washcloud Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, nikotsal είπε Μόλις με πήραν ότι θα περάσουν στο σύστημά τους, ό,τι έχει καταχωρηθεί στην αίτηση για να προχωρήσουμε. Edit :Τελικά δεν έγινε τίποτα, πρέπει να αλλάξουν οι ΤΚ στην αίτηση. .....μάλλον πιο εύκολο ακούγεται να μετακομίσεις εσύ στον ΤΚ της αίτησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, nikotsal είπε Μόλις γύρισα από κατάστημα Κωτσοβολος Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς είμασταν 2 ώρες εκεί, χωρίς να γίνει δουλειά. Υπήρχε πρόβλημα και στις 2 αιτήσεις που έχω με τον ΤΚ. Άλλο ΤΚ έχει η αίτηση και άλλο το σύστημα του καταστήματος. Στη συνέχεια κόλλησε και το σύστημά τους και δεν έγινε δουλειά. Το θέμα είναι ότι στην αιτήσεις έχει μπει λάθος ΤΚ ενώ αποκλείεται να τον έβαλα εγώ. Και για να προχωρήσει η αίτηση πρέπει να συμφωνεί ο ΤΚ που έχει στο σύστημα ο Κωτσοβολος με της αίτησης. Πραγματικά μπέρδεμα μεγάλο. Δεν θυμάμαι αν όταν κάναμε την αίτηση βάζαμε εμείς το ΤΚ ή το σύστημα το έβαζε αυτόματα. 'Ποση' διαφορά? 7 ώρες πριν, kirileman είπε Τραγωδία ο Κ. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanniskar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είχες πάρει τάμπλετ? ΔΕΝ πάει όπως τα τάμπλετ Όχι δεν έχω πάρει τάμπλετ. Τι σχέση έχει με το τάμπλετ; Με ενδιαφέρει αν τελικά αντί για 3 πάρω μόνο 1 συσκευή. Δεν διευκρινίζεται στα voucher που ήρθαν αν είναι το καθένα για 1 από τις 3 συσκευές ή τα εξαργυρώνεις όπως θες μέχρι να πάρεις τις 3 συσκευές στο συνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, ioanniskar είπε Όχι δεν έχω πάρει τάμπλετ. Τι σχέση έχει με το τάμπλετ; Με ενδιαφέρει αν τελικά αντί για 3 πάρω μόνο 1 συσκευή. Δεν διευκρινίζεται στα voucher που ήρθαν αν είναι το καθένα για 1 από τις 3 συσκευές ή τα εξαργυρώνεις όπως θες μέχρι να πάρεις τις 3 συσκευές στο συνολο. 1 συσκευή, 1 κουπόνι. Αν γίνονται ατασθαλίες δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάς πως πρέπει και να δώσεις συσκευή προς απόσυρση, ίδιας κατηγορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, ioanniskar είπε Όχι δεν έχω πάρει τάμπλετ. Τι σχέση έχει με το τάμπλετ; Με ενδιαφέρει αν τελικά αντί για 3 πάρω μόνο 1 συσκευή. Δεν διευκρινίζεται στα voucher που ήρθαν αν είναι το καθένα για 1 από τις 3 συσκευές ή τα εξαργυρώνεις όπως θες μέχρι να πάρεις τις 3 συσκευές στο συνολο. Τι αξία έχει το voucher? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, ioanniskar είπε Όχι δεν έχω πάρει τάμπλετ. Τι σχέση έχει με το τάμπλετ; Με ενδιαφέρει αν τελικά αντί για 3 πάρω μόνο 1 συσκευή. Δεν διευκρινίζεται στα voucher που ήρθαν αν είναι το καθένα για 1 από τις 3 συσκευές ή τα εξαργυρώνεις όπως θες μέχρι να πάρεις τις 3 συσκευές στο συνολο. Στις «επιταγές μου» γράφει είδος συσκευής-κωδικός-αξία. Δε μπορεί να μπερδευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikotsal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε 'Ποση' διαφορά? Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Είναι 2 οι αιτήσεις, στη μία είναι εντελώς λάθος και ο Δήμος και ο ΤΚ, και στην άλλη είναι 1 αριθμός λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, nikotsal είπε Είναι 2 οι αιτήσεις, στη μία είναι εντελώς λάθος και ο Δήμος και ο ΤΚ, και στην άλλη είναι 1 αριθμός λάθος. Λαθος από εσένα η τον κοτσωβολο? 1 ώρα πριν, geodimis είπε Στις «επιταγές μου» γράφει είδος συσκευής-κωδικός-αξία. Δε μπορεί να μπερδευτείς. Άμα σε 'βολεύει', μπερδευεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikotsal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Το λάθος είναι του συστήματος της αίτησης που κάναμε, καθώς δεν είχε επιλογή να βάλεις ΤΚ, απλά επέλεγες ακίνητο. Πχ στο Ε9 μου το ΤΚ είναι 56431 και η αίτηση πήρε το 56430. Αύριο θα δοκιμάσω στα τηλέφωνα που λέει, μήπως βγάλω άκρη. Από το κατάστημα πάντως μου είπαν ότι στους μισούς πελάτες είχαν θέμα με το ΤΚ. Σίγουρα φταίει και το σύστημά τους που μπορείς να βάλεις ΤΚ μόνον αυτόν που έχει το σύστημά τους καταχωρημένο και ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με αυτόν της αίτησης, αλλιώς δεν προχωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλημερα , παιδες περιμένουμε το SMS η παταμε καπου για να έρθει το SMS ? Ευχαριστω Ειμαι εδω και περιμενω , η αιτηση εγκριθηκε , ειναι στην τελικη λιστα.... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από sostos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, sostos είπε Kαλημερα , παιδες περιμένουμε το SMS η παταμε καπου για να έρθει το SMS ? Ευχαριστω Ειμαι εδω και περιμενω , η αιτηση εγκριθηκε , ειναι στην τελικη λιστα.... Υποβληθεισα, λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Υποβληθεισα, λεει. Γιατι δεν ειναι σωστο ? επρεπε να λεγει κατι αλλο ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ , Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από sostos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, sostos είπε Γιατι δεν ειναι σωστο ? επρεπε να λεγει κατι αλλο Μήπως εγκρειθησα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μήπως εγκρειθησα? Ειναι μεσα στην λιστα στα τελικα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, sostos είπε Ειναι μεσα στην λιστα στα τελικα αποτελεσματα Μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα