Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, εδώ και  λίγες μέρες παίζει μια διαφήμιση μιας εταιρείας ενέργειας (μην γράψω και το όνομά της και πούμε ότι κάνω και διαφήμιση) και έχει μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι που το άκουγα παλιάααααααα  και δεν ξέρω τον τίτλο να το ψάξω μήπως κάποιος το ξέρει; αν βέβαια έχει πέσει στην αντίληψή του το σποτάκι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, peravrexei είπε

Καλημέρα, εδώ και  λίγες μέρες παίζει μια διαφήμιση μιας εταιρείας ενέργειας (μην γράψω και το όνομά της και πούμε ότι κάνω και διαφήμιση) και έχει μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι που το άκουγα παλιάααααααα  και δεν ξέρω τον τίτλο να το ψάξω μήπως κάποιος το ξέρει; αν βέβαια έχει πέσει στην αντίληψή του το σποτάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είμαι τυχερός ή δεν είμαι τυχερός που έζησα ένα κομμάτι της ζωής μου χωρίς Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια , κινητά, βιντεοταινίες με ήχο surround και ίντερνετ , γύριζα σπίτι μόνο όταν νύχτωνε και κανένας ποτέ δεν μας έψαχνε γιατί δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε........ πραγματικά χρυσή δεκαετία

19 ώρες πριν, triplex1 είπε

Οτι και να λεμε εκεινη η χρυση 10ετια δεν ξαναρχεται

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.

Εγω ψαχνω ενα oriental(μαλλον) κομματι που παιζει σε ενα βιντεο του Δουση. στο 32:04 & στο 33:57.
Shazam,aha δεν το βρισκουν ουτε το γραφει  στα σχολια του....

Αν καποιος το ξερει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...