peravrexei Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, εδώ και λίγες μέρες παίζει μια διαφήμιση μιας εταιρείας ενέργειας (μην γράψω και το όνομά της και πούμε ότι κάνω και διαφήμιση) και έχει μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι που το άκουγα παλιάααααααα και δεν ξέρω τον τίτλο να το ψάξω μήπως κάποιος το ξέρει; αν βέβαια έχει πέσει στην αντίληψή του το σποτάκι.
georgeps21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 shazam ? γιατι με τις πληροφοριες που δινεις μπορώ να σου επιστρέψω 22 κομματια
triplex1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, peravrexei είπε Καλημέρα, εδώ και λίγες μέρες παίζει μια διαφήμιση μιας εταιρείας ενέργειας (μην γράψω και το όνομά της και πούμε ότι κάνω και διαφήμιση) και έχει μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι που το άκουγα παλιάααααααα και δεν ξέρω τον τίτλο να το ψάξω μήπως κάποιος το ξέρει; αν βέβαια έχει πέσει στην αντίληψή του το σποτάκι. 1
panick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Orchestral Manoeuvres in the Dark - Electricity 1
peravrexei Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, panick είπε Orchestral Manoeuvres in the Dark - Electricity Αυτό!!!!!!!! Ωραίος 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Και εγώ αυτό νόμιζα πως ήταν στην αρχή αλλά ......
triplex1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Οτι και να λεμε εκεινη η χρυση 10ετια δεν ξαναρχεται
peravrexei Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Είμαι τυχερός ή δεν είμαι τυχερός που έζησα ένα κομμάτι της ζωής μου χωρίς Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια , κινητά, βιντεοταινίες με ήχο surround και ίντερνετ , γύριζα σπίτι μόνο όταν νύχτωνε και κανένας ποτέ δεν μας έψαχνε γιατί δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε........ πραγματικά χρυσή δεκαετία 19 ώρες πριν, triplex1 είπε Οτι και να λεμε εκεινη η χρυση 10ετια δεν ξαναρχεται 1
donstefano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα. Εγω ψαχνω ενα oriental(μαλλον) κομματι που παιζει σε ενα βιντεο του Δουση. στο 32:04 & στο 33:57. Shazam,aha δεν το βρισκουν ουτε το γραφει στα σχολια του.... Αν καποιος το ξερει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα