Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω δέκτη για το ποντίκι Logitech MX 1000 M-RCR147 σε λογική τιμή;

Δεν είναι από εκείνα τα μικρά και ο κάτοχός του το έσπασε κατα λάθος...

Δημοσ.

Αρκετά παλιό μοντέλο, ενδεχομένως να δυσκολευτείς πολύ να βρεις, αν είσαι τυχερός κάποιος μεταπωλητής μπορεί
να έχει κανένα ξεχασμένο κομμάτι, ειδάλλως από Amazon βρίσκεις εύκολα.
Ωστόσο είναι και λίγο μπελάς, εγώ θα έπαιρνα ένα καινούργιο ποντίκι με 5-10 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε Ebay ή Amazon ίσως αλλα δέν θα ειναι φθηνό. Μπορεί να παίζει με κάποιο αλλο Logitech USB RF receiver ή να μπορείς να το κανεις pair με κάποιον άλλο αλλά ο αυθεντικός RF receiver είναι και recharging station για την μπαταρία (που θα θέλει αλλαγή και αυτή μετά απο 15 χρονια). Ένα καινούργιο καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @11h είπε

Σε Ebay ή Amazon ίσως αλλα δέν θα ειναι φθηνό. Μπορεί να παίζει με κάποιο αλλο Logitech USB RF receiver ή να μπορείς να το κανεις pair με κάποιον άλλο αλλά ο αυθεντικός RF receiver είναι και recharging station για την μπαταρία (που θα θέλει αλλαγή και αυτή μετά απο 15 χρονια). Ένα καινούργιο καλύτερα.

Δύο απλές ΑΑ αλκαλικές παίρνει!

1 ώρα πριν, Apollonian είπε

Αρκετά παλιό μοντέλο, ενδεχομένως να δυσκολευτείς πολύ να βρεις, αν είσαι τυχερός κάποιος μεταπωλητής μπορεί
να έχει κανένα ξεχασμένο κομμάτι, ειδάλλως από Amazon βρίσκεις εύκολα.
Ωστόσο είναι και λίγο μπελάς, εγώ θα έπαιρνα ένα καινούργιο ποντίκι με 5-10 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου.

Αυτός που το έχει χρειάζεται πολύ καλό και πολύ εργονομικό ποντίκι γιατί δουλεύει με παρτιτούρες!

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, MessengerOfGood said:

Δύο απλές ΑΑ αλκαλικές παίρνει!

Αυτός που το έχει χρειάζεται πολύ καλό και πολύ εργονομικό ποντίκι γιατί δουλεύει με παρτιτούρες!

Νομιζα οτι επαιρνε αυτην https://www.batteries.gr/gr/logitech-mx1000-2000mah.html?gclid=CjwKCAiAz--OBhBIEiwAG1rIOo2b9q-g1sLokgGaQoLjt1ByodU4M9FM7rOrgGETf6VPgBBOD_CSgRoCfaUQAvD_BwE

(σίγουρα είναι MX1000 και όχι MX1100?)

Δεν αλλάζει την ουσία πάντως, υπάρχουν πλέον πολλά αντίστοιχα, νεώτερα, καλύτερα και φθηνότερα (και Logitech αν υπαρχει προτίμηση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Logitech Original Receiver for MX 1100 Cordless Laser Mouse M-RCR147 810-000733 P/N 993-000143

δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Ίσως γίνεται pair με τον δέκτη απο το Logitech Logitech MX Revolution Black 7

https://superuser.com/questions/1356096/can-i-use-a-different-wireless-receiver-dongle-for-the-logitech-mx-master-mouse

αλλα δεν είναι σπουδαία λύση. Ένα καινούργιο ειναι προτιμότερο. Κρατάς και αυτό, μπορεί να το δείς φθηνά στις αγγελίες.

btw όταν έτρεχα Pro Tools και Logic Audio με βόλευε πολύ το trackball (δεν χρειαζόταν να μετακινώ το χέρι) 

https://www.skroutz.gr/s/26003993/Logitech-Ergo-M575-Ασύρματο-Bluetooth-Ποντίκι-Graphite.html

Επεξ/σία από @11h
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά είναι σίγουρα το 1100. Είδα βίντεο.

Βρήκα ένα Logitech Unifying receiver (εκείνο το μικρό)

Κατέβασα το unifying software αλλά λέει ότι το συγκεκριμενο ποντίκι δεν έχει το σήμα unifying και δεν είναι συμβατό με αυτόν τον δέκτη.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το ποντίκι αυτό μπορεί να σεταριστεί για να δουλεύει με αυτό το receiver. Ξέρει κανείς τίποτα? Εγώ ξανάψαξα αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν δουλεύει ούτε με unifying ούτε με άλλο receiver.

Επεξ/σία από MessengerOfGood

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...