Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σκέφτομαι να βγάλω έναν πομποδέκτη για τα διόδια (συγκεκριμένα της εγνατίας μιας και αυτή χρησιμοποιώ πιο πολύ).

Απλώς δεν θέλω να την κολλήσω πίσω από τον καθρέπτη μιας και διάβασα ότι άμα κολλήσει βγαίνει πολύ δύσκολα και αφήνει κατάλοιπα. Χώρια που φοβάμαι μην κάνει παρεμβολές με αισθητήρες που έχει το αμάξι (βροχής, φώτων κτλ).

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το κρατάω με το χέρι πάνω στο ταμπλό και να το "πιάνει" ο αισθητήρας στα διόδια; (δεν περνώ συχνά διόδια άντε όταν κάνω κανά ταξίδι Θεσσαλονίκη - Γιάννενα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Εγω απλα σηκωνω ψηλα μπροστα στο παρμπριζ και να κοιταει οπως θα κοιταγε τοποθετημενο

Δηλαδή το έχεις δίπλα σου και όταν φτάνεις διόδια, το σηκώνεις με το χέρι στο παρμπριζ και το πιάνει. σωστά;

Σου έχει κάνει κανένας "παρατήρηση" στα διόδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, newnick είπε

Δηλαδή το έχεις δίπλα σου και όταν φτάνεις διόδια, το σηκώνεις με το χέρι στο παρμπριζ και το πιάνει. σωστά;

Τι παρατήρηση ρε συ; 😂 

Θα σε σταματήσει κάποιος; 

Εγώ για τον ίδιο λόγο τον πομποδέκτη τον έχω χύμα πάνω στο ταμπλό, έχει το αμάξι μου γούβα για πράγματα και τον έχω εκεί.

Μη σου πω οτι μετά από δοκιμές πιάνει καλύτερα εκεί από ότι στον καθρέπτη. Τουλάχιστον στα διόδια πού περνάω εγώ (νέα οδός) όπου γίνεται να τα περάσω με 60+ χλμ/Ω

Το σημαντικό είναι ο αισθητήρας να βλέπει σωστά. Άμα τον κρατάς ανάποδα δεν διαβάζει.

Βάλε άμα θες ένα κομμάτι σελοτειπ και κόλλησε τον πάνω στο σελοτειπ. Το σελοτειπ με υπομονή ακόμη και μετά από χρόνια, σίγουρα φεύγει

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, newnick είπε

Ακριβως, παρατηρηση γτ να μου κανει? δεν αφορα κανεναν που εχω τον πομποδεκτη :)

Δημοσ.

εγω το εχω κολλημενο πισω απο τον καθρεπτη, καμια παρεμβολη στους αισθητηρες και μαλιστα κρυβεται και απο το οπτικο μου πεδιο

οταν χρειαστηκε καποια στιγμη να το ξεκολλησω απο το προηγουμενο αμαξι μου αυτο εγινε πανευκολα με λιγο οδοντικο νημα. Τυχον καταλοιπα απο κολλες, εφυγαν επισης πανευκολα με ενα πανακι με λιγο οινοπνευμα. Τζαμι ειναι δεν παιθαινει τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Θα το δοκιμάσω με το χέρι και αν δω ότι με ζορίζει μπορεί να το βάλω με την λύση του σελοτέιπ για να μπορώ να τα βγάλω στο μέλλον

Δημοσ.
3 ώρες πριν, newnick είπε

Καλημέρα,

Σκέφτομαι να βγάλω έναν πομποδέκτη για τα διόδια (συγκεκριμένα της εγνατίας μιας και αυτή χρησιμοποιώ πιο πολύ).

Απλώς δεν θέλω να την κολλήσω πίσω από τον καθρέπτη μιας και διάβασα ότι άμα κολλήσει βγαίνει πολύ δύσκολα και αφήνει κατάλοιπα. Χώρια που φοβάμαι μην κάνει παρεμβολές με αισθητήρες που έχει το αμάξι (βροχής, φώτων κτλ).

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το κρατάω με το χέρι πάνω στο ταμπλό και να το "πιάνει" ο αισθητήρας στα διόδια; (δεν περνώ συχνά διόδια άντε όταν κάνω κανά ταξίδι Θεσσαλονίκη - Γιάννενα)

Έχεις κενό σαν αυτό στο ταμπλό; Πάντως και με το χέρι πιάνει άνετα, δηλαδή και στο πάνω μέρος του τιμονιού να το κρατάς την ώρα που περνάς σε πιάνει αν δεν έχεις στο τζάμι φιλμ.

20220109_132915.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...