Stratosm 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το Xiaomi mi watch το οποίο συνδέεται με οποιοδήποτε Android 5 και πάνω. Τωρα έχω Xiaomi redmi mi 9 lite και συνεργάζονται άψογα!ομως αν αλλάξω συσκευή θα συνεργάζεται και με( Android) realme , one plus ,Samsung ή "παντρευτηκα" τη Xiaomi!! Για να είμαι σίγουρος ότι θα βλεπω μυνήματα κ κλήσεις... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Stratosm 2008
koutsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Stratosm 2008 είπε Έχω το Xiaomi mi watch το οποίο συνδέεται με οποιοδήποτε Android 5 και πάνω. Τωρα έχω Xiaomi redmi mi 9 lite και συνεργάζονται άψογα!ομως αν αλλάξω συσκευή θα συνεργάζεται και με( Android) realme , one plus ,Samsung ή "παντρευτηκα" τη Xiaomi!! Για να είμαι σίγουρος ότι θα βλεπω μυνήματα κ κλήσεις... Αν κατεβάσεις την εφαρμογή της xiaomi σε όλα τα κινητά το ίδιο είναι φαντάζομαι (και σε iphone)
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Θα ήθελα να ρωτησω μιας και που χθες επεσε στα χερια μου ενα xiamo mi watch κατα ποσο μπορω να το εμπιστευτω σαν αδιάβροχο. Δηλαδη να κανω μπανιο φορωντας το? Να πλυθω το πρωι φορωντας το? Η θα το κλαψω? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από GaGaS_Thess
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 7:50 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε Καλημερα. Θα ήθελα να ρωτησω μιας και που χθες επεσε στα χερια μου ενα xiamo mi watch κατα ποσο μπορω να το εμπιστευτω σαν αδιάβροχο. Δηλαδη να κανω μπανιο φορωντας το? Να πλυθω το πρωι φορωντας το? Η θα το κλαψω? Βλέπω πως έχει 5 ATM water resistance έως και 50m. Γενικότερα, προτείνεται ν' αποφεύγεται η επαφή με το νερό, καθώς, με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η αδιαβροχοποίηση, άρα κι η στεγανότητά του. Αυτό ισχύει σε όλα τα ρολόγια. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κι ένα ακόμη που πρέπει να ξέρεις είναι πως πρέπει ν' αποφεύγεται η επαφή με ζεστό/καυτό νερό.
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Βλέπω πως έχει 5 ATM water resistance έως και 50m. Γενικότερα, προτείνεται ν' αποφεύγεται η επαφή με το νερό, καθώς, με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η αδιαβροχοποίηση, άρα κι η στεγανότητά του. Αυτό ισχύει σε όλα τα ρολόγια. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κι ένα ακόμη που πρέπει να ξέρεις είναι πως πρέπει ν' αποφεύγεται η επαφή με ζεστό/καυτό νερό. Οποτε με λιγα λογια οταν κανω μπανιο το βγαζω. Αλλα γενικα νομίζω να προσεχω να μην βραχει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Οποτε με λιγα λογια οταν κανω μπανιο το βγαζω. Αλλα γενικα νομίζω να προσεχω να μην βραχει Στο χέρι σου είναι πόσο θα το προσέχεις για "να το έχεις". Προσωπικά, έχω ένα smartwatch και δεν το βγάζω ποτέ από το χέρι μου παρά μόνο για να το φορτίσω. Δεν έχει πάθει τίποτα. Πλένω πιάτα, πλένω χέρια... Ακόμα και στο ντους, που κάνω με ζεστό νερό, πάλι δεν το βγάζω, και δεν έχει πάθει κάτι (χαζομάρα μου, όμως). Αλλά, ναι, οι γενικές οδηγίες είναι αυτές που σου είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα