Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Ηλεκτρικων Συσκευων

Papadgianis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, tryfos είπε

Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα διέλυσε την αγορά, εκτόξευσε τις τιμές στον θεό και ακόμα και αυτοί που θα αγοράσουν με επιδότηση είναι ζήτημα αν τελικά γλιτώσουν κανά 50άρικο

αυτο ακριβως, No name 12αρι R32 που αγοραστηκε περσι ετοιμοπαράδοτο 219€, σήμερα ετοιμοπαραδοτο ξεπερνάει τα 350€...

Ομοιως 18αρι που αγοραστηκε δεκεμβριο του 2020 στα 399€ προσφορα ετοιμοπαράδοτο απο το κιτρινομαγαζο σήμερα εχει 540 με 1 μηνα παράδοση (και αν) ή 800 ευρω ετοιμοπαράδοτο (τέλος μαρτίου που αρχισαν επισημα οι ανακοινωσεις περα απο μύθους, ειχε 414...)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

51 λεπτά πριν, jenny1972 είπε

ετσιιιιii.... θέλω χαι τεκ. και το κολπο με τα καλαμακια δεν θα σας το πω ποτε.  οχι ενταξει μωρε , μια χαρα καλοπροαιρετος ήταν . δεν εχει αδικο σ αυτα που μου λεει. και να σου πω, τα ματια μου κανουν αστρακια , εχω διαβασει εκατονταδες αξιολογησεις στο σκρουτζ , μεχρι να βρω που μιλατε για μαρκες ψυγείων , και οσο δεν μας εχουν κραξει για το εκτος θέματος , ποια ειναι η καλυτερη μαρκα στα ψυγεία ...? και απο ποιες μαρκες μακρια? 

LG no frost όσο καλύτερη ενεργειακή κλάση αντέχει η τσέπη και διαστάσεις κατά το δοκούν.

Εφέ και μπλιμπλικια δεν τα κοιτάμε καθόλου.

• Thanks 1

Για ψυγειο μου ειπαν απο κωτσο οτι πρεπει να πιστοποιηθει απο ψυκτικο (να τον φερω εγω) οτι λειτουργει πριν μου φερουν το καινουριο. ισχυει? Εχει μιλησει κανεις για τη διαδικασια για αλλαγη ψυγειου ?

7 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Για ψυγειο μου ειπαν απο κωτσο οτι πρεπει να πιστοποιηθει απο ψυκτικο (να τον φερω εγω) οτι λειτουργει πριν μου φερουν το καινουριο. ισχυει? Εχει μιλησει κανεις για τη διαδικασια για αλλαγη ψυγειου ?

Γενικά για αυτό το θέμα και στους κλιματισμούς και στα ψυγεία πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Θα έρχονται 1 φορά για όλα μαζί; Έλεγχος παλιού, ξήλωμα, τοποθέτηση καινούριου; Θα έρθουν 2 φορές, 1 για τον έλεγχο παλιού και άλλη μια για αφαίρεση/τοποθέτηση καινούριου; Ποιος θα καλύπτει τα έξοδα των επισκέψεων αυτών; Νόμιζα ότι αφορά κυρίως τα κλιματιστικά αλλά βλέπω ότι πάνε να αρμέξουν και από τα ψυγεία.

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Γενικά για αυτό το θέμα και στους κλιματισμούς και στα ψυγεία πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Θα έρχονται 1 φορά για όλα μαζί; Έλεγχος παλιού, ξήλωμα, τοποθέτηση καινούριου; Θα έρθουν 2 φορές, 1 για τον έλεγχο παλιού και άλλη μια για αφαίρεση/τοποθέτηση καινούριου; Ποιος θα καλύπτει τα έξοδα των επισκέψεων αυτών; Νόμιζα ότι αφορά κυρίως τα κλιματιστικά αλλά βλέπω ότι πάνε να αρμέξουν και από τα ψυγεία.

Για τα εξοδα ο Κωτσος ειπε οτι τα πληρωνουμε εμεις...

Εγώ για τα MediaMarkt , τους ρώτησα πολλές φορές για αλλαγή A/C που μέσα στην τιμή είναι όλα(εγκατάσταση,απεγκατάσταση,μεταφορικά) αν χρειάζεται να κάνω κάτι έξτρα και μου είπαν όχι.

Στην τελική , εκεί που κάνεις την αγορά από το site θα σου το έγραφε ...

Αν ειναι για ενα ψυγειο που εχει 600 σε σκρουτζομαγαζο και 900 στους καρχαριες να πληρωσουμε και 50αρικο σε τεχνικο για να ερθει να το δει να μας πιστοποιησει οτι δουλευει αυτο που θα το κανουν λαμαρινες καλα κρασια.

Αν ειναι στο ψυγειο που το αγοραζεις 600 να το παρεις 450 και να δωσει ακομα 50 στον τεχνικο δηλαδη ολο αυτα για 100 ευρω καλυτερα να περιμενεις BF η καμια προσφορα η αγγελια απο κανεναν φρεσκοπαντρεμενο που του εκαναν 2-3 ψυγεια δωρο γαμου. :lol:

• Like 8

14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν ειναι για ενα ψυγειο που εχει 600 σε σκρουτζομαγαζο και 900 στους καρχαριες να πληρωσουμε και 50αρικο σε τεχνικο για να ερθει να το δει να μας πιστοποιησει οτι δουλευει αυτο που θα το κανουν λαμαρινες καλα κρασια.

Αν ειναι στο ψυγειο που το αγοραζεις 600 να το παρεις 450 και να δωσει ακομα 50 στον τεχνικο δηλαδη ολο αυτα για 100 ευρω καλυτερα να περιμενεις BF η καμια προσφορα η αγγελια απο κανεναν φρεσκοπαντρεμενο που του εκαναν 2-3 ψυγεια δωρο γαμου. :lol:

Welcome to Greecenistan .....

6 ώρες πριν, jenny1972 είπε

ετσιιιιii.... θέλω χαι τεκ. και το κολπο με τα καλαμακια δεν θα σας το πω ποτε.  οχι ενταξει μωρε , μια χαρα καλοπροαιρετος ήταν . δεν εχει αδικο σ αυτα που μου λεει. και να σου πω, τα ματια μου κανουν αστρακια , εχω διαβασει εκατονταδες αξιολογησεις στο σκρουτζ , μεχρι να βρω που μιλατε για μαρκες ψυγείων , και οσο δεν μας εχουν κραξει για το εκτος θέματος , ποια ειναι η καλυτερη μαρκα στα ψυγεία ...? και απο ποιες μαρκες μακρια? 

...δεν είπα ότι ήταν "άδικος" - σωστά πράμματα είπε, αλλά να μη σε παίρνει απ' τα μούτρα, είπα...

Για threads με μάρκες/κριτικές για ψυγεία, δεν είναι το πιο κατάλληλο μέρος το Ινσόνια. Καλύτερα στα σχόλια του Σκρουτζ. Παρ' ολ' αυτά σου είπα τον τρόπο για αναζητήσεις : είτε στο πεδίο "αναζήτηση" στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, είτε γκουγκλάροντας συγκεκριμένους όρους αναζήτησης (πχ μάρκες) και την λέξη" insomnia".

Όσο για το "offtopic", ήδη ξέφυγε πολύ και το θέμα δεν είναι να μπαίνουν οι moderators ("συντονιστές συζήτησης") και να σβήνουν μηνύματα, αλλά να βάζουμε φρένο από μόνοι μας όταν ξέρουμε ότι αυτά που ρωτάμε/συζητάμε δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα...Οπότε την τελευταία σου πρόταση/ερώτηση, την ξεχνάς...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν τα sms, επιλέγω 3 συσκευές (2 18ρια Daikin και ένα Bosch) από Κώτσο, βάζω τα 3 vouchers και ΑΦΜ, έρχεται και ο κωδικός επιβεβαίωσης και βγάζει άκυρο, γράφει: πάρε τηλέφωνο τον κερατά Κώτσο στο 210κλπ.

Spoiler

Δυστυχώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης κουπονιών στο σύστημα. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το 2102899999.

Τα κουπόνια δεσμεύτηκαν, δεν ξαχρησιμοποιούνται, φαίνονται και στην πλατφόρμα με τα στοιχεία πλέον του Κώτσου. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο όπως γράφει για να προχωρήσουμε...

Επεξ/σία από kirileman

Ελλάδα 2022:

-Αγορασα κάποια τρόφιμα, χρειάζονται συντήρηση έως +7°C

-Το ψυγείο μας λειτουργεί από +7°C έως +°C όσο πάει.Ας τα φάμε τώρα η βαλ'τα μέσα και ότι γίνει.

-Εχω λιώσει απο την ζέστη, άνοιξε το AC.

-Χρωστάμε πολλά στην ΔΕΗ, δεν έχουμε inverter καρδιά μου...

-Τουλάχιστον πάμε για μπάνιο;

-Περιμένω να πιστωθεί το fuell pass.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...