MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος του forum μου χάρισε το παραπάνω κινητό κλειδωμένο σε Cosmote αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα όποια κάρτα Cosmote κι αν του βάλω. Έβαλα και του κανονικού μου κινητού και δεν μπορώ να μπω στα μενού. Πρέπει να είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο SIM της Cosmote. Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε άλλους παρόχους λογικά δεν έχεις θέμα? Πρέπει να πας στην Cosmote να το ξεκλειδώσουν. Εκτός και αν είναι σε μαύρη λίστα. Μέσω IMEI έχεις κοιτάξει να δεις αν παίζει τίποτα περίεργο? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω ότι εδώ θα βρεις λύση https://lg-firmwares.com/lg-d280n-firmwares/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την αίσθηση πως δεν υπάρχει δωρεάν τρόπος. Υπάρχουν κάποιοι που τους στέλνεις το μοντέλο και το IMEI της συσκευής και σου αποστέλλουν κωδικό ξεκλειδώματος και τρόπο να τον περάσεις. Είναι συγκεκριμένα IMEI που ξεκλειδώνουν και αυτό με την προϋπόθεση να είναι στην Database τους. Το είχα κάνει παλαιότερα σε ένα iPhone 10 με κλείδωμα σε AT&T. Δεν ξέρω ώμος αν αξίζει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο με το ρίσκο να είναι και απατεώνες. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από polog40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 με επαναπέρασμα του λογισμικού, ίσως ξεκλειδώνει. Σε κινητό nokia lumia, που παρέλαβα πριν 2-3 χρόνια μέσω ebay, ήταν κλειδωμένο στο αγγλικό δίκτυο O2. μέσω επικοινωνίας μου με την Ο2, αφού τους ανέφερα το ΙΜΕΙ, μ έδωσαν κωδικό ξεκλειδώματος. ίσως κ η κοσμοτέ έχει αντίστοιχη υπηρεσία. δοκιμάστε επικοινωνία μαζί τους μέσω email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilitheo2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχεις κλειδωμένη από πάροχο συσκευή... Κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν έχει sim lock... Πιθανότατα έχεις κλειδωμένη από Gmail συσκευή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Δεν έχεις κλειδωμένη από πάροχο συσκευή... Κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν έχει sim lock... Πιθανότατα έχεις κλειδωμένη από Gmail συσκευή... Οπότε δεν γίνεται τίποτα? Ήταν το παλιό τηλέφωνο της συζύγου μέλους του Insomnia που μου το χάρισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Τα τηλέφωνα με Android KitKat δεν κλειδώνουν σε Google account. Μια επαναφορά εργοστασιακων λύνει όλα τα κλειδώματα. Για κλείδωμα σε πάροχο ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, polog40 είπε Τα τηλέφωνα με Android KitKat δεν κλειδώνουν σε Google account. Μια επαναφορά εργοστασιακων λύνει όλα τα κλειδώματα. Για κλείδωμα σε πάροχο ισχύει ότι έγραψα πιο πάνω Πολύ ενδιαφέρον. Εδώ λέει ότι έχει Android 4.4.2 (KitKat), LG UI 3. Το θέμα είναι πως μπορώ να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν δεν με αφήνει με τίποτα να μπώ στο μενού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, MessengerOfGood said: Πολύ ενδιαφέρον. Εδώ λέει ότι έχει Android 4.4.2 (KitKat), LG UI 3. Το θέμα είναι πως μπορώ να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν δεν με αφήνει με τίποτα να μπώ στο μενού; Φτάνεις μέχρι το σημείο που βάζεις το pin/κωδικό για ενεργοποίηση της συσκευής; Αν είναι αυτό, τότε θα μπορούσες να κοιτάξεις (αν ισχύει για την έκδοση του κινητου) να το ξεκλειδώσεις κάπως έτσι: https://ios-data-recovery.com/bypass-android-lock-screen-using-camera/#1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε Φτάνεις μέχρι το σημείο που βάζεις το pin/κωδικό για ενεργοποίηση της συσκευής; Αν είναι αυτό, τότε θα μπορούσες να κοιτάξεις (αν ισχύει για την έκδοση του κινητου) να το ξεκλειδώσεις κάπως έτσι: https://ios-data-recovery.com/bypass-android-lock-screen-using-camera/#1 Φτάνει στο σημείο που βαζω PIN, το βάζω σε επείγουσα κλήση, γράφω 10 ψηφία αλλά μετά δεν γίνονται highlight & copy, Enter ten characters, symbols and numbers will both do. Next tap on the characters you entered to highlight them and select Copy. Έστειλα μήνυμα στην Cosmote με το ΙΜΕΙ με παράκληση ξεκλειδώματος. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, jefm είπε Νομίζω ότι εδώ θα βρεις λύση https://lg-firmwares.com/lg-d280n-firmwares/ Ωραίο site αλλά δεν βρίσκω λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με απενεργοποιημένη τη συσκευή πατάμε το volume up και το power κουμπί. Μόλις βγάλει το logo, αφήνουμε το Power και συνεχίζουμε να πατάμε το volume up μέχρι να μπούμε σε recover Mode. Το 90% των τηλεφώνων έτσι μπαίνουν σε recover. Πάντως κάποιος συνδυασμός πλήκτρων είναι σίγουρα. Εκεί με τα πλήκτρα volume up και down διαλέγουμε το factory reset και με το Power επιβεβαιωνουμε. Το τηλέφωνο θα επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν μετά από αυτό το τηλέφωνο εμφανίζεται πάλι κλειδωμένο τότε επανερχομασται στο αρχικό μου ποστ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από polog40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, polog40 είπε Με απενεργοποιημένη τη συσκευή πατάμε το volume up και το power κουμπί. Μόλις βγάλει το logo, αφήνουμε το Power και συνεχίζουμε να πατάμε το volume up μέχρι να μπούμε σε recover Mode. Το 90% των τηλεφώνων έτσι μπαίνουν σε recover. Πάντως κάποιος συνδυασμός πλήκτρων είναι σίγουρα. Εκεί με τα πλήκτρα volume up και down διαλέγουμε το factory reset και με το Power επιβεβαιωνουμε. Το τηλέφωνο θα επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν μετά από αυτό το τηλέφωνο εμφανίζεται πάλι κλειδωμένο τότε επανερχομασται στο αρχικό μου ποστ Δοκίμασα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και δεν μπαίνει με τίποτα σε recovery mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δοκίμασε με volume down και power. Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα