Speculoos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εκτός από ΙΚΕΑ πού αλλού μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να κοιτάξει για βιβλιοθήκη παιδικού δωματίου; Ενδιαφέρομαι για όλα τα βαλάντια οπότε κάθε γνώμη δεκτή.
haris_216 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Φαντάζομαι ότι με τη λέξη "παιδική" αναφέρεσαι σε χρωματική παλέτα, χερούλια από πιθανά ντουλαπάκια, κλπ. Μπορείς γενικά να κοιτάξεις σε εταιρίες που έχουν αποκλειστικά "παιδικά-εφηβικά έπιπλα" αλλά και αλυσίδες στυλ neoset. Πάντα παίζει και η λύση του μαραγκού αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει στην περίπτωση των παιδικών επίπλων. Και αυτό γιατί με δεδομένη τη μικρού χρονικού ορίζοντα χρήση (πόσα χρόνια να θέλει το παιδί να έχει έπιπλο με ροζ συννεφάκια ή έστω με πολύχρωμα ξύλα) το κόστος αναλογικά θα είναι μεγάλο.
Speculoos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, haris_216 είπε Φαντάζομαι ότι με τη λέξη "παιδική" αναφέρεσαι σε χρωματική παλέτα, χερούλια από πιθανά ντουλαπάκια, κλπ. Μπορείς γενικά να κοιτάξεις σε εταιρίες που έχουν αποκλειστικά "παιδικά-εφηβικά έπιπλα" αλλά και αλυσίδες στυλ neoset. Πάντα παίζει και η λύση του μαραγκού αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει στην περίπτωση των παιδικών επίπλων. Και αυτό γιατί με δεδομένη τη μικρού χρονικού ορίζοντα χρήση (πόσα χρόνια να θέλει το παιδί να έχει έπιπλο με ροζ συννεφάκια ή έστω με πολύχρωμα ξύλα) το κόστος αναλογικά θα είναι μεγάλο. Δεν εννοούσα ότι θέλω συννεφάκια μονόκερους και περίεργα χρώματα. Ψάχνω για βιβλιοθήκη που θα μπει στο παιδικό δωμάτιο, τώρα να φανταστείς έχω κάτι στο στυλ του IKEA Kallax αλλά θα ήθελα να πάρω ιδέες για άλλες παραλλαγές καθώς και προς τα που να κοιτάξω.
haris_216 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να είναι μία "παιδική βιβλιοθήκη" αν δεν έχει χρώμα και...μονόκερους Αν βγάλεις αυτές τις πινελιές από την εξίσωση καταλήγεις σε "κανονική" βιβλιοθήκη/ραφιέρα. Πχ η kallax που ανέφερες μου φαίνεται μια χαρά, χωρίς να "βαραίνει" οπτικά το χώρο.
tsofras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Εκτός από ΙΚΕΑ πού αλλού μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να κοιτάξει για βιβλιοθήκη παιδικού δωματίου; Ενδιαφέρομαι για όλα τα βαλάντια οπότε κάθε γνώμη δεκτή. Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα τότε μπορείς να βρεις έναν μαραγκό που θα σου φτιάξει μία ακριβώς όπως την θέλεις σύμφωνα με το δωμάτιο που θα μπει
Jos3ph Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Οποιαδήποτε βιβλιοθήκη και επικάλυψη με αυτοκόλλητο βινύλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα