Προς το περιεχόμενο

Xbox One Controller VS Xbox Series Controller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Xbox One Controller και θέλω να μάθω αν αξίζει να πάρω το Xbox Series Controller. Δηλαδή ποιες είναι οι διαφορές τους και αν κάποιος που είχε και τα δύο αν μου προτείνει να πάρω το δεύτερο για καλύτερη gaming εμπειρία.

Με ενδιαφέρει για gaming στο PC.

[Δεν έβρισκα που ν' ανοίξω το θέμα αυτό. Αν είμαι σε λάθος ενότητα μπορεί ο διαχειριστής να το μεταφέρει.]

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Έχω το Xbox One Controller και θέλω να μάθω αν αξίζει να πάρω το Xbox Series Controller. Δηλαδή ποιες είναι οι διαφορές τους και αν κάποιος που είχε και τα δύο αν μου προτείνει να πάρω το δεύτερο για καλύτερη gaming εμπειρία.

[Δεν έβρισκα που ν' ανοίξω το θέμα αυτό. Αν είμαι σε λάθος ενότητα μπορεί ο διαχειριστής να το μεταφέρει.]

Είναι καλύτερο το νέο. Πιο συμπαγές, με πολυ καλύτερο σταυρο και βελτιωμένο κράτημα στο χέρι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @ngelos είπε

Το καινούργιο αν δεν κάνω λάθος αρχικά είναι ελάχιστα πιο μικρό σε "όγκο".

Επίσης έχει Texture στις λαβές για καλύτερο grip όπως και ο σταυρός ανανεώθηκε στα πρότυπα του Elite.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν αξίζει να επενδύσεις 60€ για αυτές τις διαφορές. Δεν έχει να σου δώσει κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με το One Controller που διαθέτεις ήδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...