Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Γνώμη μου 

Budget gaming 

Xbox series s + pc με ενσωματωμένα (από 11ης ιντελ/ryzen και πάνω) για esports 

Ακριβό gaming 

Xbox series x/ps5 + pc με μια κάρτα τύπου 1050ti/1650 για τα esports 

Και εμένα μου αρέσει το pc gaming αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι τιμές σε όλα πλέον δεν αξίζει να επενδύσεις πολλά σε gaming pc όσο υπάρχουν κονσόλες που με 500€ έχεις 4κ@120 (δεν είμαι σίγουρος αν παίζουν 8κ) gaming ή με 300€ 2κ@144 ή upscale αν συνδεθεί σε 4κ tv 

Και έχεις και ένα βασικό pc για games τύπου lol , csgo κλπ που δεν υπάρχουν στις κονσόλες αν δεν είσαι competitive gamer 

εχω ήδη ps4 και msi gaming laptop αλλά είπα να πάω σε κάτι πιο δυνατο...ευχαριστώ για τη γνώμη σου btw

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Γνώμη μου 

Budget gaming 

Xbox series s + pc με ενσωματωμένα (από 11ης ιντελ/ryzen και πάνω) για esports 

Ακριβό gaming 

Xbox series x/ps5 + pc με μια κάρτα τύπου 1050ti/1650 για τα esports 

Και εμένα μου αρέσει το pc gaming αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι τιμές σε όλα πλέον δεν αξίζει να επενδύσεις πολλά σε gaming pc όσο υπάρχουν κονσόλες που με 500€ έχεις 4κ@120 (δεν είμαι σίγουρος αν παίζουν 8κ) gaming ή με 300€ 2κ@144 ή upscale αν συνδεθεί σε 4κ tv 

Και έχεις και ένα βασικό pc για games τύπου lol , csgo κλπ που δεν υπάρχουν στις κονσόλες αν δεν είσαι competitive gamer 

Εγώ PS5 δεν έπαιρνα ούτε χάρισμα έχω πανομοιότυπο ιονιστη που κάνει λιγότερη φασαρία ,1000 φορές Xbox Series X.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

Εγώ PS5 δεν έπαιρνα ούτε χάρισμα έχω πανομοιότυπο ιονιστη που κάνει λιγότερη φασαρία ,1000 φορές Xbox Series X.

Πρόσεχε μην περάσει η γυναίκα τον ιονιστη για ps5 και τον πεταξει 😂😛

Πάντως εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω απλά πρότεινα εναλλακτικές και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση του φίλου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Όντως φίλε πολύ θορυβωδες το ps

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2022 στις 9:36 ΜΜ, triplex1 είπε

Αμα δεις τι εχουν καποιοι αλλοι θα ψαχνεις μαντηλι να κλαψεις

Κι αυτο για να καταλαβουν καποιοι τι γινεται με τις τιμες

651323864_(156).png.d8ffd03350f17a5db0a54612646267b7.png

Ήταν όμως αληθινές οι προσφορές ή από εκείνες που κάνουμε κλικ και μας βγάζει error/ δείχνει μη διαθέσιμο/ άλλη τιμή;

Στις 9/1/2022 στις 9:43 ΜΜ, ICE-T είπε

Απο τον σταυρό και κάτω έχουν γεμίσει 100αρες εδώ και 3+χρόνια δεν ξέρω αν έπεσα μέσα στην περιοχή που βρίσκεσαι

Σωστά! Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον περίπου 2 χρόνια ήθελε ο πάροχος να πάμε σε 100άρα, αλλά λόγω δέσμευσης από προηγούμενο συμβόλαιο δε μπορούσαμε να αλλάξουμε. Τώρα που έληξε το αναβαθμίσαμε. 

* Άσχετο (μάλλον μ' αυτό), στη σχολή που έκανα ένα έλεγχο πριν τρία χρόνια έπιανε 100Mbps Up/Down, αλλά αυτό οφείλεται υποθέτω στο εταιρικό internet. Κι ενώ είχαμε τέτοιες ταχύτητες, ένα μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι όταν έβρεχε έμπαζε νερό το σημείο και... dead.

Εσύ@Nik1239τι ταχύτητες πιάνεις;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ήταν όμως αληθινές οι προσφορές ή από εκείνες που κάνουμε κλικ και μας βγάζει error/ δείχνει μη διαθέσιμο/ άλλη τιμή;

τις προσφορες τις βγαζουν σε υποπτους χρονους και αργα το βραδυ , εχω ειδοποιησεις αλλα εκεινες τις ωρες ειμαι σε ληθαργο οποιος παρακολουθει ξαγρυπνος θα παρει καρτα , ειναι κατι σαν του ebay τις δημοπρασιες να το πω.

Οταν ειχα παρει την Sapphire την 5600XT την ειχα παρει γυρω στις 2 το βραδυ την ιδια μερα το πρωι ειχε φυγει επανω η τιμη της.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Άρα μισή ώρα μετά δεν ισχύει η προσφορά, σωστά;

Ναι προφανως και μιλαμε για καποια μαγαζια με υπολοιπο μιας καρτας πχ που αμεσως μετα δεν υπαρχει ή η τιμη της αλλαζει γιατι θα ερθει με νεα παραγγελια απο το καταστημα.....μεμονωμενες περιπτωσεις με λιγα λογια.

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν είναι προσφορές νομικά πρέπει υπάρχει παντα ένα ποσοστό που πρέπει να διατίθεται σε λογική τιμή για να αποφεύγουν μπλεξίματα με οργανώσεις καταναλωτών, αντιμονοπωλιακούς νόμους, εναρμονισμένες πρακτικές κ.α.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω πετύχει 2-3 φορές προσφορά σε SSD που ήταν το πολύ μισή ώρα (από καταστήματα με 4-5 αστεράκια) και συνέβη αυτό που ανέφερα παραπάνω. Πλέον έπαψα να ασχολούμαι.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aris_ είπε

δεν είναι προσφορές νομικά πρέπει υπάρχει παντα ένα ποσοστό που πρέπει να διατίθεται σε λογική τιμή για να αποφεύγουν μπλεξίματα με οργανώσεις καταναλωτών, αντιμονοπωλιακούς νόμους, εναρμονισμένες πρακτικές κ.α.

Ναι αυτο που λες ειναι απλα το ειπα ετσι γιατι στα ματια του κοσμου που δεν γνωριζει παρουσιαζονται σαν προσφορες και καλα , ολοι φυλακη επρεπε να ειναι αλλα τελος παντων

• Like 1
Δημοσ.

καλή υπηρεσία την σημερον εποχή ειναι να παίρνεις μια προμήθεια πχ 50-100ε για να βρίσκεις κάρτες σε ενδιαφερομενους, φτάνεις script να σε ενημερώνει, το θέμα είναι ο πελατης θα την πάρει και θα σε πληρώσει οεο... ?

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris_ είπε

καλή υπηρεσία την σημερον εποχή ειναι να παίρνεις μια προμήθεια πχ 50-100ε για να βρίσκεις κάρτες σε ενδιαφερομενους, φτάνεις script να σε ενημερώνει, το θέμα είναι ο πελατης θα την πάρει και θα σε πληρώσει οεο... ?

με προκαταβολη θα σε πληρωσει αλλιως θα την χανει , το σκεπτικο ειναι πολυ σωστο και το'χω κανει παλαιοτερα αλλα θελει γερο στομαχι να εχεις και σακουλα με λεφτα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Πάντως εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω απλά πρότεινα εναλλακτικές και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση του φίλου 

Βάζω σεμεδακι στο PS5 για να αναγνωρίζεται 😂

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Δεν χρειάζεται και τα 3 μια κονσόλα οποία τον βολεύει ο υπολογιστής πλέον δεν συμφέρει άσχετα αν υπάρχει χρήμα ή όχι, μετά watt που θα ζητάνε οι κάρτες τον Νοέμβριο θα θες ενσωματωμένο aircontition πάνω στον υπολογιστή

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Βάζω σεμεδακι στο PS5 για να αναγνωρίζεται 😂

Δεν χρειάζεται και τα 3 μια κονσόλα οποία τον βολεύει ο υπολογιστής πλέον δεν συμφέρει άσχετα αν υπάρχει χρήμα ή όχι, μετά watt που θα ζητάνε οι κάρτες τον Νοέμβριο θα θες ενσωματωμένο aircontition πάνω στον υπολογιστή

ο ιδιος ο διευθυντης της δεη θα χτυπαει τις πορτες και θα μοιραζει δωρα , ο καλυτερος πελατης μας θα λεει , μας βλεπω συντομα σε εποχη GPU AGPx8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...