Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια motherboard (MSI Z590-A Pro Motherboard) και μετα απο καιρό όταν ήρθε η ωρα να βάλω τα ηχεια μου (LOGITECH Z906) πρόσεξα οτι η motherboard δεν εχει υποδοχή για καλώδιο Toslink , και δεν θέλω να γυρίσω παλι στο 3,5mm jack το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να βρω κάποια εξωτερική καρτα ήχου  με  Toslink που να ειναι οικονομική. Ξερετε  καποια εναλλακτική λυση; Aπλα δεν θελω να ξεφυγω στα χρηματα γιατι ειναι κατι που θα πρεπει να γινει αναγκαστικα τωρα και δεν ειχα υπολογισει σε αυτο το εξοδο. Eυχαριστω.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, plaplagr είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια motherboard (MSI Z590-A Pro Motherboard) και μετα απο καιρό όταν ήρθε η ωρα να βάλω τα ηχεια μου (LOGITECH Z906) πρόσεξα οτι η motherboard δεν εχει υποδοχή για καλώδιο Toslink , και δεν θέλω να γυρίσω παλι στο 3,5mm jack το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να βρω κάποια εξωτερική καρτα ήχου  με  Toslink που να ειναι οικονομική. Ξερετε  καποια εναλλακτική λυση; Aπλα δεν θελω να ξεφυγω στα χρηματα γιατι ειναι κατι που θα πρεπει να γινει αναγκαστικα τωρα και δεν ειχα υπολογισει σε αυτο το εξοδο. Eυχαριστω.

Καλησπέρα,

εχω την παρακάτω και είναι σουπερ

https://www.skroutz.gr/s/11961957/Asus-Xonar-U7-MKII-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1.html

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, unicore30 είπε

Καλησπέρα,

εχω την παρακάτω και είναι σουπερ

https://www.skroutz.gr/s/11961957/Asus-Xonar-U7-MKII-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1.html

Ειδα οτι η asus εχει και μια πιο οικονομικη ισως παω σε αυτήν γιατί είχα στο μυαλό μου να δώσω εως 50-60€ μαξ. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, plaplagr είπε

Ειδα οτι η asus εχει και μια πιο οικονομικη ισως παω σε αυτήν γιατί είχα στο μυαλό μου να δώσω εως 50-60€ μαξ. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

αν σε ενδιαφερει δίνω αυτη που εχω στα 60€, στειλε μου μνμ.

Δημοσ.
Στις 9/1/2022 στις 3:56 ΜΜ, unicore30 είπε

αν σε ενδιαφερει δίνω αυτη που εχω στα 60€, στειλε μου μνμ.

ωραία θα  το ψαξω και αν δεν βρω σε ενημερωνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...