Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, nikotsal είπε

Έχει λυθεί το θέμα από την πλευρά του Ανακυκλώνω. Περνάει κανονικά. Σήμερα επιτέλους πέρασαν τα voucher 

Δηλαδή τί εννοείς, πως φτιάχνει, πρέπει κάτι να κάνουμε εμείς; Πήρες από Κότσο κανονικά;

Ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω μόλις/αν προκύψει πρόβλημα με τον ΤΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, tryfos είπε

Δηλαδή τί εννοείς, πως φτιάχνει, πρέπει κάτι να κάνουμε εμείς; Πήρες από Κότσο κανονικά;

Ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω μόλις/αν προκύψει πρόβλημα με τον ΤΚ.

Πήρα στο Ανακυκλώνω μου είπαν ότι το έλυσαν και σήμερα πήγα στον Κωτσο και πήρα κανονικά τα πράγματα. Δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά. Δεν χρειάζεται νά κάνεις κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Manolo7 είπε

Αν μεσολαβουσε επιδότηση 4 ευρώ για haagen dazs από το κράτος θα σου φαινόταν πάλι λογικό? Επίσης έκπτωση έχει και στη πάνω εικόνα και στη κάτω. Στη κάτω έχουν εκδοθεί τα voucher. Και ξαναλέω, εμενα βρήκες? 

γιατι, αν το κρατος δηλαδη σου δωσει κουπονι 4ε εκπτωση στα Haagen Dazs πρεπει εσαει  ο Βασιλοπουλος να τα πουλαει στην τιμη προσφορας αλλιως κλεβει;

Οι προσφορες βγαινουν απο τα καταστηματα σε συνεργασια με αντιπροσωπιες. Εκτος κι αν νομιζεις οτι ο Κωτσος βγαζει 500 ευρω κερδος στο ψυγειο του χιλιαρικου, και ανεβοκατεβαζει τις τιμες για το χαβαλε του. Η οτι ο Βασιλοπουλος βγαζει 3 ευρω κερδος στο Haagen Dazs του 7ευρου

Τα κουπονια τα εχετε, αυτη τη στιγμη (οπως καθε Αυγουστος καθε χρονο) ειναι νεκρη περιοδος για τετοιου τυπου αγορες.  Και αυτο δεχομαι ηταν μαλακια που σας δωσανε κουπονια Αυγουστιατικα. Αραχτε. Απο Σεμπτεμβρη δειτε τι προσφορες θα παιξουν και επιλεξτε αναλογα. Ειτε ψυγειο που σηκωνει το πορτοφολι σας, ειτε τιποτα, δικο σας θεμα. Και φυσικα κανενας Κωτσος δεν ειναι υποχρεωμενος να βγαλει προσφορα το συγκεκριμενο ψυγειο που θες εσυ. Θα βγαλει οτι του δινει η καθε αντιπροσωπια. Υπαρχουν μικροτερα καταστηματα που μετεχουν στο προγραμμα και στη σελιδα τους λενε, στο προγραμμα σας δινω αυτους τους 15 κωδικους, ολους τους αλλους κας. Τι θα του πεις, οχι δωσε τον κωδικο που θελω εγω γιατι ανφερ?

Επεξ/σία από fredd0
  • Like 2

4 λεπτά πριν, nikotsal είπε

Πήρα στο Ανακυκλώνω μου είπαν ότι το έλυσαν και σήμερα πήγα στον Κωτσο και πήρα κανονικά τα πράγματα. Δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά. Δεν χρειάζεται νά κάνεις κάτι. 

Στην αίτηση σου τώρα αν μπεις βλέπεις κάποιο διορθωμένο ΤΚ (τον σωστό); Ή είναι ο ίδιος λάθος και απλά σου περάσανε τα πράγματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα στο συνοικιακό κατάστημα και έκανα τελικά την αγορά του ψυγείου. Στη ουσία 100 € πάνω από τις τιμές που υπήρχαν πριν το πρόγραμμα. Μικρό το κακό.
Έτσι κι αλλιώς σε ένα χρόνο θα γίνει απόσβεση ...

Επεξ/σία από Free Bird
  • Sad 1

13 λεπτά πριν, tryfos είπε

Στην αίτηση σου τώρα αν μπεις βλέπεις κάποιο διορθωμένο ΤΚ (τον σωστό); Ή είναι ο ίδιος λάθος και απλά σου περάσανε τα πράγματα;

Στην αίτηση δεν άλλαξε κάτι, απλά μάλλον αυτό που αλλάξανε είναι ότι δεν θα ψάχνει το σύστημα να δει ίδιους ΤΚ. Είχαν λογικά πάρα πολλά λάθη, γι αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nikotsal είπε

Στην αίτηση δεν άλλαξε κάτι, απλά μάλλον αυτό που αλλάξανε είναι ότι δεν θα ψάχνει το σύστημα να δει ίδιους ΤΚ. Είχαν λογικά πάρα πολλά λάθη, γι αυτό. 

Οκ, ευχαριστώ πολύ.

9 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στη ουσία 100 € πάνω από τις τιμές που υπήρχαν πριν το πρόγραμμα. Μικρό το κακό.

Σοβαρά το λες αυτό τώρα;;; Αν ισχύει, δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις την επιταγή κατά τη γνώμη μου.

Εγώ σκέφτομαι να περιμένω Σεπτέμβρη, που θα αρχίσουν να ψωνίζουν περισσότεροι από το πρόγραμμα. Θα υπάρξει μεγάλη γκρίνια, καμιά παρέμβαση κανενός τριτοδεύτερου υπουργού σε κανά πρωινάδικο και μπορεί μερικοί "'έμποροι" να συμμαζευτούν λίγο (λέμε τώρα). Μικρές οι πιθανότητες αλλά με τις τιμές εκεί που είναι τώρα δεν...

Πάντως τέτοιο πράγμα, να σου δίνουν 30-50% και πάλι να πληρώνεις ΠΑΡΑΠΑΝΩ από όσο είχε πέρσι, μόνο εδώ στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει. Άξιοι της μοίρας μας, θα βρεθεί μια κομπίνα για όλα...

Επεξ/σία από tryfos

3 ώρες πριν, kirileman είπε

Ακόμα να πάρουν τηλέφωνο από Κ. Θα τα πάρουμε από αλλού τα a/c, δεν πειράζει, δεν θα κάτσω να σκάσω. Βρήκα και Mitsubishi Heavy.

Tι διαφορά εχει η mitsubishi Heavy με την Mitsubishi electric?

Aλλα μοντέλα η μία και άλλα η άλλη? Ποιά ειναι καλύτερη; Ξέρει κανείς? 

42 λεπτά πριν, fredd0 είπε

γιατι, αν το κρατος δηλαδη σου δωσει κουπονι 4ε εκπτωση στα Haagen Dazs πρεπει εσαει  ο Βασιλοπουλος να τα πουλαει στην τιμη προσφορας αλλιως κλεβει;

Οι προσφορες βγαινουν απο τα καταστηματα σε συνεργασια με αντιπροσωπιες. Εκτος κι αν νομιζεις οτι ο Κωτσος βγαζει 500 ευρω κερδος στο ψυγειο του χιλιαρικου, και ανεβοκατεβαζει τις τιμες για το χαβαλε του. Η οτι ο Βασιλοπουλος βγαζει 3 ευρω κερδος στο Haagen Dazs του 7ευρου

Κοίτα, προσφορά είναι κάτι που το πουλάνε 1000 ευρώ και για κάποια περίοδο το βάζουν 800. Όταν κάτι έχει ιστορικό τιμής τα τελευταία 2 χρόνια όχι παραπάνω από τα 500 ευρώ σημαίνει ότι αυτή είναι η τιμή του στην αγορά. Φυσικά τιμές καταλόγου 1000 ευρώ και να το πουλάνε 500 είναι πρακτικές μάρκετινγκ για να τσιμπάνε οι πελάτες. Επίσης είδαμε ξαφνικά όλα τα ψυγεία των 500 να πηγαίνουν στα 750, λες και μόνο στα ψυγεία αυξήθηκαν τα κόστη και ο πληθωρισμός. Πλυντήρια, φούρνοι, τηλεοράσεις δεν ανέβηκαν ούτε ευρώ την τελευταία βδομάδα. Ας μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας, λογικό είναι να υπάρχει μια μικρή αύξηση στην τιμή λόγω αυξημένης ζήτησης, καθώς επίσης λόγω ότι τα χρήματα των vouchers πιθανώς να πιστωθούν μετά από ένα εξάμηνο στους καταστηματάρχες, αλλά αυξήσεις σε μια νύχτα 50% είναι αισχροκέρδεια.

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, xraxra είπε

Tι διαφορά εχει η mitsubishi Heavy με την Mitsubishi electric?

Aλλα μοντέλα η μία και άλλα η άλλη? Ποιά ειναι καλύτερη; Ξέρει κανείς? 

Eιναι 2 εταιρειες της ιδιας μαμας, που τρεχουν ανεξαρτητα. στα κλιματιστικα, στο ιδιο ευρος τιμης, βρίσκεις μεγάλες διαφορες, προτιμω την Mitsubishi heavy, χωρις να ειναι απολυτο.

δεν παει ποια ειναι καλυτερη, ετσι συγκρινει κλιματιστικα η Θειά μου, παει: αναλογα το μοντελο. Αν δεν ξερεις παρε Heavy.

Επεξ/σία από Vault13

23 λεπτά πριν, vali είπε

Όταν κάτι έχει ιστορικό τιμής τα τελευταία 2 χρόνια όχι παραπάνω από τα 500 ευρώ σημαίνει ότι αυτή είναι η τιμή του στην αγορά.

23 λεπτά πριν, vali είπε

Πλυντήρια, φούρνοι, τηλεοράσεις δεν ανέβηκαν ούτε ευρώ την τελευταία βδομάδα. Ας μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας,

Ξαναπές τα αυτά φίλε, γιατί εδώ βλέπω μερικοί σε λίγο θα κάνουνε και χαρακίρι, για να (αυτο)πειστούν ότι δεν έχει παίξει τίποτα μεμπτό και όλα είναι μια χαρά/κανονικά. Και παίρνουν το μέρος του πλιάτσικου που γίνεται, αντί του σωστού καταναλωτή που ψάχνεται.

Μέσα στα μάτια μας υπάρχουν τεχνητές αυξήσεις 30 και 40% μέσα σε 1 βδομάδα (ή και μήνα), ενώ κάτι είχε για 2 χρόνια σχετικά σταθερή τιμή. Φούρνοι και πλυντήρια δεν "καταλάβανε από πόλεμο και πληθωρισμό", μόνο οι συσκευές του προγράμματος!!! Πώς δηλαδή να το δικαιολογήσουμε αυτό, αν όχι για να βάλουν κυρίως οι μεγάλοι στην τσέπη το πρόγραμμα με τελικούς χαμένους ΠΑΛΙ εμάς, που θα πληρώσουμε τελικά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από πέρσι.

Αλλά τι να το κάνεις, άμα έχεις "καταναλωτές" με τέτοιο μυαλό, καταλαβαίνεις τι χώρος αφήνεται σε όλους αυτούς να παίξουν μπαλίτσα σε βάρος μας. Αφού έχουν και κόσμο να τους "δικαιολογεί", η καλύτερή τους.

• Like 4

σε τηλεφωνική επικοινωνία με ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μου είπανε ότι δεν το υποστηρίζει το πρόγραμμα  επαρχία (χωριό , Ήπειρο), δεν μπορούν να πάρουν λέει την παλιά....ότι θέλουν...

56 λεπτά πριν, 111111 είπε

σε τηλεφωνική επικοινωνία με ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μου είπανε ότι δεν το υποστηρίζει το πρόγραμμα  επαρχία (χωριό , Ήπειρο), δεν μπορούν να πάρουν λέει την παλιά....ότι θέλουν...

Πολυ πιθανον να ειναι ετσι..Βρισκεις κατι εκει κοντα σου σε ενα  καταστημα.. Σε χωρια υπαρχει μια δυσκολια λιγο..

15 ώρες πριν, tryfos είπε

Οκ, ευχαριστώ πολύ.

Σοβαρά το λες αυτό τώρα;;; Αν ισχύει, δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις την επιταγή κατά τη γνώμη μου.

Εγώ σκέφτομαι να περιμένω Σεπτέμβρη, που θα αρχίσουν να ψωνίζουν περισσότεροι από το πρόγραμμα. Θα υπάρξει μεγάλη γκρίνια, καμιά παρέμβαση κανενός τριτοδεύτερου υπουργού σε κανά πρωινάδικο και μπορεί μερικοί "'έμποροι" να συμμαζευτούν λίγο (λέμε τώρα). Μικρές οι πιθανότητες αλλά με τις τιμές εκεί που είναι τώρα δεν...

Πάντως τέτοιο πράγμα, να σου δίνουν 30-50% και πάλι να πληρώνεις ΠΑΡΑΠΑΝΩ από όσο είχε πέρσι, μόνο εδώ στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει. Άξιοι της μοίρας μας, θα βρεθεί μια κομπίνα για όλα...

Ας είμαστε ρεαλιστές. Όχι ότι είναι τίμιο αυτό που γίνεται με τις τιμές αλλά έτσι είναι η αγορά. *Θα εξηγήσω στην συνέχεια. 

Εάν δε χρησιμοποιήσω το voucher θα πρέπει να δώσω 880 € από την τσέπη μου. Τώρα θα δώσω 500 €. Θα μπορούσα να έδινα 400 €, οκ. Αλλά σε σχέση με τα 880, είμαι πάλι κερδισμένος. 

Όσον αφορά με την αγορά.
Θα προτιμούσα να πλήρωνα λιγότερο το καύσιμο, λιγότερο την ενέργεια,  να μη γίνονται αυτά με τις τιμές προσφορές- εκπτώσεις, άλλη τιμή εδώ, άλλη τιμή εκεί και να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει χωρίς έλεγχο.  
Αν θέλουμε μια σωστή αγορά σαν κοινωνία - χώρα κλπ, θα πρέπει να μάθουμε να ψηφίζουμε. Να υπάρχουν όρια, κανόνες, έλεγχοι και ποινές στους παραβάτες. 
Όσο οι πολίτες ψηφίζουν με ευχολόγια που ακούν εδώ και 40 χρόνια και με βάση το προσωπικό συμφέρον και όχι το γενικό καλό δε μπρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...