Panathas11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Πρέπει να ξέρεις λίγο για να διακρίνεις κάτι. Άσε να δούμε τι θα πουν οι γιατροί, εμένα μου δείχνουν άσχημα πολύ τα πράγματα. Όλη περιοχή που απομονώνω είναι χάλια, αλλά αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά δεξιά και παράλληλα της γραμμής που σχεδιάσα φαίνεται και μια αχνή γραμμή σαν κεραυνός που ενώνει την πάνω καμμένη/μαυρισμένη με την κάτω καμμένη/μαυρισμένη περιοχή. Στην πρωτότυπη φωτό του Panatha θα το δείτε καλύτερα. Χωρίς τροφοδοσία ακόμα χειρότερα. Οκ ευχαριστώ παρά πολύ αδερφέ μου στείλε μ ινμποξ αν ξες κανέναν έμπιστο που πιανει τέτοια πράγματα να το στείλω να το ελέγξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Panathas11 είπε Οκ ευχαριστώ παρά πολύ αδερφέ μου στείλε μ ινμποξ αν ξες κανέναν έμπιστο που πιανει τέτοια πράγματα να το στείλω να το ελέγξουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ίσα ίσα είναι η μόνη περίπτωση που αξίζει να δει επισκευή. Φιλε μου, αν εχει μαπα τροδοφοτικο και αφησε το βραχυκυκλωμα με αποτελεσμα να καρβουνιασει το μοσφετ κατω την pcb σε καποιο ground Layer, τι θα κανεις? Θα σκαψεις τη pcb να το αφαιρεσεις? Δεν εννοω να εχει ενα σκασιμο-καψιμο πανω το mosfet... 5 ώρες πριν, Panathas11 είπε Ναι κομπλέ είναι το δοκίμασα και σε άλλο πισι το ίδιο κάνει Κάτι καμένο εγώ παντως δεν είναι όλα κομπλέ μ φαίνονται Παρακαλούσα να είναι μητρική 😂 Ναι, τυχερος εισαι μαλλον. Καποιο μοσφετ θα εχει μεινει open drain... Το πιο πιθανο ειναι να επιστευαστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Panathas11 είπε Οκ ευχαριστώ παρά πολύ αδερφέ μου στείλε μ ινμποξ αν ξες κανέναν έμπιστο που πιανει τέτοια πράγματα να το στείλω να το ελέγξουν Αν γνώριζα κάποιον θα σου τον είχα προτείνει ήδη εδώ, όχι Inbox, για μπορούν και οι υπόλοιποι να αξιολογήσουν την πρότασή μου. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάποιον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ένας και πολλοί περισσότεροι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, Giorgos85thess είπε Φιλε μου, αν εχει μαπα τροδοφοτικο και αφησε το βραχυκυκλωμα με αποτελεσμα να καρβουνιασει το μοσφετ κατω την pcb σε καποιο ground Layer, τι θα κανεις? Θα σκαψεις τη pcb να το αφαιρεσεις? Δεν εννοω να εχει ενα σκασιμο-καψιμο πανω το mosfet... Ναι, τυχερος εισαι μαλλον. Καποιο μοσφετ θα εχει μεινει open drain... Το πιο πιθανο ειναι να επιστευαστεί. Ναι, με ντρεμελάκι, έχει γίνει. Αν χαλάσει ο πυρήνας είναι game over μόνο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ παρά πολύ όλους ξεχωριστά για την βοήθεια και την ενημέρωση ! Θα σας ενημερώσω στο ίδιο ποστ για την συνέχεια της ιστορίας της κάρτας μου … to be continued 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Eπειδή όταν ήμουν στο ΤΕΙ εκτός από ηλεκτρονικά ήθελα να γίνω και χειρουργός, ξέρει κανένας κάποιο κανάλι στο youtube που να το εξηγεί σε 10 απλά βήματα πως γίνεται????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodicpunk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, itanium είπε Eπειδή όταν ήμουν στο ΤΕΙ εκτός από ηλεκτρονικά ήθελα να γίνω και χειρουργός, ξέρει κανένας κάποιο κανάλι στο youtube που να το εξηγεί σε 10 απλά βήματα πως γίνεται????? Για καποιον λογο μου ηρθε στο μυαλο αυτο το meme 😅 a41783Q_700bwp.webp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ: Την πήγα σε γνωστό μου. Είχε κάψει ολοκληρωμένα που παίρνουν τα μεγάλα ρεύματα BGA GPU το μεγάλο τσιπ. Αλλάχτηκε αυτό που βρεχυκυκλωνε. Το βραχυκύκλωμα των 12 Volt τα έριχνε ρε πολύ μικρότερης τάσης. Περασε stress τεστ αρκετής ώρας, ευτυχώς δεν άρπαξε πουθενά άλλου. 100% λειτουργική! Η κάρτα αναστήθηκε μάγκες μου 😇🙏 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα