AristidisZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, narta είπε Αν το εκαναν ολοι οι εκμισθωτες, θα ειχαμε μια κανονικη πολιτισμενη αγορα μισθωσεων και οχι τον καθε μπαταχτση που ενα πρωι σηκωνεται απο το κρεβατι και αποφασιζει να μην πληρωσει ενοικιο. Αν το έκαναν αυτό όλοι οι εκμισθωτές, πιθανότατα θα έπεφταν κατά πολύ τα μίσθια, εκτός αν θεωρείς ότι η πλειονότητα του κόσμου που νοικιάζει έχει έτοιμο στην τράπεζα ένα πεντοχίλιαρο, για να δώσει ενοίκια 6-7 μηνών μπροστά και να πληρώσει και όλα τα έξοδα που συνεπάγεται μια μετακόμιση Οι εκμισθωτές επίσης δεν είναι τραπεζικά ιδρύματα για να ζητάνε εγγυητές, αναλαμβάνουν ένα ρίσκο παραχωρώντας ένα ακίνητο, όπως κάνουμε όλοι μας στις καθημερινές μας συναλλαγές Επίσης πως στο μυαλό σου έχεις ότι είναι μπαταχτσής όποιος δεν έχει ένα ακίνητο στο όνομά του ή δεν έχει κάποιον συγγενή / φίλο πρόθυμο να υποθηκεύσει την περιουσία του για να πάρεις εσύ τα νοίκια σου (εάν και εφόσον ο μισθωτής σου δεν σε πληρώνει κάποια στιγμή), είναι θεματάκι που πρέπει να το κοιτάξεις λίγο 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Προφανώς για να μπορέσει να το μισθώσει, εφόσον σε μια συγκεκριμένη περιοχή η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά σχεδόν μηδενική τότε όχι μόνο οι τιμές ανεβαίνουν αλλά σίγουρα πολλοί θα μπουν στη διαδικασία για τα παραπάνω. Τώρα αν ο άλλος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις προϋποθέσεις, εννοείται πως ΔΕΝ τον θέλει ο ιδιοκτήτης. Η ζήτηση είναι τεράστια αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ πάντως για τριτεγγυητές σε μισθώσεις δεν έχω ακούσει Και προκαταβολές ενοικίων ενός έτους παίζουν μόνο για σοβαρά κοψίματα Αν εσύ νοικιάζεις 700 ευρώ και ο απέναντι 750, σιγά μη σου δώσω 8500 χιλιάρικα μπροστά Κάντο 550-600, και το συζητάμε 7
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, narta είπε Με ενα σωστό συμβολαιο δεν μυριζει καν μπαρουτι οχι δεν πεφτει πιστολι. 6 ενοικια μπροστα ή 2 ενοικια και εγγυητης με Ε9. Οποιος δεν θελει μπορει να βρει αλλου. Αν το κανανε ολοι, οι μπαταχτσιδες θα μεναν στα χαρτοκουτα του τους αρμοζουν. Τι ενοικιάζεις ? Την βίλα του αιώνα ? Για 1, μιλάμε ? Γιατί 1 μπορεί να βρεις.
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2022 στις 4:22 ΜΜ, Kostasspil είπε Απο 230 θες να το πας 350; Εσενα θα σου φαινοταν λογικη μια τετοια αυξηση; Στις 10/1/2022 στις 4:56 ΜΜ, filip123go είπε Περιστέρι με 300 ευρώ μαλλον βρίσκεις καλύτερο σπίτι από αυτό που περιγράφεις οπότε έχε και αυτό στο νου σου. Δεν πήγα καν στη δεύτερη σελίδα, κάνω μόνο εσάς τους 2 quote. https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-katoikies/peristeri/emvado_apo-40/emvado_eos-60/order_price_asc Βρείτε μου ένα στα 350€ και συζητάμε. Γιατί στο link παραπάνω βλέπω να ΞΕΚΙΝΑΝΕ όλα απ'τα 400€, με πάτωμα τα 40τμ, όχι 58τμ που έχει ο φίλος. Και υπάρχει μόνο ΕΝΑ στα 400€, τα άλλα είναι απ'τα 480€ και πάνω. Ρε μάγκες... στο 2015 ζείτε? Έχουν αλλάξει δυστυχώς πολύ τα πράγματα. Στις 10/1/2022 στις 6:51 ΜΜ, makis269 είπε και πολλά σου δίνει για χρέπι του 1958 ........................ Εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη, προφανώς. Και σε ζηλεύω. Στις 11/1/2022 στις 2:48 ΜΜ, nyne είπε Εγω πιστευω οτι αυτο με τα υψηλα ενοικια ειναι φουσκα που συντομα θα σκασει.Θεωρω οτι ξεκινησε με τα airbnb και με τα προγραμματα που εδινε/δινει το κρατος για την ενεργειακη επισκευη των σπιτιων.Τωρα που θα πεσει πεινα(κορονοιος,αυξησεις στα παντα κτλ) το ολο πραγμα θα τουμπαρει. Μπα. Το αντίστροφο φίλε. Πάλι καλά να λέμε όσοι νοικιάζουμε που ΛΟΓΩ κορονοϊού είχαν μείνει τα ενοίκια σχετικά χαμηλά. Κάτσε να δεις τί θα γίνει σε 1-2 χρόνια από τώρα. 9 ώρες πριν, nyne είπε Τωρα εαν θεωρεις οτι ειναι θετικο το να καταληξουμε στο να μην μπορεις να αγοραασεις ενα σπιτι η στο να μενεις με αλλα 3-4 ατομα τοτε παω πασο. Θετικό δεν είναι, αλλά είναι αυτό που είναι, και δεν πρόκειται να αλλάξει δυστυχώς. Στις 10/1/2022 στις 5:05 ΜΜ, christakos07 είπε Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο βρίσκεις καλύτερο σπίτι με 300 ευρώ στο Περιστέρι. Αν ξέρει κάποιος, ας μου στείλει pm, ενδιαφέρομαι. Άστους φίλε, πετάει ο καθένας ότι του έρθει στο κεφάλι. Ούτε αποθήκη δε βρίσκεις με 300€ στο Περιστέρι. Ούτε καν 350€, τί να συζητάμε.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από polaki 2 1
tasep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, narta είπε Καλα παρε ηρεμιστικο. Μπαμπας σου ναι, παλικαρι σου οχι. Αμα εχεις προβλημα με αυτα που λεω προσπερνα ή χτυπα το κεφαλι στον τοιχο να εχεις κατι αλλο να ασχοληθεις. Περίπτωση κι εσύ ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ;''..Αν τα προσπερνούσαμε όλα άδειο θα ήταν το φόρουμ.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από tasep
narta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Οι εκμισθωτές επίσης δεν είναι τραπεζικά ιδρύματα για να ζητάνε εγγυητές, αναλαμβάνουν ένα ρίσκο παραχωρώντας ένα ακίνητο, όπως κάνουμε όλοι μας στις καθημερινές μας συναλλαγές Ο καθένας μπορεί να αναλαμβάνει ρίσκο βάζοντας τον 1ο τυχόντα που θα βρει μπροστά του. Προσωπικά κοιτάω να μειώσω το οποίο ρίσκο στο ελάχιστο. 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι ενοικιάζεις ? Την βίλα του αιώνα ? Για 1, μιλάμε ? Γιατί 1 μπορεί να βρεις. Περισσότερα από 1 ακίνητα με συμβόλαια από δικηγόρο που με έχουν προστατέψει στην πορεία των χρόνων. Την δεδομένη χρονική στιγμή και για το εγγύς μέλλον το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν οι ιδιοκτήτες. Η στέγαση είναι κοινωνική ανάγκη αλλά η ευρύχωρη και οικονομική στέγαση με 0 εξασφαλίσεις από την πλευρά του μισθωτη δεν είναι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος θέλει να μην δίνει εξασφαλίσεις, θέλει φθηνό και ευρύχωρο σπίτι μπορεί να αιτηθεί σε τράπεζα δάνειο και να αγοράσει ώστε να μην έχει τον καθένα πάνω από το κεφάλι του. Όλα τα άλλα είναι απλά φρούδες ελπίδες. Η υπόλοιπη Ευρώπη δείχνει τον δρόμο και έχει πρέπει να πάμε. Μητρώου μισθωτών, αυτόματες εξοφλήσεις ενοικίου και οι μπαταχτσιδες στη θέση που τους αρμόζει 2
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Η ζήτηση είναι τεράστια αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ πάντως για τριτεγγυητές σε μισθώσεις δεν έχω ακούσει Και προκαταβολές ενοικίων ενός έτους παίζουν μόνο για σοβαρά κοψίματα Αν εσύ νοικιάζεις 700 ευρώ και ο απέναντι 750, σιγά μη σου δώσω 8500 χιλιάρικα μπροστά Κάντο 550-600, και το συζητάμε Κάπου τα έχεις μπερδέψει, το "Η ζήτηση είναι τεράστια αυτή τη στιγμή που μιλάμε" και το "Αν εσύ νοικιάζεις 700 ευρώ και ο απέναντι 750" είναι ασύμβατα, αν σε κάποια περιοχή η ζήτηση είναι τεράστια όχι μόνο δεν βρίσκεις πολλά να διαλέξεις, αλλά και στα λιγοστά που υπάρχουν οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που διαλέγουν ενοικιαστές. Επίσης μην κολλάς στα 6 (και όχι 12) ενοίκια μπροστά ως εγγύηση (και όχι προκαταβολή ενοικίων), ως εναλλακτική αναφέρθηκε αντί εγγυητή. Και τέλος ούτε εγώ έχω ξανακούσει για τριτεγγυητή σε μίσθωση, αλλά έχω ακούσει πολλές φορές να ζητάνε εγγύηση μεγαλύτερη από δύο μισθώματα, και τις περισσότερες φορές την παίρνουν.
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, narta είπε Ο καθένας μπορεί να αναλαμβάνει ρίσκο βάζοντας τον 1ο τυχόντα που θα βρει μπροστά του. Προσωπικά κοιτάω να μειώσω το οποίο ρίσκο στο ελάχιστο. Περισσότερα από 1 ακίνητα με συμβόλαια από δικηγόρο που με έχουν προστατέψει στην πορεία των χρόνων. Την δεδομένη χρονική στιγμή και για το εγγύς μέλλον το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν οι ιδιοκτήτες. Η στέγαση είναι κοινωνική ανάγκη αλλά η ευρύχωρη και οικονομική στέγαση με 0 εξασφαλίσεις από την πλευρά του μισθωτη δεν είναι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος θέλει να μην δίνει εξασφαλίσεις, θέλει φθηνό και ευρύχωρο σπίτι μπορεί να αιτηθεί σε τράπεζα δάνειο και να αγοράσει ώστε να μην έχει τον καθένα πάνω από το κεφάλι του. Όλα τα άλλα είναι απλά φρούδες ελπίδες. Η υπόλοιπη Ευρώπη δείχνει τον δρόμο και έχει πρέπει να πάμε. Μητρώου μισθωτών, αυτόματες εξοφλήσεις ενοικίου και οι μπαταχτσιδες στη θέση που τους αρμόζει Στο ξαναλέω, δεν είσαι τραπεζικό ίδρυμα, σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει Μόνο η εφορία τραβάει αυτόματα λεφτά κι αυτό όπως ξέρεις υπό προϋποθέσεις, άρα όσο και αν ονειρεύεσαι, μάλλον δύσκολο να γίνεις ο τσακ Νόρις των εκμισθωτών Και αυτό στο γράφει άνθρωπος που νοικιάζει σπίτια 8 χρόνια τώρα, και πληρώνει 25 του μήνα τον επόμενο, αδιαλείπτως, δίνει κάθε χρόνο λεφτά μπροστά πακέτο, βάζει πράματα στα σπίτια (μετρητές - αυτοματισμούς σε πίνακα, θερμοστάτες, βρύσες κλπ) και τα αφήνει προίκα στους ιδιοκτήτες, αλλά νταβατζιλικια τέτοια δεν παίζουν Αμα θες σωστό νοικάρη, αφού υπάρχει τέτοια ζήτηση, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να βρεις μονος σου αύριο το πρωί, μέσω γνωστών Μένω σε σπίτι που είναι ιδιοκτησία της αδερφής πολύ καλής μου φίλης, η οποία νοικιάζει το από πάνω διαμέρισμα Ξέρεις πόσοι γνωστοί της το ζητάνε ; Ενα σκασμό, αύριο το πρωί αν θέλει διώχνει τον νοικάρη της και βάζει άλλον Απλά δεν πάει να κυνηγήσει το πενηντάρικο Ακριβώς έτσι έκανα και εγώ όταν νοίκιαζα σπίτι ιδιοκτησίας μου στην επαρχία (μεγάλη πόλη, όχι χωριό) 20% κάτω από την τιμή της πιάτσας, και είχα χρόνια νοικάρηδες που με πλήρωναν πριν της ώρας μου, και όταν ανέβαινα με περίμεναν για τσίπουρο Και τα δυο παιδιά που έμειναν, καλή τους ώρα, το άφησαν καλύτερο από ότι το βρήκαν, αλλά δεν τους βρήκα από αγγελία, τους βρήκα στο μιλητο Τωρα αν είσαι επαγγελματίας εκμισθωτής, μεγεια σου με χαρά σου, εγώ έχω τη δουλειά μου και δόξα τω Θεώ δε θα σωθώ με ένα χιλιάρικο παραπάνω το χρόνο… 9
KrTikker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 11/1/2022 στις 12:59 ΜΜ, BackFromHell είπε Για να ζητανε οσα ζητανε, σημαινει οτι βρισκουν ενδιαφερομενους, αλλιως θα αναγκαζοντουσαν να ριξουν τις τιμες για να μη μεινουν αδεια. Σημαίνει ότι βρίσκουν κορόιδα να εκμεταλλευτούν αλλά ναι ξέρω, αν δεν θέλουν ας μην νοικιάσουν. Ας μείνουν στον δρόμο μωρέ, όλο κλαίγονται οι τζαμπατζήδες ότι δεν θέλουν να κοιμούνται στο παγκάκι και να πεθάνουν από το κρύο και άλλα τέτοια μαδουρίστικα. 2
stelios_2809 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειμαι σε αναζήτηση και χθεσινό true story από επίσκεψη σε ακίνητο που έκανα. το σπίτι οκ , στα 800 ευρώ και πήγα με μια ελπίδα ότι θα διαπραγματευτούμε έστω. Αφού το είδαμε στη κουβέντα που έγινε μου είπε , ότι άλλο ζευγάρι του έδινε 760 προκαταβολικά για ένα χρόνο και δεν δέχθηκε. Να πουμε ότι ήδη τον 1 μήνα που έχει μείνει ανοίκιαστο έχει ήδη μπει μέσα από αυτή τη διαφορά. προφανώς και καμία ελπίδα , υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν έχουν ανάγκη , υπάρχουν άλλοι που έχουν πείσμα την τιμή και δεν βλέπουν την πραγματική εικόνα σε μια προσφορά (βλέπε παράδειγμα της πρότασης που αρνήθηκε) , υπάρχουν άλλοι που σε κόβουν και σε κυνηγάνε να μείνεις σπίτι τους. κακά τα ψέμματα στο τέλος της ημέρασ όλα είναι προσφορά και ζήτηση. και ναι στη περίοδο αυτή το μαχαίρι και το πεπόνι το έχουν οι ιδιοκτήτες. κάποιος θα πει τα ενοίκια είναι εκτός πραγματικότητας, ο ιδιοκτήτης θα πει είναι δίκαιο γιατί τόσο θέλει για το σπίτι του ..αλλά και το επόμενο λεπτό θα γκρινιάξει που πχ. ακρίβυναν οι μάσκες covid. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από stelios_2809 επιπλέον σχόλια 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, KrTikker είπε Σημαίνει ότι βρίσκουν κορόιδα να εκμεταλλευτούν αλλά ναι ξέρω, αν δεν θέλουν ας μην νοικιάσουν. Ας μείνουν στον δρόμο μωρέ, όλο κλαίγονται οι τζαμπατζήδες ότι δεν θέλουν να κοιμούνται στο παγκάκι και να πεθάνουν από το κρύο και άλλα τέτοια μαδουρίστικα. Και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι το κοροιδο; Ξερεις το εισοδημα του; Ξερεις τις αναγκες του; Ξερεις ποσο εχει ψαξει για να βρει κατι που να θελει; Ξερεις αν εχει διαθεση να ταλαιπωρηθει περαιτερω με το ψαξιμο; Κοροιδα δεν ειναι αλλοι απο αυτους που επειδη δε μπορουν να συνηδητοποιησουν τους κανονες της αγορας και φυσικα να προσαρμοστουν εγκαιρως στις εξελιξεις, απλα καθονται και τη φανταζονται με τα δικα τους ιδεατα κριτηρια χανοντας χρονο, φαια ουσια και ενδεχομενως, σωστες αποφασεις. Προσφορα-ζητηση. Τοσο απλα, αλλα απ'οτι φαινεται, καθολου κατανοητα... 16 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε ειμαι σε αναζήτηση και χθεσινό true story από επίσκεψη σε ακίνητο που έκανα. το σπίτι οκ , στα 800 ευρώ και πήγα με μια ελπίδα ότι θα διαπραγματευτούμε έστω. Αφού το είδαμε στη κουβέντα που έγινε μου είπε , ότι άλλο ζευγάρι του έδινε 760 προκαταβολικά για ένα χρόνο και δεν δέχθηκε. Να πουμε ότι ήδη τον 1 μήνα που έχει μείνει ανοίκιαστο έχει ήδη μπει μέσα από αυτή τη διαφορά. προφανώς και καμία ελπίδα , υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν έχουν ανάγκη , υπάρχουν άλλοι που έχουν πείσμα την τιμή και δεν βλέπουν την πραγματική εικόνα σε μια προσφορά (βλέπε παράδειγμα της πρότασης που αρνήθηκε) , υπάρχουν άλλοι που σε κόβουν και σε κυνηγάνε να μείνεις σπίτι τους. κακά τα ψέμματα στο τέλος της ημέρασ όλα είναι προσφορά και ζήτηση. και ναι στη περίοδο αυτή το μαχαίρι και το πεπόνι το έχουν οι ιδιοκτήτες. κάποιος θα πει τα ενοίκια είναι εκτός πραγματικότητας, ο ιδιοκτήτης θα πει είναι δίκαιο γιατί τόσο θέλει για το σπίτι του ..αλλά και το επόμενο λεπτό θα γκρινιάξει που πχ. ακρίβυναν οι μάσκες covid. Το πιθανοτερο ειναι να σου το ειπε ως δικαιολογια για να σου δειξει οτι δεν ειναι διατεθιμενος για παζαρεμα. Ενδεχομενως να το ειχε δειξει και με αλλους τροπους αυτο, πρωτου επικαλεστει το συγκεκριμενο. Ενδεχομενως και οχι, αλλα σε καθε περιπτωση οταν ο αλλος δεν ψηνεται για παζαρεμα κατι θα βρει να πει για να το κανει οσο πιο ξεκαθαρο γινεται. *Το 760 προκαταβολικα γενικως ειναι προβληματικο ως προς την εφορια, αν ο ιδιοκτητης ηθελε να φαινονται ολα μεσω τραπεζικων κινησεων κλπ. Ενας λογος μπορει να ηταν κι αυτος. *Αλλο σεναριο να εκοψε φατσες ή απλα να μη συμφωνησαν σε κατι αλλο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από BackFromHell
narta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Στο ξαναλέω, δεν είσαι τραπεζικό ίδρυμα, σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει Γιατι που ειπα κατι τετοιο; 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Μόνο η εφορία τραβάει αυτόματα λεφτά κι αυτό όπως ξέρεις υπό προϋποθέσεις, άρα όσο και αν ονειρεύεσαι, μάλλον δύσκολο να γίνεις ο τσακ Νόρις των εκμισθωτών Η κατασταση ετσι ειναι στις πολιτισμενες ευρωπαικες χωρες. Υπάρχει μητρώο ενοικιαστων, η πληρωμη γινεται αυτοματα την συμφωνημενη ημερομηνια και σε περιπτωση μη τηρησης της συμφωνιας στον μηνα πανω, αλλαγη κλειδαρια και τα πραγματα σε αποθηκη αν δεν εισαι εκει. Επισης ασφαλεια σπιτιου για πυρκαγια/πλημμυρα με το που μπαινει. Αλλα εδω εχουμε συνηθίσει να διακιολογουμε τον μισθωτη που δεν πληρωνει στην ωρα του επειδη βρεθηκε σε αναγκη (πραγματικη ή φανταστικη) και να χρειαζεται μια (σχετικα πλεον) χρονοβορα διαδικασια για να μπορεσεις να βγαλεις τον κακοπληρωτη απο την ιδιοκτησια σου. Απο την αλλη κατι μαυροι ιδιοκτητες που χαλαει ο καυστηρας και ζητανε να το φτιαξει ο ενοικος θελουν και αυτοι να παρουν δρομο. Φθορα χρησης=ενοικιαστης, φθορα χρονου=ιδιοκτητης. Αν χαλασει το boiler απο οξειδωση επειδη ειναι 30 ετων ειναι θεμα εκμισθωτη, αν το κοπανησει με σφυρι ο μισθωτης ειναι θεμα μισθωτη. Ολα δηλωμενα στην εφορια και συμβολαια για να μην ανοιγει ρουθουνι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από narta 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, narta είπε Την δεδομένη χρονική στιγμή και για το εγγύς μέλλον το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν οι ιδιοκτήτες. Η στέγαση είναι κοινωνική ανάγκη αλλά η ευρύχωρη και οικονομική στέγαση με 0 εξασφαλίσεις από την πλευρά του μισθωτη δεν είναι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ολα μα ολα σου τα ποστ δειχνουν οτι εχεις φτιαξει μια δικη σου πραγματικοτητα. Θα σου προτεινα να αρχισεις να ακους τι σου λενε οι γυρω σου,γιατι βλεπω οτι εχεις μια αισθηση οτι εισαι εξυπνοτερος απο ολους. Δε θα μπω στη διαδικασια να κανω υποθεσεις,αλλα εχω καταλαβει απο που προερχεσαι και κατα που βαδιζεις,με τις αναλογες στασεις στο ενδιαμεσο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan
kage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ουδέποτε έπεσαν τα μισθώματα σε ένα νορμαλ σπίτι π όλοι θέλαμε να ζούμε Ο χαμος π γίνοταν σε υποθηκοφυλακεία/ΔΟΥ πριν το νέο έτος για συμβόλαια πριν τις νέες αντικειμενικές ούτε επί ΠΑΣΟΚ... Τα δεκάδες χιλιάρικα ανηφόρο π πήραν οι νέες οικοδομές σε ένα 6μηνο και ότι ταυτόχρονα ξεπουλανε στα μπετά ή σχεδια δεν έχει ξαναγίνει ούτε επί εποχής πακετα Ντελόρ .. Όταν έρθουν τα καρτέλ διαχείρισης σπιτιών σε ολόκληρη περιοχή εκεί θα δείτε εξωφρενικά πράγματα στο θεμα ενοικιάσεις που τα airbnb θα ζηλευαν διάβασε έστω κ ένας ότι μιλαει γ ανακαινισμένη μονοκατοικία 230€ εντός αττικης ? Προσωπικά δεν βλέπω κανένα νόημα σε αυτό π κάνεις κ στα έξοδα π έδωσες...μόνο τα αλουμίνια σχεδόν 1000€+ για κάθε ανοιγμα .αν άλλαξες κουζίνα/μπάνιο δάπεδα σημαίνει κάνα 15-20κ συνολο 😛 .το δίνεις αντιπαροχή κ βγάζεις πολλαπλασια υ.γ. ακόμη περιμένω να βρεθεί κάποιος ονλινε με μια ευκαιρία στυλ "το σκότωσε είχε ανάγκη τα χρήματα" Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από kage
makis269 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, polaki είπε Δεν πήγα καν στη δεύτερη σελίδα, κάνω μόνο εσάς τους 2 quote. https://www.spitogatos.gr/enoikiaseis-katoikies/peristeri/emvado_apo-40/emvado_eos-60/order_price_asc Βρείτε μου ένα στα 350€ και συζητάμε. Γιατί στο link παραπάνω βλέπω να ΞΕΚΙΝΑΝΕ όλα απ'τα 400€, με πάτωμα τα 40τμ, όχι 58τμ που έχει ο φίλος. Και υπάρχει μόνο ΕΝΑ στα 400€, τα άλλα είναι απ'τα 480€ και πάνω. Ρε μάγκες... στο 2015 ζείτε? Έχουν αλλάξει δυστυχώς πολύ τα πράγματα. Εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη, προφανώς. Και σε ζηλεύω. Μπα. Το αντίστροφο φίλε. Πάλι καλά να λέμε όσοι νοικιάζουμε που ΛΟΓΩ κορονοϊού είχαν μείνει τα ενοίκια σχετικά χαμηλά. Κάτσε να δεις τί θα γίνει σε 1-2 χρόνια από τώρα. Θετικό δεν είναι, αλλά είναι αυτό που είναι, και δεν πρόκειται να αλλάξει δυστυχώς. Άστους φίλε, πετάει ο καθένας ότι του έρθει στο κεφάλι. Ούτε αποθήκη δε βρίσκεις με 300€ στο Περιστέρι. Ούτε καν 350€, τί να συζητάμε.. Σε ζηλεύω και μόνο που ασχολήθηκες να απαντήσεις μαζικά σε τόσα σχόλια αξίζεις τον τίτλο ..........
Land-decked Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επίσης από φέτος αλλάζουν οι αντικειμενικές αξιες (προς τα πάνω σε όλες τις καλές περιοχές). Να περιμένουμε επιπλέον κόστος στα νοίκια. Μαρούσι από 1300 σε 2050 Παλαιό Φάληρο απο 1550 σε 2300 https://maps.gsis.gr/valuemaps/ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Land-decked
Προτεινόμενες αναρτήσεις