Panathas11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Αρχικά καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια , Παίζει να χαλασε η κάρτα γραφικών μου έχω την rx 580 8 gb και ξαφνικά έσβησε το πισι μου ενώ έπαιζα γκειμς. Δοκίμασα να βγάλω κομμάτι κομμάτι το πισι για να δω που είναι το πρόβλημα ολα δούλευαν ρολόι μόλις κούμπωνα gpu μέσα άναβαν ένα δευτερόλεπτο τα λεντακια και μετά έσβηνε αμέσως σαν να βραχυκυκλώνει κάπου. Μετά βγάζω την κάρτα πάω να βάλω το πισι ξανά μπρος και δεν άναβε . Για να ανάψει ωστόσο έπρεπε να βγάλω από την μητρική την τροφοδοσία και τη κάρτα τελείως μετά λειτουργούσαν όλα κανονικά. Ωστόσο όταν την ξανά κούμπωνα χωρίς τροφοδοσία το ίδιο και μετά πάλι χωρίς την κάρτα δεν άναβε. Και σε άλλο πισι που την έβαλα ακριβώς το ίδιο Γτ νμζα αρχικά είναι μητρική … ήλπιζα τουλάχιστον. Οποιαδήποτε βοήθεια ή κάποιος να με προτείνει κάπου να το πάω να το ελέγξουν δεν γουστάρω να μπω στην διαδικασία στην εποχη μας να πάρω καινουρια not worth it. σορρυ για το μεγαλο τεξτ αλλά γτχμ στα καλά καθούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Panathas11 είπε Και σε άλλο πισι που την έβαλα ακριβώς το ίδιο Γτ νμζα αρχικά είναι μητρική … Μέχρι να (αν) την πάτε για επισκευή, μην τη ξανασυνδέσετε στο ρεύμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 ε δε γλιτωνεις το rma της vga ,ετσι τουλαχιστον οπως περιεγραψες τα συμπτωματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δε γλιτωνεις το rma της vga , * Αν έχει εγγύηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε * Αν έχει εγγύηση. Δύσκολακι να έχει εγγύηση την έχω πάνω από 4-5 χρόνια. Την πήρα refurbished κιολας τότε. 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μέχρι να (αν) την πάτε για επισκευή, μην τη ξανασυνδέσετε στο ρεύμα. Που να την στείλω για επισκευή και έλεγχο, διάγνωση ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Panathas11 είπε Δύσκολακι να έχει εγγύηση την έχω πάνω από 4-5 χρόνια. Την πήρα refurbished κιολας τότε. Που να την στείλω για επισκευή και έλεγχο, διάγνωση ; Αφού δοκίμασες 2-3 φορές το ββραχυκύκλωμα μάλλον κάηκε. Αλλά αν αφαιρέσεις το καμένο κομμάτι (λογικά mosfet) ίσως παίζει. Αν είσαι τυχερός. Είσαι κοντά ξάνθη; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 4:23 ΜΜ, Sheogorath είπε Αφού δοκίμασες 2-3 φορές το ββραχυκύκλωμα μάλλον κάηκε. Αλλά αν αφαιρέσεις το καμένο κομμάτι (λογικά mosfet) ίσως παίζει. Αν είσαι τυχερός. Είσαι κοντά ξάνθη; Όχι αδερφέ Θεσσαλονίκη είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εχει φτασει σε σημειο ο κοσμος να παρακαλαει να καει η μητρικη αντι για την καρτα γραφικων με την παγκοσμια αλητεια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Το τροφοδοτικο σου για προστασια κλεινει, επειδη βλεπει βραχυκυκλωμα... Λογικα κατι χοντρο ειναι. Αφαιρεσε τη ψυκτρα και βγαλε πρωτα μια φωτογραφια την καρτα, να δουμε αν εχει κανενα εμφανες καψιμο με καρβουνιασμα. Σ'αυτη την περιπτωση δεν αξιζει καν να ασχοληθεις για επισκευη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Giorgos85thess είπε Το τροφοδοτικο σου για προστασια κλεινει, επειδη βλεπει βραχυκυκλωμα... Λογικα κατι χοντρο ειναι. Αφαιρεσε τη ψυκτρα και βγαλε πρωτα μια φωτογραφια την καρτα, να δουμε αν εχει κανενα εμφανες καψιμο με καρβουνιασμα. Σ'αυτη την περιπτωση δεν αξιζει καν να ασχοληθεις για επισκευη. Ίσα ίσα είναι η μόνη περίπτωση που αξίζει να δει επισκευή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Tα καλώδια του τροφοδοτικού είναι κομπλέ? Είχα πάθει κάτι παρόμοιο, είχε σκίστει το pcie 6+2pin σε ένα alienware που είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Herald είπε Tα καλώδια του τροφοδοτικού είναι κομπλέ? Είχα πάθει κάτι παρόμοιο, είχε σκίστει το pcie 6+2pin σε ένα alienware που είχα. Ναι κομπλέ είναι το δοκίμασα και σε άλλο πισι το ίδιο κάνει 10 ώρες πριν, Giorgos85thess είπε Το τροφοδοτικο σου για προστασια κλεινει, επειδη βλεπει βραχυκυκλωμα... Λογικα κατι χοντρο ειναι. Αφαιρεσε τη ψυκτρα και βγαλε πρωτα μια φωτογραφια την καρτα, να δουμε αν εχει κανενα εμφανες καψιμο με καρβουνιασμα. Σ'αυτη την περιπτωση δεν αξιζει καν να ασχοληθεις για επισκευη. Κάτι καμένο εγώ παντως δεν είναι όλα κομπλέ μ φαίνονται 11 ώρες πριν, triplex1 είπε Εχει φτασει σε σημειο ο κοσμος να παρακαλαει να καει η μητρικη αντι για την καρτα γραφικων με την παγκοσμια αλητεια!!! Παρακαλούσα να είναι μητρική 😂 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από Panathas11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Panathas11 είπε Ναι κομπλέ είναι το δοκίμασα και σε άλλο πισι το ίδιο κάνει Κάτι καμένο εγώ παντως δεν είναι όλα κομπλέ μ φαίνονται Παρακαλούσα να είναι μητρική 😂 Με πολυμετρο μέτρα 12βολτ γραμμή (6 πινο) με Vcore. Αν είναι βραχυκυκλωμένη και την δοκίμασες πάνω από 2 φορές, έχει γμθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathas11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Με πολυμετρο μέτρα 12βολτ γραμμή (6 πινο) με Vcore. Αν είναι βραχυκυκλωμένη και την δοκίμασες πάνω από 2 φορές, έχει γμθει. Την δοκίμασα σίγουρα πάνω από 2 φορές αλλά χωρίς να την βάλω στην τροφοδοσία μόνο την κούμπωνα στην μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Panathas11 είπε Κάτι καμένο εγώ παντως δεν είναι όλα κομπλέ μ φαίνονται Πρέπει να ξέρεις λίγο για να διακρίνεις κάτι. Άσε να δούμε τι θα πουν οι γιατροί, εμένα μου δείχνουν άσχημα πολύ τα πράγματα. Όλη περιοχή που απομονώνω είναι χάλια, αλλά αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά δεξιά και παράλληλα της γραμμής που σχεδιάσα φαίνεται και μια αχνή γραμμή σαν κεραυνός που ενώνει την πάνω καμμένη/μαυρισμένη με την κάτω καμμένη/μαυρισμένη περιοχή. Στην πρωτότυπη φωτό του Panatha θα το δείτε καλύτερα. 2 ώρες πριν, Panathas11 είπε Την δοκίμασα σίγουρα πάνω από 2 φορές αλλά χωρίς να την βάλω στην τροφοδοσία μόνο την κούμπωνα στην μητρική Χωρίς τροφοδοσία ακόμα χειρότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα