siroui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά...Βρήκα 3 pc και θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει να πάρω κάποιο απο αυτά για gaming😎. Και τα 3 είναι μεταχειρισμένα και η τιμή είναι πάνω κατω η ίδια (900-1000). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νο 1:Specifications: Operating System :Windows 11 Enterprise 64-bit Case: Zalman Z11 PLUS - High Performance CPU: Intel Core I7 8700K @ 3.70GHz Coffee Lake 14nm RAM: 16 GB Dual chanel HyperX Fury DDR4 CL15 DIMM 3200MHz Sound: Creative BlasterX Pro Gaming 720 Motherboard:Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5 with Wi-Fi and last BIOS Update! Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1080 (EVGA) Storage: Samsung SSD 960 EVO 500GB CPU FAN : Cooler Master Masterliquid RGB Power Supply: Zalman 750W GOLD+ ZM750-EBT Νο 2: specifications Graphics: Gtx 1660 super Motherboard: ASUS Prime B550M-A (WIFI) RETAIL Graphics: AMD Ryzen™ 5 5600X Psu COOLERMASTER Gold 80+ RAM: CORSAIR 16 GB 3600 Storage: 1tb ssd Power Supply: PSU COOLERMASTER MWE GOLD-V2 650W MOTUDEM 80+ Νο 3: specifications CPU: AMD Ryzen 5 3600 RAM: 32 GB G.Skill Trident Z RGB 2x16GB 3200Mhz GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 ARMOR 8GB OC Motherboard: MSI B450M Mortar Max CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 Black Edition CPU Cooler fan: Noctua NF-F12 black SSD 1: Intel SSD 660P 1TB M.2 SSD 2: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA PSU: 650W Seasonic Focus GX 80Plus Gold Case: NZXT H510 Elite
Aris_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 πρέπει να δεις πιο απο τα τρια δεν εχει η εχει τα λιγότερα προβλήματα/θέματα για να επιλέξεις ( αν δεν είναι άτομο απολύτου εμπιστοσύνης)... πολλά πολλά τεστ 2
nickol-us Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 To αυτό που λέει ο Aris_ Ξερά specs δε λένε τίποτα. Μόνο από specs μάλλον θα κατέληγα στο πρώτο λόγω καλύτερη gpu όμως ξέρεις τι χρήση έχει γίνει; Νομίζω με λίγο "νερό στο κρασί σου", εφόσον μπορείς να κάνεις μόνο σύνθεση, στα 1000ευρώ παίρνεις τιμιότατο gaming pc, όλα καινούργια. Εχτές που κοιτούσα έπαιζε η Rx 6600 στα 600ευρώ. Ακόμη και σύστημα με τον 10400f να φτιάξεις θα την πηγαίνει τρένο, θα έχει αρκετά καλά γραφικά και θα είσαι ο πρώτος που πατάει το Power button, έχοντας 2 χρόνια εγγυήσεις. 3
Apollonian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις μείνει μακρυά από μεταχειρισμένο σύστημα και κοίταξε να φτιάξεις μία καινούργια σύνθεση ή να σε βοηθήσουμε εμείς με το να σου προτείνουμε μερικές. 😉 1
triplex1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Το Νο2 που αναφερεις ειναι πιθανοτερο να εχει τα λιγοτερα προβληματα και αυτο λογω καρτας και επεξεργαστη , το ποσο φαγωμενο ειναι κι αυτο το ξερει μονο αυτος που το'χει. Οπως ειπαν κα τα αλλα παιδια πιο πανω και γω σ'αυτα τα χρηματα που αναφερεις δεν θα κοιτουσα για μεταχ/νο
siroui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά...είναι 2-2,5 χρονών με λίγη χρήση απότι λενε :)))....δεν κατέχω και πολλά για gaming αλλά λίγο που το εψαξα αυτά τα pc καινούρια θα κοστίσουν τουλάχιστον 1500 για να τα στήσεις σήμερα .από κύπρο είμαι έτσι και οι επιλογές είναι λιγότερες...Αν μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλό set up κοντα στα 1000. Στο amazon κοντά στα 1000 μερικά που παίζουν είναι αυτά https://www.amazon.de/gp/product/B0933NYX1W/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A3SS7S5K9P54JA&th=1 https://www.amazon.de/gp/product/B08Y5X6G35/ref=ox_sc_act_title_8?smid=A3SS7S5K9P54JA&psc=1 Το Νο 2 είναι 1 χρονού και το πουλάει όπως λέει γιατι έχει ανάγκη τα χρήματα αλλιως δεν θα το έδινε.900 το δίνει Βρίσκω και αυτό αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά με την cpu . αν δεν κάνω λάθως η gpu είναι κοντά στα 800 ή όχι ... CPU: Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM:16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 699MHz (9-9-9-24) Motherboard: Intel Corporation DH55HC GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11G Storage: 512GB Western Digital WDC SSD 512GB Western Digital Blue SATA Optical Drives: DVD +RW Audio: High Definition Audio Device Case : Aerocool GT Midi-Tower Black PSU: Thermaltake Smart SE 730Watt
Aris_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 άντε μια από τα ίδια, οι τιμές που λέει στην gpu και αλλου είναι οταν είναι χαρτι, πως θα το δεις? αν σου χαλάσει τι κάνεις ? αν δεν ξέρεις πρέπει να πας με τεχνικό +50-100 ε ανάλογα πόσες ώρες θα φας μην κοιτάς ebay και έξωτερικο εκεί μπορείς να πάρεις έστω και δύσκολα τα λεφτά σου πίσω, εδω πως ? 1
triplex1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, siroui είπε Βρίσκω και αυτό αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά με την cpu . αν δεν κάνω λάθως η gpu είναι κοντά στα 800 ή όχι ... CPU: Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM:16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 699MHz (9-9-9-24) Motherboard: Intel Corporation DH55HC GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11G Storage: 512GB Western Digital WDC SSD 512GB Western Digital Blue SATA Optical Drives: DVD +RW Audio: High Definition Audio Device Case : Aerocool GT Midi-Tower Black PSU: Thermaltake Smart SE 730Watt Αυτο ειναι πιο παλιο κι απο την γιαγια μου η οποια συγχωρεθηκε προ 15ετιας στα 96 της χρονια .....ψαχνε μη σταματας καλα το πας οποιος ψαχνει κερδιζει , να'χουμε και κατι να συζηταμε.
siroui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 σωστά αυτά πο 1 λεπτό πριν, Aris_ είπε άντε μια από τα ίδια, οι τιμές που λέει στην gpu και αλλου είναι οταν είναι χαρτι, πως θα το δεις? αν σου χαλάσει τι κάνεις ? αν δεν ξέρεις πρέπει να πας με τεχνικό +50-100 ε ανάλογα πόσες ώρες θα φας μην κοιτάς ebay και έξωτερικο εκεί μπορείς να πάρεις έστω και δύσκολα τα λεφτά σου πίσω, εδω πως ? σωστά αυτά που λες φίλε αλλά για να στήσεις ενα pc σήμερα με τις τιμές που κυκλοφορουν θες τουλαχιστον ενα 1300αρι...το ξέρω ότι καινούριο θα χω το κεφάλι μου ήσυχο για καποια χρόνια αλλά ειναι και το budget από την άλλη...καλύτερα όπως λές λίγο υποδιαίστερο και καινούριο 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτο ειναι πιο παλιο κι απο την γιαγια μου η οποια συγχωρεθηκε προ 15ετιας στα 96 της χρονια .....ψαχνε μη σταματας καλα το πας οποιος ψαχνει κερδιζει , να'χουμε και κατι να συζηταμε. αύτη τη cpu δεν τημ βρίσκεις ουτε με google....και ο παίχτης λέει τα δικά του ...εννοω ο πωλητης :)))
nickol-us Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Αν το δεύτερο σύστημα το παίρνεις με εγγυήσεις αξίζει να το σκεφτείς στα 900. Παρόλο που δεν αναφέρει σκληρό(brand/τυπος) και έχει και κακό κουτί (για τα γούστα μου), αν είναι ενός χρονού και συνοδεύεται από αποδείξεις εγγυήσεις τότε μάλλον αξίζει να το σκεφτείς Δυστυχώς από Κύπρο δεν έχω ιδέα τι παίζει. Μια ματιά που έριξα σε eshop Κύπρου, δίνει αρκετά χάλια τιμές με κακές διαθεσιμότητες. 2
siroui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε αναφέρει σκληρό(brand/τυπος) και έχει και κακό κουτί (για τα γούστα μου), αν είναι ενός χρονού και συνοδεύεται από αποδείξεις εγγυήσεις τότε μάλλον αξίζει να το σκεφτείς thx bro ... και γω το ψιλοσκέφτομαι αλλά όπως είπαν και τα άλλα παιδιά καλύτερα καινούριο αλλά αν όντως ειναι 1 χρονού λογικά σαν καινούριο είναι ...θα το ψαξω ακόμη λίγο...το κακό είναι ότι εδώ στην κύπρο δεν έχει πολλές επιλογές και οι κάρτες γραφικών γενικά είναι στα ύψη οι τιμές =για νέο set up
siroui Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα υπάρχει κάποιο PC/ Laptop; βασικά ένα msi gaming laptop
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Αν υπάρχει και τηλεόραση μήπως θα σας βόλευε ένα PS5;
nickol-us Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Αν υπάρχει και τηλεόραση μήπως θα σας βόλευε ένα PS5; Spoiler Στο χιλιάρικο παίρνει και τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα