Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού κολλησαν το αυτοκόλλητο ευθύνη δικιά τους πλέον, ας πρόσεχαν.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αφού κολλησαν το αυτοκόλλητο ευθύνη δικιά τους πλέον, ας πρόσεχαν.

...άρα μάλλον και στην ανακύκλωση "συνεννοημένοι" θα είναι ήδη, και γενικά μούφα οι "οδηγίες"...

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τα ψυγείο.

Ήρθαν με αγροτικό, με το ψυγείο όρθιο στην καρότσα. Ωραία λέω όλα καλά. Το φέρνουν μέσα και εκείνη την ώρα αδειαζαμε το παλιό ψυγείο. Μόλις το αδειασαμε, κόλλησαν το αυτοκόλλητο στο παλιό και πάνε να το φορτώσουν στην καρότσα του αγροτικού.

Το έβαλαν ξάπλα, με την σχάρα που έχει πίσω από το ψυγείο στο πάτωμα. Του ρίχνουν μια σπρωξια και σπάνε την σχάρα του ψυγείου!!

Έκατσαν 10 λεπτά να φύγει όλο το φρεον στον αέρα!!!! Οι τύποι έφαγαν ψιλοκραξιμο αλλά δεν τους ένοιαζε! Βλακεία μου που δεν τους τράβηξα βίντεο.

Δημοσ.

Οτι χειρότερο. Να φύγει παλαιου τυπου φρεον στον αερα, αυτο παμε να αποφυγουμε. Πηρες στην αλυσιδα να το πεις; Πάρε και ισως στειλε μαιλ στο υπουργειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστεύω να ήτανε κατάστημα αλυσίδας με τέτοια διαδικασία περισυλλογής σε αγροτικό, μάλλον κάποιο τριτοτέταρτο επαρχιακό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Παρέλαβα σήμερα τα ψυγείο.

Ήρθαν με αγροτικό, με το ψυγείο όρθιο στην καρότσα. Ωραία λέω όλα καλά. Το φέρνουν μέσα και εκείνη την ώρα αδειαζαμε το παλιό ψυγείο. Μόλις το αδειασαμε, κόλλησαν το αυτοκόλλητο στο παλιό και πάνε να το φορτώσουν στην καρότσα του αγροτικού.

Το έβαλαν ξάπλα, με την σχάρα που έχει πίσω από το ψυγείο στο πάτωμα. Του ρίχνουν μια σπρωξια και σπάνε την σχάρα του ψυγείου!!

Έκατσαν 10 λεπτά να φύγει όλο το φρεον στον αέρα!!!! Οι τύποι έφαγαν ψιλοκραξιμο αλλά δεν τους ένοιαζε! Βλακεία μου που δεν τους τράβηξα βίντεο.

Αν παραλαμβανουν με αυτο τον τροπο, προβλεπω να ανοιγει παλι η τρυπα του οζοντος. Πρασινη αναπτυξη!

Δημοσ.
Στις 12/8/2022 στις 6:55 ΜΜ, washcloud είπε

...βρε ναι, αλλά το θέμα είναι

Στην  πράξη, μέχρι στιγμής, δείχνει να ήταν "μπαμπούλας" οι "οδηγίες" περί "καταλληλότητας συσκευής"...Θα το ξέρουμε σίγουρα μόνο έαν κάποιος ποστάρει "ήρθαν, πήραν συσκευή, και μετά από κάτι βδομάδες μου λένε υπάρχει πρόβλημα"....

Υπήρχε κάποιος που πιστευε οτι θα ελέγχουν οντως τις συσκευές? Θα εκπλαγω αν οντως καταληγουν στην ανακύκλωση. Για ελλαδα μιλαμε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Υπήρχε κάποιος που πιστευε οτι θα ελέγχουν οντως τις συσκευές? Θα εκπλαγω αν οντως καταληγουν στην ανακύκλωση. Για ελλαδα μιλαμε... 

...ε εντάξει ρε συ, τί θα τις κάνουν, θα τις φορτώσουν σε καράβια και θα τις πάνε για θάψιμο στην Αφρική; :-D

Ανακύκλωση ούτως ή άλλως θα πάνε, το θέμα ήταν α) "να βγάλουνε κι αυτοί κάτι" (:ρ) β) να μην βρουν ευκαιρία διάφοροι να παραδώσουν συσκευές που ούτως ή άλλως ήταν εκτός λειτουργίας και να κρατήσουν τις παλιές/λειτουργικές/ενεργοβόρες, άρα μείωση στην γενική εθνική κατανάλωση γιοκ....(που υποτίθεται ο βασικός στόχος του προγράμματος, αυτός ήταν....Μπας και γλυτώσουμε το "δελτίο" ή έστω /και τις περαιτέρω αυξήσεις τιμών λόγω περισσότερης ζήτησης...Α ναι, "να σώσουμε και τον πλανήτη", ξέχασα )

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Πάντως και εμένα που έκλεισα ψυγείο από το Πλαίσιο δεν το έβρισκα αλλού αυτό που ήθελα μου είπαν να το έχω βγάλει από την πρίζα δύο μέρες πριν να έχει κάνει απόψυξη και όταν τους ρώτησα ρε παιδιά δεν πρέπει να το δείτε σε λειτουργιά μου είπαν όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

Πάντως και εμένα που έκλεισα ψυγείο από το Πλαίσιο δεν το έβρισκα αλλού αυτό που ήθελα μου είπαν να το έχω βγάλει από την πρίζα δύο μέρες πριν να έχει κάνει απόψυξη και όταν τους ρώτησα ρε παιδιά δεν πρέπει να το δείτε σε λειτουργεια μου είπαν όχι.

Εχω ενα παλιο ψυγειο στην αποθηκη που δε δουλευει, αν καποιος δεν εχει ψυγειο να δωσει (ή θελει να κρατησει το παλιο του), αλλα δικαιουται επιδοτηση και θελει να αγορασει νεο, το παραλαμβανει απο εδω (Αθηνα) με 50€.

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Εχω ενα παλιο ψυγειο στην αποθηκη που δε δουλευει, αν καποιος δεν εχει ψυγειο να δωσει (ή θελει να κρατησει το παλιο του), αλλα δικαιουται επιδοτηση και θελει να αγορασει νεο, το παραλαμβανει απο εδω (Αθηνα) με 50€.

Και σε μένα γιατί έκανες παράθεση και γιατί δεν το βάζεις αγγελία;

Δημοσ.
Στις 11/8/2022 στις 11:18 ΜΜ, Vault13 είπε

Επιλαχων. Ποτε βγαινει το voucher? Δεν μου ρθε κατι.

Επιλαχών εσύ, επιλαχούσα εγώ. Να προσβληθώ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Πάντως και εμένα που έκλεισα ψυγείο από το Πλαίσιο δεν το έβρισκα αλλού αυτό που ήθελα μου είπαν να το έχω βγάλει από την πρίζα δύο μέρες πριν να έχει κάνει απόψυξη και όταν τους ρώτησα ρε παιδιά δεν πρέπει να το δείτε σε λειτουργιά μου είπαν όχι.

Πόσα ψυγεία έχετε στο σπίτι; Άκου 2 μέρες πριν...

Το προηγούμενο βράδυ και πολύ τους είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...