privateer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, Thresh said: Νομίζω ότι θα βγει 55 και 65 καθώς και το 34αρι για monitor. Here's QD-OLED: Brighter and more colorful than WOLED - FlatpanelsHD για μονιτορ δεν ξερω εχει σιγουρα εχει ενα η alienware. Για μοντελο εννοουσα μια σειρα. Σε τι μεγεθος πολυ πιθανον να ειναι οντως ετσι. 1
prefuse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, tsarouc είπε Εντυπωσιακες, εκτυφλωτική εικόνα πανέμορφες με τρελές δυνατότητες σίγουρα...αλλά... αν δεν είναι OLED με WebOS δεν ... ότι και να κάνει οποιαδήποτε εταιρία. Η ποιότητα εικόνας, το υπέρτατο μαύρο (πραγματικό και όχι με ζώνες και τεχνάσματα) η ξεκούραστη θέαση η απόλυτη λεπτομέρεια και το κόλλημα γενικά όταν αποκτήσει κανείς OLED τηλεόραση δεν υπάρχει γυρισμος... Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από WebOS. Αυτά για τους σινεφίλ. Αυτοί που θέλουν να βλέπουν ελληνική τηλεόραση η τηλεοπτικό σήμα γενικά θα είναι μια χαρά όπως όλες οι άλλες. Για ταινίες και μόνο ΜΟΝΟ LG OLED. Τέλος. Ολα καλά μέχρι την τελευταία πρόταση. Οι OLED της LG ειναι μια μέση λύση για αξιόλογη κινηματογραφική ποιότητα εικόνας και δυνατότητες gaming. Για καθαρά κινηματογραφική ποιοτική εικόνα, η sony OLED και panasonic OLED ειναι σαφώς ανώτερες απο την LG. Κυρίως λογο του Heatsink που απο πέρυσι, εχει και η sony. Πρωτη απο όλες ειχε η panasonic. 13 ώρες πριν, Tresorikos είπε Συμφωνώ μαζί σου είμαι υπέρ των oled.. Δεν ξέρω κ δεν μπορώ να καταλάβω ενώ η σαμι σε όλα τα κινητά της κ στα ρολόγια κ στα ταμπλετ της βάζει ολεντ, γιατί στις tv το αρνείται πεισματικά;;; Δεν τη συμφέρει λόγω πιθανού burn in η δωρεάν αλλαγή οθόνης;; δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο. Είναι ευχαριστημένοι από τις πωλήσεις τους κ δεν τους νοιάζει;; Εχει/ειχε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με το να προωθει LED. Oι OLED ειχαν σαφως μικρότερο περιθώριο κέρδους. Αν παρακολουθεις HDTVTEST το αναφέρει αρκετές φορές. 8 ώρες πριν, cd2matheos είπε Στις γιορτές απέκτησα την a90j.Αυτο που έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι όσον αφορά την ποιότητα εικόνας τα πάντα εξαρτώνται απ' την πηγή εισόδου.Το dolby vision του netfix έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις άλλες πηγές εισόδου.Καλη ποιότητα υπάρχει επίσης και σε αρκετά 4κ βίντεο του youtube που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο μαύρο και τις αντιθέσεις του.Στο ps4 που έχω καμία διαφορά μια από τα ίδια.Στο δε σήμα της digea τι είχαμε τι χάσαμε....Εδώ πρέπει να παίζεις αρκετά με τις ρυθμίσεις για να βρεις σωστό χρωματισμό.Μου κάνει σε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ η ταινία στο σταρ πχ δεν έχει καλά χρώματα σε κάποιες ρυθμίσεις οι διαφημίσεις παίζουν καμπάνα στην ίδια λειτουργία.Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν η πηγή εισόδου δεν είναι καλή όλα τα qled,full aray,nanocell και κουλουβάχατα είναι απλά διαφημιστικά κόλπα των εταιριών για απλή κατανάλωση Οχι δεν ειναι διαφημιστικά κόλπα οι διαφορες τεχνολογίες, αλλα εξυπακούεται οτι σήμα θα τροφοδοτήσεις την τηλεόραση, ανάλογα θα παίξει. Αλλο το bitrate απο το 4K UHD δισκάκι των 80-100gb με bitrate 50 με 90+Mbps και αλλο η ιδια ταινια, με αναπαραγωγή μεσω 4K netflix με μέγιστο bitrate 15Mbps Και φυσικά δεν εξυπακούεται μεγαλύτερο bitrate (παντα) καλύτερη ποιοτητα εικόνας, αλλα ειναι μια βασική παράμετρος. https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1602743673 https://www.hdtvtest.co.uk/n/Users-complaints-grow-as-Netflix-reduces-4K-and-HDR-bitrates Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
tsarouc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, prefuse είπε Ολα καλά μέχρι την τελευταία πρόταση. Οι OLED της LG ειναι μια μέση λύση για αξιόλογη κινηματογραφική ποιότητα εικόνας και δυνατότητες gaming. Για καθαρά κινηματογραφική ποιοτική εικόνα, η sony OLED και panasonic OLED ειναι σαφώς ανώτερες απο την LG. Κυρίως λογο του Heatsink που απο πέρυσι, εχει και η sony. Πρωτη απο όλες ειχε η panasonic. Εχει/ειχε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με το να προωθει LED. Oι OLED ειχαν σαφως μικρότερο περιθώριο κέρδους. Αν παρακολουθεις HDTVTEST το αναφέρει αρκετές φορές. Οχι δεν ειναι διαφημιστικά κόλπα οι διαφορες τεχνολογίες, αλλα εξυπακούεται οτι σήμα θα τροφοδοτήσεις την τηλεόραση, ανάλογα θα παίξει. Αλλο το bitrate απο το 4K UHD δισκάκι των 80-100gb με bitrate 50 με 90+Mbps και αλλο η ιδια ταινια, με αναπαραγωγή μεσω 4K netflix με μέγιστο bitrate 15Mbps Και φυσικά δεν εξυπακούεται μεγαλύτερο bitrate (παντα) καλύτερη ποιοτητα εικόνας, αλλα ειναι μια βασική παράμετρος. https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1602743673 https://www.hdtvtest.co.uk/n/Users-complaints-grow-as-Netflix-reduces-4K-and-HDR-bitrates Μέση λύση? Λολ...δηλαδή τι λολ πέθανα στην κυριολεξία δίχως παρεξήγηση... Αλλά από περιέργεια τι είναι αυτό το heatsync για ναημ ψάχνω. Πέραν της κωμωδίας όμως και καλύτερες να είναι WebOS και τις δυνατότητες της c9 δεν έχω βρει ακόμη τηλεόραση να στέκετε απέναντι της στο σύνολό κόστος προς απόδοση και ποιότητα δυνατότητες.
Herald Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, tsarouc είπε Μέση λύση? Λολ...δηλαδή τι λολ πέθανα στην κυριολεξία δίχως παρεξήγηση... Αλλά από περιέργεια τι είναι αυτό το heatsync για ναημ ψάχνω. Πέραν της κωμωδίας όμως και καλύτερες να είναι WebOS και τις δυνατότητες της c9 δεν έχω βρει ακόμη τηλεόραση να στέκετε απέναντι της στο σύνολό κόστος προς απόδοση και ποιότητα δυνατότητες. Η δικια σου είναι η καλύτερη φιλε
prefuse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsarouc είπε Μέση λύση? Λολ...δηλαδή τι λολ πέθανα στην κυριολεξία δίχως παρεξήγηση... Αλλά από περιέργεια τι είναι αυτό το heatsync για ναημ ψάχνω. Πέραν της κωμωδίας όμως και καλύτερες να είναι WebOS και τις δυνατότητες της c9 δεν έχω βρει ακόμη τηλεόραση να στέκετε απέναντι της στο σύνολό κόστος προς απόδοση και ποιότητα δυνατότητες. Προφανώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις πληροφοριών και γνωσεων. Αν σε ενδιαφέρει το θεμα, και επιθυμείς να ενημερωθείς έγκυρα, θα σου πρότεινα να παρακολουθείς, hdtvtest και avforums που τεσταρουν ευρωπαικα προιοντα καθως panasonic δεν θα βρεις στο rtings/digitaltrends. Μια χαρά επιλογή ειναι και οι oled της LG, μέση λύση γιατί δεν επικεντρώνεται κάπου συγκεκριμένα οπως αλλες εταιρίες. Στις σειρές με heatsink (οχι heatsync) των panasonic (και πρόσφατα της sony) εχεις σαφώς καλυτερη κινηματογραφική εικόνα με μεγαλύτερη φωτεινότητα και punch σε HDR. (σε φωτεινότητα και punch σε HDR οι QLED εχουν τον πρώτο λόγο και υπερτερούν) Η sony, παραδοσιακά, εχει καλυτερο motion handling και η panasonic επικεντρώνεται στην χρωματική πιστότητα. Και μετά την panasonic και sony ακολουθεί και η LG την πλεόν πεπατημένη με heatsink στην ναυαρχίδα της, οπως θα δεις παρακάτω. Spoiler Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
tsarouc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, prefuse είπε Προφανώς υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις πληροφοριών και γνωσεων. Αν σε ενδιαφέρει το θεμα, και επιθυμείς να ενημερωθείς έγκυρα, θα σου πρότεινα να παρακολουθείς, hdtvtest και avforums που τεσταρουν ευρωπαικα προιοντα καθως panasonic δεν θα βρεις στο rtings/digitaltrends. Μια χαρά επιλογή ειναι και οι oled της LG, μέση λύση γιατί δεν επικεντρώνεται κάπου συγκεκριμένα οπως αλλες εταιρίες. Στις σειρές με heatsink (οχι heatsync) των panasonic (και πρόσφατα της sony) εχεις σαφώς καλυτερη κινηματογραφική εικόνα με μεγαλύτερη φωτεινότητα και punch σε HDR. (σε φωτεινότητα και punch σε HDR οι QLED εχουν τον πρώτο λόγο και υπερτερούν) Η sony, παραδοσιακά, εχει καλυτερο motion handling και η panasonic επικεντρώνεται στην χρωματική πιστότητα. Και μετά την panasonic και sony ακολουθεί και η LG την πλεόν πεπατημένη με heatsink στην ναυαρχίδα της, οπως θα δεις παρακάτω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλά όλα αυτά και επειδή τους παρακολουθώ και διαβάζω ανεληπώς όλα τους τα άρθρα και επειδή είχα ΟΛΕΣ αυτές τις τηλεοράσεις που αναφέρεις και ΟΛΑ τα μοντέλα έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα μάτια μου απλά θα διαφωνήσω. Τον πως το γιατί και τον λόγο δεν θα στον πω γιατί απλά δεν θα καταλάβεις. Διαβάζοντας άρθρα και μόνο δεν μπορείς να έχεις άποψη για το αντικείμενο. Και μόνο που λες μέση λύση την LG C9 είναι από μόνο του ότι ποιο γελοίο έχω ακούσει / διαβάσει ποτέ στην ζωή μου. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν μετράει μόνο η φωτεινότητα και το HDR σε μια κινηματογραφική εμπειρία. Εϊναι ΠΟΛΛΑ αυτά που ευχαριστούν τον θεατή για να πει ότι εδώ είμαι αυτό θέλω. Εντελώς ενημερωτικά για να ξέρεις μόνο η panasonic plasma με την "σκοτεινή" εικόνα της ήταν αυτή που με είχε αφήσει 101% ικανοποιημένο στην θέαση ταινιών. Δυστυχώς όμως μας άφησε χρόνιους. Το heatsink η όπως αλλιώς λέγετε είναι μια απλή μέθοδος ψύξης. Δεν είναι δα και κάτι το τρομερό από ότι διάβασα. Το ότι είναι ποιο φωτεινές δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερες. Όσο για το ότι λες πως οι qled έχουν καλύτερη εικόνα εκεί απλά αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο το γέλιο... από χρήσιμο για την υγεία μπορεί να υπάρξει και ανακοπή από την ένταση και άλλα τέτοια.. ξέρεις... Και επιμένω (αν και ανούσιο) ότι η C9 είναι καλύτερη από τα μετέπειτα μοντέλα που έχει βγάλει η LG. Στο μόνο που "χάνει" είναι ίσως λίγο σε κάποιες άσχετες κατά την προσωπική μου γνώμη δυνατότητες και λίγο καλύτερη επεξεργασία στο upscaling (πόσο καλύτερη δεν μπόρεσα ποτέ να δω αλλά οκ) λόγο ταχύτερου (ελάχιστα) επεξεργαστή. Κερδίζει όμως σε πολλά άλλα για αυτό παραμένει η αγαπημένη μου. Όταν τελειώσει και αυτή η ζωή της (έχει γράψει σε 2,5 χρόνια περίπου 8000 ώρες ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ) πάλι σε LG θα πάω ότι έχει βγάλει εκείνη τη στιγμή αφού δοκιμάσω όλα της τα μοντέλα εννοείται πριν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 23 minutes ago, tsarouc said: Όσο για το ότι λες πως οι qled έχουν καλύτερη εικόνα Που το έγραψε αυτό?
tsarouc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Thresh είπε Που το έγραψε αυτό? Κεκτημένη ταχύτητα και από τις 2 πλευρές. Εγώ τόνισα ότι με ενδιαφέρει η ποιοτική κινηματογραφική εικόνα και θέαση ταινιών και μόνο και αυτός έγραψε για τις qled ότι έχουν καλύτερο punch σε HDR. Μα δεν με ενδιαφέρει εμένα το punch.. δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο ούτε αθλητικά γενικά καθως και όλα τα φώτα είναι σβηστά εκτός των led και του philips hue που έχω.. και τα πάντα τα έχω στο 50%... οπότε δικαιολογημένος είμαι για την κεκτημένη ταχύτητα. Αυτός δεν είναι δικαιολογημένος που βάζει την φωτεινότητα ενός προβολέα μπροστά από την ποιοτική εικόνα που έχει ένα oled panel με τις λεπτομέρειες που δίνει σε σκοτεινές σκηνές αν έχει ρυθμιστεί σωστά. Εσύ τώρα για να καταλάβω μπήκες στην συζήτηση για ποιο ακριβώς λόγο είπαμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Για να μην πάθεις κάτι από το γέλιο.
prefuse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Καλά όλα αυτά και επειδή τους παρακολουθώ και διαβάζω ανεληπώς όλα τους τα άρθρα και επειδή είχα ΟΛΕΣ αυτές τις τηλεοράσεις που αναφέρεις και ΟΛΑ τα μοντέλα έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα μάτια μου απλά θα διαφωνήσω. Τον πως το γιατί και τον λόγο δεν θα στον πω γιατί απλά δεν θα καταλάβεις. Διαβάζοντας άρθρα και μόνο δεν μπορείς να έχεις άποψη για το αντικείμενο. Και μόνο που λες μέση λύση την LG C9 είναι από μόνο του ότι ποιο γελοίο έχω ακούσει / διαβάσει ποτέ στην ζωή μου. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν μετράει μόνο η φωτεινότητα και το HDR σε μια κινηματογραφική εμπειρία. Εϊναι ΠΟΛΛΑ αυτά που ευχαριστούν τον θεατή για να πει ότι εδώ είμαι αυτό θέλω. Εντελώς ενημερωτικά για να ξέρεις μόνο η panasonic plasma με την "σκοτεινή" εικόνα της ήταν αυτή που με είχε αφήσει 101% ικανοποιημένο στην θέαση ταινιών. Δυστυχώς όμως μας άφησε χρόνιους. Το heatsink η όπως αλλιώς λέγετε είναι μια απλή μέθοδος ψύξης. Δεν είναι δα και κάτι το τρομερό από ότι διάβασα. Το ότι είναι ποιο φωτεινές δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερες. Όσο για το ότι λες πως οι qled έχουν καλύτερη εικόνα εκεί απλά αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο το γέλιο... από χρήσιμο για την υγεία μπορεί να υπάρξει και ανακοπή από την ένταση και άλλα τέτοια.. ξέρεις... Και επιμένω (αν και ανούσιο) ότι η C9 είναι καλύτερη από τα μετέπειτα μοντέλα που έχει βγάλει η LG. Στο μόνο που "χάνει" είναι ίσως λίγο σε κάποιες άσχετες κατά την προσωπική μου γνώμη δυνατότητες και λίγο καλύτερη επεξεργασία στο upscaling (πόσο καλύτερη δεν μπόρεσα ποτέ να δω αλλά οκ) λόγο ταχύτερου (ελάχιστα) επεξεργαστή. Κερδίζει όμως σε πολλά άλλα για αυτό παραμένει η αγαπημένη μου. Όταν τελειώσει και αυτή η ζωή της (έχει γράψει σε 2,5 χρόνια περίπου 8000 ώρες ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ) πάλι σε LG θα πάω ότι έχει βγάλει εκείνη τη στιγμή αφού δοκιμάσω όλα της τα μοντέλα εννοείται πριν Καλη χρόνια φίλε μου! Αν επιθυμείς και αφού διαθέτεις τόσες γνώσεις γιατί δεν τις μοιράζεσαι για να διαφωτίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο που δεν μιλάει ελληνικά; Ίσως να ξεκινούσες και ένα site ή YouTube channel για να βγάζεις και χρήματα. Θα πρότεινα να παραθέσεις το παραπάνω κείμενο στα αγγλικά σε εξειδικευμένα φόρουμ όπως το avforums και αν δεν σου κάνει κόπο στείλε και ένα email στον Vincent ή στον δικό μας Καστρουνή (perfectimage.gr) για να σου πουν και αυτοί την γνώμη τους, για την αγαπημένη σου C9 που είναι καλύτερη όλων. Καλη συνέχεια 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Κεκτημένη ταχύτητα και από τις 2 πλευρές. Εγώ τόνισα ότι με ενδιαφέρει η ποιοτική κινηματογραφική εικόνα και θέαση ταινιών και μόνο και αυτός έγραψε για τις qled ότι έχουν καλύτερο punch σε HDR. Μα δεν με ενδιαφέρει εμένα το punch.. δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο ούτε αθλητικά γενικά καθως και όλα τα φώτα είναι σβηστά εκτός των led και του philips hue που έχω.. και τα πάντα τα έχω στο 50%... οπότε δικαιολογημένος είμαι για την κεκτημένη ταχύτητα. Αυτός δεν είναι δικαιολογημένος που βάζει την φωτεινότητα ενός προβολέα μπροστά από την ποιοτική εικόνα που έχει ένα oled panel με τις λεπτομέρειες που δίνει σε σκοτεινές σκηνές αν έχει ρυθμιστεί σωστά. Εσύ τώρα για να καταλάβω μπήκες στην συζήτηση για ποιο ακριβώς λόγο είπαμε? Αν πραγματικά σε ενδιέφερε η ποιοτική κινηματογραφική εικόνα δεν θα έγραφες τίποτα απο τα παραπάνω, το HDR ειναι στις κινηματογραφικές παραγωγές εδω και χρονια. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 10:16 ΜΜ, WolvesInTheThroneRoom είπε Nα πας να δώσεις 4 χιλιάρικα για τηλεόραση και να μην εχει Dolby Vision που ολες οι συνδρομητικές πλατφόρμες εχουν γυρισει εκει και το νεο τους content βγαινει σε DV. Μπράβο Samsung Φανταζομαι ουτε DTS ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 20 minutes ago, Ntinaras said: Φανταζομαι ουτε DTS ε? Καλά κι η LG δεν πάει πίσω σε αυτό, φέτος θα είναι η 3η σειρά/χρονιά που δεν το υποστηρίζει κι αυτή.
tsarouc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, prefuse είπε Καλη χρόνια φίλε μου! Αν επιθυμείς και αφού διαθέτεις τόσες γνώσεις γιατί δεν τις μοιράζεσαι για να διαφωτίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο που δεν μιλάει ελληνικά; Ίσως να ξεκινούσες και ένα site ή YouTube channel για να βγάζεις και χρήματα. Θα πρότεινα να παραθέσεις το παραπάνω κείμενο στα αγγλικά σε εξειδικευμένα φόρουμ όπως το avforums και αν δεν σου κάνει κόπο στείλε και ένα email στον Vincent ή στον δικό μας Καστρουνή (perfectimage.gr) για να σου πουν και αυτοί την γνώμη τους, για την αγαπημένη σου C9 που είναι καλύτερη όλων. Μια χαρά μου το ξεκίνησες και σου είχα έκπληξη. Στο τέλος η ειρωνία όμως φίλε μου δυστυχώς βγάζεις στην επιφάνεια τον όρο "χάνω το χρόνο μου". Ποτέ μην ξεχνάς ότι μέσα στα φόρουμ είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που πληκτρολογεί στην άλλη πλευρά. Καλή δύναμη σου εύχομαι και σε σένα!
prefuse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, tsarouc είπε Μια χαρά μου το ξεκίνησες και σου είχα έκπληξη. Στο τέλος η ειρωνία όμως φίλε μου δυστυχώς βγάζεις στην επιφάνεια τον όρο "χάνω το χρόνο μου". Ποτέ μην ξεχνάς ότι μέσα στα φόρουμ είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που πληκτρολογεί στην άλλη πλευρά. Καλή δύναμη σου εύχομαι και σε σένα! Καθόλου ειρωνια φιλε, οταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι παραπάνω γενικεύσεις. Αν ήσουν ή ημουν επαγγελματίας του χώρου θα ειχα το κανονικό μου όνομα εδω και οχι nickname, δεν θα έγραφα στα σχόλια άρθρων του insomnia αλλα θα δημιουργούσα την δική μου ιστοσελιδα/youtube channel και θα παρέθετα εκεί τις αποψεις μου. Πολυ φιλικά σου πρότεινα να γραψεις ολα τα παραπάνω που έγραψες περι LG C9 κτλ στις εξιδευκευμένες αυτές ιστοσελίδες/φορουμ, (που ήδη τα ήξερες) και μετά αν επιθυμείς, να μας μετέφερες τις αντιδράσεις εδω ή ενα λινκ να τα διαβάσουμε. Κατι μου λέει οτι δεν θα το κάνεις. καλή συνέχεια
azazil1190 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Φυσικά και είναι καλές οι lg oled με χαρακτηριστικά all around τα κάνουν όλα και συμφέρουν δηλαδή.....Ναι μεν έχουν γρήγορους επεξεργαστές ΑΛΛΑ τους επεξεργαστές εικόνας που έχει Panasonic , Sony ακόμα και philips oleds δεν τους πιάνουν δυστυχώς. Σίγουρα για να έρθουν στα ίσα τους χρωματικά και να παίξουν ας πούμε "vs"με τις υπόλοιπες που προανέφερα θέλουν calibration από επαγγελματία του χώρου(πχ.καστρουνης) που αναφέρθηκε και πιο πριν από μέλος η τέλος πάντων από γνώστη στο καλιμπραρισμα. Out of the box χάνουν δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα