Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, kounga είπε

Καλημέρα,  έχετε καταλάβει απο τις εκπτώσεις που παίζουν, αν αξίζει να το τρέξω ως τις 31 Αυγ που λήγουν οι εκπτώσεις,  για μικρομεσαίο ψυγείο;

Ή θα βρω ίδιες τιμες και Σεπτεμβριο;

Που τις είδες τις εκπτώσεις;  Αν δεις τις τιμές των ψυγείων, σχεδόν όλα έχουν ιστορικό υψηλό τις τελευταίες 3 βδομάδες. Πιθανόν τις τελευταίες μέρες του προγράμματος αλλάζω συσκευή να δούμε μια πτώση των τιμών.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, vali είπε

Που τις είδες τις εκπτώσεις;  Αν δεις τις τιμές των ψυγείων, σχεδόν όλα έχουν ιστορικό υψηλό τις τελευταίες 3 βδομάδες. Πιθανόν τις τελευταίες μέρες του προγράμματος αλλάζω συσκευή να δούμε μια πτώση των τιμών.

Τιμες ψυγείων απο που? Skroutz ιστορικό τιμής?

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, xraxra είπε

Τιμες ψυγείων απο που? Skroutz ιστορικό τιμής?

Όταν ακούστηκε για το πρόγραμμα, αρχές του έτους έκανα μια έρευνα αγοράς, κυρίως σε μεγάλα καταστήματα λόγο άτοκων δόσεων. Τα μοντέλα που με ενδιέφεραν ήταν μεταξύ 600 με 700 ευρώ. Τον τελευταίο καιρό πήγαν στα 900

• Like 2

15 ώρες πριν, vali είπε

1) Επειδη δουλεύω φουλ σεζον μάλλον  δεν προλαβαινω ν ασχοληθω με τις εκπτώσεις που λήγουν.

Οι αρχικες προθεσμίες που έλεγε γι αγορά ως 15 Σεπ ισχύουν;

2) Το "σχεδόν όλα" (και τη στιγμή που ενδιαφέρομαι για μικρομεσαίο, 300lt, ως 1.80μ)  δεν λέει κατι.

3) Επειδή βρίσκομαι επαρχία όπου στο πρόγραμμα με το θέμα παράδοση-παραλαβή , καλώς ή κακώς εξυπηρετούν μόνο οι 2-3 "μεγάλοι",  δυστυχώς δεν βοηθάει και το ιστορικό τιμής, καθώς τραβάει στοιχεία από το κάθε Σκρουτζομάγαζο, και δεν μας λέει τι εχουν κάνει αυτοί οι 3 "μεγάλοι".

Που σημαίνει ότι:

4) Θα με βοηθούσε να ήξερα αν αυτα τα 3 μόλις μικρομεσαία  μοντελα που έχει πχ στο φυλλάδιο του ο ας πουμε Κωτσο,  με αρχική τιμη 750 ( και που  με έκπτωση βγαίνει τελική 600)  το αν θα τα ξαναπάει στα 750 απο 1 Σεπ.

*Εκεί λοιπον πήγαινε και το αρχικό μου ερώτημα, για το αν θα ανέβουν πάλι οι τιμες μετά τις εκπτώσεις, ασχέτως των ιστορικών τιμών.

Λοιπόν εγώ τελικά δεν βλέπω να παίρνω ψυγείο γιατί πλέον δεν τα ανεβάζουν από την σκάλα όπως μου είπε και το πλαίσιο που είχα παραγγείλει και ο κωτσοβολος αλλά πρέπει να έρθει αναβατοριο που χρεώνουν συν 100 ευρώ.

Άρα για ένα ψυγείο που το βρίσκω κάτω από 600  να δώσω 375 συν 100 να χεσω το 50% που έχω.

• Confused 1

19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Λοιπόν εγώ τελικά δεν βλέπω να παίρνω ψυγείο γιατί πλέον δεν τα ανεβάζουν από την σκάλα όπως μου είπε και το πλαίσιο που είχα παραγγείλει και ο κωτσοβολος αλλά πρέπει να έρθει αναβατοριο που χρεώνουν συν 100 ευρώ.

Άρα για ένα ψυγείο που το βρίσκω κάτω από 600  να δώσω 375 συν 100 να χεσω το 50% που έχω.

Βρες δυο άτομα να στο ανεβάσουν.Θα δωσεις ένα 50αρικο;

• Like 1

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα δω τιμή για αναβατοριο τα βλέπω πολλά τα 100 μάλλον βρήκαν τρόπο να βγάζουν 100αρικα.

54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ε ναι ρε γμτ, παρε 2 φιλους ενα τηλ, ανεβαστε το μαζι και πιειτε 2 μπυρες, ημαρτον δλδ 100 ευρω

36 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δυο παλληκάρια, ένα 20αρι έκαστος. 

Βρήκαν όλοι ευκαιρία για μεροκάματο, άκου 100€..

Αν έκανες μετακόμιση πόσα θα ζητούσαν δηλαδή; 800;

https://www.youtube.com/watch?v=AzA8S5HJjqw

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! :-D

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Θα δω τιμή για αναβατοριο τα βλέπω πολλά τα 100 μάλλον βρήκαν τρόπο να βγάζουν 100αρικα.

τοσο χρεωνουν τα αναβατορια, παρε τηλεφωνο καμια μεταφορικη, τα ιδια λεφτα θα σου ζητησουν. Απο κει και περα υπαρχει και η επιλογη παραδοσης επι πεζοδρομιου και αναλαμβανεις εσυ να το ανεβασεις οπου θες

13 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τοσο χρεωνουν τα αναβατορια, παρε τηλεφωνο καμια μεταφορικη, τα ιδια λεφτα θα σου ζητησουν. Απο κει και περα υπαρχει και η επιλογη παραδοσης επι πεζοδρομιου και αναλαμβανεις εσυ να το ανεβασεις οπου θες

Στην πρώτη μεταφορική που πήρα μου είπαν 60 ίσως βρω και ποιο φθηνά ίσως το ανεβάσω με κάνα φίλο γιατί αυτοί που ήρθαν ο ένας ήταν σαν τον γιο μου 12 ετών και ο άλλος είχε τριπλάσια κοιλιά από την δικιά μου που είμαι 110 κιλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...