narta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Κάποιος ο οποιος θα ηταν κακόβουλος, θα εριχνε καταλαθος υγρα μπαταριας πανω στα αμαξια. Αλλα επειδη εσυ δεν εισαι απλα μην δίνεις σημασια, χαμογέλα, πες τους καλημέρα και ασε τους να φριττουν. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, aplosxristis είπε Νομίζω δεν είναι νόμιμο να τραβάς κάμερα σε δημόσιο δρόμο.. Πέρα από αυτό, αυτά που προτίνεις ανήκουν στη σφαίρα "πόσο μακριά θες να το φτάσεις". Στην περίπτωσή μου 1000 φορές να παρκάρω σε άλλο στενό, παρά να τρέχουμε στα δικαστήρια για μία κωλοθέση ή να φοβάμαι αν θα βρω το αμάξι μου διαλλυμένο.. Αν ήμουν μόνιμος κάτοικος, ίσως ασχολούμουν με τους δικηγόρους για να έχω μακροχρόνιο όφελος..τώρα δεν πρόκειται να δώσω ούτε 100 ευρώ για τέτοιους τύπους.. Η κάμερα είναι παράνομη ξεχάστε την. Το μόνο που μπορείς είναι μέσα στο αμάξι σου και να βάλεις προειδοποίηση με αυτοκόλλητο στο τζάμι ότι καταγράφεται. Στην θέση σου θα τους έκανα την χάρη να φύγω από εκείνο το σημείο και όταν λήξει η σύμβαση με τον ιδιοκτητη και φύγω θα τους έκανα τα αμάξια καλοκαιρινά δίχως να αφήσω ιχνη. Μετά ας κάνουν μήνυση.
talos_2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Κάτι τέτοια με κάνουν να στέλνω βιογραφικά στο εξωτερικό Και τα χτυπήματα από κομμάτια μπαλκονιού/σοβάδες στην οροφή του αυτοκινήτου μου που όλοι κάνουν την τρελή και πρέπει να έχω τα δώσω σε δικηγόρους ή απλώς να τα φτιάξω εγώ (~500€ στοκάρισμα +βάψιμο ή μερικά χιλιάρικα για φύλλο ουρανού+παρπρίζ). 1
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Η κάμερα είναι παράνομη ξεχάστε την. Το μόνο που μπορείς είναι μέσα στο αμάξι σου και να βάλεις προειδοποίηση με αυτοκόλλητο στο τζάμι ότι καταγράφεται. Στην θέση σου θα τους έκανα την χάρη να φύγω από εκείνο το σημείο και όταν λήξει η σύμβαση με τον ιδιοκτητη και φύγω θα τους έκανα τα αμάξια καλοκαιρινά δίχως να αφήσω ιχνη. Μετά ας κάνουν μήνυση. Μην το φτάνουμε στα άκρα..βρίσκω το πιο άχρηστο αμάξι που μπορεί να έχει φίλος/συγγενής, και τους πιάνω την πιο ωραία θέση για κανα μήνα..πάνω που θα ετοιμάζουν αντίποινα..θα το μαζεύω..μετά από 2-3 μήνες ξανά το ίδιο..όρεξη να' χεις...αλλά ντάξει..τώρα όλη τη μέρα με 2 πειραγμένους θα ασχολούμαστε; Όπως λέει και ο φίλος παρακάτω Αναφορά σε κείμενο Κάτι τέτοια με κάνουν να στέλνω βιογραφικά στο εξωτερικό Το θέμα είναι να υπάρχει μηχανισμός που θα σε προστατεύει από τον κάθε τυχάρπαστο τσιφλικά..αλλά τι λέω και εγώ τώρα...
vs_skg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, aplosxristis είπε Φίλε και εμένα σχετικά παλιό είναι το αμάξι μου και δεν με πολυνοιάζει.. τους συγκεκριμένους νομίζω τους νοιάζει πιο πολύ. αρα την λυση την ξερεις...συγκρουομενα μεχρι να κατσουν καλα 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ασε τους σημειωμα να αποφασισουν που θα τα βαζουν να ξερεις και εσυ τι σου γινεται....η ζητα τους αδεια να το βαζεις στο γκαραζ τους αφου δεν το χρησιμοποιουν 1
fuz10n Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 εγω θα ελεγα το εξης. ειμαι γενικα κατα της κακης βουλησης, αλλα καμια φορα τα πραγματα ειναι πολυ θολα... οποτε θα σταματουσα να παρκαρω εκει (εξασφαλιση του να μπορεις να φυγεις χωρις αγχος, του να μη σου χαλασουν το αμαξι, της ηρεμιας σου) και μετα απο κανενα μηνα θα τα ρημαζα ολα με υγρο. μολις τα εφτιαχναν, ξανα. και ξανα. νομιμο; οχι. ηθικο; μπορει και οχι. θα πληρωσει καποιος που κανει μ....κιες; ναι. σε αυτα η το χεις η δε το χεις. αν δε το χεις και δεν εχεις ωρα και ορεξη για ζημιες, παρκαρε αλλου και μη σκας. και εγω δε το χω και θα προσπαθουσα να ξεμπλεξω κι ας ειμαι ριγμενος. τα υπολοιπα που εγραψα ειναι ονειρα. 2
Aris_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 αυτοκόλλητο δυνατο στο υψος του οδηγού θα κανει μισή ωρα να το βγάλει, ξεκινάς με ένα και γεμίζεις αν δεν συμμορφωθεί, δεν κάνουν ζημιά
andreas1gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, tsofras είπε Δυστυχώς ο Έλληνας δεν παίρνει απο λόγια +1
Peugeot208 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Επειδή όλοι είστε γνωστοί και η αντιπαράθεση σας είναι επίσης γνωστή, πράξεις εκδίκησης και υλικών φθορών θα επιφέρουν αντίποινα, τα οποία ανάλογα με τη τρέλα του καθενός δεν ξέρεις σε τι καταστάσεις θα οδηγήσουν..... Το καλύτερο είναι να πας σε δικηγόρο εξειδικευμένο σε τέτοια θέματα. Πίστεψέ με αν έχεις δίκιο, με μια επίσκεψή του θα σταματήσουν τις @@ άμεσα. Γενικά έχεις 3 επιλογές: 1) Δεν ασχολείσαι και το παρκάρεις αλλού. 2) Δίνεις χρήματα σε δικηγόρο για αυτό που σου περιέγραψα παραπάνω. 3) Παραασχολείσαι με το θέμα και νομοτελιακά τα τρως σε ψυχολόγο ή δικηγόρο του ποινικού...
stelios_2809 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 σε νοιώθω .. εγώ σε σπίτι που νοίκιαζα μου έκλειναν το παρκιγκ ξανά και ξανά και ξανά. στην αρχή μου άναβαν λαμπάκια , υπήρχαν λεκτικές εντάσεις , στη συνέχει γύρισα το τροπάριο. κουλ και αστυνομία + κλήσεις .. μερικά πρωινά έλειπαν και πινακίδες φαντάσου. ναι για μερικές μέρες πάρκαρα και εκτός γκαραζ, αλλά και το έκοψαν .. και ευγενικά καλημέρα μου έλεγαν τα τσακάλια. οι συμβουλές μου 1. μείνε χαλαρός και ήρεμος 2. μη κάνεις πίσω , παίξε το ίδιο παιχνίδι 7
orgixmh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, tsofras είπε Βάλε 2 σιδερένιους προφυλακτήρες μπρος - πίσω εφόσον έχεις παλιό αμάξι και παίζε Carmageddon στο ξεπαρκάρισμα ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Εγώ θα επέμενα να δοκιμάσεις το ευκολότερο, να καλέσεις την αστυνομία. Αν χρειαστεί ξανά και ξανά. Θα σου κοστίσει λίγα και μόνο λεπτά, αν το κάνεις πολλές φορές έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε αστυνομικό που να έχει πάθει τα ίδια με εσένα και έτσι να κάνει ότι περνά από το χέρι του. Ακόμα και μόνο που θα δουν την αστυνομία να έρχεται εκεί και να τους φωνάζει να μιλήσουν θα είναι ένα πρώτο βήμα για να βγουν από τον διαστρεβλωμένο κόσμο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους. αν υπάρχει στο στενό κατάστημα με κάμερες ασφαλείας που να βλέπουν στον δρόμο φρόντισε να παρκάρεις εκεί, συχνά η αστυνομία ζητά υλικό από κάμερες καταστημάτων για να κάνει την έρευνα της. 2
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καθε μερα παρκαρεις εκει χωρις να ενδωσεις στην τρελα τους, και καθε μερα καλεις αστυνομια αν σε εχουν κλεισει, η θα παιξεις η θα εισαι ο χαμενος και θα πρεπει να ζησεις με αυτο. Στην ελλαδα μενουμε παιδια, προσαρμοστειτε στην τρελα δεν υπαρχει αλλη λυση. 5
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Η αστυνομία γιατί να έρθει? Επειδή ο ts είπε ότι παρκάρουν κοντά του και κάνει κάποιες μανούβρες για να ξεπαρκάρει? Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην ΑΘΗΝΑ. Δεν έχει ξανασυμβεί, όλοι οι άλλοι δηλαδή έχουμε άπλα στο πάρκινγκ. Παρκάρουμε άνετα. 1
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν καταγράψει το γεγονός η αστυνομία δεν μπορούν να σου κάνουν ζημιά μετά. Το να μπεις σε διαδικασία για ζημιές και μαγκιές δεν έχει νόημα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις