michael92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Greengreen είπε Εχω ενα ψηγειο pitsos συμβατικο 10-15 ετιας. Ποσο μπορει να καιει; Εχω βγαλει φωτο με οτι εχω βρει απο info… να χωθω; Στο 30% επιδοτησης θα ειμαι. Αν δε σου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα, λογικά θα δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ η ποιότητα στις λευκές συσκευές. Η οποιαδήποτε εξοικονόμηση ενέργειας δεν αξίζει αν το καινούριο ψυγείο τα φτύσει στη 5ετία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, michael92 είπε Αν δε σου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα, λογικά θα δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ η ποιότητα στις λευκές συσκευές. Η οποιαδήποτε εξοικονόμηση ενέργειας δεν αξίζει αν το καινούριο ψυγείο τα φτύσει στη 5ετία. Αν καταφερω και μπω στο 50% θα το κανω σιγουρα γιατι και αυτο δεν ξερω ποσο θα δουλεψει.ποσο καιει για αρχη το παλιο ειναι μια ερωτηση Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, Greengreen είπε Αν καταφερω και μπω στο 50% θα το κανω σιγουρα γιατι και αυτο δεν ξερω ποσο θα δουλεψει.ποσο καιει για αρχη το παλιο ειναι μια ερωτηση μια χρήσιμη συσκευή είναι τέτοιου τύπου ,στο 10ευρω , χαμένη δεν πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Από όταν ανακοινώθηκε ότι ΘΑ βγει κάτι τέτοιο ανέβηκαν οι τιμές στις συγκεκριμένες συσκευές καμία 20ρα τοις εκατό. Όπως αντίστοιχα ανέβηκε-η μάλλον παρεμεινε ψηλή η τιμή της βενζίνης πάρα η τιμή του βαρελιού έπεφτε- όπως ανέβηκε η τιμή των λαπτοπ όταν ανακοινώθηκε πρόγραμμα για voucher σε λαπτοπ. Από ότι καταλαβαίνω εποπτική αρχή η δεν υπάρχει η κάνει τον Κινέζο μιας και ζουμε σε μπανανια. Θα δώσει κουπόνι 150 ευρώ για συσκευή που έχει αυξηθεί 100 και θα πρέπει να νιώθουμε και ευγνώμωνες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μα... ελεύθερη αγορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Παντως, ακουω παντου τριγυρω, σχεδον ολους, οτι θελουν να υποβαλλουν αιτηση για την επιδοτηση. Μαλλον θα γινει της τρελης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ε ναι προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών και συγκεκριμένα για αιρκοντισιον που ενδιαφέρομαι, διαβάζω συνέχεια ότι αν καταφέρεις και μπεις, μοναδικός κόφτης όπως λένε είναι να λειτουργεί. Πουθενά δεν λένε όμως πως και ποιος είναι αυτός που θα το τσεκάρει. Δηλαδή αν επιλεγείς και διαλέξεις μαγαζί και μάρκα, θα περιμένεις τον εγκατάσταση να έρθει για τοποθέτηση, για να βάλει μπροστά το παλιό που είναι στον τοίχο? Για ψυγεία καταψύκτες οκ είναι στη πριζα ποιο εύκολο φαίνεται. Εγώ θα τα άλλαζα ασχέτως επιδότησης και επειδή θα βάψω το σπίτι έλεγα να τα βγάλω. Να τα αφήσω πάνω και να περιμένω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 55 λεπτά πριν, notist είπε Να τα αφήσω πάνω και να περιμένω? Αν δεν βιάζεσαι ναι. Κανένας δεν πρόκειται να ελέγξει τίποτα. Θα γίνει ότι και με το επίδομα καυσίμων. Λίγο πριν το επίδομα θα αυξηθούν οι τιμές ή/και θα βγάλουν για πώληση όλη τη σαβούρα α λα black friday. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν δεν βιάζεσαι ναι. Κανένας δεν πρόκειται να ελέγξει τίποτα. Θα γίνει ότι και με το επίδομα καυσίμων. Λίγο πριν το επίδομα θα αυξηθούν οι τιμές ή/και θα βγάλουν για πώληση όλη τη σαβούρα α λα black friday. Καλά αυτό φαντάζομαι και εγώ. Κλασσική περίπτωση βλάβης που έλεγε και ο Τσάκωνας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Τι έλεγχο ρε παιδιά; Θα βλέπουν ότι υπάρχει συσκευή και θα δίνουν το οκ. Άσε που πιστεύω ότι και χωρίς συσκευή, μπορεί να μαγειρευτεί και να προχωρήσει η διαδικασία. Στην Ελλάδα είμαστε. Το θεωρείτε απίθανο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SarasDami Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 8/5/2022 στις 6:46 ΜΜ, michael92 είπε Αν δε σου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα, λογικά θα δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ η ποιότητα στις λευκές συσκευές. Η οποιαδήποτε εξοικονόμηση ενέργειας δεν αξίζει αν το καινούριο ψυγείο τα φτύσει στη 5ετία. Όποιος έχει συσκευές πενταετίας δεκαετίας κ είναι οκ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ με άλλες νέες, πού τα εξαρτήματα τους θα είναι τις πλάκας.. Σκοπός τους είναι να μαζέψουν τα καλά εξαρτήματα που έχουν οι παλαιότερες συσκευές..ΚΑΙ θα σου πάρουν τις συσκευες με τα εξαρτήματα καλής παλιάς τεχνολογίας (που για συγκεκριμένους λόγους τα θέλουν πίσω στην κατοχή τους, τα κράτη, σαν τρελά) αλλάζοντάς τις με νέες φιγουρατες (με εξάρτημα που είναι για πέταμα), οι οποίες θα βγούνε οφ σύντομα...!!! Γνώμη μου, ΜΗΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, SarasDami είπε Όποιος έχει συσκευές πενταετίας δεκαετίας κ είναι οκ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ με άλλες νέες, πού τα εξαρτήματα τους θα είναι τις πλάκας.. Σκοπός τους είναι να μαζέψουν τα καλά εξαρτήματα που έχουν οι παλαιότερες συσκευές..ΚΑΙ θα σου πάρουν τις συσκευες με τα εξαρτήματα καλής παλιάς τεχνολογίας (που για συγκεκριμένους λόγους τα θέλουν πίσω στην κατοχή τους, τα κράτη, σαν τρελά) αλλάζοντάς τις με νέες φιγουρατες (με εξάρτημα που είναι για πέταμα), οι οποίες θα βγούνε οφ σύντομα...!!! Γνώμη μου, ΜΗΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ σοβαρα τωρα, νομιζεις οτι θα ξεμονταρουν 300ποσες χιλιαδες συσκευες για να παρουν εξαρτηματα? για ανακυκλωση πανε. Μεταλλα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filidonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 μου είπανε ότι θα μπορείς να δώσεις μια συσκευή και να πάρεις μια διαφορετικού είδους, πχ δίνω ψυγείο και παίρνω κλιματιστικό. Βρήκα ένα παρατημένο ψυγείο Bar, αυτά τα μικρά. Αν ισχύει μια χαρά θα μου κάτσει να το δώσω και να πάρω ένα κλιματιστικό. Ελπίζω να ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Κι εγώ πήρα πριν τρία χρόνια περίπου ένα μικρό ψυγειάκι ενός έτους για μπίρες/εφεδρικό, και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το αλλάξω με άλλο της ίδιας κατηγορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα