aplosxristis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Ναι. Δεν διάβασες τι έγραψα, γιατί βλέπω οι υπόλοιποι 10-15 που σχολιάσαν κατάλαβαν. Εγώ είμαι ο άσπρος Μπροστά από τον μπλε, χωράνε 4 άσπρα. Αν εσύ το άσπρο το βγάζεις άνετα, τότε εγώ είμαι μυγιάγγιχτος και εσύ ο οδηγός των ονείρων μου 2
Klausx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, fuz10n είπε εγω θα ελεγα το εξης. ειμαι γενικα κατα της κακης βουλησης, αλλα καμια φορα τα πραγματα ειναι πολυ θολα... οποτε θα σταματουσα να παρκαρω εκει (εξασφαλιση του να μπορεις να φυγεις χωρις αγχος, του να μη σου χαλασουν το αμαξι, της ηρεμιας σου) και μετα απο κανενα μηνα θα τα ρημαζα ολα με υγρο. μολις τα εφτιαχναν, ξανα. και ξανα. νομιμο; οχι. ηθικο; μπορει και οχι. θα πληρωσει καποιος που κανει μ....κιες; ναι. σε αυτα η το χεις η δε το χεις. αν δε το χεις και δεν εχεις ωρα και ορεξη για ζημιες, παρκαρε αλλου και μη σκας. και εγω δε το χω και θα προσπαθουσα να ξεμπλεξω κι ας ειμαι ριγμενος. τα υπολοιπα που εγραψα ειναι ονειρα. Που να μην ήσουν δηλαδή κατά της κακής βούλησης....Το αυτοκίνητο τι σου φταίει; Με τον ιδιοκτήτη έχεις το πρόβλημα και με αυτόν πρέπει να το λύσεις. Αν ο άλλος τρελαθεί μόλις δει τα υγρά και σε καθαρίσει (εν βρασμώ) μέχρι και ελαφρυντικά θα έχει από το δικαστήριο με έναν καλό δικηγόρο. 1
purespyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Αφού λοιπόν σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και αυτοί παρκάρουν στον δρόμο, για δικούς τους λόγους, ενώ έχουν πάρκινγκ γιατί δεν τους πιάνεις να τους ρωτήσεις αν νοικιάζουν κάποια θέση στο πάρκινγκ τους και να τους πληρώνεις; Θα σου κοστίσει κάτι αλλά σίγουρα θα ηρεμήσει το κεφάλι σου
aplosxristis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, purespyros είπε Αφού λοιπόν σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και αυτοί παρκάρουν στον δρόμο, για δικούς τους λόγους, ενώ έχουν πάρκινγκ γιατί δεν τους πιάνεις να τους ρωτήσεις αν νοικιάζουν κάποια θέση στο πάρκινγκ τους και να τους πληρώνεις; Θα σου κοστίσει κάτι αλλά σίγουρα θα ηρεμήσει το κεφάλι σου Κάτσε ρε συ..εδώ μου τρώνε με το έτσι θέλω το χώρο, θα τους πληρώσω και από πάνω; Αν ήταν έτσι, πήγαινω και ένα στενό πιο πέρα.. Γενικά η λύση παραίτησης είναι "σχετικά εύκολη". Απλά δεν παρκάρω ποτέ εκεί και ψάχνω γύρω γύρω ακόμα και αν είναι όλο το στενό άδειο. Βέβαια εκεί γυρνάμε λίγα ποστ πίσω, στο ότι στην Ελλάδα λίγο τρέλα να πουλήσει κάποιος είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τουμπεκί γιατί "έτσι" και η αστυνομία πετάει χαρταετό Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από aplosxristis 5
Nabuko Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ας θεωρήσουμε ότι όσα λες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχεις 3 επιλογές. α. Κάνεις μπρος πίσω χτυπώντας τους. Αν σου πουν μα και μου καλείς την ασφαλιστική σου και το παραδέχεσαι και άστους να τρέχουν να τα φτιάχνουν. β. Πας στον εισαγγελέα, παίρνεις μια εισαγγελική παραγγελία και την πηγαίνεις στο ΑΤ όπου τους αναφέρεις το πρόβλημά σου και τους καλούν στο τμήμα για τα περαιτέρω. γ. Όταν σε ξανακλείσουν καλείς το 100, αφήνεις όνομα, και όταν έρθει το περιπολικό τους λες τα παράπονά σου για να τα καταγράψουν στο δελτίο συμβάντων. Στην περίπτωσή σου δεν γνωρίζω αν υπάρχει τροχονομική παράβαση και ποια είναι. Αν υπάρχει θα βεβαιώσουν μια κλήση και θα φύγουν. Αν είναι κατ' έγκληση τότε είναι στο δικό σου χέρι τι θα αποφασίσεις να κάνεις. Αυτά. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από Nabuko 6 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε α. Κάνεις μπρος πίσω χτυπώντας τους. Αν σου πουν μα και μου καλείς την ασφαλιστική σου και το παραδέχεσαι και άστους να τρέχουν να τα φτιάχνουν. Τέλεια, μου έδωσες ιδέα. Θα πάω να κολλήσω στον κάθε τυχαίο να μου το χτυπήσει να φτιαξω τον χιλιογδαρμένο προφυλακτήρα τζάμπα. Περα από την πλάκα τώρα, είναι κακή λύση αυτή γιατί κινδυνεύει να γίνει ζημιά και στο αυτοκίνητο του TS, την οποία θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Δεν ανέφερα πουθενά τρόλινγκ. Είναι ένα απ' τα γνωστά θέματα με μονόπλευρη ενημέρωση που οδηγούν σε αέναες συζητήσεις χωρίς κατάληξη. Και μετά ως συνήθως το ακάουντ ή το θέμα εξαφανίζονται. Ή και τα 2 😄 ενω σε πιο σοβαρα θεματα δεν εξαφανιζονται;ενω παλια account με 2 posts και 100 αγγελιες δεν υπαρχουν;ενω παλια μελη που δεν μπαινουν στον κοπο να πουν αν καν δουλεψε αυτο που τους ειπες δεν υπαρχουν; β.δεν απορω για πολλα ατομα που δεν ξαναμπαινουν μεσα στο forum μετα το πρωτο ποστ οταν η ειρωνια παει full απο παλια μελη.μην χαλασω το θεμα τωρα με περιστατικα. 5 4
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 12mats είπε Αντιστοιχο προβλημα ειχαμε και εμεις με γείτονα που εβαζε κωνους μπροστα απο την πόρτα του σπιτιου του και οποτε το εβαζε κάποιος εκανε φασαρια οτι του κλείνουν την πόρτα, καλέσαμε αστυνομία και των ενημέρωσε οτι απαγορευεται αυτο. Αυτό είναι το μόνο εύκολο, πετάς/σπας ό,τι βάζουν για να πιάσουν τη θέση (κώνους, καρέκλες, τελάρα, ξύλα, κτλ) αλλά δεν παρκάρεις γιατί θα στο χαράξουν και επαναλαμβάνεις μέχρι να λάβουν το μήνυμα. Παρκάρεις καμία βδομάδα μετά αφότου έχει να μπει κώνος Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από Hacker?pcs 1
esykas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Σε κάθε θέμα που υπάρχει πρόβλημα αρχίζουμε, Ελληνάρες, πόσο πίσω είμαστε, κλπ κλπ, δεν ξέρω τι εννοείτε πίσω αλλά εμπρός η χώρα είναι σε πάρα, πάρα πολλά θέματα παγκοσμίως. Η λύση είναι η αστυνομία, εφόσον δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν, έρχεται κάνει σύσταση, και τελειώνει το θέμα, Το πρόβλημα είναι πάλι, εάν η αστυνομία που θα έρθει, θα κάνει σωστά τη δουλειά της, και όχι by the book, διότι υπάρχουν πολύ τρόποι να σπάσεις ένα αυγό από το σφυρί. Τέλος ναι, σε γειτονιές που μένουν άνθρωποι που έχουν ζήσει άλλες εποχές, δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι έχει αλλάξει η κατάσταση, αλλά μην ανησυχείτε, θα πεθάνουν, θα έρθουν και νέοι "επενδυτές" και μετά θα παρκάρουμε χωρίς τέτοια προβλήματα, όλοι όσοι θα έχουμε αυτοκίνητο ακόμη. 1
katsoul Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Έχω ένα παλιό αγροτικό (ετών 43) που κυκλοφορεί απολύπτως νόμιμα (βενζινοκίνητο, άδεια κυκλοφορίας, πληρωμένα τέλη, ασφάλιση, ΚΤΕΟ). Το χρησιμοποίησα για τις ελιές και το θέλω πάλι σε κανα δίμηνο. Δώσε διεύθυνση να πάω να το παρκάρω για κανα μήνα και βλέπουμε. Βρες άλλους δυο τρεις με τέτοια αμάξια και άφησέ τα εκεί μέχρι να λάβουν το μήνυμα.. 9 2
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Γενικά στο παρκάρισμα έχουν πρόβλημα κυρίως αντίληψης, πολλοί οδηγοί. Μπορεί ένας δρόμος να είναι άδειος και να έρθει ο άλλος να παρκάρει στον πόντο πίσω σου. Ή όταν το παρατάει δεν κοιτάει αν ο μπροστά από σένα έχει απόσταση χιλιοστών και έρχεται και στο κολλάει κι αυτός από πίσω. Επίσης μεγάλη ζημιά κάνουν τα σμαρτ που πιάνουν μισό χώρο και όταν φύγουν στη θέση αυτή πάει να μπει ένα μεγάλο και αρχίζει και κοπανάει τα μπρος πίσω για να χωρέσει.
tsofras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, esykas είπε Σε κάθε θέμα που υπάρχει πρόβλημα αρχίζουμε, Ελληνάρες, πόσο πίσω είμαστε, κλπ κλπ, δεν ξέρω τι εννοείτε πίσω αλλά εμπρός η χώρα είναι σε πάρα, πάρα πολλά θέματα παγκοσμίως. Η λύση είναι η αστυνομία, εφόσον δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν, έρχεται κάνει σύσταση, και τελειώνει το θέμα, Το πρόβλημα είναι πάλι, εάν η αστυνομία που θα έρθει, θα κάνει σωστά τη δουλειά της, και όχι by the book, διότι υπάρχουν πολύ τρόποι να σπάσεις ένα αυγό από το σφυρί. Τέλος ναι, σε γειτονιές που μένουν άνθρωποι που έχουν ζήσει άλλες εποχές, δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι έχει αλλάξει η κατάσταση, αλλά μην ανησυχείτε, θα πεθάνουν, θα έρθουν και νέοι "επενδυτές" και μετά θα παρκάρουμε χωρίς τέτοια προβλήματα, όλοι όσοι θα έχουμε αυτοκίνητο ακόμη. Μην βγούμε off topic αλλά Spoiler Δυστυχώς σε αυτή την χώρα τα καλά τα μετράς πλέον στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δικαιοσύνη - αστυνομία είναι ανύπαρκτη οπότε και να πας με τον νόμο να βρεις το δίκιο σου μπορεί να τα καταφέρεις σε καμία 10αρια χρόνια. Έχω αναφέρει άπειρες φορές για τα θέματα που έχω στη περιοχή μου με το παρκιγκ απο μηχανές και αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις πεζών με κίνδυνο των παιδιών μου όταν πηγαίνουν σχολείο. 5 τηλέφωνα τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει πέσει ούτε μία κλήση. Σε όποιον έκανα παρατήρηση ευγενικά για την διάβαση ή το πεζοδρόμιο η απάντηση ήταν : Εδώ είναι το σπίτι μου όπου θέλω θα παρκάρω. Πόσο τυχαίο είναι δηλαδή ? Ένας μου είπε συγνώμη για την διάβαση εχθές που την πέρναγα με τα παιδιά και πήγε να μας πατήσει ενώ έκανε όπισθεν και τελικά το άφησε εκεί! Όσον αφορά τους ανθρώπους που έχουν ζήσει άλλες εποχές , με την παιδεία που έχουμε σε αυτή τη χώρα και οι επόμενες γενιές τα ίδια μυαλά θα έχουν 4
NTC Labs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, aplosxristis είπε Ακριβώς αυτό έκανα με τον πρώτο τύπο φίλε, έκανα πάσο..και λέω άστο..δως του το κομμάτι γης που θεωρεί ότι του αναλογεί.. κατάλαβα ότι ο τύπος έχει σαλτάρει με το θέμα..και τον φοβάμαι για πιο ακραία πράγματα (φαντάσου με καλούσε να κατέβω απ' το σπίτι μου να παίξουμε ξύλο?? δεν ξέρω..) Αλλά τώρα πήρε και ο άλλος θάρρος και άρχισε τη ίδια τακτική.. Μιλάμε για τύπους που έχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ξαναλέω..και 3-4 αμάξια...και τα θέλουν ΟΛΑ μπροστά από το σπίτι τους.. Να σημειώσω..ότι το πάρκινγκ έχει μπροστά βιδωμένους κώνους στο δρόμο.. οι οποίοι αν γνωρίζω καλά είναι φουλ παράνομοι.. Οι κωνοι ειναι παρανομοι. Καλεσε τον δημο να τους ξηλωσει. Απαγορευεται ακομα και οι ιδιοι να παρκαρουν μπροστα απο την δικια τους εισοδο-εξοδο και να την κλεινουν. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από NTC Labs 2
purespyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, aplosxristis είπε Κάτσε ρε συ..εδώ μου τρώνε με το έτσι θέλω το χώρο, θα τους πληρώσω και από πάνω; Αν ήταν έτσι, πήγαινω και ένα στενό πιο πέρα.. Γενικά η λύση παραίτησης είναι "σχετικά εύκολη". Απλά δεν παρκάρω ποτέ εκεί και ψάχνω γύρω γύρω ακόμα και αν είναι όλο το στενό άδειο. Βέβαια εκεί γυρνάμε λίγα ποστ πίσω, στο ότι στην Ελλάδα λίγο τρέλα να πουλήσει κάποιος είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τουμπεκί γιατί "έτσι" και η αστυνομία πετάει χαρταετό Το έχω περάσει κι εγώ αυτό και μάλιστα σε περιοχή που δεν έχεις και πολλές επιλογές από πάρκινγκ (Κυψέλη), αλλά βαρέθηκα να ασχολουμαι και να χαλιέμαι. Από τη μια έχεις τους μαγαζάτορες που βάζουν καρέκλες και κουβάδες και κρατάνε θέσεις, από την άλλη έχεις τυπάδες σαν αυτούς που παρκάρουν έτσι ώστε να πιάνουν θέση 2-3 αυτοκινήτων και φυσικά υπάρχουν και οι άλλοι που κρατάνε θέση με το μηχανακι τους. Σε έναν που το έφερε μερικά εκατοστά από το αυτοκίνητο μου και για κακή του τύχη ήμουν μεσα και στην ουσία με έκλεινε του κάνω φίλε μου αν θέλω να φύγω δεν μπορώ εκεί που το έχεις βάλει και μου κάνει, να εκεί μένω έλα να μου χτυπήσεις το κουδούνι, θέλω να το βλέπω.... η απάντηση που πήρε δεν του άρεσε βεβαια, του είπα αν θελήσω να φύγω δεν χτυπάω κανένα κουδούνι, απλά θα περάσω πάνω από το μηχανάκι σου, να εκεί μένω, έλα να με βρεις... το πήρε
dasimo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) αυτα συμβαίνουν σε όλες τις γειτονιές οπου υπάρχουν μονοκατοικίες....μην ασχολείσαι, πάρκαρε πιο κάτω και πήγαινε μια μέρα με γλυκά η τυρόπιτες και θα έχεις και τζάμπα φύλαξη του αυτοκινήτου και του σπιτιού σου όταν λείπεις...life is too short to deal with this shit! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από dasimo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις