Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ρωτήσει κανείς τι χρεώνουν για έλεγχο/απεγκατάσταση και μεταφορά εγκατάσταση των νέων τα πολυκαταστήματα;

Το media markt δίνει δωροεπιταγή 100€ αν πάρεις δύο συσκευές με το πρόγραμμα. Νομίζω είναι η καλύτερη παροχή μιας και οι τιμές τους είναι καρτέλ.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DhZou είπε

Έχει ρωτήσει κανείς τι χρεώνουν για έλεγχο/απεγκατάσταση και μεταφορά εγκατάσταση των νέων τα πολυκαταστήματα;

Το media markt δίνει δωροεπιταγή 100€ αν πάρεις δύο συσκευές με το πρόγραμμα. Νομίζω είναι η καλύτερη παροχή μιας και οι τιμές τους είναι καρτέλ.

Το κάθε κατάστημα μπορεί να έχει άλλη τιμή. Δεν έχω ακούσει ότι η τιμή είναι φιξ.
Επίσης τα έξοδα εγκατάστασης - απεγκατάστασης αφορούν μόνο a/c.
Τώρα, αν κάποιος χρεώσει και τη μεταφορά του ψυγείου ή a/c από το μαγαζί στο σπίτι του δικαιούχου, δεν το ξέρω ...

Η δωροεπιταγή 100 € ακούγεται καλό τυράκι !
Αλλά κάποιες φίρμες επώνυμες συνήθως έχουν τα προϊόντα τους πολύ υψηλότερα από άλλα μαγαζιά (ιντερνετικά κυρίως).
Πήρα πριν δυο χρόνια πλυντήριο από Κωτσόβολο γιατί το είχε ετοιμοπαράδοτο και έδωσα το παλιό πίσω και πήρα μια δωροεπιταγή 60 ή 100 €, δε θυμάμαι.
Έλεγα με την δωροεπιταγή να πάρω καινούριο ασύρματο τηλέφωνο και κάτι άλλο για να συμπληρώσω το ποσό της επιταγής. Όλα τα τηλέφωνα ήταν πανάκριβα εν σχέση με δυνατά και αξιόπιστα σκρουτζομάζαγα που ξέρω.
Αποτέλεσμα ! Έδωσα την επιταγή σε μία φίλη που ήθελε σκούπα Miele που η τιμή της ήταν ίδια παντού και μου έδωσε τα μετρητά.

Εάν κάνει κάποιος την ερευνά του και δει ότι συμφέρει η εν λόγω δωροεπιταγή, why not !

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έχουν έρθει οι κωδικοί για τις συσκευές

Η ερώτηση μου εάν ξέρει κάποιος αν κάποιο κατάστημα κάνει δώσεις το ποσό που είναι να πληρώσουμε ΧΩΡΙΣ  τράπεζα. Το έχει κάνει κανείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 Ιουνίου έβγαλα φωτογραφία το ψυγείο που με ενδιέφερε. 5 ημέρες αργότερα που ξεκινούσε το πρόγραμμα η τιμή άλλαξε ελαφρώς. Γι αυτό πρέπει να ψάχνουμε διπλά και τριπλά πριν κάνουμε αγορά. 

IMG_20220807_175741.jpg

Screenshot_2022-08-07-16-58-15-659.jpg

Επεξ/σία από nikotsal
  • Like 2
Δημοσ.

Κρίμα μόνο για αυτούς που περίμεναν τον πρόγραμμα, έφαγαν άκυρο και τώρα θα πρέπει να σκάσουν ακόμα παραπάνω χρήματα για τα ίδια προϊόντα. 

56 λεπτά πριν, nikotsal είπε

27 Ιουνίου έβγαλα φωτογραφία το ψυγείο που με ενδιέφερε. 5 ημέρες αργότερα που ξεκινούσε το πρόγραμμα η τιμή άλλαξε ελαφρώς. Γι αυτό πρέπει να ψάχνουμε διπλά και τριπλά πριν κάνουμε αγορά. 

Screenshot_2022-08-07-16-58-49-718.jpg

Screenshot_2022-08-07-16-58-15-659.jpg

Η αρχικη τιμή παραμένει ίδια, αλλάζει μόνο το ποσοστό προσφοράς στο συγκεκριμένο ψυγείο. 

Έχω ξαναγράψει ότι άλλο η προσφορά, η οποία γίνεται από ένα κατάστημα, και άλλο η έκπτωση οι οποίες γίνονται σε περιόδους εκπτώσεων. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κρίμα μόνο για αυτούς που περίμεναν τον πρόγραμμα, έφαγαν άκυρο και τώρα θα πρέπει να σκάσουν ακόμα παραπάνω χρήματα για τα ίδια προϊόντα. 

Βασικά φαινόταν ότι πηγαίνει για φιάσκο και ότι ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, τώρα  επιβεβαιώνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό με τις τιμές το έχουμε πει από την πρώτη μέρα.

Το ίδιο γίνεται και την περίοδο των εκπτώσεων.

Το προηγούμενο διάστημα των επίσημων εκπτώσεων έχουν οι μεγάλες αλυσίδες π.χ. ένα ψυγείο σε αρχική τιμή 900 €. Του κάνουν μια προσφορά γιατί θέλουν - δικαίωμά τους είναι άλλωστε - και πάνε την τιμή στα 700 €.

Όταν έρθουν οι επίσημες εκπτώσεις περιμένεις τα 700 € να πάνε χαμηλότερα ! Αμ δε !
Πας εσύ την 1η μέρα των εκπτώσεων και βλέπεις τιμή 700 € και λες τι γίνεται εδώ ?
Μπαίνεις στο μαγαζί με ψιλοτσαμπουκα και λες ότι τόσο είχε και πριν τις εκπτώσεις.
Ναι σου λένε αλλά την Κυριακή που ήταν κλειστά τα μαγαζιά το πήγαμε στην αρχική του τιμή των 900 € και την περίοδο των εκπτώσεων του κάναμε έκπτωση και ξαναπήγε 700 € !! Καλό εεεεε ?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RestartChange είπε

Βασικά φαινόταν ότι πηγαίνει για φιάσκο και ότι ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, τώρα  επιβεβαιώνεται.

ΡωτΑ, και αυτούς που πήραν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Αυτό με τις τιμές το έχουμε πει από την πρώτη μέρα.

Το ίδιο γίνεται και την περίοδο των εκπτώσεων.

Το προηγούμενο διάστημα των επίσημων εκπτώσεων έχουν οι μεγάλες αλυσίδες π.χ. ένα ψυγείο σε αρχική τιμή 900 €. Του κάνουν μια προσφορά γιατί θέλουν - δικαίωμά τους είναι άλλωστε - και πάνε την τιμή στα 700 €.

Όταν έρθουν οι επίσημες εκπτώσεις περιμένεις τα 700 € να πάνε χαμηλότερα ! Αμ δε !
Πας εσύ την 1η μέρα των εκπτώσεων και βλέπεις τιμή 700 € και λες τι γίνεται εδώ ?
Μπαίνεις στο μαγαζί με ψιλοτσαμπουκα και λες ότι τόσο είχε και πριν τις εκπτώσεις.
Ναι σου λένε αλλά την Κυριακή που ήταν κλειστά τα μαγαζιά το πήγαμε στην αρχική του τιμή των 900 € και την περίοδο των εκπτώσεων του κάναμε έκπτωση και ξαναπήγε 700 € !! Καλό εεεεε ?

Παμε παλι. Η περιοδος που ενα καταστημα εχει σε προσφορα ενα χ προιον, ειναι διαφορετικη απο την περιοδο εκτπωσεων που θα το εχει σε εκπτωση. Κανενας δεν του απαγορευει αυτα τα 2 ποσοστα να ειναι ιδια (αρα η τιμη προσφορας να ειναι ιδια μετα την εκπτωση)

Τεσπα, /οφφτοπικ

Δημοσ.

Για γέλια και για κλάματα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Με παίρνουν πριν από λίγο από Κώτσο για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Να θυμίσω ότι μιλάμε για 3 vouchers με επιδότηση 50%, για ένα ψυγείο αξίας 800 ευρώ (άρα επιδότηση 400 ευρώ), 2  18άρια κλιματιστικά των 1100 ευρώ, άρα επιδότηση 550 ευρώ έκαστο. Και μου λένε ότι οι επιδοτήσεις που τους βγάζει το σύστημα είναι:
400 ευρώ για το ψυγείο (ΟΚ)
340 ευρώ για το 1 κλιματιστικό (NOT OK)
340 ευρώ για το 2ο κλιματιστικό (NOT OK).

Στην 1η εισοδηματική κατηγορία (εισόδημα έως 5.000 ευρώ) 340 max είναι για 9000 btu. Για 18.000 btu είναι 570 ευρώ. Με άλλα λόγια, για το ψυγείο μου δώσανε τη μέγιστη επιδότηση, για τα κλιματιστικά όχι. Το κοιτάνε και θα με (ξανά μανά) καλέσουν (πάλι).

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, RestartChange είπε

Είδη στο πρώτο μαγαζί που πήρα που έχει λογικές τιμές μου είπε ότι τελικά δεν θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα άρα μόνο οι αλυσίδες θα τα αρπάξουν.

Μόλις τώρα, IoannisSM είπε

Εχω επιδοτηση 360 ευρω για ψυγειο. Δηλαδη αν αγορασω ενα με τιμη 360, τοτε δε θα πληρωσω κατι?

360 είναι το Μαξ αν πάρεις ψυγείο 360 ευρώ με 50 τα εκατό έκπτωση τότε θα πρέπει να δόσεις από την τσέπη σου 180 ευρώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IoannisSM είπε

Εχω επιδοτηση 360 ευρω για ψυγειο. Δηλαδη αν αγορασω ενα με τιμη 360, τοτε δε θα πληρωσω κατι?

εχεις μέγιστη επιδότηση Χ% έως 360€.

Προφανως και θα πληρώσεις το αναλογουν ποσό μείον το % επιδότησης σου λοιπον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...