whosethere Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ, μετά από επανεκκίνηση σε redmi note pro 5 (είχε κολλήσει η ένδειξη του ήχου, οπότε για να το ξεκολλήσω..) μου βγήκε ένδειξη "πρόβλημα με κάρτα sd samsung" η οποία οδηγεί σε μορφοποίηση ώστε να την αναγνωρίσει. Δεν προχώρησα μιας και θα διέγραφε όλο το υλικό των 63GB που είχε ήδη μέσα και μέσω card slot του λαπτοπ μετέφερα όλα τα αρχεία σε άλλο σκληρό, εκτός από ένα βίντεο το οποίο μου βγάζει corrupted error 0x80070570. Υπάρχει τρόπος να αναγνωριστεί ο msd από android χωρίς να κάνω μορφοποίηση και χρειαστεί να ξαναμεταφέρω πίσω ορισμένα αρχεία και να δώ εάν μπορώ να σώσω και το βιντεο; Ή είναι ο μόνος τρόπος, φτου και από την αρχή επιλογή ως αποθηκευτικού μέσου κλπ? Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δοκιμασε ενα check disk απο τα windows στην καρτα. Αν δεν σου ανοιγει το βιντεο μετα, τοτε δεν μπορεις να κανιες κατι αλλο και ισως να τα εχει φτυσει η καρτα. https://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-tos/359981-guide-using-chkdsk-fix-corrupted-sd-card.html 1
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, whosethere είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, μετά από επανεκκίνηση σε redmi note pro 5 (είχε κολλήσει η ένδειξη του ήχου, οπότε για να το ξεκολλήσω..) μου βγήκε ένδειξη "πρόβλημα με κάρτα sd samsung" η οποία οδηγεί σε μορφοποίηση ώστε να την αναγνωρίσει. Δεν προχώρησα μιας και θα διέγραφε όλο το υλικό των 63GB που είχε ήδη μέσα και μέσω card slot του λαπτοπ μετέφερα όλα τα αρχεία σε άλλο σκληρό, εκτός από ένα βίντεο το οποίο μου βγάζει corrupted error 0x80070570. Υπάρχει τρόπος να αναγνωριστεί ο msd από android χωρίς να κάνω μορφοποίηση και χρειαστεί να ξαναμεταφέρω πίσω ορισμένα αρχεία και να δώ εάν μπορώ να σώσω και το βιντεο; Ή είναι ο μόνος τρόπος, φτου και από την αρχή επιλογή ως αποθηκευτικού μέσου κλπ? Ευχαριστώ. Δες εαν μπορείς να επαναφέρεις το αρχείο με κάποιο πρόγραμμα εάν είναι σημαντικό. Τσέκαρε την κάρτα να δεις εάν το πρόβλημα είναι του αρχείου ή η κάρτα αρχίζει να τα παίζει και κάνε backup. Εγώ θα άλλαζα κάρτα για καλό και για κακό. Την έχω πατήσει και δεν θα το ρίσκαρα. Κρατα την για κάτι άλλο λιγότερο σημαντικό
whosethere Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, jim_p είπε Δοκιμασε ενα check disk απο τα windows στην καρτα. Αν δεν σου ανοιγει το βιντεο μετα, τοτε δεν μπορεις να κανιες κατι αλλο και ισως να τα εχει φτυσει η καρτα. https://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-tos/359981-guide-using-chkdsk-fix-corrupted-sd-card.html διαβάζοντας το θέμα στο λινκ που έδωσες, προχώρησα (σε windows 10) σε αντίστοιχο δεξί κλικ στο δίσκο ->properties-> tools->error checking, το οποίο διόρθωσε το πρόβλημα και μπόρεσα να αντιγράψω το αρχείο σε άλλο σκληρό με τα υπόλοιπα. Έπειτα το δοκίμασα ξανά στο κινητό και αναγνώρισε την sd, εμφανίστηκαν πάλι όλα τα αρχεία, δε χρειάστηκε μορφοποίηση, μόνο δύο καινούργιοι φάκελοι υπάρχουν: FOUND.000 (.chk files) και system volume information, που έχουν να κάνουν με την επαναφορά των αρχείων. 41 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δες εαν μπορείς να επαναφέρεις το αρχείο με κάποιο πρόγραμμα εάν είναι σημαντικό. Τσέκαρε την κάρτα να δεις εάν το πρόβλημα είναι του αρχείου ή η κάρτα αρχίζει να τα παίζει και κάνε backup. Εγώ θα άλλαζα κάρτα για καλό και για κακό. Την έχω πατήσει και δεν θα το ρίσκαρα. Κρατα την για κάτι άλλο λιγότερο σημαντικό Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να τσεκάρω τι ζωή απομένει στην sd? βλέπω πως το crystal disk info δεν λειτουργεί με microsd, υπάρχει κάποιο άλλο; έλεγα να μην πάω κατευθείαν για αλλαγή αλλά ναι το φοβάμαι λίγο...
whosethere Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 spoke too soon, το αρχείο το αντέγραψα αλλά παρουσιάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή.... μαλλον χαθηκε για πααντααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα