grayden Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς πως είναι η κατάσταση στο Λουτράκι (ανάμεσα παραλία - πάρκο) από κουνούπια την άνοιξη - καλοκαίρι - φθινόπωρο; Εδώ που είμαι τα σιχάθηκα και δεν θέλω να πέσω πάνω στα ίδια. (Για μόνιμη κατοικία, όχι βόλτα.)
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου έδωσες αιτία.🤣 Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια αν δεν βάλω υγρό στην πρίζα. Και κάποιοι μιλάνε για χειμώνα, Για να δούμε μήπως αυτό το κύμα που λένε μέχρι Τρίτη τα εξαφανίσει έστω να βγάλουμε 2-3 μήνες χωρίς αντικουνουπικό υγρό. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από papoys1
grayden Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια Ευτυχώς να λέω, το τελευταίο κουνούπι το είδα Χριστουγεννιάτικα, από τότε ησύχασαν τα πράγματα.
ELTASSOS1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Tιγκα στο κουνουπι ειναι λογω υγρασιας και ηπιου κλιματος....
grayden Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ELTASSOS1 είπε Tιγκα στο κουνουπι ειναι λογω υγρασιας και ηπιου κλιματος.... 😞
dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Μου έδωσες αιτία.🤣 Δεν ξέρω αλλού τι παίζει φέτος. Αττική , Γέρακας Γενάρης μήνας και κάθε βράδυ κυνηγάω κουνούπια αν δεν βάλω υγρό στην πρίζα. Και κάποιοι μιλάνε για χειμώνα, Για να δούμε μήπως αυτό το κύμα που λένε μέχρι Τρίτη τα εξαφανίσει έστω να βγάλουμε 2-3 μήνες χωρίς αντικουνουπικό υγρό. Νέα Σμύρνη πάντως πριν από 5 μέρες σκότωσα το τελευταίο. Δεν καταλαβαίνουν από κρύο πλέον, έγιναν παντώς καιρού.
lector Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, grayden είπε Γνωρίζει κανείς πως είναι η κατάσταση στο Λουτράκι (ανάμεσα παραλία - πάρκο) από κουνούπια την άνοιξη - καλοκαίρι - φθινόπωρο; Εδώ που είμαι τα σιχάθηκα και δεν θέλω να πέσω πάνω στα ίδια. (Για μόνιμη κατοικία, όχι βόλτα.) Σε διαμερισμα στο κεντρο με φατσα στο δρομο, δεν εχω παρατηρησει σπουδαια πραγματα, απο ελαχιστα εως καθολου θα ελεγα. Δεν ειμαι βεβαια μονιμος κατοικος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα