rus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2022 στις 8:18 ΠΜ, makis269 είπε το δικό μου το ψυγείο καίει περισσότερο !!! κέρδισα ? Aντιθετως, εχασες. Οσο πιο πολυ καιει, τοσo περισσοτερο πληρωνεις στο ρευμα. 20 ώρες πριν, paylidis είπε αυτο ακριβως, No name 12αρι R32 που αγοραστηκε περσι ετοιμοπαράδοτο 219€, σήμερα ετοιμοπαραδοτο ξεπερνάει τα 350€... Ομοιως 18αρι που αγοραστηκε δεκεμβριο του 2020 στα 399€ προσφορα ετοιμοπαράδοτο απο το κιτρινομαγαζο σήμερα εχει 540 με 1 μηνα παράδοση (και αν) ή 800 ευρω ετοιμοπαράδοτο (τέλος μαρτίου που αρχισαν επισημα οι ανακοινωσεις περα απο μύθους, ειχε 414...) Ο Υπουργος ειπε οτι οπου διαπιστωθουν τετοιες αυξησεις θα υπαρξουν προστιμα. Αρα να ειμαστε ησυχοι 👍 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από rus
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, kirileman είπε Ήρθαν τα sms, επιλέγω 3 συσκευές (2 18ρια Daikin και ένα Bosch) από Κώτσο, βάζω τα 3 vouchers και ΑΦΜ, έρχεται και ο κωδικός επιβεβαίωσης και βγάζει άκυρο, γράφει: πάρε τηλέφωνο τον κερατά Κώτσο στο 210κλπ. Απόκρυψη περιεχομένων Δυστυχώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης κουπονιών στο σύστημα. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το 2102899999. Τα κουπόνια δεσμεύτηκαν, δεν ξαχρησιμοποιούνται, φαίνονται και στην πλατφόρμα με τα στοιχεία πλέον του Κώτσου. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο όπως γράφει για να προχωρήσουμε... Μήπως η 'δέσμευση' αφορά το να έρθει ο τεχνικός να ελέγξει τα παλιά air condition?
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μήπως η 'δέσμευση' αφορά το να έρθει ο τεχνικός να ελέγξει τα παλιά air condition? Μπα. Τώρα είμαι στο τηλέφωνο και προσπαθώ να τα αποδεσμεύσω για να ξανακάνω παραγγελία. Τηλεφωνικά αυτή τη φορά, δεν το ρισκάρω να κολλήσει η πλατφόρμα τους και να το ξαναπεράσω από την αρχή.
tomtsir Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μιας και ήρθαν τα πρώτα Vouchers Έχει δοκιμάσει κανένας εκτός του @kirileman να παραγγείλει διαδικτυακά ή και από κοντά;
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kirileman είπε Μπα. Τώρα είμαι στο τηλέφωνο και προσπαθώ να τα αποδεσμεύσω για να ξανακάνω παραγγελία. Τηλεφωνικά αυτή τη φορά, δεν το ρισκάρω να κολλήσει η πλατφόρμα τους και να το ξαναπεράσω από την αρχή. 2η προσπάθεια, αυτή τη φορά τηλεφωνική παραγγελία. Κράτησα τις συσκευές, ημερομηνία κλπ, 2 Mitsubishi + 1 Bosch, αλλά εξακολουθεί το σύστημα του Κωτσόβολου να μην λειτουργεί σωστά σε ό,τι αφορά στα vouchers. Ξανά δέσμευση, ξανά αποδέσμευσή τους, ευτυχώς το έκανε ο υπάλληλος χωρίς να εμπλακώ εγώ (Με ενημέρωσε ότι από χθες είχαν το ίδιο πρόβλημα και με άλλους). Όταν το φτιάξουν, θα με πάρουν τηλέφωνο για να τους πω τον 6ψηφιο που θα έρθει σε sms. Συμβουλή, μην κάνετε (ακόμα) online παραγγελία, θα έχετε θέμα. Κάντε την είτε σε κατάστημα, είτε τηλεφωνικά. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από kirileman
washcloud Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, kirileman είπε Συμβουλή, μην κάνετε (ακόμα) online παραγγελία, θα έχετε θέμα. Κάντε την είτε σε κατάστημα, είτε τηλεφωνικά. "...ευκαριστούμε, τίο!"
nikotsal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μόλις γύρισα από κατάστημα Κωτσοβολος Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς είμασταν 2 ώρες εκεί, χωρίς να γίνει δουλειά. Υπήρχε πρόβλημα και στις 2 αιτήσεις που έχω με τον ΤΚ. Άλλο ΤΚ έχει η αίτηση και άλλο το σύστημα του καταστήματος. Στη συνέχεια κόλλησε και το σύστημά τους και δεν έγινε δουλειά. Το θέμα είναι ότι στην αιτήσεις έχει μπει λάθος ΤΚ ενώ αποκλείεται να τον έβαλα εγώ. Και για να προχωρήσει η αίτηση πρέπει να συμφωνεί ο ΤΚ που έχει στο σύστημα ο Κωτσοβολος με της αίτησης. Πραγματικά μπέρδεμα μεγάλο. Δεν θυμάμαι αν όταν κάναμε την αίτηση βάζαμε εμείς το ΤΚ ή το σύστημα το έβαζε αυτόματα.
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, nikotsal είπε Μόλις γύρισα από κατάστημα Κωτσοβολος Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς είμασταν 2 ώρες εκεί, χωρίς να γίνει δουλειά. Υπήρχε πρόβλημα και στις 2 αιτήσεις που έχω με τον ΤΚ. Άλλο ΤΚ έχει η αίτηση και άλλο το σύστημα του καταστήματος. Στη συνέχεια κόλλησε και το σύστημά τους και δεν έγινε δουλειά. Το θέμα είναι ότι στην αιτήσεις έχει μπει λάθος ΤΚ ενώ αποκλείεται να τον έβαλα εγώ. Και για να προχωρήσει η αίτηση πρέπει να συμφωνεί ο ΤΚ που έχει στο σύστημα ο Κωτσοβολος με της αίτησης. Πραγματικά μπέρδεμα μεγάλο. Δεν θυμάμαι αν όταν κάναμε την αίτηση βάζαμε εμείς το ΤΚ ή το σύστημα το έβαζε αυτόματα. Τραγωδία ο Κ.
redadder1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εαν έχετε λάβει sms με κωδικούς επιταγών και ξαναπατήσετε την εντολή "Λήψης κωδικών επιταγών" θα σας βγάλει αυτό το μήνυμα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από redadder1973
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Και συνεχίζει ο Κωτσόβολος να έχει πρόβλημα με τους κωδικούς των επιταγών. Καααααάποια στιγμή θα το φτιάξουν.
nikotsal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις με πήραν ότι θα περάσουν στο σύστημά τους, ό,τι έχει καταχωρηθεί στην αίτηση για να προχωρήσουμε. Edit :Τελικά δεν έγινε τίποτα, πρέπει να αλλάξουν οι ΤΚ στην αίτηση. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από nikotsal
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε και μένα μήνυμα τώρα που έφυγα διακοπές. Εγώ είχα βάλει ένα ψυγείο και ένα κλιματιστικό. Εγώ ψυγείο ήθελα αλλά επειδή έχω ένα βγαλμενο κλιματιστικό που δουλεύει μέχρι και τα υγρά μάζεψε ο τεχνικός μου είπε ο πεθερός βάλε και για κλιματιστικό μήπως το πάρουν και έτσι να πάρω εγώ ένα για το εξοχικό αλλά πλέον άλλαξε γνώμη συν τι αμφιβάλω αν θα το πάρουν χωρίς να είναι στον τοιχο. Καλά κρασιά ελπίζω σε 20 μέρες θα γυρίσω να φτιάξουν τα πράγματα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από LLLEFTERIS
Free Bird Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Και σε μένα ήρθε το μήνυμα αλλά πρώτα θα πάω στο μαγαζί που θα πάρω το ψυγείο (όχι Κωτσόβολος!!) να συνεννοηθώ μοντέλο τιμές κλπ και μετά θα κάνω τη διαδικασία.
ioanniskar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Αν έχεις κάνει αίτηση για 3 συσκευές μπορείς να κάνεις τη διαδικασία για την αγορά μόνο της μίας; Πάτησα 3 φορές "Λήψη κωδικών επιταγών" και ήρθαν 3 sms με διαφορετικό κωδικό voucher. Αφορά το καθένα διαφορετική συσκευή ή απλά μπορείς να εκδόσεις μέχρι 3 και τα χρησιμοποιείς όπως θέλεις; (π.χ. 3 εξαργυρώσεις με ένα voucher ή από μία εξαργύρωση στο καθένα)
GREGORYMO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, ioanniskar είπε Αν έχεις κάνει αίτηση για 3 συσκευές μπορείς να κάνεις τη διαδικασία για την αγορά μόνο της μίας; Πάτησα 3 φορές "Λήψη κωδικών επιταγών" και ήρθαν 3 sms με διαφορετικό κωδικό voucher. Αφορά το καθένα διαφορετική συσκευή ή απλά μπορείς να εκδόσεις μέχρι 3 και τα χρησιμοποιείς όπως θέλεις; (π.χ. 3 εξαργυρώσεις με ένα voucher ή από μία εξαργύρωση στο καθένα) Είχες πάρει τάμπλετ? ΔΕΝ πάει όπως τα τάμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα