Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις μπλεξει με μαλακες, απλα παρκαρε το ενα στενο παραδιπλα, σιγα τα ωα. Τα σκατα καλυτερα να τα αποφευγεις παρα να τα πατας. 

Αφησατε ολοι τα πανεμορφα χωρια σας, με τις σπιταρονες-μονοκατοικιες με αυλες, κηπους, μπαξεδες, δεντρα, παρκινγκ για 3 αυτοκινητα και αλλα 2 τρακτερ και πηγατε στοιβαχτηκατε σε πολυκατοικιες των 30 διαμερισματων και καθεστε και τσακωνεστε με τον καθε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ για 3 μετρα παρκινγκ, πληρωνοντας μαλιστα τριπλασια ενοικια.

Δεν το λεω για σενα προσωπικα, το λεω για ολους μας που εχουμε συμβαλλει σε αυτο το απεραντο χαλι των μεγαλουπολεων που εχουν μετατραπει σε απροσωπες τσιμεντουπολεις-αυτοκινητοπολεις

• Like 14
  • Thanks 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τον ts γιατί ούτε εγώ είμαι σε φάση να αγχώνομαι. Άσε το τρελό στη τρέλα του και πάρκαρε ποιό κάτω. Εδώ που φτάσαμε, έχουμε άλλα 100 πράγματα να μας τρελαίνουν μέσα στην ημέρα, δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι και για αυτό.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, aplosxristis είπε

Έχω πρόβλημα με 2 γείτονες που τα έχουν κάνει τσαλιμάκια τελευταία και δεν θέλουν να παρκάρω στο στενό που είναι μπροστά στο σπίτι τους (και μπροστά στο δικό μου επίσης) γιατί από όσο έχω καταλάβει..στη δικιά τους λογική, εγώ νοικιάζω και αυτοί είναι..μόνιμοι κάτοικοι, άρα τους ανήκει..

Ο ένας λοιπόν όποτε πάρκαρα σε σημείο που θεωρούσε "δικό του" (εννοείται μιλάμε για παρκάρισμα στο δρόμο..ούτε για μπροστά στην πόρτα του..ούτε μπροστά σε πάρκινγκ του) ξεκίνησε να μου κολλάει σε απόσταση λιγότερη του μισού μέτρου στο δικό μου ώστε να μην μπορώ να βγω...εγώ επειδή είναι περίεργη φάση ο τύπος και γενικά θέλω την ησυχία μου..δεν παρκάρω ποτέ εκεί που θεωρεί δικό του μέρος και το βάζω πιο πέρα στο ίδιο στενό.

Τώρα όμως άρχισε και ο άλλος γείτονας (με τον οποίο έχουν κάνει κόμμα αυτοί οι δύο "παλαιοί" στη γειτονιά) να κάνει το ίδιο πράγμα... Η πλάκα εδώ είναι ότι έχουν μια πολυκατοικία και 3-4 αμάξια γιατί είναι όλο το σόι εκεί..και ΔΙΚΟ τους πάρκινγκ... αλλά δεν θέλουν κανένας άλλος να παρκάρει στο στενό.. για να μην έχουν μπες βγες στο πάρκινγκ φαντάζομαι.. ούτε θέλουν να παρκάρουν μπροστά σε αυτό.. Οπότε η λύση που έχουν βρει είναι να μου σπάσουν τα νεύρα ώστε να μην παρκάρω καθόλου εκεί και να έχουν το στενό για πάρτυ τους..

Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία για το ζήτημα..αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ασχοληθούν καν..

Τουλάχιστον αυτοί έχουν αμάξια!

Γνωστός μου πήγε να πάθει έμφραγμα απο τα νεύρα του με τους γείτονες γιατί πιάνουν όλες τις θέσεις Παρκινγκ και ο ίδιος δεν έχει καν αμάξι!

Για κάποιο λόγω οι παλιοί που είχαν συνηθίσει να βάζουν το αμάξι τους έξω απο το σπίτι τους δεν μπορούν να δεχτούν την νέα τάξη πραγμάτων!

Δημοσ.

Θα πάρεις τηλέφωνο την τροχαία, θα έρθει και θα τους κόψει κλήση (δεν μπορούν να κάνουν τίποτ' άλλο). Την επόμενη, θα ξαναπάρεις την τροχαία, και την μεθεπόμενη, μέχρι να βάλουν μυαλό. Υπόψη πως οι κλήσεις πλέον δεν "σβήνονται" αλλά πληρώνονται κανονικά ηλεκτρονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πες τους ότι είσαι από τον Πύργο Ηλείας και ότι εκεί κάτω αν σου κάνουν πουστια δεν καθαρίζεις μόνος σου φωνάζεις όλους τους φίλους σου μαζί . Έτσι είχα πει σε έναν που είχε κόλλημα με το μηχανάκι μου και μου είπε πάρτο από εκεί αλλιώς θα σου σκάσω τα λάστιχα . Μετά μου μίλαγε στον πληθυντικό . Επίσης μια φορά σε μια επίσκεψη είχα πιάσει μια τρελόγρια να μου χαράζει όλη την πλευρά γιατί παρκαρα μπροστά στο σπίτι της. Η κόρη της που περίμενα να επιστρέψει το έπαιζε τρελιτσα ενώ έμαθα από την γειτονιά ότι η γριά το κάνει συνέχεια. Οπότε έχω πολλά νεύρα περνάω από εκεί και ρίχνω μια πέτρα στο αμάξι της κόρης

• Like 1
Δημοσ.

Φτάσαμε 6 σελίδες οπότε δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά μια λύση δεν θα ήταν να χτυπάς το κουδούνι τους οποτεδήποτε σε έχουν κλείσει και θέλεις εσύ να φύγεις, ώστε να μετακινήσουν το αμάξι τους?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, djkostas84 είπε

Φτάσαμε 6 σελίδες οπότε δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά μια λύση δεν θα ήταν να χτυπάς το κουδούνι τους οποτεδήποτε σε έχουν κλείσει και θέλεις εσύ να φύγεις, ώστε να μετακινήσουν το αμάξι τους?

Αυτό ακριβώς έκανα εγώ και το πήρε το μύνημα ο γείτονας που έβαζε το νέο του μηχανάκι στην άκρη της δικής μας πυλωτής. Ολόκληρη η μπροστινή του η ρόδα ήταν μπροστά στην είσοδό μας. Αν εγώ έβγαινα ή θα έπρεπε να κάνω εκατό μανούβρες ή να του το χτυπήσω. Δεν ήθελα να τσακωθώ για αρχή μαζί του κ του είπα ότι εκτός του ότι με ενοχλεί είναι κ παράνομο, μπορεί να χτυπήσει ένα από τα δύο οχήματα μπλα μπλα. Μου είπε ότι αν κάποια φορά με ενοχλεί κ δεν μπορώ να το βγάλω να του χτυπάω το κουδούνι.

Ε αυτό έκανα... Υπόψη, γυρνούσα από την δουλειά κατά τις 00:00, έβγαινα για βόλτα με το αυτοκίνητο κατά τις 02:00-03:00 κάθε μέρα(το nickname vampira, το έχω κερδίσει με την αξία μου). Φυσικά κ του χτυπούσα κουδούνι, σε 2-3 μέρες δεν ξαναπάρκαρε.

Ο συγκεκριμένος ήταν εντελώς βλάκας, είχε πυλωτή μεγάλη κ πεζοδρόμιο πάνω από 10 μέτρα μπροστά στην πολυκατοικία του, αλλά δεν τον άφηναν να το βάλει στην πρόσοψη κ θεώρησε καλό να ενοχλεί τους υπόλοιπους. Μετά πήγε απέναντι κ έκανε το ίδιο σε άλλη πυλωτή. Του τα έχωσαν κ δεν είδαμε ξανά το μηχανάκι, δεν ξέρω τι το έκανε...

Επεξ/σία από vampira
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Εχεις μπλεξει με μαλακες, απλα παρκαρε το ενα στενο παραδιπλα, σιγα τα ωα. Τα σκατα καλυτερα να τα αποφευγεις παρα να τα πατας. 

Αφησατε ολοι τα πανεμορφα χωρια σας, με τις σπιταρονες-μονοκατοικιες με αυλες, κηπους, μπαξεδες, δεντρα, παρκινγκ για 3 αυτοκινητα και αλλα 2 τρακτερ και πηγατε στοιβαχτηκατε σε πολυκατοικιες των 30 διαμερισματων και καθεστε και τσακωνεστε με τον καθε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ για 3 μετρα παρκινγκ, πληρωνοντας μαλιστα τριπλασια ενοικια.

Δεν το λεω για σενα προσωπικα, το λεω για ολους μας που εχουμε συμβαλλει σε αυτο το απεραντο χαλι των μεγαλουπολεων που εχουν μετατραπει σε απροσωπες τσιμεντουπολεις-αυτοκινητοπολεις

Λες να τους έπιασε όλους ομαδική τρέλα να αφήσουν τα χωριά τους αφού ήταν όλα τόσο ειδυλλιακά; 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Ας έδιναν οι κυβερνησεις κίνητρα και χρηματοδότηση στην επαρχία για να μην έφευγε κόσμος για δουλειά εδώ. Τώρα δεν διορθώνεται το πρόβλημα.

Και στα χωριά πάντως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με τσακωμούς αν παρκάρεις έξω από μονοκατοικία αλλου. Η διαφορά με εκεί είναι ότι παρκάρεις εύκολα αλλού αν έχεις πρόβλημα. 

3 ώρες πριν, dasimo είπε

αυτα συμβαίνουν σε όλες τις γειτονιές οπου υπάρχουν μονοκατοικίες....μην ασχολείσαι, πάρκαρε πιο κάτω και πήγαινε μια μέρα με γλυκά η τυρόπιτες και θα έχεις και τζάμπα φύλαξη του αυτοκινήτου και του σπιτιού σου όταν λείπεις...life is too short to deal with this shit! 

Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Σε πιο αραιοκατοικημενες περιοχές των προαστίων που άρχισαν να γεμίζουν με πολυκατοικίες το 70-80 και ακόμα δεν υπήρχε θέμα με πάρκινγκ, κάποιοι μεγάλης ηλικίας ήταν σχετικά συνενοημενοι με τους ενοίκους άλλων διαμερισμαγων κι ο καθένας είχε την "δική του" θέση επάνω σε δημόσιο δρόμο. Αν πάρκαρε άλλος και τον έπιαναν την ώρα που πάρκαρε του την έλεγαν, αλλά δεν κατάφερναν και τίποτα. Αυτά θυμάμαι εγώ από Μαρούσι εποχές 90-00s, πλέον αρκετοί εξ αυτων είτε πέθαναν είτε δεν είναι σε θέση να οδηγησουν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κοινό φαινόμενο μάλλον να θεωρούν πως τους ανήκει κ ο δρόμος έξω απ' την πόρτα τους. Στην γειτονιά μου έχουμε έναν ο οποίος σε "συνεργασία" με την πεθερά του όταν φεύγει ο ένας η ο άλλος, αυτός που μένει βάζει το αυτοκίνητο στη μέση η ένα μηχανάκι που έχουν, η διπλανή τους το ίδιο σύστημα με μια μηχανή (ακόμα και όταν δεν έμενε εκεί, ερχόταν από 2 στενά πιο κάτω να το αφήσει εκεί, στη μάνα της) και ακόμα ένας που εχει 4(!) αυτοκίνητα, ένα σε παρκινγκ, οκ, ένα απ' έξω και αλλα 2 όπου να ναι. 

Σε τέτοιες εποχές που το παρκινγκ ακόμα και στις γειτονίες εχει τέτοιο πρόβλημα θα έπρεπε να παρεμβαίνει η αστυνομία θεωρώ.

ΥΓ. Ξέχασα να πω για τον άλλο που εχει παρκινγκ για 3 αυτοκίνητα αλλα προφανώς το αφήνει έξω με την πρώτη ευκαιρία

Επεξ/σία από paulchro
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotisdra είπε

Πες τους ότι είσαι από τον Πύργο Ηλείας και ότι εκεί κάτω αν σου κάνουν πουστια δεν καθαρίζεις μόνος σου φωνάζεις όλους τους φίλους σου μαζί . Έτσι είχα πει σε έναν που είχε κόλλημα με το μηχανάκι μου και μου είπε πάρτο από εκεί αλλιώς θα σου σκάσω τα λάστιχα . Μετά μου μίλαγε στον πληθυντικό . Επίσης μια φορά σε μια επίσκεψη είχα πιάσει μια τρελόγρια να μου χαράζει όλη την πλευρά γιατί παρκαρα μπροστά στο σπίτι της. Η κόρη της που περίμενα να επιστρέψει το έπαιζε τρελιτσα ενώ έμαθα από την γειτονιά ότι η γριά το κάνει συνέχεια. Οπότε έχω πολλά νεύρα περνάω από εκεί και ρίχνω μια πέτρα στο αμάξι της κόρης

Πύργος Ηλείας εδώ...τώρα πια τα λύνουμε πολιτισμένα τα προβλήματά μας κύριε...αλλά ο φόβος υπάρχει μερικές φορές, καλύτερα να μας σέβονται και να μας φοβούνται... :)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paulchro είπε

Σε τέτοιες εποχές που το παρκινγκ ακόμα και στις γειτονίες εχει τέτοιο πρόβλημα θα έπρεπε να παρεμβαίνει η αστυνομία θεωρώ.

Για να παρέμβει η αστυνομία θα πρέπει να υπάρχει μια παρανομία και ακολούθως και η γνωστοποίησή της. 

Είναι ανήθικο αυτό που κάνουν οι γείτονές σου? είναι

Είναι εκνευριστικό? είναι

Είναι παράνομο? δεν είναι. Εκτός κι αν καβατζώνουν θέσεις με αντικείμενα ή με οχήματα με απλήρωτα Τέλη Κυκ.

Δημοσ.

Παντως η λυση με το κουδουνι ειναι καλη.

Χτυπας το κουδουνι καθε φορα και λες ευγενικα (ξεροντας απο μεσα σου οτι θα τους σπασεις τα νευρα) οτι θες να φυγεις και αν μπορουν να το μετακινησουν για να μη γινει ζημια στα δικα τους.

Κανε το αυτο καθε φορα.Ακομα και αν ειναι 2-3 φορες τη μερα.Και χτυπα κουδουνι με επιμονη αν δεν απαντανε.Και αν σου λενε γιατι επιμενεις,απαντα "μα για να μη γινει ζημια στο αμαξι σας".

Θα το παρουν το μηνυμα πιστευω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...