Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μετατρεψω ένα pdf αρχείο από ένα word document και να του εισάγω κωδικό ασφαλείας, θέλω εν ολίγοις να το σηκώσω στο intenet για κάποιους συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι να έχουν πρόσβαση όλοι. 

Γνωριζετε αν μπορώ να το κάνω αυτό με κάποιο free λογισμικό; 

Έχω το pdf creator αλλα δεν βρήκα Αν έχει τέτοια επιλογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Θέλω να μετατρεψω ένα pdf αρχείο από ένα word document και να του εισάγω κωδικό ασφαλείας, θέλω εν ολίγοις να το σηκώσω στο intenet για κάποιους συγκεκριμένους αποδέκτες και όχι να έχουν πρόσβαση όλοι. 

Γνωριζετε αν μπορώ να το κάνω αυτό με κάποιο free λογισμικό; 

Έχω το pdf creator αλλα δεν βρήκα Αν έχει τέτοια επιλογή. 

Θα το σπάσουν πολύ εύκολα τον κωδικό. 

Πάντως αν έχεις office:

Click the File menu, select the Info tab, and then select the Protect Document button. Click Encrypt with Password.

E0A8A1B8-DF3C-4D7D-8FCA-B31079D24F86.png

Επεξ/σία από kinhthra
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Θα το σπάσουν πολύ εύκολα τον κωδικό. 

Πάντως αν έχεις office:

Click the File menu, select the Info tab, and then select the Protect Document button. Click Encrypt with Password.

E0A8A1B8-DF3C-4D7D-8FCA-B31079D24F86.png

Ευχαριστώ πολύ. 

Το αρχείο δεν περιέχει κάτι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς για να το σπάσει και να δει τι έγινε δεν παίζει κάτι. Απλά θέλω να το ανεβάσω κάπου για να το κατεβάσουν άτομα από συγκεκριμένη ομάδα του fb και όχι άσχετοι. Επειδή πολλοί δεν έχουν λογισμικά zip/unzip σκέφτηκα τον κωδικό στο pdf που είναι πολύ πιο πρακτικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δωρεάν pdf24 έχει (μεταξύ πολλών άλλων) και τέτοια λειτουργία. Αν δε θέλεις να στήσεις την εφαρμογή για μια φορά, μπορείς να το κάνεις και online.

https://tools.pdf24.org/el/protect-pdf

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ευχαριστώ πολύ. 

Το αρχείο δεν περιέχει κάτι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς για να το σπάσει και να δει τι έγινε δεν παίζει κάτι. Απλά θέλω να το ανεβάσω κάπου για να το κατεβάσουν άτομα από συγκεκριμένη ομάδα του fb και όχι άσχετοι. Επειδή πολλοί δεν έχουν λογισμικά zip/unzip σκέφτηκα τον κωδικό στο pdf που είναι πολύ πιο πρακτικό. 

Πιο αναλυτικά βλέπε κι το παρακάτω βίντεο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...