Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Καλή χρονιά σε όλους,

Θα ηθελα να ζητησω βοηθεια για κατι.

Έχω 2 παλιά Laptops σπασμένα εξωτερικά με την ελπίδα να μην έχουν σπάσει οι σκληροί δίσκοι εσωτερικά.Μπορεί να μου πει κάποιος-α αν μπορω και που μπορω να τα πάω (Αθήνα) για να δουν αν μπορουν να μου πάρουν εστω τα αρχεια και με τι κοστος?Ειναι συναισθηματικης αξιας γιαυτο και το ψαχνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί να μου απαντήσει.Δεν έχω που αλλού να απευθυνθω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marouli121 είπε

Έχω 2 παλιά Laptops σπασμένα εξωτερικά με την ελπίδα να μην έχουν σπάσει οι σκληροί δίσκοι εσωτερικά.Μπορεί να μου πει κάποιος-α αν μπορω και που μπορω να τα πάω (Αθήνα) για να δουν αν μπορουν να μου πάρουν εστω τα αρχεια και με τι κοστος?Ειναι συναισθηματικης αξιας γιαυτο και το ψαχνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί να μου απαντήσει.Δεν έχω που αλλού να απευθυνθω.

Καλή χρονιά και σε σένα marouli121.

Πήγαινε σε όποιον τεχνικό υπολογιστών σου συστήσουν σαν καλό, για απλή ανάκτηση πρώτα. Πιθανότατα δε θα έχουν διαλύσει τελείως οι δίσκοι να χρειάζονται εξειδικειμένη ανάκτηση. Αν ένας από τους δύο έχει σοβαρή βλάβη και δεν μπορεί ένας καλός τεχνικός υπολογιστών, εξετάζεις την εξειδικευμένη ανάκτηση τότε.

Δημοσ.

Τι να κανεις σε τεχνικό, εκτός αν είσαι τελείως άσχετος.

Βγάλε τους δίσκους και καντους εξωτερικους, δηλαδη διαβασε τους απο εναν άλλο υπολογιστή, αν δεν διαβάζονται τοτε το κοστος ανάγνωσης ειναι πολυ μεγαλο και υπαρχουν εξειδικευμένες εταιρείες που το κανουν.

Δημοσ.

Αν έχουν χαλάσει οι κεφαλές και με το που τους δοκιμάσει χαράξουν τα platters; Τότε το κόστος θα αυξηθεί κατακόρυφα. Καλύτερα κατ' εμέ να τους δώσει σε μία εταιρία ανάκτησης π.χ. TicTac (μόνο για την εξέταση θέλουν 60ε) και αναλόγως τι θα αποφανθούν θα προχωρήσετε σε ανάκτηση. 

Δημοσ.

Αν οι δίσκοι δεν έχουν ηλεκτρομηχανική βλάβη η ανάκτηση είναι εύκολη διαδικασία, και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε κοινός τεχνικός.
Διαφορετικά πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρεία, και ανάλογα με τη βλάβη να υπολογίζεις το κόστος περίπου σε έναν βασικό μισθό.
Υπάρχει ειδικός εδώ μέσα, αν δει το θέμα θα σου τα πει κι ο ίδιος, ίσως να σε βοηθήσει κι όλας...

-

Δημοσ.
13 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε

Αν οι δίσκοι δεν έχουν ηλεκτρομηχανική βλάβη η ανάκτηση είναι εύκολη διαδικασία, και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε κοινός τεχνικός.
Διαφορετικά πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρεία, και ανάλογα με τη βλάβη να υπολογίζεις το κόστος περίπου σε έναν βασικό μισθό.
Υπάρχει ειδικός εδώ μέσα, αν δει το θέμα θα σου τα πει κι ο ίδιος, ίσως να σε βοηθήσει κι όλας...

-

Ο ειδικός στον οποίο αναφέρεσαι προσφέρθηκε ήδη να βοηθήσει από εχθές στις 10 το πρωί. Περιέργως και ανεξήγητα ο χρήστης που ζήτησε βοήθεια, εξαφανίστηκε αιφνιδίως. Τουχρόνου πάλι.
🤣

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 10/01/2022 at 09:03, marouli121 said:

για αρχη παρε μια εξωτερικη θηκη και βαλε εκει τους δισκους να δεις τι φαινεται απο ενα αλλο pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...