Προς το περιεχόμενο

Bose TV Speaker Soundbar 200W 2.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια.

Εχω ενα soundbar της bose,το αγορασα προσφατα και αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.

Οταν το αγορασα,ο σκοπος της αγορας μου ηταν να μπορω να το συνδεω με το iphone 12 pro που εχω μεσω hdmi και να μπορω να παιξει ,εχω εναν ανταπτορα που ειναι απο lightning σε hdmi και με ρευμα μαζι,οταν ομως τα κουμπονω στο iphone δεν παιζει.(το εχω δει να παιζει) Στο δικο μου δεν γινεται.

Υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο η κατι που θα πρεπει να κοιταξω??

(εκει που επαιξε ηταν σε iphone 11)

Eυχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα. Απ'οτι βλεπω αυτη η Soundbar εχει μονο μια HDMI που συνηθως χρησιμοποιειται για να συνδεθει στην TV κι ετσι να εχεις τον ηχο της TV στη Soundbar.

Εσυ συνδεεις στην HDMI αυτη το iphone και μετα πως συνδεεις τη soundbar με την tv? Με οπτικη? 

Δημοσ.

Οκ δεν ξερω για μουσικη τι παιζει οποτε δεν μπορω να απαντησω. Μπορεις παντως να συνδεθεις με BT και να παιξεις μουσικη απο το iphone. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gotheron2 είπε

Το γνωρίζω απλά θέλω να το κάνω έτσι για να πάρω την μέγιστη ποιότητα του hdmi !

Οκ αν θες να παιζει flac κλπ δυσκολο να σε καλυψει το BT αφου δεν ειναι και aptx αν ειδα καλα. 

Δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο στην TV αν θες και μετα τη Soundbar στην HDMI ARC της tv να δεις αν μπορει να παιξει.

Να αποκλεισεις κιολας οτι δε φταιει καλωδιο ή iphone

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου . Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα hdmi splitter στο οποίο στις δύο εισόδους θα συνδέσεις  το iPhone και την  TV και η  έξοδος του splitter θα καταλήγει στην είσοδο hdmi της soundbar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...