Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Θέλω να μετατρεψω ένα pdf αρχείο από ένα word document και να του εισάγω κωδικό ασφαλείας, θέλω εν ολίγοις να το σηκώσω στο intenet για κάποιους συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι να έχουν πρόσβαση όλοι. Γνωριζετε αν μπορώ να το κάνω αυτό με κάποιο free λογισμικό; Έχω το pdf creator αλλα δεν βρήκα Αν έχει τέτοια επιλογή.
kinhthra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Θέλω να μετατρεψω ένα pdf αρχείο από ένα word document και να του εισάγω κωδικό ασφαλείας, θέλω εν ολίγοις να το σηκώσω στο intenet για κάποιους συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι να έχουν πρόσβαση όλοι. Γνωριζετε αν μπορώ να το κάνω αυτό με κάποιο free λογισμικό; Έχω το pdf creator αλλα δεν βρήκα Αν έχει τέτοια επιλογή. Θα το σπάσουν πολύ εύκολα τον κωδικό. Πάντως αν έχεις office: Click the File menu, select the Info tab, and then select the Protect Document button. Click Encrypt with Password. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από kinhthra 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, kinhthra είπε Θα το σπάσουν πολύ εύκολα τον κωδικό. Πάντως αν έχεις office: Click the File menu, select the Info tab, and then select the Protect Document button. Click Encrypt with Password. Ευχαριστώ πολύ. Το αρχείο δεν περιέχει κάτι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς για να το σπάσει και να δει τι έγινε δεν παίζει κάτι. Απλά θέλω να το ανεβάσω κάπου για να το κατεβάσουν άτομα από συγκεκριμένη ομάδα του fb και όχι άσχετοι. Επειδή πολλοί δεν έχουν λογισμικά zip/unzip σκέφτηκα τον κωδικό στο pdf που είναι πολύ πιο πρακτικό.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το δωρεάν pdf24 έχει (μεταξύ πολλών άλλων) και τέτοια λειτουργία. Αν δε θέλεις να στήσεις την εφαρμογή για μια φορά, μπορείς να το κάνεις και online. https://tools.pdf24.org/el/protect-pdf Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από micos000 1
kinhthra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ευχαριστώ πολύ. Το αρχείο δεν περιέχει κάτι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς για να το σπάσει και να δει τι έγινε δεν παίζει κάτι. Απλά θέλω να το ανεβάσω κάπου για να το κατεβάσουν άτομα από συγκεκριμένη ομάδα του fb και όχι άσχετοι. Επειδή πολλοί δεν έχουν λογισμικά zip/unzip σκέφτηκα τον κωδικό στο pdf που είναι πολύ πιο πρακτικό. Πιο αναλυτικά βλέπε κι το παρακάτω βίντεο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ωραία, σας ευχαριστώ. Υπερκαλυφθηκε πλήρως το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα