eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Kουφωματα αλουμινίου έχει,όχι τι ftth να έχει ο ενοικιαστής δεν είναι high tech
christakos07 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Kουφωματα αλουμινίου έχει,όχι τι ftth να έχει ο ενοικιαστής δεν είναι high tech Εννοεί αν έχει πρόσβαση σε ftth. Αυτο βέβαια δεν εξαρτάται απο εσένα αλλά από τους παρόχους. Λογική είναι η αύξηση, αν το σπίτι ειναι σε βιώσιμη κατάσταση. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο βρίσκεις καλύτερο σπίτι με 300 ευρώ στο Περιστέρι. Αν ξέρει κάποιος, ας μου στείλει pm, ενδιαφέρομαι. 1
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, christakos07 είπε Εννοεί αν έχει πρόσβαση σε ftth. Αυτο βέβαια δεν εξαρτάται απο εσένα αλλά από τους παρόχους. Λογική είναι η αύξηση, αν το σπίτι ειναι σε βιώσιμη κατάσταση. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο βρίσκεις καλύτερο σπίτι με 300 ευρώ στο Περιστέρι. Αν ξέρει κάποιος, ας μου στείλει pm, ενδιαφέρομαι. Ναι ξέρω τι είναι το ftth αλλά εδώ μιλάμε ο νοικαρης είναι 65 χρόνων τι να το κάνει το ftth
filip123go Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Kουφωματα αλουμινίου έχει Όταν λες αλουμινίου, εννοείς τα καινούρια τα άσπρα, η τα παλιά τα ασημένια. Επίσης, απάντησε και στις άλλες ερωτήσεις... Αν πχ το σπίτι ζεσταίνεται με φυσικό αέριο, τότε η αύξηση είναι no brainer. Αν δεν έχει καθόλου θέρμανση, τότε τη διαφορά την πληρώνει ήδη ο ενοικιαστής στο ρεύμα.
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, filip123go είπε Όταν λες αλουμινίου, εννοείς τα καινούρια τα άσπρα, η τα παλιά τα ασημένια. Επίσης, απάντησε και στις άλλες ερωτήσεις... Αν πχ το σπίτι ζεσταίνεται με φυσικό αέριο, τότε η αύξηση είναι no brainer. Αν δεν έχει καθόλου θέρμανση, τότε τη διαφορά την πληρώνει ήδη ο ενοικιαστής στο ρεύμα. Άσπρα! Όχι έχει μόνο air condition 20ετιας
filip123go Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Άσπρα! Όχι έχει μόνο air condition 20ετιας Μπορεις να του προτείνεις να του αυξήσεις το ενοίκιο, και να του βάλεις και θέρμανση αέριο. Δεν νομίζω να αρνηθεί. Και το σπίτι θα γίνει καλύτερο, και εσύ θα παίρνεις περισσότερα λεφτά και ο ενοικιαστής σου θα είναι ευχαριστημένος. Και με θέρμανση αέριο, μπορείς να ζητήσεις μετά και παραπάνω αύξηση... Spoiler Εννοείται ότι θέλεις εσύ κανεις. Απλά εγώ στη θέση σου, άτομο που με πληρώνει στην ώρα του δεν θα ήθελα να φύγει από το σπίτι μου. Ειδικά αν γενικώς, το προσέχει , είναι ήσυχος κλπ κλπ κλπ...
Kostasspil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σκεψου μακροπροθεσμα μην σκεφτεσαι τις αναγκες του 65ρη. Αργοτερα μπορει να στο νοικιασει κανας αλλος, τα σπιτια δεν πρεπει να μενουν πισω στο κομματι της ανακαινισης, ειναι που ειναι παλιο το κτηριο. Κι επειδη βλεπω οτι το ερωτημα δεν απαντηθηκε, ναι θα κανετε νεο συμβολαιο μετα την αυξηση Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από Kostasspil 1
narta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε ναι θα κανετε νεο συμβολαιο μετα την αυξηση Νεο συμβόλαιο, με την υποσημειωση οτι ειναι συνεχεια προηγουμενου, ωστε να μην εχει την δαμοκλειο σπάθη της 3ετιας
eidikos33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Τελικα κλεισαμε στα 270 το θεμα ειναι τι πρεπει να κανω τωρα στο taxisnet? Τροποποίηση της δηλωσης «Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας? Η να υποβάλλω νεα δήλωση? Γνωρίζει κανείς? 1
cumulus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τελικα κλεισαμε στα 270 το θεμα ειναι τι πρεπει να κανω τωρα στο taxisnet? Τροποποίηση της δηλωσης «Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας? Η να υποβάλλω νεα δήλωση? Γνωρίζει κανείς? Τροποποιηση κανε ,αλλα μπορει να κανεις καινουργια και να γραψεις οτι τροποποιει την προηγουμενη (θα βαλεις τον αριθμο της προηγουμενης) 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Κάνεις νέο συμβόλαιο με 3ετή διάρκεια με το ποσό που θα συμφωνήσετε. Το συμβόλαιο πλέον ειναι ηλεκτρονικό. Λάθος. Τροποποίηση θα κάνει στην διάρκεια που θα συμφωνήσουν. 28 λεπτά πριν, cumulus είπε Τροποποιηση κανε ,αλλα μπορει να κανεις καινουργια και να γραψεις οτι τροποποιει την προηγουμενη (θα βαλεις τον αριθμο της προηγουμενης) Τροποποίηση κανονικά, όχι νέα. 53 λεπτά πριν, narta είπε Νεο συμβόλαιο, με την υποσημειωση οτι ειναι συνεχεια προηγουμενου, ωστε να μην εχει την δαμοκλειο σπάθη της 3ετιας Λάθος. Τροποποίηση θα κάνει. 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Σκεψου μακροπροθεσμα μην σκεφτεσαι τις αναγκες του 65ρη. Αργοτερα μπορει να στο νοικιασει κανας αλλος, τα σπιτια δεν πρεπει να μενουν πισω στο κομματι της ανακαινισης, ειναι που ειναι παλιο το κτηριο. Κι επειδη βλεπω οτι το ερωτημα δεν απαντηθηκε, ναι θα κανετε νεο συμβολαιο μετα την αυξηση Τροποποίηση. 1
makis269 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε Ενοικιάζω ένα σπίτι 230 ευρώ και θέλω να ζητήσω αύξηση βάση νομου στον ενοικιαστή που είναι περίπου 7-8 χρόνια,τι πόσο μπορώ να ζητήσω? Μιλάμε για ένα σπίτι 58 τμ με μονοκατοικία ισόγειο με πάρκινγκ 3 θέσεων,χρονολογίας 1958 ανακαινισμένο όμως το 2002 Αν ζητήσω αύξηση και συμφωνήσει τι κάνω μετά με το τάξις? Θέλει νέο συμβόλαιο η απλά είναι προφορικη η συμφωνία? Πληρώνει παντα στην ώρα του αλλά το ποσό είναι πολύ χαμηλο που δίνει όταν όλοι ζητάνε 450+ για κάτι τρωγλες και πολλά σου δίνει για χρέπι του 1958 ........................ αφού ακόμα δεν τον πλάκωσε κανένας σοβάς τυχερός είναι ο ενοικιαστής. 3 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, eidikos33 είπε Πληρώνει παντα στην ώρα του αλλά το ποσό είναι πολύ χαμηλο που δίνει όταν όλοι ζητάνε 450+ για κάτι τρωγλες Δεν το εχετε μαζι,αλλα μπορεις να μιλησεις μαζι του για την αυξηση. Αυτα που νομιζεις οτι χανεις οσο δεν κανεις αυξηση,δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σε αυτα που θα χασεις εαν βαλεις μεσα εναν κακοπληρωτη. Απλα κατσε και ριξε μια ματια στα θεματα που ανοιγουν 2 και 3 φορες καθε βδομαδα,απο ιδιοκτητες που προσπαθουν να διωξουν κακοπληρωτες ή απλα κακους ενοικιαστες,που ενοχλουν τους παντες,δε σεβονται την περιουσια και προκαλουν προβληματα. 1
Nabuko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν το εχετε μαζι,αλλα μπορεις να μιλησεις μαζι του για την αυξηση. Δεν προσέχεις στο μάθημα 😁 9 ώρες πριν, eidikos33 είπε Τελικα κλεισαμε στα 270
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν προσέχεις στο μάθημα 😁 10 ώρες πριν, eidikos33 είπε Το ειδα μετα,αλλα βαριομουν να κανω edit,οποτε εκανα το παγωνι Λυπησου με,ειναι αργα βρε αλητη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις