georgekasa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Θέλω να ξεκινήσω ένα project για τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου RC με pi. Θα έχω 2 battery packs μια για το raspberry (ψηφιακό μέρος) και μια άλλη για τους motors (με voltage regulaor). Θα ξεκινήσω με αυτό [1] ως μια "σανίδα" για το αυτοκίνητο RC, παρέχει μερικούς κινητήρες χαμηλών RPM και 5 V, αλλά υποθέτω ότι θα τους αλλάξω αργότερα. Θέλω τα motors να παρέχονται από Vbat>= 12V, γιατί με μια γρήγορη ματιά τα "καλύτερα μοτέρ" (περισσότερες στροφές) δουλεύουν με 12V. Tι τύπο μπαταριών πρέπει να επιλέξω, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος μπαταριών για αυτοκίνητα RC; Σκεφτόμουν gia μπαταρίες x4 2AA 18650
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στα rc που ειχα ασχοληθει λιγο παλιοτερα ειχαν ετοιμα pack πχ σαν το παρακατω https://www.skroutz.gr/s/31740856/Gens-Ace-5300mAh-11-1V-60C-3S1P-HardCase-15-Car-Lipo-Battery-with-T-plug-GEA53003S60D.html βγαινουν σε διαφορες τασεις/χωριτικοτητα οποτε κοιτα εκει τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα