Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με το Aygo της κοπέλας μου. Σχεδόν ολόκληρη η πίσω δεξιά πλευρά από φώτα είναι νεκρή: δεν ανάβει φρένο, δεν ανάβει θέσης, δεν ανάβει το δεξί λαμπάκι φωτισμού πινακίδας. Ανάβει φλας και όπισθεν. Τσέκαρα λάμπες (ενδεικτικά) μια χαρά, τσέκαρα ασφάλειες όλες ενωμένες. Επιπλέον ενδείξεις: το αριστερό και κεντρικό φως φρένου ανάβει, όπως και το φλας. Αυτά είναι σε ξεχωριστές ασφάλειες έτσι κι αλλιώς, αλλά απ' ό,τι είδα η πίσω λάμπα στα aygo έχει δύο νήματα για φρένο και θέσης. Παίζει να έχει γαμηθεί κανένα φισάκι ή καλώδιο; Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη, αλλιώς πάμε ηλεκτρολογείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 μπορει να φταιει η φισα. ο συνδεσμος. εμενα ειχε οξειδωθει και δεν επιανε το ομιχλης καθαρισμα με προσοχη μπορει να φταινει οι επαφες των λαμπων, παλι απο οξειδωση κτλ
lary7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ψέκασμα την φύσα μήπως και έχει πάρει νερά και οξειδώθηκε. Αν δεν τότε ηλεκτρολόγος, θα το βρει γρήγορα. Αν δουλέψει το ψέκασμα τότε δεν λύθηκε το πρόβλημα, ίσως έχει καταστραφεί η φύσα και θα το ξανακάνει.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το φις σε ποιο σημείο θα το βρω;
lary7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Πανω στο φανάρι θα κουμπώνει εσωτερικα , εχει η μανα μου Aygo αλλα δυσκολο να τσεκάρω βραδιατικα. Λογικά ταπετσαρία να εχει να το καλυπτει, ειναι φθηνιάριδες οι Γιαπωνες στο aygo.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Οταν λες τσεκαρες ασφαλειες ολες ενωμένες; Επειδή λες εχουν ξεχωριστη ασφαλεια δεξια, αριστερή μερια και μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι για που, αν ειναι ιδιες που υποθετω, αν τις εκανες τραμπα; Ή την δοκιμαζες με πολύμετρο αν ειναι καλη.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 @lary7 κατάλαβα, το βρήκα και το ταρακούνησα λίγο αυτό το φις που λες, αλλά δεν είδα φως (χα). Έλεγα μήπως εννοούσατε στην άλλη άκρη εκεί που κουμπώνει ...κάπου; @Liverpool89 το λαμάκι μέσα ήταν συνεχές, δεν είχε λιώσει. Τις τσέκαρα όλες μιας και τις είχα μπροστά μου εκτός από κάποιες για ABS κτλ που φοβήθηκα να βγάλω μιας και έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν σχέση. Παρ' όλα αυτά έκανα τράμπα αυτές που αφορούσαν φώτα και μεταξύ τους, και με τις εφεδρικές και με δικού μου αμαξιού και δεν.
lary7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ισως χρειάζεται αφαίρεση της φύσας, ψέκασμα με WD-40 και ξανα τοποθέτηση. Την άλλη άκρη για να την βρείς χρειάζεται ηλεκτρολόγο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα