Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

39 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

360 είναι το Μαξ αν πάρεις ψυγείο 360 ευρώ με 50 τα εκατό έκπτωση τότε θα πρέπει να δόσεις από την τσέπη σου 180 ευρώ 

Μπορει να παρει ψυγειο στα 720ε και (αν το ποσοστο ειναι 50%) θα δωσει τα 360 απ τη τσεπη του, σωστα?

21 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Η αρχικη τιμή παραμένει ίδια, αλλάζει μόνο το ποσοστό προσφοράς στο συγκεκριμένο ψυγείο.

Ποια "αρχικη τιμη" τρελά ανεκδοτα  λεμε τωρα? Ως γνωστο ολες αυτες οι αρχικες τιμες που βαζουν τα καταστηματα ειναι μονο για εντυπωσιασμο, σου πασαρουν ενα "απο ταδε τιμη σε ταδε" για να νομιζεις οτι κερδιζεις 😆

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, rus είπε

Ποια "αρχικη τιμη" τρελά ανεκδοτα  λεμε τωρα? Ως γνωστο ολες αυτες οι αρχικες τιμες που βαζουν τα καταστηματα ειναι μονο για εντυπωσιασμο, σου πασαρουν ενα "απο ταδε τιμη σε ταδε" για να νομιζεις οτι κερδιζεις 😆

Ελεύθερη αγορά έχουμε, οπότε η αρχικη τιμή ορίζεται από κάθε κατάστημα. Αν αξίζει ή είναι για εντυπωσιασμό, θα κρίνει ο πελάτης. 

1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Εχω επιδοτηση 360 ευρω για ψυγειο. Δηλαδη αν αγορασω ενα με τιμη 360, τοτε δε θα πληρωσω κατι?

Ναι.

Τον οδηγό τον διάβασες?

• Confused 1

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ελεύθερη αγορά έχουμε, οπότε η αρχικη τιμή ορίζεται από κάθε κατάστημα. Αν αξίζει ή είναι για εντυπωσιασμό, θα κρίνει ο πελάτης. 

Εξυπακουεται οτι εχουμε ελευθερη αγορα, αλλο λεμε, την απατη της υποτιθεμενης "αρχικης τιμης". Ο πελατης τι να κρινει, μια τιμη που δεν υπαρχει/υπηρξε ποτε και μπαινει μόνο για να τον κανει να πιστεψει οτι θα παρει κατι σε προνομιουχα και πεσμενη τιμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε
Αναφορά σε κείμενο

Εχω επιδοτηση 360 ευρω για ψυγειο. Δηλαδη αν αγορασω ενα με τιμη 360, τοτε δε θα πληρωσω κατι?

Ναι.

spacer.png

Επεξ/σία από washcloud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ναι.

Τον οδηγό τον διάβασες?

τι ναι ρε μεγάλε? Οι επιδοτήσεις είναι μέχρι αυτό το ποσό και πάει ποσοστιαία πάντα όχι βάση της υψηλότερης τιμής που σου δίνουν. Δλδ πληρώνεις όπως και να έχει.

Να σε ρωτήσω επειδή σε βλέπω να το έχεις πάρει προσωπικά με την επιτυχία του προγράμματος. Εσύ πήρες επιδότηση?

Επεξ/σία από chek2fire

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας μέλη του ινσομνια θέλω να ρωτήσω εάν όντως αξίζει η επιδότηση για ψυγείο η κλιματιστικό επειδή σήμερα με μια έρευνα αγοράς που έκανα είδα ότι οι τιμές σε αυτά τα μαγαζιά που συμμετέχουν είχαν διαφορά μέχρι και 400 ευρώ! Σε σχέση με το Σκρουτζ που δεν συμμετέχει 

Επεξ/σία από gamer73

Εξαρτάται τα μαγαζιά. Μη συγκρίνεις π.χ. μεγάλη αλυσίδα με μαγαζί που κάνει παραεισαγωγές. Αν μιλάς για το ίδιο προϊόν με εγγύηση αντιπροσωπείας (άρα ΌΧΙ παραεισαγωγή) τότε ναι, προφανώς και δεν αξίζει η χρήση του κουπονιού. 

Και πάλι εξαρτάται απ' το ψυγείο σου, έτσι; Αν έχεις σχετικά νέο, μπορεί να μην αξίζει έτσι κι αλλιώς.

Τώρα αν έχει κανένα του '80 που ρουφάει 4 kWh τη μέρα... αξίζει! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Στη μάνα μου η κατάσταση άλλαξε σε επιλαχούσα. Τί σημαίνει αυτό στην πράξη;;

Edit: Στη λίστα αυτή πάντως αναφέρεται ως ''όχι''.

https://allazosyskevi.gov.gr/wp-content/uploads/2022/08/Αττική_ΟΡΙΣΤΙΚΑ.pdf

Επεξ/σία από stratigos24

13 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Καλησπέρα. 

έχει απορριφθεί στην ουσία αλλά μπορεί μελλοντικά αν έρθει η σειρά σου να επιλέγεις αν δεν πάρει άλλος το κουπόνι η αν αυξήσουν το ποσό της επιδότησης 

• Like 2

9 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Καλησπέρα. 

Θα στο πω σαν κουπόνια έχουν δώσει παράδειγμα 100 κουπόνια που έχουν κερδιθει από τους Α αν οι Α δεν τα πάρουν για διάφορους λόγους όλα τα κουπόνια θα πάνε όσα μείνουν στους Β που είναι η μητέρα σου.

Εγώ έβαλα ένα ψυγείο και ένα κλιματιστικό αλλά θα πάρω μόνο το ψυγείο οπότε από εμένα που είμαι Α θα πάει κάτι σε έναν Β.

• Like 2

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Θα στο πω σαν κουπόνια έχουν δώσει παράδειγμα 100 κουπόνια που έχουν κερδιθει από τους Α αν οι Α δεν τα πάρουν για διάφορους λόγους όλα τα κουπόνια θα πάνε όσα μείνουν στους Β που είναι η μητέρα σου.

Εγώ έβαλα ένα ψυγείο και ένα κλιματιστικό αλλά θα πάρω μόνο το ψυγείο οπότε από εμένα που είμαι Α θα πάει κάτι σε έναν Β.

Θα υπάρξουν αρκετοί επιλαχόντες που θα πάρουν τελικά.

Μπορεί και 10%. Γιατί το λέω αυτό?

Πρώτα πρώτα, πολύ έκαναν ΧΩΡΙΣ καν να έχουν παλιά συσκευή και αφετέρου χωρίς να σκεφτουν ότι θα πληρώσουν κάτι. Πχ 50% πληρώνεις τα μισά.

Θα δείξει...

28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θα υπάρξουν αρκετοί επιλαχόντες που θα πάρουν τελικά.

Μπορεί και 10%. Γιατί το λέω αυτό?

Πρώτα πρώτα, πολύ έκαναν ΧΩΡΙΣ καν να έχουν παλιά συσκευή και αφετέρου χωρίς να σκεφτουν ότι θα πληρώσουν κάτι. Πχ 50% πληρώνεις τα μισά.

Θα δείξει...

Ναι σιγουρα. Εγώ στην αρχή είχα κάνει μόνο για ψυγείο αλλά επειδή έχω ένα κλιματιστικό στην αποθήκη λειτουργικό το ξήλωσα λόγω 20ετιας μου λέει ο πεθερός δεν το βάζεις και αυτό μήπως πάρουμε ένα για το εξοχικό, το έβαλα άλλαξε γνώμη ο πεθερός και δεν θα πάρω κλιματιστικό αν και χλωμό το έκοβα εξ αρχής να πάρουν ξηλωμενο άσχετα αν λειτουργεί μέχρι και το φρεον μαζέψαμε.

Ας το δούμε λίγο. Το όριο τώρα είναι στα 50.000 μόρια. Ελπίδες για δεύτερη επιλογή έχουν για την αττική όσοι είναι 40-50.000 μόρια. Πιο απίθανο είναι να αρχίσουν οι επιλογές όσων έχουν μόρια από 30-40 γιατί τότε μιλάμε για αύξηση του συνολικού πακέτου του προγράμματος κατά τουλάχιστον 50% ενώ για μόρια 20-30 τότε θα πρέπει να μιλάμε για διπλασιασμό του ποσού του προγράμματος πράγμα απίθανο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...