω. Νόσησα στις 3/01 και ως τριπλά εμβολιασμένη επαναπαύθηκα στο ότι δε χρειάζεται να κάνω PCR αλλά θα εκδοθεί πιστοποιητικό νοσησης με RAPID. Κοντεύουν ήδη 10 μέρες  και ακόμα το σύστημα στο GOV δεν έχει αλλάξει θέλει μόνο θετικό αποτέλεσμα σε PCR. Εντωμεταξύ εγώ έλειψα από την εργασία μου για 4 μέρες, όποτε αν δεν προσκομίσω νοσησης δεν θα πληρωθώ. Τα τηλέφωνα όλων των φορέων δεν απαντούν και εννοείται κανένας δεν σε είναι ενήμερος για τίποτα. Αν σας γίνει κάποια ενημέρωση, απαντήστε εδώ μέσα γιατί πραγματικά όλη αυτή η ανοργανωσιά έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!!

Όπως είπα και πιο πάνω, για να πληρωθείς χρειάζεται να προσκομίσεις PCR (ακόμη και εάν είσαι εμβολιασμένη) στον ΕΥΚΑ. Ακόμη και εάν καταφέρεις και βγάλεις πιστοποιητικό νόσησης μέσω rapid, τότε δεν σε καλύπτει για τον ΕΥΚΑ ώστε να σε πληρώσει στο ποσοστό που θα σου έδινε. Θέλει μόνο PCR ασχέτως εμβολιασμού. Κάπως έτσι έχω διαβάσει τα πράγματα, ας μας απαντήσει κάποιος που το γνωρίζει αυτό στην πράξη.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Zarakia89 είπε

Από εδώ δε μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη;  -> Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για απουσία από την εργασία   

Χρειάζεσαι όμως και γνωμάτευση γιατρού ο οποίος θα δηλώσει το διάστημα που νόσησες.

Δημοσ.

Εστειλα και εγω email χθες ... αλλα καμια απαντηση.
Εντωμεταξυ απο την σελιδα τους στο fb Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (facebook.com) ειμαι αποκλεισμενος λογω προηγουμενης διενεξης με τον πρωη προεδρο Αρκουμανεα... 
Βλεπεις αυτο ειναι το νοημα της δημοκρατιας τους εκει στη Νεα δημοκρατια... τωρα αποκτα νοημα το ονομα του κομματος τους.
Δυστυχως αυτη ειναι κατασταση, ανοργανωσια σε ολα τα επιπεδα

7 ώρες πριν, John-n78 είπε

Δηλαδή το πιστοποιητικό έχει ισχύς 2 μήνες (6/2 - 7/4) ? Τότε γιατί μας λένε 3 μήνες ?

Δεν ξερω φιλε μου, εγω εβαλα το δικο μου σαν παραδειγμα. Αν εχει καποιος αλλος κατι αλλο ας το πει να δουμε τι ισχυη τελικα. Το θεμα ειναι που δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη με τιποτα γιατι ολα αυτα βασιζονται σε ΚΥΑ που αλαζουν συνεχεια, ρωτησα δικηγορο, και μου ειπε ...

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Christos84# είπε

Και πήραν και επιδόματα για την ''προσφορά'' τους στην πανδημία..Ε ρε σανίδα που θέλουν..

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 12:29 ΜΜ, John-n78 είπε

Κατι ερωτησεις που κανετε...Γιατι ειναι απατεωνες,κατα τα αλλα νοιαζονται για την υγεια μας που σε λιγο ουτε ρευμα θα εχουμε αλλα ουτε και να φαμε λογω ελλειψεων και ακριβειας!
Και μια υποσημειωση σε περιπτωση που καποιος νοσησει και δευτερη φορα δεν θα μπορει να βγαλει και αλλο πιστοποιητικο νοσησης,ειτε κανεις εμβολιο,ειτε οχι!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 9:52 ΜΜ, Christos84# είπε

Σε διεύθυνση στείλατε email και πώς αναφέρατε το πρωτόκολλο μπας και στείλουμε και εμείς και βγάλουμε καμία άκρη ?

Δημοσ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ μας είπαν:

Το ΦΕΚ ισχύει από τις 4/1/2022(εδώ να σημειωθεί οτι οι δηλώσεις της κα Γκάγκα να μην προβαίνουν οι εμβολιασμένοι σε pcr έγιναν της 30/12/2021)

Μετά μας είπαν να στείλουμε αίτημα στο υπουργείο ψηιφιακής διακυβέρνησης με την περίπτωση μας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε οτι είναι αρκετός κόσμος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και δυστυχώς στην πλατφόρμα δεν υπάρχει πρόβλεψη.

Όποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ή αν αλλάξει κάτι παρακαλείται να ενημερώσει

Δημοσ.

Ρωτούσα και εγώ 1 συνάδελφο για να καταλάβω τι γίνεται.

Από τα λεγόμενά του:

Ανεμβολίαστος.Είχε πυρετό, έκανε PCR και βγήκε θετικό.Ενημέρωσε την εταιρία, τους έστειλε το PCR και βγήκε σε αναρρωτική.

Επέστρεψε στην δουλειά μετά απο 2 εβδομάδες και είπε πως για 1 εβδομάδα είχε πυρετό και γενικώς δεν ήταν καλά.Τον ρώτησα αν πήρε γνωμάτευση απο γιατρό για να βγεί το πιστοποιητικό νόσησης και είπε πως απλώς έκανε το PCR και το διαγνωστικό κέντρο το ανέβασε στο gov.gr.Επίσης πως πρίν έρθει, πως έκανε rapid test και είναι πλέον αρνητικός, δεν μου διευκρίνισε σε πόσες ημέρες ήταν αρνητικός.

Δηλαδή πλήρωσε τουλάχιστον 2 PCR και μερικά rapid test σε αυτές τις 2 εβδομάδες για να γνωρίζει πότε είναι αρνητικός έτσι ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά.

Επειδή του είπα πως άκουσα πως το πιστοποιητικό νόσησης θα έχει πλέον ισχύ για 3 μήνες, τον ρώτησα και είπε πως το δικό του πιστοποιητικό νόσησης έχει ημερομηνία λήξης σε 6 μήνες.

Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί τους επόμενους μήνες να πληρώνει rapid test.

1)Για πόσο ισχύει τελικά το πιστοποιητικό νόσησης; Ισχύει το ίδιο για εμβολιασμένους και μη;

2)Γιατί η κυβέρνηση λέει πως σε 5 ημέρες μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά αυτός που νοσεί αν δεν έχει συμπτώματα;Είναι τόσο σίγουροι πως δε έχει ιϊκό φορτίο;Δεν νομίζω πως έχουν ξεκαθαρίσει αν πρέπει να βγεί πρώτα αρνητικός σε PCR.

3)Γίνεται όντως να βγεί το πιστοποιητικό νόσησης χωρίς γνωμάτευση γιατρού;Που αν γίνεται λογικό το βρίσκω, γιατί η απόδειξη είναι το PCR, ο γιατρός απλά θα σε δεί οπτικά.

4)Τελικά το πιστοποιητικό νόσησης για τους εμβολιασμένους βγαίνει πλέον με rapid test, ενώ για τους μη μόνο με PCR;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Ρωτούσα και εγώ 1 συνάδελφο για να καταλάβω τι γίνεται.

Από τα λεγόμενά του:

Ανεμβολίαστος.Είχε πυρετό, έκανε PCR και βγήκε θετικό.Ενημέρωσε την εταιρία, τους έστειλε το PCR και βγήκε σε αναρρωτική.

Επέστρεψε στην δουλειά μετά απο 2 εβδομάδες και είπε πως για 1 εβδομάδα είχε πυρετό και γενικώς δεν ήταν καλά.Τον ρώτησα αν πήρε γνωμάτευση απο γιατρό για να βγεί το πιστοποιητικό νόσησης και είπε πως απλώς έκανε το PCR και το διαγνωστικό κέντρο το ανέβασε στο gov.gr.Επίσης πως πρίν έρθει, πως έκανε rapid test και είναι πλέον αρνητικός, δεν μου διευκρίνισε σε πόσες ημέρες ήταν αρνητικός.

Δηλαδή πλήρωσε τουλάχιστον 2 PCR και μερικά rapid test σε αυτές τις 2 εβδομάδες για να γνωρίζει πότε είναι αρνητικός έτσι ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά.

Επειδή του είπα πως άκουσα πως το πιστοποιητικό νόσησης θα έχει πλέον ισχύ για 3 μήνες, τον ρώτησα και είπε πως το δικό του πιστοποιητικό νόσησης έχει ημερομηνία λήξης σε 6 μήνες.

Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί τους επόμενους μήνες να πληρώνει rapid test.

1)Για πόσο ισχύει τελικά το πιστοποιητικό νόσησης; Ισχύει το ίδιο για εμβολιασμένους και μη;

2)Γιατί η κυβέρνηση λέει πως σε 5 ημέρες μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά αυτός που νοσεί αν δεν έχει συμπτώματα;Είναι τόσο σίγουροι πως δε έχει ιϊκό φορτίο;Δεν νομίζω πως έχουν ξεκαθαρίσει αν πρέπει να βγεί πρώτα αρνητικός σε PCR.

3)Γίνεται όντως να βγεί το πιστοποιητικό νόσησης χωρίς γνωμάτευση γιατρού;Που αν γίνεται λογικό το βρίσκω, γιατί η απόδειξη είναι το PCR, ο γιατρός απλά θα σε δεί οπτικά.

4)Τελικά το πιστοποιητικό νόσησης για τους εμβολιασμένους βγαίνει πλέον με rapid test, ενώ για τους μη μόνο με PCR;

Δυστυχώς είναι τόσες συχνές οι αλλαγές που ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ισχύει.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει αλλά και έχουν δημοσιεύσει:

1) Το πιστοποιητικό έχει διάρκεις 3 μηνών, ανεξάρτητα εμβολιασμένου/ανεμβολίαστου. Πολλοί μάλιστα παραπονέθηκαν, λόγω καθυστερημένης έκδοσης(εως 1 μήνα) οτι πρακτικά εχει ισχύ μόλις δύο μήνες

2) Υποχρεώνει σε χρήση μάσκας υψηλής προστασίας, θεωρητικά και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα (νομίζω απο cdc) υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος μετάδοσης  (μετά απο 5 μέρες και χρήση μάσκας, ποιός το τηρεί είναι το ζήτημα). Το Pcr υπάρχει περίπτωση να βγαίνει  θετικό ακόμη και ένα μήνα μετά (αυτό το είπαν στο μιλητό από τον ΕΟΔΥ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω)

3) Πιστοποιητικό νόσησης βγαίνει από την πλατφόρμα εφόσον έχει περαστεί θετικό pcr. Ο γιατρός δεν χρειάζεται.

4) Αυτό ψάχνουμε να βρούμε κι εμείς. Σύμφωνα με της οδηγίες της κα Γκάγκα(αναπληρώτρια υπουργός υγείας) ισχύει οτι οι εμβολιασμένοι εκδίδουν πιστοποιητικό μόνο με rapid, το ζήτημα που έχει προκύψει είναι οτι σε καμία από τις πλατφόρμες του gov δεν μπορείς να βγάλεις πιστοποιητικό με rapid παρά μόνο με pcr. Ή κάτι έχουμε χάσει ή κάπου το έχουν χάσει

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...