Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Προφανώς και όχι. Ο 5600x δεν αξίζει γενικά, δεν χρειάζεται να συγκρίθει. Εδώ υπάρχουν μέτοχοι της AMD στα fora και προτείνουν overpriced poop. Με τα λεφτά σου παίζουν, μην τους αφήνεις. 

Χωρίς budget μητρικές για 1700 ; Αξίζει και παρα-αξίζει. Τώρα για gpu 6600xt και τον 10400f να πάρεις πάλι αξίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Μη φατε ολοι θα εχουμε γλαροσουπα , μαλλον δεν εχετε καταλαβει οι περισσοτεροι οτι ειστε μονιμοι αιμοδοτες και σας τα παιρνουν οτι ωρα θελουν , αυτοι ριχνουν το τυρακι και εσεις το τρωτε , απλα πραγματα

Αμα δεν οργανωθειτε και να συνεννοηθειτε να μη ψωνισει κανεις θα δειτε που θα πανε οι τιμες τους πρωτους μηνες , αλλα σας εφαγε το απγκρειντ και γιατι ο γειτονας εχει καλυτερο πισι απο εσας............αυτο λεγεται καταντια.

σιγα μη μπω και σε σωματειο τωρα...τι λες 😅

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, splanis είπε

σιγα μη μπω και σε σωματειο τωρα...τι λες 😅

δεν ειπα σε κανεναν να μπει σε σωματειο απλα θα βαζετε το χερι στην τσεπη βαθεια οπως παει και συνεχιζει η κατασταση

Δημοσ.
6 ώρες πριν, triplex1 είπε

δεν ειπα σε κανεναν να μπει σε σωματειο απλα θα βαζετε το χερι στην τσεπη βαθεια οπως παει και συνεχιζει η κατασταση

Και δηλαδή άμα δεν αγοράσω εγώ κι εσύ και κανα δυό ακόμα, θα τα βάψουν μαύρα οι Intel / AMD, ε;

Ότι να 'ναι, σιγά μην περιμένει οποιοσδήποτε έχει ανάγκη, μήπως κάνουν μποϋκοτάζ οι υπόλοιποι μπας και πέσουν οι τιμές. 

Αγνοείτε μου φαίνεται ότι Αμερική και Ευρώπη έχουν ρίξει απίστευτες ποσότητες πληθωριστικού χρήματος στην αγορά, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έχετε αναρωτηθεί, πέραν των επιτυχιών της κυβέρνησης, γιατί δεν μιλάει κανείς Ευρωπαίος αξιωματούχος για τα χρέη των χωρών του Νότου; Που βρέθηκαν ξαφνικά τόσα χρήματα για επιδόματα;

Οι αυξήσεις λοιπόν ήρθαν για να μείνουν. Όσοι μπορείτε αγοράστε τώρα, μην περιμένετε επάνοδο του παλιού καθεστώτος. Θα χρειαστούν χρόνια για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Και δηλαδή άμα δεν αγοράσω εγώ κι εσύ και κανα δυό ακόμα, θα τα βάψουν μαύρα οι Intel / AMD, ε;

Ότι να 'ναι, σιγά μην περιμένει οποιοσδήποτε έχει ανάγκη, μήπως κάνουν μποϋκοτάζ οι υπόλοιποι μπας και πέσουν οι τιμές. 

Αγνοείτε μου φαίνεται ότι Αμερική και Ευρώπη έχουν ρίξει απίστευτες ποσότητες πληθωριστικού χρήματος στην αγορά, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έχετε αναρωτηθεί, πέραν των επιτυχιών της κυβέρνησης, γιατί δεν μιλάει κανείς Ευρωπαίος αξιωματούχος για τα χρέη των χωρών του Νότου; Που βρέθηκαν ξαφνικά τόσα χρήματα για επιδόματα;

Οι αυξήσεις λοιπόν ήρθαν για να μείνουν. Όσοι μπορείτε αγοράστε τώρα, μην περιμένετε επάνοδο του παλιού καθεστώτος. Θα χρειαστούν χρόνια για κάτι τέτοιο.

δεν καταλαβες και συ μαλλον πως το εννοω , αν θα εχεις παραδειγμα μια 3060ti καρτα πες μου εναν λογο που πρεπει να πας σε 3080 ή 3090 , δεν υπαρχει κορεσμος απο τον καταναλωτη ή μηπως οι πιο πολλοι δεν ξερουν τι τους γινεται?

στα καρυδια μου και η ιντελ και η amd

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, splanis είπε

Η gpu που προταθηκε παραπανω (https://www.skroutz.gr/s/32502501/Asrock-Radeon-RX-6600-XT-8GB-Challenger-ITX-90-GA32ZZ-00UANF.html) θα την παλεψει; βλεπω ειναι καμποσο φθηνοτερη απ τις υπολοιπες με τα 2 φανς (+60 ευρω μιν)

XT ειναι φιλε δεν ειναι απλη 6600 , μια χαρα θα ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

XT ειναι φιλε δεν ειναι απλη 6600 , μια χαρα θα ειναι

ναι το ειδα οτι ειναι η ΧΤ, πιο πολυ για την υλοποιηση το λεω. Αν αξιζουν οι αλλες που εχουν +60 ευρω αλλα 2 φανς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

ναι το ειδα οτι ειναι η ΧΤ, πιο πολυ για την υλοποιηση το λεω. Αν αξιζουν οι αλλες που εχουν +60 ευρω αλλα 2 φανς.

ενα φαν παραπανω , καθαρα θεμα αισθητικης ενω μ'αυτην παει καποιος και σε μινι ATX case

ενα 50ρικο διαφορα η επομενη με βαση την διαθεσιμοτητα

https://www.skroutz.gr/s/30437243/MSI-Radeon-RX-6600-XT-Gaming-X-8G.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχουμε καταληξει καπου μεχρι στιγμης. Βλεπω υπαρχει μια διχονοια γενικα, απ την μια ο overpriced 5600x και απ την αλλη τα overpriced 1700 mobos

gpu παραγγειλαμε αυτη που ηταν διαθεσιμη σημερα https://www.skroutz.gr/s/31441434/Asrock-Radeon-RX-6600-XT-8GB-Challenger-D-OC-90-GA2TZZ-00UANF.html  (μας ακυρωσαν προφανως) και οθονη αγοραστικη απ το πλαισιο η alienware στα 250

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...