calibri Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δεν τους μιλάς, απλά την επόμενη που θα δεις το αμάξι κλεισμένο, το θες δεν το θες καλείς αστυνομία. Θα μαζευτούν.
momotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aplosxristis είπε Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία για το ζήτημα..αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ασχοληθούν καν.. Θα ασχοληθούν,θα σου πουν να πας σε δικηγόρο. Μην τους απαξιώνεις ετσι σύντροφε. Πάρε το γκριν λαιτ απο ντράγκεν και δε θαχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από momotis
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η αστυνομία γιατί να έρθει? Επειδή ο ts είπε ότι παρκάρουν κοντά του και κάνει κάποιες μανούβρες για να ξεπαρκάρει? Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην ΑΘΗΝΑ. Δεν έχει ξανασυμβεί, όλοι οι άλλοι δηλαδή έχουμε άπλα στο πάρκινγκ. Παρκάρουμε άνετα. Αυτό είναι το δύσκολο. Κατά πόσο μπορεί να αποδείξει ότι τον έκλεισαν. Μπορεί όταν έρθει η αστυνομία να πουν αυτοί ότι αυτός ήρθε και στο στριμωξε ανάμεσα στα δύο δικά τους Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από adi32
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, adi32 said: Μπορεί όταν έρθει η αστυνομία να πουν αυτοί ότι αυτός ήρθε και στο στριμωξε ανάμεσα στα δύο δικά τους Ε τότε θα γίνουν ρόμπα μόνοι τους. Και μόνο πάντως που θα τους βλέπει η γειτονιά κάθε 3 και λίγο σε κουβέντα με την αστυνομία, θα τους τσούξει νομίζω. Οπότε αυτό κάνε 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, orgixmh είπε ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Εγώ θα επέμενα να δοκιμάσεις το ευκολότερο, να καλέσεις την αστυνομία. Αν χρειαστεί ξανά και ξανά. Θα σου κοστίσει λίγα και μόνο λεπτά, αν το κάνεις πολλές φορές έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε αστυνομικό που να έχει πάθει τα ίδια με εσένα και έτσι να κάνει ότι περνά από το χέρι του. Ακόμα και μόνο που θα δουν την αστυνομία να έρχεται εκεί και να τους φωνάζει να μιλήσουν θα είναι ένα πρώτο βήμα για να βγουν από τον διαστρεβλωμένο κόσμο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους. αν υπάρχει στο στενό κατάστημα με κάμερες ασφαλείας που να βλέπουν στον δρόμο φρόντισε να παρκάρεις εκεί, συχνά η αστυνομία ζητά υλικό από κάμερες καταστημάτων για να κάνει την έρευνα της. Υλικό από κάμερες θα αναζητηθεί εφόσον υποβληθούν μηνύσεις.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν καταγράψει το γεγονός η αστυνομία δεν μπορούν να σου κάνουν ζημιά μετά. Το να μπεις σε διαδικασία για ζημιές και μαγκιές δεν έχει νόημα Δεν ισχυει κατι τετοιο, για οποιαδηποτε ζημια δλδ παθει μετα το αμαξι κατηγορεις αυτοματα τον γειτονα? αν δεν εχεις αποδειξεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα
orgixmh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Υλικό από κάμερες θα αναζητηθεί εφόσον υποβληθούν μηνύσεις. Αυτό είναι το plan, ο ts θα έχει ένα failsafe σε περίπτωση που του σκάσουν τα λάστιχα η γενικότερα βανδαλίσουν το αμάξι του.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η αστυνομία γιατί να έρθει? Επειδή ο ts είπε ότι παρκάρουν κοντά του και κάνει κάποιες μανούβρες για να ξεπαρκάρει? Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην ΑΘΗΝΑ. Δεν έχει ξανασυμβεί, όλοι οι άλλοι δηλαδή έχουμε άπλα στο πάρκινγκ. Παρκάρουμε άνετα. Δεν θα πει ότι πρέπει να κάνει αρκετές μανούβρες αλλά ότι τον κλείνουν σκόπιμα με δόλιους σκοπούς ώστε είτε να μην μπορεί να φύγει ώστε να ενδώσει είτε να κινδυνεύει να προκαλέσει ζημιά η να υποστεί αυτός ζημιά, αυτα καλό είναι να διατυπωθούν για να έχει κάτι γραπτό αν οι άλλοι κινηθούν εναντίον του.
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ακόμα ένα απ' τα γνωστά θέματα "Ο αδικημένος απ' τη ζωή και οι κακοί γείτονες" από ακάουντ 1 ώρας. Αποκλείεται να είναι ο ts ο προβληματικός μυγιάγγιχτος που θέλει ένα μέτρο μπρος και ένα πίσω για να παρκάρει και οι γείτονες οι φυσιολογικοί? 😅 Έχουμε μόνο την οπτικής της μιας πλευράς. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτό είναι το δύσκολο. Κατά πόσο μπορεί να αποδείξει ότι τον έκλεισαν. Μπορεί όταν έρθει η αστυνομία να πουν αυτοί ότι αυτός ήρθε και στο στριμωξε ανάμεσα στα δύο δικά τους Διαδικασία απόδειξης μόνο σε ενδεχόμενο δικαστήριο, όταν έρθει η αστυνομία απλά καταγραφεί τι θα δηλώσει η κάθε πλευρά. Οι άλλοι βέβαια αν δεν είναι από πριν προετοιμασμενοι δεν θα ξέρουν τι να πουν όταν δουν την αστυνομία μάλλον θα χεστουν.
Apollonian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Τράβηξε φωτογραφίες το συμβάν και άφησε ένα ευγενικό σημείωμα. Εάν επαναληφθεί κάλεσε την αστυνομία για να έχεις και παρελθοντικά αποδεικτικά στοιχεία. 1
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 18 minutes ago, Nabuko said: Ακόμα ένα απ' τα γνωστά θέματα "Ο αδικημένος απ' τη ζωή και οι κακοί γείτονες" από ακάουντ 1 ώρας. 😅 σωστα ενω οι παλιοι του forum δεν ανοιγουν τετοια θεματα.ειναι σοβαροι.για αυτο τοσα ban.σοβαρευτειτε με το θεμα νεο account. οποιος εχει νεο account δηλαδη πρεπει να τρολλαρει. 12 4
12mats Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Αντιστοιχο προβλημα ειχαμε και εμεις με γείτονα που εβαζε κωνους μπροστα απο την πόρτα του σπιτιου του και οποτε το εβαζε κάποιος εκανε φασαρια οτι του κλείνουν την πόρτα, καλέσαμε αστυνομία και των ενημέρωσε οτι απαγορευεται αυτο. Θα πρότεινα σε κάθε περίπτωση να μιλήσεις μαζί τους αν δεν το καταλάβουν πας στην αστυνομία ωστε να γίνει συσταση απο αυτους.
aplosxristis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Η αστυνομία γιατί να έρθει? Επειδή ο ts είπε ότι παρκάρουν κοντά του και κάνει κάποιες μανούβρες για να ξεπαρκάρει? Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην ΑΘΗΝΑ. Δεν έχει ξανασυμβεί, όλοι οι άλλοι δηλαδή έχουμε άπλα στο πάρκινγκ. Παρκάρουμε άνετα. Φίλε από όλο αυτό που έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες; ή εγώ πρέπει να γίνω πιο σαφής ή εσύ έχει πρόβλημα κατανόησης.. Στην Αθήνα ζω και εγώ και φαντάζομαι και εσύ..όταν λέμε με κλείνουν, δεν μιλάμε για το κλασικό Αθηναικό τσίμα τσίμα παρκάρισμα.. Μιλάμε να είμαι εγώ, να είναι ο άλλος στα 20 εκατοστά, και πίσω να έχει χώρο για 3 αμάξια.. Δεν μιλάμε για μανούβρες, μιλάμε να φάω ένα τέταρτο να ξεπαρκάρω και να έχω και εξτρα άτομο να επιβλέπει.. Αναφορά σε κείμενο Αποκλείεται να είναι ο ts ο προβληματικός μυγιάγγιχτος που θέλει ένα μέτρο μπρος και ένα πίσω για να παρκάρει και οι γείτονες οι φυσιολογικοί? Ξαναλέω...νομίζεις ότι ζω σε κανένα χωριό και κατεβαίνω Αθήνα μόνο για να παρκάρω; Δηλαδή λες οι τύποι να παρκάραν μια χαρά...να μου αφήναν ένα μέτρο..και όταν έγινε φασαρία στη γειτονιά απλά μου ανέφεραν ότι θέλουν το στενό για τη πάρτη τους γιατί είναι παλιοί;; Φίλε ή πολύ τυχερός είσαι που δεν έχεις ακούσει αντίστοιχα σκηνικά στην Αθήνα και δεν σου έχουν τύχει..ή ζεις σε άλλη πόλη.. Όσο για το ακουντ της μία ώρας, ναι θα μπω επώνυμα και θα βάλω και το ΑΦΜ πριν παραπονεθώ 5
Nabuko Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, aplosxristis είπε Φίλε από όλο αυτό που έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες; Ναι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις