Antoniadis Konstantinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα εχω μια asus phoenix gtx 1050 ti η οποια μετα απο 1 με1,5 ωρα στο lol,μου παγωνει την εικονα, εχω αλλαξει και παστα ,το ανεμιστηρακι της δουλευει μια χαρα. συγκεκριμενα υην δοκιμασα σε υπολογιστη με ryzen και δεν μου δινει καθολου εικονα,ενω σε υπολογιστη με intel i5 8400 ανοιγει κανονικα αλλα μετα 1 με 1.5 ωρα μου παγωνει την εικονα. εχω βαλει και τα τελευταια driver εχει καποιος καμια θεωρια τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Παγώνει η εικόνα μονο στο παιχνίδι αλλα αμα κάνεις tab δουλεύει κανονικά το pc; Στο task manager την εφαρμογή lol την εμφανίζει ως "δεν ανταποκρίνεται" ή ως "ενεργή" όταν η εικόνα σου ειναι freezed; Δοκίμασες να ρίξεις γραφικά και ανάλυση στο λολ, να κατεβάσεις λιγο το power limit της κάρτας στο 90% και να βάλεις manually τα fans στο 70% εξ αρχής για να δεις αν θα αντέξει περισσότερο; Οι θερμοκρασίες γενικα, σε καρτα και cpu τι λένε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Antoniadis Konstantinos είπε συγκεκριμενα υην δοκιμασα σε υπολογιστη με ryzen και δεν μου δινει καθολου εικονα Η δοκιμή στο σύστημα με ryzen έγινε σίγουρα σωστά (καλώδιο οθόνης, πηγή οθόνης, ρυθμίσεις BIOS); Μου φαίνεται περίεργο στο δικό σου να δουλεύει και σε άλλο να μην ξεκινάει καν. Ειδικά για κάρτα που δεν έχει καν εξάπινο και νομίζω ότι πρέπει να το αγνοήσουμε προς το παρόν. 16 λεπτά πριν, Antoniadis Konstantinos είπε σε υπολογιστη με intel i5 8400 ανοιγει κανονικα αλλα μετα 1 με 1.5 ωρα μου παγωνει την εικονα Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις Asus GPU Tweak II, msi afterburner και να κάνεις disable το XMP από το BIOS για να δεις αν σταματάει το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antoniadis Konstantinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 ευχαριστω πολυ,θα δοκιμασω και θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Antoniadis Konstantinos είπε ευχαριστω πολυ,θα δοκιμασω και θα σου πω Γυρνα στα προηγουμενα drivers αν επαιζε σωστα η καρτα σου , πρωτα αυτο κοιτα , υπαρχει θεμα με τα drivers στις παλιες καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα