fogeo933 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Το λαπτοπ (toshiba satellite) μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα μετα από επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση. Το εχει πολύ καιρό το πρόβλημα δεν ασχολήθηκα ...τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν εχω μπαταρια ( εχει χαλασει) το χρησιμοποιουσα μονο με το καλωδιο. Δεν υπαρχει καποιο usb συνδεδεμενο με το λαπτοπ. Υποψιάζομαι ότι ειναι ο σκληρός δίσκος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αμα ειναι οντως αυτος ? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από fogeo933
kinhthra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το λαπτοπ (toshiba satellite) μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα μετα από επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση. Το εχει πολύ καιρό το πρόβλημα δεν ασχολήθηκα ...τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν εχω μπαταρια ( εχει χαλασει) το χρησιμοποιουσα μονο με το καλωδιο. Δεν υπαρχει καποιο usb συνδεδεμενο με το λαπτοπ μπες bios και πάτα F9 για προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αν μπορείς να μπεις σε safe mode τρέξε chkdsk /f /r τυχόν bad sectors
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μπορει να φταιει ο σκληρός.Επίσης εαν εκανες κάποια επιδιορθωση ενώ είχες κάποιο usb flash συνδεδεμενο. Βαλε το dvd των windows,μπες σε γραμμη εντολών και τρέξε αυτα https://www.diskpart.com/windows-10/fix-mbr-windows-10-0708.html
snbblp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 10:32 ΜΜ, fogeo933 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το λαπτοπ (toshiba satellite) μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα μετα από επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση. Το εχει πολύ καιρό το πρόβλημα δεν ασχολήθηκα ...τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν εχω μπαταρια ( εχει χαλασει) το χρησιμοποιουσα μονο με το καλωδιο. Δεν υπαρχει καποιο usb συνδεδεμενο με το λαπτοπ. Υποψιάζομαι ότι ειναι ο σκληρός δίσκος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αμα ειναι οντως αυτος ? HDD. Δίσκος 100%. Εχει bad sectors, προσπαθεί να διαβάσει, αποτυγχάνει, και αποσυνδέεται. Οσο προσπαθείς να τον δουλέψεις, τόσο χειροτερεύει η κατάστασή του. 1
fogeo933 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχως ηταν ο σκληρος δισκος. Δεν μπορει να τον διαβασει ουτε αλλος υπολογιστης ( το πηγα να το δουν σε μαγαζι) . Μου ειπαν εχει προβλημα και η οθονη. Αντιο λαπτοπ. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δυστυχως ηταν ο σκληρος δισκος. Δεν μπορει να τον διαβασει ουτε αλλος υπολογιστης ( το πηγα να το δουν σε μαγαζι) . Μου ειπαν εχει προβλημα και η οθονη. Αντιο λαπτοπ. Ο δίσκος δεκτόν. Η οθόνη τι πρόβλημα είχε και πως το απέκτησε; 2
snbblp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Δυστυχως ηταν ο σκληρος δισκος. Δεν μπορει να τον διαβασει ουτε αλλος υπολογιστης ( το πηγα να το δουν σε μαγαζι) . Μου ειπαν εχει προβλημα και η οθονη. Αντιο λαπτοπ. Τι "αντίο λάπτοπ";;; Βάλε έναν SSD και νέα εγκατάσταση Windows. 3
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Αντιο λαπτοπ. 5 λεπτά πριν, snbblp είπε Τι "αντίο λάπτοπ";;; Βάλε έναν SSD και νέα εγκατάσταση Windows. Συμφωνώ. Εκτός βέβαια αν το μαγαζί στο οποίο πήγε ήταν γραφείο κηδειών και τώρα το laptop βρίσκεται ήδη στην εξόδιο. Θα ήταν αμαρτία να χαλάσουμε την ακολουθία.
kinhthra Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Συμφωνώ. Εκτός βέβαια αν το μαγαζί στο οποίο πήγε ήταν γραφείο κηδειών και τώρα το laptop βρίσκεται ήδη στην εξόδιο. Θα ήταν αμαρτία να χαλάσουμε την ακολουθία. Που τα βρείτε αυτά τα μαγαζιά; 😂😂😂 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από kinhthra
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 η οθόνη μια χαρά φαινόταν πάντως πάρε το λάπτοπ πίσω κ δες τι τρέχει με έναν μικρό ssd , τσακ μπαμ θα σαι οκ
Alex-V Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Και απο εμενα, βαλε εναν ssd και εισαι τζιτζι
fogeo933 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Το εχω σπιτι παιδια... αυτο δεν το σκεφτηκα! Θα το δοκιμασω και θα σας πω. Το πηγα σε καταστημα στη φρατζη. γνωστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα