Προς το περιεχόμενο

STATION ELEVEN (cosmote TV)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.rottentomatoes.com/tv/station_eleven/s01

Επιτέλους μια καλή σιερά και επικαιρη λόγω πανδημίας.και προσβάσιμη λόγω cosmote TV

Παίρνεις την ιδεά του interstellar βαζεισ ατμόσφαιρά lost με κεντρικό θέμα την καταστροφή του κόσμου λογω κορόνα--και έχεις

μια σειρά με τρομερές ερμηνείες και ατμόσφαιρά. Ειδικά το επεισόδιο 7 είναι υπόδειγμα σκηνοθεσίας-σεναρίου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ 

spacer.png

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η σειρά ξεκινάει απίστευτα δυναμικά με το 1ο επεισόδιο. το κατάπια. ταιριάζει απόλυτα με το επίπεδο των άλλων σειρών στο HBO αν κρίνω από τον πιλότο

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα το 10ο επεισόδιο....

ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ!....

Από το LOST επεισόδιο constant με το νεσμοντ και την Πένυ, από το επεισόδιο με το ΗΟ(L)D(THE)DOOR στο GOT

και τώρα στο station Eleven...  με τη Μιράντα... δεν περιγράφω άλλο...Δείτε το!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλο το πρωτο επι.Παντα μου αρεσε η Mackenzie Davis ακομα και σε αποτυχιες (Dark Fate).Χαιρομαι που βρισκει καλα  projects.Yorkie FTW .

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια η σειρά είναι εξαιρετική. Τολμηρή σκηνοθετικά, πολύ καλές ερμηνείες και μια ιστορία που δε ξέρεις που ακριβώς το πάει αλλά χωρίς αυτό να σε ξενερώνει, το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι στο 5ο επεισόδιο μέχρι στιγμής.

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, totalius είπε

Με έψησε τρελά με το 1ο επ . Στο 2ο ομως ξενέρωσα άσχημα . Με πήρε κ ο ύπνος σε καποια φάση εκεί με το θέατρο. 

Ναι το timeline του "παρόντος" ειναι πολυ πιο ενδιαφέρον. Κι εγω στο μελλοντικο με το καραβάνι σε κάποιες φάσεις βαριόμουν λιγο. Γενικώς εναλλάσεται ανάμεσα στα timelines. Δωστου λίγο χρόνο ακόμα...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, totalius είπε

Με έψησε τρελά με το 1ο επ . Στο 2ο ομως ξενέρωσα άσχημα . Με πήρε κ ο ύπνος σε καποια φάση εκεί με το θέατρο. 

Μια από τα ίδια και εγώ στα μισά του 2ου το έκλεισα.

12 ώρες πριν, DeadOrganPlayer είπε

Ναι το timeline του "παρόντος" ειναι πολυ πιο ενδιαφέρον. Κι εγω στο μελλοντικο με το καραβάνι σε κάποιες φάσεις βαριόμουν λιγο. Γενικώς εναλλάσεται ανάμεσα στα timelines. Δωστου λίγο χρόνο ακόμα...

Spoiler

Με μπέρδεψες τώρα, εγώ νόμιζα ότι το τώρα είναι το καραβάνι και το κοριτσάκι είναι το παρελθόν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, golden33 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Με μπέρδεψες τώρα, εγώ νόμιζα ότι το τώρα είναι το καραβάνι και το κοριτσάκι είναι το παρελθόν.

Ναι απο την οπτικη της αφήγησης έχεις δίκιο. Εγώ το έθεσα από την οπτική τη δική μας, εδω...ταπεινα στο 2022 εν μέσω πανδημίας χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.01-1.02

Τι εγινε ρε παιδια ακομα δε ξεκινησε και πεταξατε τη μπαλα στην εξεδρα 

Spoiler

των 20 ετων στο μελλον απο τοτε που εγινε η στραβη?
Δηλαδη πως την ειδατε,Walking Dead
της νιοστης σεζον οεο?

Επεξ/σία από johny f
Δημοσ.

Μου θύμισε το ανέκδοτο με την κόλαση και το trailer... δηλαδή είδα το 1ο και κυριολεκτικά .. είπα.. επιτέλους μια ενδιαφέρουσα σειρά να κάτσουμε να δούμε...και είδα το 2ο και εγώ δεν ξέρω πως συγκρατήθηκα και δεν έσπασα την τηλεόραση...απορω ποιος νοήμων άνθρωπος έδωσε λεφτά για αυτή την μπούρδα...υποθέτω του δώσανε το σενάριο του πιλότου και μετά στα κρυφά γύρισαν το επόμενο επεισόδιο....έχω μια μικρή ελπίδα μπας και στο 3ο θα αλλάξει λίγο....αλλά μιλάμε για την απόλυτη ξενερα...αν το 1ο λογικά θα είχε μια βαθμολογία γύρω στο 8...για το 2ο έπρεπε να πάει υπό το μηδέν.... κρίμα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 9:53 ΠΜ, DeadOrganPlayer είπε

Παιδια η σειρά είναι εξαιρετική. Τολμηρή σκηνοθετικά, πολύ καλές ερμηνείες και μια ιστορία που δε ξέρεις που ακριβώς το πάει αλλά χωρίς αυτό να σε ξενερώνει, το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι στο 5ο επεισόδιο μέχρι στιγμής.

Σήμερα το πρωί κατά τις 7 πριν τη δουλειά έψαχνα σειρά να δω στο cosmote tv και μου κίνησε το ενδιαφέρον η πλοκή. Τώρα με αυτά που έγραψες μπήκε στο πρόγραμμα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το yellowjackets δεν με τρέλανε δυστυχώς για να δούμε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Το παρατησα στη μιση ωρα του πρωτου επεισοδιου.

Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο,ενω ομολογω και οτι η ολη φαση του ιου(προφανως και στη καθημερινοτητα μας πλεον) με εχει κουρασει,οποτε εκτος και αν ηταν κατι παρα πολυ καλο,δεν εχω το κουραγιο να ασχοληθω.

• Confused 1
Δημοσ.

Δειτε το. απλα. εσεις χάνετε αν το αφήσετε.

σκηνοθεσια-φωτογραφία-ερμηνείες-σενάριο...

είναι αργό -ναι-αλλα στο τέλος σε αποζημιώνει.

Τόσες πατάτες έχουμε δει...

Αν δεν πιστεύετε εμένα δείτε τις κριτικές.

https://www.rottentomatoes.com/tv/station_eleven

98% πήρε η σειρά.

Οι κριτικές όλες αποθεωτικές.

It asks us to think about big questions - the importance of community, memory, shared history and art.
Full Review | Original Score: 3/5
Station Eleven is a slow burn. The first few episodes look beautiful but move at a stately pace. If you can stick with it, you will be rewarded.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...