Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως είναι η κατάσταση στο Λουτράκι (ανάμεσα παραλία - πάρκο) από κουνούπια την άνοιξη - καλοκαίρι - φθινόπωρο;

Εδώ που είμαι τα σιχάθηκα και δεν θέλω να πέσω πάνω στα ίδια.

(Για μόνιμη κατοικία, όχι βόλτα.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έδωσες αιτία.🤣

Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια αν δεν βάλω υγρό στην πρίζα. Και κάποιοι μιλάνε για χειμώνα, Για να δούμε μήπως αυτό το κύμα  που λένε μέχρι Τρίτη τα εξαφανίσει έστω να βγάλουμε 2-3 μήνες χωρίς αντικουνουπικό υγρό.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια

Ευτυχώς να λέω, το τελευταίο κουνούπι το είδα Χριστουγεννιάτικα, από τότε ησύχασαν τα πράγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELTASSOS1 είπε

Tιγκα στο κουνουπι ειναι λογω υγρασιας και ηπιου κλιματος....

😞

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μου έδωσες αιτία.🤣

Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια αν δεν βάλω υγρό στην πρίζα. Και κάποιοι μιλάνε για χειμώνα, Για να δούμε μήπως αυτό το κύμα  που λένε μέχρι Τρίτη τα εξαφανίσει έστω να βγάλουμε 2-3 μήνες χωρίς αντικουνουπικό υγρό.

Νέα Σμύρνη πάντως πριν από 5 μέρες σκότωσα το τελευταίο.

Δεν καταλαβαίνουν από κρύο πλέον, έγιναν παντώς καιρού.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, grayden είπε

Γνωρίζει κανείς πως είναι η κατάσταση στο Λουτράκι (ανάμεσα παραλία - πάρκο) από κουνούπια την άνοιξη - καλοκαίρι - φθινόπωρο;

Εδώ που είμαι τα σιχάθηκα και δεν θέλω να πέσω πάνω στα ίδια.

(Για μόνιμη κατοικία, όχι βόλτα.)

Σε διαμερισμα στο κεντρο με φατσα στο δρομο, δεν εχω παρατηρησει σπουδαια πραγματα, απο ελαχιστα εως καθολου θα ελεγα. Δεν ειμαι βεβαια μονιμος κατοικος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...