vik031 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα στην ομάδα. Έχω ένα project σε Postgresql στο οποίο θα πρέπει να κάνω εμφώλευση των Επεισοδίων (Incidents) στον Ασθενή (Patient) και σε δεύτερο επίπεδο εμφώλευση των Θεράπωντων Ιατρών (Doctors_per_incident), Εργαστηριακών Εξετάσεων (Lab_examinations_per_incident), Ραδιολογικών Εξετάσεων (Rad_examinations_per_incident) και Χειρουργείων (operations) στο Incidents. Θα μπορούσε κανείς να με κατατοπίσει πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από vik031
k33theod Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι εννοείς με το εμφώλευση αλλά από το shema φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει. Στο incident δηλαδή έχεις πεδίο patient_code οπότε είναι οκ Παρομοια στα examinations kai doctor έχει incident_code. Πού υπάρχει το πρόβλημα τι πληροφορία δεν μπορείς να πάρεις; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από k33theod
vik031 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, πρόκειται για εργασία μεταπτυχιακού, μας δόθηκε αυτό το schema και μας είπαν να το σχεδιάσουμε από access σε PostgreSQL...Μας αναφέρουν ότι πρέπει να γίνει εμφώλευση των Επεισοδίων (Incidents) στον Ασθενή (Patient) και σε δεύτερο επίπεδο εμφώλευση των Θεράπωντων Ιατρών (Doctors_per_incident), Εργαστηριακών Εξετάσεων (Lab_examinations_per_incident), Ραδιολογικών Εξετάσεων (Rad_examinations_per_incident) και Χειρουργείων (operations) στο Incidents. Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει το κώδικα όμως δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι η εμφώλευση και τι ακριβώς πρέπει να γίνει...Από ότι μου είπαν κάποιοι συμφοιτητές το κάνανε με 4 νέα types 1 για κάθε examination και 1 για τα operations και ένα type που να περιέχει αυτά + τους γιατρούς ενός incident. Επισύναψα το αρχείο με το κώδικα που έγραψα για PostgreSQL. create_schema.sql
k33theod Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Sorry ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι εννοεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα