Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θεωρησουμε αυτονοητο πως ολα τα δικια ειναι με το μερος σου , εχεις τις κατωθι επιλογες, με την συγκεκριμενη σειρα, αν η προηγουμενη δεν αποδωσει καρπους:

1. Τους μιλας για το θεμα να δεις αν μπορει καπως να λυθει. Ηρεμα κι ομορφα, τυπου , ρε παιδια δε θελω να σας χτυπησω το αμαξι σας ξεπαρκαροντας, αν μπορειτε αφηνετε λιγο χωρο παραπανω για να μπορω να το βγαζω με ασφαλεια κλπ.

2. Καλεις αστυνομια οταν σε εχουν παρακλεισει τοσο φανερα κι επιτηδες, ωστε να μην υπαρχουν περιθωρια αμφισβητησης απο τους αστυνομικους

3. Το γυρνας κι εσυ στην τρελη. Σε τετοιες καταστασεις αυτος που πουλαει παραπανω τρελα, συνηθως επικρατει. Παντα βεβαια μεσα στα νομιμα ορια. Αρα, πρακτικα, συνεχιζεις να παρκαρεις νομιμα, τους γραφεις κανονικα, κι αν σε παρακλεισουν καμια ωρα και δε μπορεις να βγεις με καμια δυναμη, ειτε χτυπας κουδουνια -νευριασμενος ομως κι οχι με το σεις και με το σας- να μαζεψουν το καρο τους παραυτα και φυσικα τους ζητας και το λογο. Αν σου τα πουν περιεργα, εσυ πες τους τα ακομα πιο περιεργα, ειδικα αν εισαι νομιμος. Τωρα αν δε θες να μπλεκεις σε τετοιες καταστασεις, συνεχιζεις να τους εχεις γραμμενους και απλα ξεπαρκαρεις με οποιο τροπο μπορεις. Αν εχεις και παλιο αμαξι, μπορεις να υποστηριξεις το συγκεκριμενο σεναριο πιο ευκολα απο εκεινους. Καμια φορα κιολας τους κανεις το ιδιο κι εσυ, δηλαδη πας και κολλας το αμαξι σου πανω στο προφυλακτηρα τους. Ειπαμε στο απευκταιο αυτο σεναριο, ο σκοπος ειναι επιδεικτικα να τους βεβαιωσεις οτι εισαι διατεθιμενος να παιξεις το παιχνιδι τους πολυ καλυτερα απ'οτι εκεινοι. Επισης με παλιο αμαξι μπορεις να υποστηριξεις τετοιο σεναριο, πιο ευκολα απο εκεινους.

Τραβας και μερικες καλες φωτο , απο διαφορετικες μερες και υπο διαφορετικες γωνιες, οταν σε εχουν κλεισει τοσο καταφανως κι επιτηδες, γιατι ποτε δε ξερεις. Αν ειναι και παροντες την ωρα που θα βγαζεις φωτο, τοσο το καλυτερο . Αλλιως απλα γραψτους και συνεχισε να παρκαρεις νομιμα και μην ασχολεισαι καν.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως. Η αστυνομία δεν πρόκειται καν να ασχολήθει, το μόνο αξιοπρεπές που μπορείς να κάνεις είναι να μην σπας τα νεύρα σου τζάμπα και εχε τους γραμμένους.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Αν θεωρησουμε αυτονοητο πως ολα τα δικια ειναι με το μερος σου , εχεις τις κατωθι επιλογες, με την συγκεκριμενη σειρα, αν η προηγουμενη δεν αποδωσει καρπους:

1. Τους μιλας για το θεμα να δεις αν μπορει καπως να λυθει. Ηρεμα κι ομορφα, τυπου , ρε παιδια δε θελω να σας χτυπησω το αμαξι σας ξεπαρκαροντας, αν μπορειτε αφηνετε λιγο χωρο παραπανω για να μπορω να το βγαζω με ασφαλεια κλπ.

2. Καλεις αστυνομια οταν σε εχουν παρακλεισει τοσο φανερα κι επιτηδες, ωστε να μην υπαρχουν περιθωρια αμφισβητησης απο τους αστυνομικους

3. Το γυρνας κι εσυ στην τρελη. Σε τετοιες καταστασεις αυτος που πουλαει παραπανω τρελα, συνηθως επικρατει. Παντα βεβαια μεσα στα νομιμα ορια. Αρα, πρακτικα, συνεχιζεις να παρκαρεις νομιμα, τους γραφεις κανονικα, κι αν σε παρακλεισουν καμια ωρα και δε μπορεις να βγεις με καμια δυναμη, ειτε χτυπας κουδουνια -νευριασμενος ομως κι οχι με το σεις και με το σας- να μαζεψουν το καρο τους παραυτα και φυσικα τους ζητας και το λογο, αν σου τα πουν περιεργα, εσυ πες τους τα ακομα πιο περιεργα, ειτε αν δε θες να μπλεκεις, ξεπαρκαρεις με οποιο τροπο μπορεις. Αν εχεις και παλιο αμαξι, μπορεις να υποστηριξεις το συγκεκριμενο σεναριο πιο ευκολα απο εκεινους.

Τραβας και μερικες καλες φωτο , απο διαφορετικες μερες και υπο διαφορετικες γωνιες, γιατι ποτε δε ξερεις.

1) έτσι ξεκίνησε η ιστορία...του τύπου.. "γιατί ρε φίλε το κάνεις αυτό;" όχι τόσο ήρεμα όσο το λες εσύ..αλλά όχι και τέρμα τσίτα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι τύποι έχουν τόσο διαστρεβλωμμένη αντίληψη που πραγματικά στο μυαλό τους θεωρούν ότι το μέρος που παρκάραν ωραία μπροστά στο σπίτι τους μέχρι πριν έρθω εγώ, τους ανήκει στην αιωνιότητα.. Από την σύντομη "συζήτηση" που είχα κατέληξα σε αυτό.. Τους φαινόταν περίεργο που εγώ έλεγα πως ο δρόμος είναι δημόσιος και ο πρώτος που θα βρει κενό το βάζει. Οπότε αποφασίσαν...έτσι είσαι; Θα σε κλείσω να σε δω να χτυπιέσαι..

2) Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω δεν θα ασχολούταν για πιο σοβαρά ζητήματα. 

3) Μάλλον για εδώ με βλέπω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

1) έτσι ξεκίνησε η ιστορία...του τύπου.. "γιατί ρε φίλε το κάνεις αυτό;" όχι τόσο ήρεμα όσο το λες εσύ..αλλά όχι και τέρμα τσίτα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι τύποι έχουν τόσο διαστρεβλωμμένη αντίληψη που πραγματικά στο μυαλό τους θεωρούν ότι το μέρος που παρκάραν ωραία μπροστά στο σπίτι τους μέχρι πριν έρθω εγώ, τους ανήκει στην αιωνιότητα.. Από την σύντομη "συζήτηση" που είχα κατέληξα σε αυτό.. Τους φαινόταν περίεργο που εγώ έλεγα πως ο δρόμος είναι δημόσιος και ο πρώτος που θα βρει κενό το βάζει. Οπότε αποφασίσαν...έτσι είσαι; Θα σε κλείσω να σε δω να χτυπιέσαι..

2) Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω δεν θα ασχολούταν για πιο σοβαρά ζητήματα. 

3) Μάλλον για εδώ με βλέπω..

To 1 ισχυει σε αρκετες γειτονιες. Εχει συμβει και σε προηγουμενη δικη μου. Κλασσικα εικονογραφημενα, να θεωρει ο καθε Ελληναρας κτημα του το δρομο εξω απο το σπιτι του.

Στο 2, δεν εχεις αδικο, αλλα πρεπει να το κανεις. Γιατι και το νομιμο ειναι, και το τυπικο και το ηθικο. Κι ας μην κανει δουλεια η αστυνομια, τουλαχιστον εσυ κανε αυτη τη προσπαθεια, διοτι διαφορετικα δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να συμβιβαστεις ή εναλλακτικα να ανεβασεις κι εσυ τους τονους και την ενταση για να δεις που μπορει να καταληξει.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

To 1 ισχυει σε αρκετες γειτονιες. Εχει συμβει και σε προηγουμενη δικη μου. Κλασσικα εικονογραφημενα, να θεωρει ο καθε Ελληναρας κτημα του το δρομο εξω απο το σπιτι του.

Δεν εχεις αδικο, αλλα πρεπει να το κανεις. Γιατι και το νομιμο ειναι, και το τυπικο και το ηθικο. Κι ας μην κανει δουλεια η αστυνομια, τουλαχιστον εσυ κανε αυτη τη προσπαθεια, διοτι διαφορετικα δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να συμβιβαστεις ή εναλλακτικα να ανεβασεις κι εσυ τους τονους και την ενταση .

Για αυτό και θέλω να βρεθεί ένας άγριος τρελαμένος μετά από μένα..να την δουν αλλιώς.. Όταν βλέπουν ότι είσαι λογικός και συνετός..σου λένε θα τον λυγήσουμε τον τύπο..

Ακριβώς αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα είναι που γίνονται γιατί στην Ελλάδα ο νόμος πάει με τον πιο δικτυωμένο ή με αυτόν που θα υποχωρήσει γιατί η αστυνομία: "ε κάντε και εσείς υπομονή κύριε..έτσι είναι αυτά δυστυχώς" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aplosxristis είπε

Έχω πρόβλημα με 2 γείτονες που τα έχουν κάνει τσαλιμάκια τελευταία και δεν θέλουν να παρκάρω στο στενό που είναι μπροστά στο σπίτι τους (και μπροστά στο δικό μου επίσης) γιατί από όσο έχω καταλάβει..στη δικιά τους λογική, εγώ νοικιάζω και αυτοί είναι..μόνιμοι κάτοικοι, άρα τους ανήκει..

Ο ένας λοιπόν όποτε πάρκαρα σε σημείο που θεωρούσε "δικό του" (εννοείται μιλάμε για παρκάρισμα στο δρόμο..ούτε για μπροστά στην πόρτα του..ούτε μπροστά σε πάρκινγκ του) ξεκίνησε να μου κολλάει σε απόσταση λιγότερη του μισού μέτρου στο δικό μου ώστε να μην μπορώ να βγω...εγώ επειδή είναι περίεργη φάση ο τύπος και γενικά θέλω την ησυχία μου..δεν παρκάρω ποτέ εκεί που θεωρεί δικό του μέρος και το βάζω πιο πέρα στο ίδιο στενό.

Τώρα όμως άρχισε και ο άλλος γείτονας (με τον οποίο έχουν κάνει κόμμα αυτοί οι δύο "παλαιοί" στη γειτονιά) να κάνει το ίδιο πράγμα... Η πλάκα εδώ είναι ότι έχουν μια πολυκατοικία και 3-4 αμάξια γιατί είναι όλο το σόι εκεί..και ΔΙΚΟ τους πάρκινγκ... αλλά δεν θέλουν κανένας άλλος να παρκάρει στο στενό.. για να μην έχουν μπες βγες στο πάρκινγκ φαντάζομαι.. ούτε θέλουν να παρκάρουν μπροστά σε αυτό.. Οπότε η λύση που έχουν βρει είναι να μου σπάσουν τα νεύρα ώστε να μην παρκάρω καθόλου εκεί και να έχουν το στενό για πάρτυ τους..

Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία για το ζήτημα..αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ασχοληθούν καν..

Ου μπλέξεις με ανώμαλο – ψυχάκια γείτονα…

Στο προηγούμενο διαμέρισμα που ζουσα, είχε και θέση στάθμευσης στην πιλοτή.

Έμπαινα από την κεντρική είσοδο που είχε ηλεκτρική πόρτα με τηλεχειρισμό και έπρεπε να κάνω 3 μανούβρες για να βάλω το αυτοκίνητο μου σε έναν διάδρομο.

Αυτός ο διάδρομος είχε συνολικά 2 θέσεις, μια δική μου και μια του ψυχάκια.

Ο ψυχάκιας έμπαινε από «δική του είσοδο», με καγκελόπορτα ανοιγόμενη χειροκίνητα…

Εμένα όποτε έλλειπε το αυτοκίνητο του, με βόλευε να κατεβώ να ανοίξω την καγκελόπορτα και αμέσως να βγω στον δρόμο ή να μπω στην θέση στάθμευσης.

Έτσι γλίτωνα τις μανούβρες…

Και τι έκανε ο ψυχάκιας;;;

Τον πρώτο καιρό κλείδωνε με κλειδί την καγκελόπορτα για να μην μπαίνω ή βγαίνω και εγώ (εγώ θα μπω και θα βγω μόνο όταν αυτός λείπει)!

Κλειδί είχε μόνο αυτός κ ο διαχειριστής.

Μια μέρα που είχε χαλάσει το τηλεχειριστήριο μου και δεν άνοιγε η κεντρική καγκελόπορτα, έκανα τηλ στον διαχειριστή και μου λέει γιατί δεν μπαίνω από την χειροκίνητη;;;

Μα αφού είναι κλειδωμένη του λέω! Έφριξε ο άνθρωπος!!!

Και μετά αφού μάλλον τον κατσάδιασε, τι έκανε ο ψυχάκιας;;;

Δεν ξανά κλείδωσε, αλλά έβγαλε εντελώς το μεταλλικό χερούλι της καγκελόπορτας…

Και όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο κυκλοφορούσε (αυτός και η όμορφη κατά τα άλλα σύζυγος του) με το μπρελόκ των κλειδιών τους οπου κρέμονταν και ένα μεταλλικό χερούλι καγκελόπορτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ψυχάκιας ΕΜΘ Στρατιωτικός ΣΞ στην Λάρισα, ετών 40…

291235734_.png.2eacfba7d12f0b4f45e0dc021c27b637.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με 2 γείτονες που τα έχουν κάνει τσαλιμάκια τελευταία και δεν θέλουν να παρκάρω στο στενό που είναι μπροστά στο σπίτι τους (και μπροστά στο δικό μου επίσης) γιατί από όσο έχω καταλάβει..στη δικιά τους λογική, εγώ νοικιάζω και αυτοί είναι..μόνιμοι κάτοικοι, άρα τους ανήκει..

Ο ένας λοιπόν όποτε πάρκαρα σε σημείο που θεωρούσε "δικό του" (εννοείται μιλάμε για παρκάρισμα στο δρόμο..ούτε για μπροστά στην πόρτα του..ούτε μπροστά σε πάρκινγκ του) ξεκίνησε να μου κολλάει σε απόσταση λιγότερη του μισού μέτρου στο δικό μου ώστε να μην μπορώ να βγω...εγώ επειδή είναι περίεργη φάση ο τύπος και γενικά θέλω την ησυχία μου..δεν παρκάρω ποτέ εκεί που θεωρεί δικό του μέρος και το βάζω πιο πέρα στο ίδιο στενό.

Τώρα όμως άρχισε και ο άλλος γείτονας (με τον οποίο έχουν κάνει κόμμα αυτοί οι δύο "παλαιοί" στη γειτονιά) να κάνει το ίδιο πράγμα... Η πλάκα εδώ είναι ότι έχουν μια πολυκατοικία και 3-4 αμάξια γιατί είναι όλο το σόι εκεί..και ΔΙΚΟ τους πάρκινγκ... αλλά δεν θέλουν κανένας άλλος να παρκάρει στο στενό.. για να μην έχουν μπες βγες στο πάρκινγκ φαντάζομαι.. ούτε θέλουν να παρκάρουν μπροστά σε αυτό.. Οπότε η λύση που έχουν βρει είναι να μου σπάσουν τα νεύρα ώστε να μην παρκάρω καθόλου εκεί και να έχουν το στενό για πάρτυ τους..

Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία για το ζήτημα..αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ασχοληθούν καν..

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει, σε κλείνουν σε ιδιωτικό πάρκινγκ η σε δρόμο;. Αν σε κλείνουν και δεν μπορείς να βγεις, είτε θα προκληθεί ζημιά και στα δύο αμάξια σας είτε κάλεσε το 100 να εξετάσει άμα κάνουν κάτι παράνομο, ειδάλλως, είτε φεύγεις μόνιμα από εκείνες τις θέσεις είτε παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου που δεν το συνιστώ τουλάχιστον σε άλλους. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Ου μπλέξεις με ανώμαλο – ψυχάκια γείτονα…

Στο προηγούμενο διαμέρισμα που ζουσα, είχε και θέση στάθμευσης στην πιλοτή.

Έμπαινα από την κεντρική είσοδο που είχε ηλεκτρική πόρτα με τηλεχειρισμό και έπρεπε να κάνω 3 μανούβρες για να βάλω το αυτοκίνητο μου σε έναν διάδρομο.

Αυτός ο διάδρομος είχε συνολικά 2 θέσεις, μια δική μου και μια του ψυχάκια.

Ο ψυχάκιας έμπαινε από «δική του είσοδο», με καγκελόπορτα ανοιγόμενη χειροκίνητα…

Εμένα όποτε έλλειπε το αυτοκίνητο του, με βόλευε να κατεβώ να ανοίξω την καγκελόπορτα και αμέσως να βγω στον δρόμο ή να μπω στην θέση στάθμευσης.

Έτσι γλίτωνα τις μανούβρες…

Και τι έκανε ο ψυχάκιας;;;

Τον πρώτο καιρό κλείδωνε με κλειδί την καγκελόπορτα για να μην μπαίνω ή βγαίνω και εγώ (εγώ θα μπω και θα βγω μόνο όταν αυτός λείπει)!

Κλειδί είχε μόνο αυτός κ ο διαχειριστής.

Μια μέρα που είχε χαλάσει το τηλεχειριστήριο μου και δεν άνοιγε η κεντρική καγκελόπορτα, έκανα τηλ στον διαχειριστή και μου λέει γιατί δεν μπαίνω από την χειροκίνητη;;;

Μα αφού είναι κλειδωμένη του λέω! Έφριξε ο άνθρωπος!!!

Και μετά αφού μάλλον τον κατσάδιασε, τι έκανε ο ψυχάκιας;;;

Δεν ξανά κλείδωσε, αλλά έβγαλε εντελώς το μεταλλικό χερούλι της καγκελόπορτας…

Και ήταν όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο κυκλοφορούσε αυτός και η όμορφη κατά τα άλλα σύζυγος του με το μπρελόκ των κλειδιών τους και κρέμονταν ένα χερούλι μεταλλικό καγκελόπορτας!!!!

Ο ψυχάκιας ΕΜΘ Στρατιωτικός στην Λάρισα, ετών 40…

1132703224_.png.2d21d043e66bc4644f867827850c5a37.png

Σε νιώθω φίλε.. μην νομίζεις ότι απέχει και πολύ από την περίπτωσή μου.. Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν τι να κάνουν και έχουν τόσο κόμπλεξ με το ότι "ο καινούργιος" τους καταπατά την άνεση που τους τρελαίνει.. Όπως εσένα παίρναν το πόμολο, έτσι εμένα περιμένουν πότε θα αδειάσω τη θέση για να κάνουν ανακατανομή των αμαξιών και να καπαρώσουν τις θέσεις.. Νομίζω η καλύτερη λύση σε αυτά είναι να πάρουμε χαμπάρι ότι κάποιοι τύποι είναι τόσο μίζεροι που η απόλαυσή τους έχει γίνει το να στην "φέρουν" και απλά να τους παραμελήσουμε με το όποιο κόστος.. ....Απ' την άλλη όμως, όσο τους αφήνεις αυτούς..στο τέλος θα σε καβαλήσουν..το δύσκολο είναι η χρυσή τομή..

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς να μπω εγώ τέρμα μπρος ή τέρμα πίσω; Αν μπορώ αυτό κάνω..αλλά αν βρουν ευκαιρία που κάποιος άσχετος έχει μπει σχετικά κοντά από τη μια πλευρά, αυτοί πάνε και κολλάνε από την άλλη.. Να σημειώσω πως έχουν τέτοια ψύχωση με το θέμα που παρακολουθούν από όσο έχω καταλάβει όλη μέρα το στενό, για το πότε θα αλλάξει κάτι..πχ πότε θα φύγω για να πάνε να αλλάξουν την κατανομή των αμαξιών τους και να πιάσουν κενές θέσεις όπως τους βολεύει (αυτό το κάνει το σόι με τα 3-4 αμάξια)..ο άλλος ο περίεργος απλά κάθεται κάπου που πιάνει χώρο 2 αμαξιών και κάθεται στη μέση ώστε να μην χωράει κανείς πίσω ή μπροστά του..

Ολη μέρα σπίτι μένουνε; Δεν εργάζονται; Αστο φίλε έμπλεξες με κάτι τέτοιους, δεν πρόκειται να ηρεμήσεις. Αν μένεις στο ενοίκιο θα φύγεις κάποια στιγμή και θα ηρεμήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να πιασεις με καμερα ασφαλειας σε νομιμα πλαισια το χωρο οπου παρκαρεις το αμαξι σου; Αν ναι, βαλε μια, για να πιασεις τα αντιποινα, και μετα παρε ενα γερο κοπιδι και μια μπογια σε σπρευ. Ξερεις τι θα τα κανεις. Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος ελεγε ο παππους μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει, σε κλείνουν σε ιδιωτικό πάρκινγκ η σε δρόμο;. Αν σε κλείνουν και δεν μπορείς να βγεις, είτε θα προκληθεί ζημιά και στα δύο αμάξια σας είτε κάλεσε το 100 να εξετάσει άμα κάνουν κάτι παράνομο, ειδάλλως, είτε φεύγεις μόνιμα από εκείνες τις θέσεις είτε παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου που δεν το συνιστώ τουλάχιστον σε άλλους. 

Με κλείνουν σε δημόσιο δρόμο ο οποίος κιόλας δεν παρεμποδίζει την πρόσβαση ούτε στα σπίτια τους, ούτε στα πάρκγινκ τους..

Μέχρι στιγμής, την γλυτώνω γιατί στον έναν που ξεκίνησε της σφήνες, του αφήνω 10 οκάδες χώρο σε αυτό που θεωρεί "δικό του", αλλά τώρα το ξεκίνησε και ο άλλος..
και είμαι τυχερός που δεν το χρειάστηκα το αμάξι όταν με είχαν στην σφήνα..αλλά είμαι με το άγχος μην θέλω να φύγω γρήγορα και το βρω αποκλεισμένο..

2 λεπτά πριν, lector είπε

Υπαρχει τροπος να πιασεις με καμερα ασφαλειας σε νομιμα πλαισια το χωρο οπου παρκαρεις το αμαξι σου; Αν ναι, βαλε μια, για να πιασεις τα αντιποινα, και μετα παρε ενα γερο κοπιδι και μια μπογια σε σπρευ. Ξερεις τι θα τα κανεις. Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος ελεγε ο παππους μου.

Τι να πιάσω με την κάμερα? Δεν κατάλαβα;

Φίλε, αυτό με την μπογιά δεν πρόκειται να το κάνω, γιατί το θεωρώ πολύ άτιμο και πιθανολογώ πως ένας μ@λακας κωλογερος για τον ίδιο ακριβώς λόγο μου γέμισε το αμάξι πιτσιλιές.. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν από μπογιάτισμα κάποια κοντινής πολυκατοικιάς..μετά κατάλαβα ότι μάλλον το έκανε αυτός, γιατί ΕΠΙΣΗΣ δεν του άρεσε να παρκάρω κοντά στο σπίτι του.. Γενικά μου φαίνεται στην Ελλάδα αν δεν έχεις πάρκινγκ δικό σου, πρέπει να κάνεις συμφωνεία με το διάολο να βρεις θέση που κάποιος δεν θεωρεί δικιά του..

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

σε που αν του το χτυπήσεις στο έβγα μπορεί θεωρητικά να στη βγει από πάνω..

Ναι, να σου κλ. μια μαντρα. Θες εσύ να πας στην δουλειά σου, να μεταβεις κάπου με αμάξι για μια υποχρέωση. Δεν έχει αυτός δικαίωμα να σου στερει την δυνατότητα να φύγεις επειδή πάρκαρε εκεί. Έτσι όπως τα βλέπω, η κανόνισε να φύγεις από εκεί η ψάξε δικηγόρο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aplosxristis είπε

Φίλε, αυτό με την μπογιά δεν πρόκειται να το κάνω, γιατί το θεωρώ πολύ άτιμο και πιθανολογώ πως ένας μ@λακας κωλογερος για τον ίδιο ακριβώς λόγο μου γέμισε το αμάξι πιτσιλιές.. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν από μπογιάτισμα κάποια κοντινής πολυκατοικιάς..μετά κατάλαβα ότι μάλλον το έκανε αυτός, γιατί ΕΠΙΣΗΣ δεν του άρεσε να παρκάρω κοντά στο σπίτι του.. Γενικά μου φαίνεται στην Ελλάδα αν δεν έχεις πάρκινγκ δικό σου, πρέπει να κάνεις συμφωνεία με το διάολο να βρεις θέση που κάποιος δεν θεωρεί δικιά του..

Εννοω να στησεις μια καμερα να τραβαει το αμαξι σου γιατι αν, λεω αν, ο χαραμοφαης γειτονας "κατα τυχη" βρει σκασμενα λαστιχα ή μπογια στο παρμπριζ θα νομιζει οτι το εκανες εσυ και θα παει να κανει αντιποινα, οποτε θα τον πιασει η καμερα (η οποια συμπτωματικα δε θα εχει πιασει αυτον που εσκασε τα λαστιχα ή εβαψε το παρμπριζ) και θα μπορεις να τον καταγγειλεις για φθορα ξενης ιδιοκτησιας. 

Αν παλι δε θες να το κανεις ολο αυτο, ειναι απολυτως κατανοητο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Εννοω να στησεις μια καμερα να τραβαει το αμαξι σου γιατι αν, λεω αν, ο χαραμοφαης γειτονας "κατα τυχη" βρει σκασμενα λαστιχα ή μπογια στο παρμπριζ θα νομιζει οτι το εκανες εσυ και θα παει να κανει αντιποινα, οποτε θα τον πιασει η καμερα (η οποια συμπτωματικα δε θα εχει πιασει αυτον που εσκασε τα λαστιχα ή εβαψε το παρμπριζ) και θα μπορεις να τον καταγγειλεις για φθορα ξενης ιδιοκτησιας. 

Αν παλι δε θες να το κανεις ολο αυτο, ειναι απολυτως κατανοητο. 

Νομίζω δεν είναι νόμιμο να τραβάς κάμερα σε δημόσιο δρόμο..
Πέρα από αυτό, αυτά που προτίνεις ανήκουν στη σφαίρα "πόσο μακριά θες να το φτάσεις". Στην περίπτωσή μου 1000 φορές να παρκάρω σε άλλο στενό, παρά να τρέχουμε στα δικαστήρια για μία κωλοθέση ή να φοβάμαι αν θα βρω το αμάξι μου διαλλυμένο.. 

Αν ήμουν μόνιμος κάτοικος, ίσως ασχολούμουν με τους δικηγόρους για να έχω μακροχρόνιο όφελος..τώρα δεν πρόκειται να δώσω ούτε 100 ευρώ για τέτοιους τύπους..

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε 2 σιδερένιους προφυλακτήρες μπρος - πίσω εφόσον έχεις παλιό αμάξι και παίζε Carmageddon στο ξεπαρκάρισμα

Δυστυχώς ο Έλληνας δεν παίρνει απο λόγια , και ναι ξέρω δεν είναι ωραίο να τσουβαλιάζουμε αλλά πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό νομίζει ότι είναι στο χωριό του και επειδή έχει ένα διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία , του ανήκει και όλο το τετράγωνο .

Δυστυχώς η τροχαία είναι ανύπαρκτη οπότε είτε το καταπίνεις και παρκάρεις αλλού είτε παίζεις φλίπερ με το αμάξι μέχρι να ξεπερκάρεις

• Like 9
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...