aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω πρόβλημα με 2 γείτονες που τα έχουν κάνει τσαλιμάκια τελευταία και δεν θέλουν να παρκάρω στο στενό που είναι μπροστά στο σπίτι τους (και μπροστά στο δικό μου επίσης) γιατί από όσο έχω καταλάβει..στη δικιά τους λογική, εγώ νοικιάζω και αυτοί είναι..μόνιμοι κάτοικοι, άρα τους ανήκει.. Ο ένας λοιπόν όποτε πάρκαρα σε σημείο που θεωρούσε "δικό του" (εννοείται μιλάμε για παρκάρισμα στο δρόμο..ούτε για μπροστά στην πόρτα του..ούτε μπροστά σε πάρκινγκ του) ξεκίνησε να μου κολλάει σε απόσταση λιγότερη του μισού μέτρου στο δικό μου ώστε να μην μπορώ να βγω...εγώ επειδή είναι περίεργη φάση ο τύπος και γενικά θέλω την ησυχία μου..δεν παρκάρω ποτέ εκεί που θεωρεί δικό του μέρος και το βάζω πιο πέρα στο ίδιο στενό. Τώρα όμως άρχισε και ο άλλος γείτονας (με τον οποίο έχουν κάνει κόμμα αυτοί οι δύο "παλαιοί" στη γειτονιά) να κάνει το ίδιο πράγμα... Η πλάκα εδώ είναι ότι έχουν μια πολυκατοικία και 3-4 αμάξια γιατί είναι όλο το σόι εκεί..και ΔΙΚΟ τους πάρκινγκ... αλλά δεν θέλουν κανένας άλλος να παρκάρει στο στενό.. για να μην έχουν μπες βγες στο πάρκινγκ φαντάζομαι.. ούτε θέλουν να παρκάρουν μπροστά σε αυτό.. Οπότε η λύση που έχουν βρει είναι να μου σπάσουν τα νεύρα ώστε να μην παρκάρω καθόλου εκεί και να έχουν το στενό για πάρτυ τους.. Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία για το ζήτημα..αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα ασχοληθούν καν.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από aplosxristis
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δεν μπορεις να το βαζεις πρωτο ωστε να μη σε κλεινουν? 1
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Πρώτα να τους μιλήσεις και μετά να πας αστυνομία. 1
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Δεν μπορεις να το βαζεις πρωτο ωστε να μη σε κλεινουν? Εννοείς να μπω εγώ τέρμα μπρος ή τέρμα πίσω; Αν μπορώ αυτό κάνω..αλλά αν βρουν ευκαιρία που κάποιος άσχετος έχει μπει σχετικά κοντά από τη μια πλευρά, αυτοί πάνε και κολλάνε από την άλλη.. Να σημειώσω πως έχουν τέτοια ψύχωση με το θέμα που παρακολουθούν από όσο έχω καταλάβει όλη μέρα το στενό, για το πότε θα αλλάξει κάτι..πχ πότε θα φύγω για να πάνε να αλλάξουν την κατανομή των αμαξιών τους και να πιάσουν κενές θέσεις όπως τους βολεύει (αυτό το κάνει το σόι με τα 3-4 αμάξια)..ο άλλος ο περίεργος απλά κάθεται κάπου που πιάνει χώρο 2 αμαξιών και κάθεται στη μέση ώστε να μην χωράει κανείς πίσω ή μπροστά του.. 4
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Απλα μην ασχολεισαι. Βρες να το βαζεις λιγο πιο εκει. Τα νεύρα σου θα σπάσουν, ειδικα αν αυτοι ειναι τίποτα συνταξιουχοι και ολη μερα ειναι σπιτι. Απλα περιμενεις ποτε θα υπαρξει η ευκαιρια να τους κανεις το ιδιο. Ο κοσμος εχει σαλεξει γενικα και ψαχνεται για καβγάδες, παρεξηγήσεις, τρώγεται με τον διπλανό του. Αν μπορεις βαλτο καπου αλλού, πάλι μπορεί να νευριασουν που δεν σου την σπανε, αλλα εσυ θα σαι οκ. 20
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε πρώτα να τους μιλήσεις και μετά να πας αστυνομία. Να μιλήσω; Σηκώσαμε την γειτονιά στο πόδι..και από εκεί κατάλαβα ότι κάναν κόμμα αυτοί, όπως επίσης πως ο λόγος που τα κάνουν αυτά είναι γιατί θεωρούν πως είναι το στενό τους..και εγώ είμαι καινούργιος στη γειτονιά (νοικιάζω χρόνια ωστόσο).. Είναι αυτό το θέατρο του παραλόγου που το έχω ακούσει σε πολλές γειτονιές κάποιοι τύποι να θεωρούν πως τους ανήκει κομμάτι του δρόμου.. 5 1
@pnea1973 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Αυτό με τους περίεργους που υπάρχουν σ εκαθε γειτονιά και πολυκατοικία δείχνει δυστυχώς γιατί είμαστε αιώνες πίσω... Με τι κάθονται και ασχολούνται ρε π@υστη μου. 9 1
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Απλα μην ασχολεισαι. Βρες να το βαζεις λιγο πιο εκει. Τα νεύρα σου θα σπάσουν, ειδικα αν αυτοι ειναι τίποτα συνταξιουχοι και ολη μερα ειναι σπιτι. Απλα περιμενεις ποτε θα υπαρξει η ευκαιρια να τους κανεις το ιδιο. Ο κοσμος εχει σαλεξει γενικα και ψαχνεται για καβγάδες, παρεξηγήσεις, τρώγεται με τον διπλανό του. Αν μπορεις βαλτο καπου αλλού, πάλι μπορεί να νευριασουν που δεν σου την σπανε, αλλα εσυ θα σαι οκ. Ακριβώς αυτό έκανα με τον πρώτο τύπο φίλε, έκανα πάσο..και λέω άστο..δως του το κομμάτι γης που θεωρεί ότι του αναλογεί.. κατάλαβα ότι ο τύπος έχει σαλτάρει με το θέμα..και τον φοβάμαι για πιο ακραία πράγματα (φαντάσου με καλούσε να κατέβω απ' το σπίτι μου να παίξουμε ξύλο?? δεν ξέρω..) Αλλά τώρα πήρε και ο άλλος θάρρος και άρχισε τη ίδια τακτική.. Μιλάμε για τύπους που έχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ξαναλέω..και 3-4 αμάξια...και τα θέλουν ΟΛΑ μπροστά από το σπίτι τους.. Να σημειώσω..ότι το πάρκινγκ έχει μπροστά βιδωμένους κώνους στο δρόμο.. οι οποίοι αν γνωρίζω καλά είναι φουλ παράνομοι.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από aplosxristis
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Το κακό είναι με τα ζώα αυτά ότι δεν τους νοιάζει αν γίνει ζημιά και στο δικό τους από το στρίμωγμα 4
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Το κακό είναι με τα ζώα αυτά ότι δεν τους νοιάζει αν γίνει ζημιά και στο δικό τους από το στρίμωγμα Φίλε και εμένα σχετικά παλιό είναι το αμάξι μου και δεν με πολυνοιάζει.. τους συγκεκριμένους νομίζω τους νοιάζει πιο πολύ.. Αυτό που δεν θέλω εγώ είναι να βγαίνω ή να μπαίνω στο σπίτι μου και να υπάρχει μια ένταση και ένα άγχος για το τι θα δω. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω υπερισχύει ο πιο τρελός και αυτός που θέλει να το φτάσει στα άκρα..και εγώ εδώ δεν είμαι, αλλά εύχομαι να βρεθεί ένας μετά από μένα να τους στρώσει Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από aplosxristis 2
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Αν σε ατριμωχνουν επίτηδες κάλεσε την τροχαία να τους κάνει σύσταση 1
Bitbit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 απορία επειδή δε ξέρω τι ισχύει. Έστω σε κλείνει και αντικειμενικά δε μπορείς να βγεις, καλείς την τροχαία. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
aplosxristis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φοβαμαι ότι δεν θα δώσει καν σημασία.. 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε απορία επειδή δε ξέρω τι ισχύει. Έστω σε κλείνει και αντικειμενικά δε μπορείς να βγεις, καλείς την τροχαία. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Να σημειώσω ότι εγώ μπορώ να βγω, αλλά μιλάμε για 100 μανούβρες, άσε που αν του το χτυπήσεις στο έβγα μπορεί θεωρητικά να στη βγει από πάνω.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από aplosxristis
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Κλασσικη περιπτωση μην σου τυχει. Εγω ειχα θεμα πολυ παλια σε μια γειτονια στην Νεα Ιωνια (Αθηνα). Επιασα την γυναικα του γερου, μια συμπαθεστατη κυρια, και της ειπα το παραπονο μου (κατι αντιστοιχο με το δικο σου), αλλα με μηχανη. Την εβαζα τοτε πανω στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι για τον κινδυνο να μην την σουφρωσουν. Ολο μου εκανε παρατηρησεις, ολο μου εσπαγε τα νευρα, ολο με περιμενε και μολις με ακουγε εβγαινε στο μπαλκονι (υπερυψωμενο) και ολο μου την ελεγε. Ωσπου, οπως ειπα, επιασα την γυναικα του, κλαφτηκα λιγο και του μαζεψε τα λουρια. Απο τοτε ολα καλα μεχρι που εφυγα. Θελω να πω καμια φορα ειναι καλυτερα η διπλωματια.
george kesoglu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 εαν ειναι παλιο το αμαξι παρκάρεις κανονικα και τους γραφεις στα αρχ@δι@ σου και ασ τους να τρώγονται με τα ρουχα τους,, ετσι εκανα εγω με κατι τετοιους τυπους,,, και μια φορα που βγήκε ενας να μου την πει του λεω ''το αμαξι ειναι σε δημοσιο δρομο και εαν σε ενοχλει φωναξε την αστυνομια'' και του γυρισα την πλατη και εφυγα . αυτο ηταν ,,,, δεν ξανάγινε τιποτε , στην περιπτωση που σου πει οτι το χτυπησες στο ξεπαρκαρισμα , πρεπει να το αποδειξη , δηλαδη τρεχα γυρευε στην χειροτερη του κανεις δηλωση αλλα με συνυπαιτιότητα , και αστον να χτυπιέται , το μυστικο ειναι να μην εκνευριστεις και να καταλαβουν οτι τους εχεις γραμμενους 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις