polemikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Αν και κατά καιρούς η Samsung έχει παρουσιάσει διάφορες έξυπνες οθόνες, το Smart Monitor M8 είναι το πλέον κομψό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Πρόκειται για μία οθόνη με κομψό, λευκού χρώματος φινίρισμα, η οποία προσφέρει διάφορα έξυπνα χαρακτηριστικά -τόσο παραγωγικότητας για επαγγελματίες όσο και gaming για τους λάτρεις των παιχνιδιών- αλλά και λειτουργικότητα που προέρχεται από τις έξυπνες τηλεοράσεις της εταιρείας. Όσον αφορά το τελευταίο, το Samsung Smart Monitor M8 προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές streaming (π.χ. video ή music streaming) ενώ ενσωματώνει και SmartThings IoT Hub για την επισκόπηση, τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο και τη διαχείριση διάφορων συσκευών τύπου Internet-of-Things στο σπίτι απευθείας από την οθόνη. Για όσους ενδιαφέρονται να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους, η οθόνη της Samsung με διαγώνιο 32 ιντσών και ανάλυση UHD έχει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία Workplace, το οποίο συγκεντρώνει όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες παραγωγικότητας (π.χ. Microsoft 365) σε ένα βολικό σημείο για εύκολη πρόσβαση και διαχείριση. Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τις υπόλοιπες έξυπνες οθόνες της Samsung είναι η κάμερα SlimFit, η οποία προσαρμόζεται μαγνητικά στη συσκευή για να διευκολύνει τις βιντεοσυνομιλίες/ τηλεδιασκέψεις. Η οθόνη υποστηρίζει διάφορα video chat apps συμπεριλαμβανομένου και το Google Duo. Ένα χαρακτηριστικό που ενδεχομένως να ενδιαφέρει ορισμένους gamers είναι το Game Home, το οποίο σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία μετατρέπει την οθόνη σε ένα «cloud game streaming monitor». Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο χρήστης της οθόνης θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για το streaming παιχνιδιών από διάφορες υπηρεσίες game streaming αλλά και να συνδέσει απευθείας στην οθόνη ασύρματα χειριστήρια, αν και δεν διευκρίνισε σε ποιες υπηρεσίες αναφέρεται ή ποια χειριστήρια θα είναι συμβατά με την οθόνη. Μεταξύ άλλων υποδοχών, το Samsung Smart Monitor M8 διαθέτει μία υποδοχή USB-C μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να φορτίσει διάφορες συσκευές ή υπολογιστές (65W). Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει την οθόνη στην αγορά και με ποιο κόστος. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Πολύ όμορφη οθόνη, αν και γενικά πάντα επιλέγω LG κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Εμφανισιακά προτιμούσα την M7... Samsung M7 LS32AM700URXEN Smart Monitor 32" 4K 3840x2160 - Skroutz.gr
greekandrew1953 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Είμαι περίεργος να δω τιμη αγορας!!γιατι αξιόλογη φαίνεται και για μένα Samsung κορυφή στις τηλεοράσεις.
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Kostasspil είπε Πολύ όμορφη οθόνη, αν και γενικά πάντα επιλέγω LG κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος LG & Dell εγώ. Μόνο σε Qled TV πήγα Samsung λόγω ότι φοβάμαι το burn in των OLED. Aν δεν φοβόμουν σίγουρα θα είχα πάει καρφί για LG. Μάλιστα πριν αρκετά χρόνια σε τηλεόραση που ήθελα support για την λειτουργία casting η LG είχε εξαιρετικό service. αν και δεν μου έλυσαν το θέμα ήταν ευγενικοί και φάνηκε ότι έψαξαν. Με αφορμή, οποίος έχει εμπειρία από το support εταιριών εδώ στην Ελλάδα αν θέλει να το μοιραστεί μαζί μας.
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, Dimitris_1981 said: οποίος έχει εμπειρία από το support εταιριών Έχω καιρό να το χρειαστώ αλλά της Lg το χει ακόμα η Procordia? Υποθέτω πως όχι, ήταν κορυφαίο. Ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Kostasspil 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Έχω καιρό να το χρειαστώ αλλά της Lg το χει αίμα η Procordia? Υποθέτω πως όχι, ήταν κορυφαίο. Ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει Στο Site της αναφέρει μεταξύ άλλων την LG αλλά δεν ξέρω αν είναι επίσημη αντιπροσωπία. Εγώ τότε νομίζω ήταν κατευθείαν η LG αλλά κρατώ μια επιφύλαξη μήπως είχα καταλάβει λάθος. Α και μιας και θυμήθηκα κακή εμπειρία είχα με tp-link. Βρήκα support μόνο μέσω του site στα αγγλικά και τελικά παράτησα το τίκετ γιατί τους βαρέθηκα. Επίσης ενώ στην αρχή έταζε το one mesh τελικά δεν το έδωσε στο μοντέλο που έχω αλλά στο φθηνότερο και σε φόρουμ που την κράζουν το παίζει τρελίτσα ότι είπε πως «μπορεί» να το έδινε και φυσικά άλλαξε την διατύπωση στο site της. (Archer AX50 για όποιον θέλει να το ψάξει) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Dimitris_1981
dasimo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 όλα αυτά υπάρχουν ήδη στην Μ7 την οποία χρησιμοποιώ εδώ και 10 μήνες σε 4κ έκδοση. Πολύ ευχαριστημένος αλλά θα έκανε καλό αν η Σάμυ έβαζε πιο καλό πάνελ. Μια χαρά συνολικά για ειδαγωγικο 4κ μόνιτορ. Προτερημα η ύπαρξη cosmote, Netflix , airplay 2, Apple TV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα