kirileman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Vault13 είπε Γιούργια στο τορβά με τα κουλούρια Δεν βλέπω κουλούρια ακόμα. Το πιθανότερο είναι να τα δούμε σύντομα, γιατί δεν παίζει χρήμα και προβλέπω να μένουν πολλά αχρησιμοποίητα vouchers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν βλέπω κουλούρια ακόμα. Το πιθανότερο είναι να τα δούμε σύντομα, γιατί δεν παίζει χρήμα και προβλέπω να μένουν πολλά αχρησιμοποίητα vouchers. Άτοκες δώσεις; από δώσεις άλλο τίποτα. Τώρα τελευταία σπρωχνονται πάλι κάρτες[όχι debit] στέρεψε η αγορά Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, Doubt είπε Πόσα ψυγεία έχετε στο σπίτι; Άκου 2 μέρες πριν... Το προηγούμενο βράδυ και πολύ τους είναι. Σιγά μην του νοιάζει που θα βάλεις τα τρόφιμα εδώ σου χαλάει και σου λένε θα έρθουμε σε 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πάντως και εμένα που έκλεισα ψυγείο από το Πλαίσιο δεν το έβρισκα αλλού αυτό που ήθελα μου είπαν να το έχω βγάλει από την πρίζα δύο μέρες πριν να έχει κάνει απόψυξη και όταν τους ρώτησα ρε παιδιά δεν πρέπει να το δείτε σε λειτουργιά μου είπαν όχι. Αν δεν το κάνεις δηλαδή; Τι θα σου πουν; Με την ίδια λογική μπορείς να τους πεις, ελάτε σε 3 ημέρες να το πάρετε μόλις παραλάβεις. Γιατί θέλει και ένα 24ωρο το καινούριο για να κάτσουν τα υγρά. Προσωπικά, στην 1η ώρα το έβαλα στην πρίζα το καινούριο, αλλιώς θα χάλαγαν τα γάλατα των παιδιών μέσα στο μεσημέρι που παρέλαβα. Η αλήθεια είναι δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα για να έχω ετοιμάσει παγοκυστες να τα βάλω σε φορητό ψυγείο παραλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zestikios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Παραλαβή σήμερα ψυγείου απο Κωτσο. 15 λεπτά πριν μας το φέρουν μας ενημέρωσαν να αδειάσουμε το παλιο και να το βγάλουμε απο μπρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν δεν το κάνεις δηλαδή; Τι θα σου πουν; Με την ίδια λογική μπορείς να τους πεις, ελάτε σε 3 ημέρες να το πάρετε μόλις παραλάβεις. Γιατί θέλει και ένα 24ωρο το καινούριο για να κάτσουν τα υγρά. Προσωπικά, στην 1η ώρα το έβαλα στην πρίζα το καινούριο, αλλιώς θα χάλαγαν τα γάλατα των παιδιών μέσα στο μεσημέρι που παρέλαβα. Η αλήθεια είναι δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα για να έχω ετοιμάσει παγοκυστες να τα βάλω σε φορητό ψυγείο παραλίας. Εγώ έχω άλλο ψυγείο που έχω τα πράγματα μέσα αυτό που θα τους δώσω είναι εκτός λειτουργίας εδώ και καιρό απλά θα το έβαζα να δουν ότι λειτουργει* * Λειτουργεί αλλά σαν δημόσιος υπάλληλος δουλεύει 5 μέρες και μετά θέλει δύο μέρες ξεκούραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, zestikios είπε Παραλαβή σήμερα ψυγείου απο Κωτσο. 15 λεπτά πριν μας το φέρουν μας ενημέρωσαν να αδειάσουμε το παλιο και να το βγάλουμε απο μπρίζα. ...υποθέτω κάπως έτσι πήγε αυτό...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) @zestikios @SilentVoice@LLLEFTERISΑληΘεια η αλλαγη ψηγειου αλλα και κλιματιστικου πως ελενχουν ποιος δινει τι σε μια πολυκατοικια; Ανετα δεν μπορουν να γινουν τραμπες μεσω διαμερισματων ιδιας πολυκατοικιας; Σας εστειλα ολους τωρα με το δεμονιό μου Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, Vault13 είπε @zestikios @SilentVoice@LLLEFTERISΑληΘεια η αλλαγη ψηγειου αλλα και κλιματιστικου πως ελενχουν ποιος δινει τι σε μια πολυκατοικια; Ανετα δεν μπορουν να γινουν τραμπες μεσω διαμερισματων ιδιας πολυκατοικιας; Σας εστειλα ολους τωρα με το δεμονιό μου Εγώ ρώτησα αν ένα κλιματιστικό που δουλεύει αλλά το έχω επεγκαταστησει αν το παίρνουν και μου είπαν ναι, είχα βάλει και για κλιματιστικό γιατί μου είχε πει ο πεθερός ότι θέλει για το εξοχικό αλλά άλλαξε γνώμη και εγώ δεν έχω κάπου που να θέλω να βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγώ ρώτησα αν ένα κλιματιστικό που δουλεύει αλλά το έχω επεγκαταστησει αν το παίρνουν και μου είπαν ναι, είχα βάλει και για κλιματιστικό γιατί μου είχε πει ο πεθερός ότι θέλει για το εξοχικό αλλά άλλαξε γνώμη και εγώ δεν έχω κάπου που να θέλω να βάλω. εχω δυο λειτουργικα παροπλισμένα. λες να τα βαλω αγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε πεθερός ότι θέλει για το εξοχικό αλλά άλλαξε γνώμη και εγώ δεν έχω κάπου που να θέλω να βάλω. Σπρώχτο παρε ενα mitsubishi diamond Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zestikios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2022 στις 12:59 ΜΜ, Vault13 είπε @zestikios @SilentVoice@LLLEFTERISΑληΘεια η αλλαγη ψηγειου αλλα και κλιματιστικου πως ελενχουν ποιος δινει τι σε μια πολυκατοικια; Ανετα δεν μπορουν να γινουν τραμπες μεσω διαμερισματων ιδιας πολυκατοικιας; Σας εστειλα ολους τωρα με το δεμονιό μου Δεν ελέγχουν τίποτα. Ούτε καν αν δουλεύει έλεγξαν σε μένα. Έχει η πεθερά μου ένα παλιο στο μπαλκόνι της που το χρησιμοποεί σαν αποθήκη, θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε μεταφέρει και να είχαμε δώσει εκείνο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από zestikios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 11:41 ΜΜ, GREGORYMO είπε Όταν θα έρθει η σειρά σου. αν έρθει ποτέ η σειρά του , διότι αν είναι επιλαχών νούμερο 200.000 αίτηση μάλλον ούτε το 3022 δεν θα έρθει voucher , όταν στην αττική αν θυμάμαι καλά έγιναν 300.000 αιτήσεις και voucher πήραν μέχρι τις 18.000 . λέω κάτι λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, makis269 είπε αν έρθει ποτέ η σειρά του , διότι αν είναι επιλαχών νούμερο 200.000 αίτηση μάλλον ούτε το 3022 δεν θα έρθει voucher , όταν στην αττική αν θυμάμαι καλά έγιναν 300.000 αιτήσεις και voucher πήραν μέχρι τις 18.000 . λέω κάτι λάθος ? ...ναι, γυναίκα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, έχετε καταλάβει απο τις εκπτώσεις που παίζουν, αν αξίζει να το τρέξω ως τις 31 Αυγ που λήγουν οι εκπτώσεις, για μικρομεσαίο ψυγείο; Ή θα βρω ίδιες τιμες και Σεπτεμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα