Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Αν υπάρχει και τηλεόραση μήπως θα σας βόλευε ένα PS5;

έχω το ps4 και θέλω να πάω σε pc

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@Τέρης Α.

δες και εδώ ήδη έχουν server στην βουλγαρια
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/gfn-tech-support/46/416135/what-server-location-is-this-np-sof-01/
μετα αναρωτιούνται κάποιοι γιατι δίνουν τσάμπα αναβάθμιση η cosmote στις γραμμές υπόψιν εχει ping 26ms με τα τωρινά προβλήματα,

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aris_ είπε

@Τέρης Α.

δες και εδώ ήδη έχουν server στην βουλγαρια
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/gfn-tech-support/46/416135/what-server-location-is-this-np-sof-01/
μετα αναρωτιούνται κάποιοι γιατι δίνουν τσάμπα αναβάθμιση η cosmote στις γραμμές υπόψιν εχει ping 26ms με τα τωρινά προβλήματα,

Το είδα. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, siroui είπε

έχω το ps4 και θέλω να πάω σε pc

Λάθος εποχή για στήσιμο νέου PC. Εντελώς λάθος.

Όπου κι αν κοιτάξεις οι τιμές είναι φουσκωμένες όσο δεν παίρνει. Ειδικότερα στις GPU αλλά τελικά λίγο πολύ και στα περισσότερα άλλα.

Μείνει με ότι έχεις και δες το θέμα ξανά μετά τον 6ο μήνα μήπως αρχίσει να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα. Λογικά η κατάσταση όμως δεν θα στρώσει πριν το τέλος της υπόθεσης Covid, αν τελειώσει ποτέ δηλαδή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skritikos είπε

Λάθος εποχή για στήσιμο νέου PC. Εντελώς λάθος.

Όπου κι αν κοιτάξεις οι τιμές είναι φουσκωμένες όσο δεν παίρνει. Ειδικότερα στις GPU αλλά τελικά λίγο πολύ και στα περισσότερα άλλα.

Μείνει με ότι έχεις και δες το θέμα ξανά μετά τον 6ο μήνα μήπως αρχίσει να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα. Λογικά η κατάσταση όμως δεν θα στρώσει πριν το τέλος της υπόθεσης Covid, αν τελειώσει ποτέ δηλαδή.

δικαιο έχεις φίλε έφυγε το 20 το 21 και ακόμα στα ύψη ...κάτι σαν τα καύσιμα και γενικότερα μόνο πάνω πάνε...Όσο για το covid έχουμε πολλή δρόμο ακόμη όσο και αν μας λεν άλλα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Aris_ είπε

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/

λιανά περνεις ενα potato pc και παίζεις online οτι παιχνίδι θες με κάρτα επιπέδου 3060-70 η 3090 με 10ε το μήνα = 3 καφέδες 

8.5 το μήνα (με πληρωμή 6μηνου) τα 1080/60fps και 16.5 το μήνα για 3080 rig για 1440/120fps.

Δεν είναι πολύ άσχημα αλλά δεν ξέρω πόσοι θα μπορούν παίξουν χωρίς μεγάλα lag από Ελλάδα. Να έχουν κάποιο trial άραγε να δοκιμάσουμε;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, skritikos είπε

8.5 το μήνα (με πληρωμή 6μηνου) τα 1080/60fps και 16.5 το μήνα για 3080 rig για 1440/120fps.

Δεν είναι πολύ άσχημα αλλά δεν ξέρω πόσοι θα μπορούν παίξουν χωρίς μεγάλα lag από Ελλάδα. Να έχουν κάποιο trial άραγε να δοκιμάσουμε;

εχει ένα free αλλα περιμένεις λιγο γιατι τωρα βάζουν χερι στην cosmote με την σαπίλα που εχει backbone η wind ειναι καλύτερα 26ms

αλλα θα κάνουν και στην Τουρκια στο μέλλον εχει 80εκ πολύ ψωμι για αυτούς που θέλουν οικονομικό gaming 

Δημοσ.
Spoiler
5 ώρες πριν, siroui είπε

Καλησπέρα παιδιά...Βρήκα 3 pc και θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει να πάρω κάποιο απο αυτά για gaming😎. Και τα 3 είναι μεταχειρισμένα και η τιμή είναι πάνω κατω η ίδια (900-1000). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes:

Νο 1:Specifications:

Operating System :Windows 11 Enterprise 64-bit

Case: Zalman Z11 PLUS - High Performance

CPU: Intel Core I7 8700K @ 3.70GHz Coffee Lake 14nm

RAM: 16 GB Dual chanel HyperX Fury DDR4 CL15 DIMM 3200MHz

Sound: Creative BlasterX Pro Gaming 720

Motherboard:Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5 with Wi-Fi and last BIOS Update!

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1080 (EVGA)

Storage: Samsung SSD 960 EVO 500GB

CPU FAN : Cooler Master Masterliquid RGB

Power Supply: Zalman 750W GOLD+ ZM750-EBT

Νο 2: specifications

Graphics: Gtx 1660 super

Motherboard: ASUS Prime B550M-A  (WIFI) RETAIL

Graphics: AMD Ryzen™ 5 5600X

Psu COOLERMASTER Gold 80+

RAM: CORSAIR 16 GB 3600

Storage: 1tb ssd

Power Supply: PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W MOTUDEM 80+

Νο 3: specifications

CPU: AMD Ryzen 5 3600

RAM: 32 GB G.Skill Trident Z RGB 2x16GB 3200Mhz

GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 ARMOR 8GB OC

Motherboard: MSI B450M Mortar Max

CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 Black Edition

CPU Cooler fan: Noctua NF-F12 black

SSD 1: Intel SSD 660P 1TB M.2

SSD 2: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA

PSU: 650W Seasonic Focus GX 80Plus Gold

Case: NZXT H510 Elite

Τα μειονεκτήματα του κάθε συστήματος που δε φαίνονται σε benchmarks που θα βρεις online για τον κάθε επεξεργαστή και κάθε κάρτα γραφικών που έχουν πάνω:

To πρώτο σύστημα έχει μέτριο τροφοδοτικό το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερα χρόνια από βαρύ σύστημα όπως αυτό. Το κουτί του όμως δεν είναι καθόλου κακό και θέλει μόνο έναν ακόμα ακριβό 14άρη ανεμιστήρα υπερυψηλής στατικής πίεσης στο πάτωμα.

Το δεύτερο σύστημα έχει τραγικό κουτί, μητρική με πολύ φτωχή εσωτερική τροφοδοσία και stock cooler. Διαγωνισμός thermal throttling εν ολίγοις. Μακριά, θέλει τρία κατοστάρικα ακόμα για να γίνει κομπιούτερ.

Το τρίτο σύστημα έχει κακό κουτί και ψύκτρα κορυφαία στην κατηγορία των μικρών ψυκτρών με αναβαθμισμένο, αθόρυβο ανεμιστήρα μάλιστα, όμως όχι επαρκή για τον 3600 ακόμα και σε πιο δροσερό κουτί.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Aris_ είπε

εχει ένα free αλλα περιμένεις λιγο γιατι τωρα βάζουν χερι στην cosmote με την σαπίλα που εχει backbone η wind ειναι καλύτερα 26ms

αλλα θα κάνουν και στην Τουρκια στο μέλλον εχει 80εκ πολύ ψωμι για αυτούς που θέλουν οικονομικό gaming 

Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να σε αφήσουν να μετρήσεις το roundtrip time με τα πιο κοντινά σου POP, χωρίς να γραφτείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aris_ είπε

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/
λιανά περνεις ενα potato pc και παίζεις online οτι παιχνίδι θες με κάρτα επιπέδου 3060-70 η 3090 με 10ε το μήνα = 3 καφέδες 

Τώρα κατάλαβα! Είναι αυτό που λένε ότι στο μέλλον τα PC μας θα χρησιμοποιούνται σαν clients και οι υπηρεσίες/ εφαρμογές θα είναι σε cloud (μέσες άκρες τι έχω καταλάβει).

* Πάντως εγώ είμαι έτοιμος :mrgreen:

Spoiler

12561722450.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τώρα κατάλαβα! Είναι αυτό που λένε ότι στο μέλλον τα PC μας θα χρησιμοποιούνται σαν clients και οι υπηρεσίες/ εφαρμογές θα είναι σε cloud (μέσες άκρες τι έχω καταλάβει).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

12561722450.png

Αμα δεις τι εχουν καποιοι αλλοι θα ψαχνεις μαντηλι να κλαψεις

Κι αυτο για να καταλαβουν καποιοι τι γινεται με τις τιμες

651323864_(156).png.d8ffd03350f17a5db0a54612646267b7.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

12561722450.png

Απο τον σταυρό και κάτω έχουν γεμίσει 100αρες εδώ και 3+χρόνια δεν ξέρω αν έπεσα μέσα στην περιοχή που βρίσκεσαι

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Γνώμη μου 

Budget gaming 

Xbox series s + pc με ενσωματωμένα (από 11ης ιντελ/ryzen και πάνω) για esports 

Ακριβό gaming 

Xbox series x/ps5 + pc με μια κάρτα τύπου 1050ti/1650 για τα esports 

Και εμένα μου αρέσει το pc gaming αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι τιμές σε όλα πλέον δεν αξίζει να επενδύσεις πολλά σε gaming pc όσο υπάρχουν κονσόλες που με 500€ έχεις 4κ@120 (δεν είμαι σίγουρος αν παίζουν 8κ) gaming ή με 300€ 2κ@144 ή upscale αν συνδεθεί σε 4κ tv 

Και έχεις και ένα βασικό pc για games τύπου lol , csgo κλπ που δεν υπάρχουν στις κονσόλες αν δεν είσαι competitive gamer 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...