Doubt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, dhmak είπε 100 * 24 * 365 = 876.000 απο το 2004 Δεν πάει έτσι. 100w καεί όταν λειτουργεί το μοτέρ, δεν λειτουργεί συνέχεια όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Έχει εγκριθεί η αίτηση μου αλλά δεν έχω παλιό κλιματιστικό να δώσω για ανακύκλωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο με την επιδότηση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, flo1 είπε Έχει εγκριθεί η αίτηση μου αλλά δεν έχω παλιό κλιματιστικό να δώσω για ανακύκλωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο με την επιδότηση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, flo1 είπε Έχει εγκριθεί η αίτηση μου αλλά δεν έχω παλιό κλιματιστικό να δώσω για ανακύκλωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο με την επιδότηση? είναι αυτό που έλεγα (και άλλοι επίσης) , ότι ζήτημα είναι να θα εκτελεστουν τα μισα pass. πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν ούτε οι μισές συσκευές απ ότι έχει δηλωθεί. άλλοι δηλώσαν ότι να ναι απλά επειδή μπορούν, άλλοι νομίζαν ότι θα πάρουν τις συσκευές τζάμπα, άλλοι και να θέλουν δεν έχουν τα χρήματα ούτε για τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Γενικά ό,τι να ναι η υπόθεση, για κλάματα 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, fredd0 είπε να το κανεις τι το wifi και τις ενδειξεις στη πορτα? Θα καθεσαι παραλια να τσεκαρεις τι θερμοκρασια εχει το ψυγειο απο το κινητο? Εγω εχω ψυγεια που τα πληρωσα τιμη μικρου διαμερισματος, μου κανανε "δωρο" τα wifi module ουτε τα εβαλα ποτε. για το βρυσακι εχεις εγκατασταση (νερο) να πεις θα χω παγακια οσα θελω η θα παρεις ψυγειο με παγουρι κι αντι ν'αδειαζεις νερο απο το μπουκαλι στο ποτηρι θα καθεσαι στο βρυσακι να τραβας νερο απο το παγουρι? Εχω την εντυπωση οτι μερικες φορες ορισμενοι ποστερ αυτοπαγιδευονται σε χαζομαρες ... δεν εχεις καθόλου αδικο σ αυτά που μου λες, γι αυτο τα πα εδω για να με ξεμπερδεψετε. κ επειδη εμεις οι γυναικες για ολα εχουμε δικαιολογια, το wifi το θέλω να μου ρχετε ειδοποιηση στο κινητό όταν καποιος απ τη οικογενεια παρατάει την πορτα ανοιχτη του ψυγείου και γιατι απο εφαρμογή λογικά θα ναι πιο ευκολη η ρυθμιση του ψυγείου αντι απ το καντράν.. οθονη στη πορτα με μπλε φωτάκια , α παπα ομορφιες τη νυχτα. παγουρι βρυσακι για 4 μηνες το καλοκαίρι.. κ το χειμωνα θα βρωμαει το νερο ...βλακειες όντως. αφου το ξερεις η τεχνολογια για πολλους ειναι πολύ ελκυστική ειδικα αμα το χεις με την τεχνολογια. να διναν και την επιδοτηση... καλα που θα ταν. παντως ευχαριστω για το ξεμπερδεμα. ελπιζω να ανοιξει (ή υπαρχει ) νημα εδω στο φορουμ για ολους εμας το 86%-90% που θα βαλουμε το χερι στη τσεπη για να γλυτωσουμε απ τη δεη με κριτικες για μη ενεργοβορες συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε είναι αυτό που έλεγα (και άλλοι επίσης) , ότι ζήτημα είναι να θα εκτελεστουν τα μισα pass. πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν ούτε οι μισές συσκευές απ ότι έχει δηλωθεί. άλλοι δηλώσαν ότι να ναι απλά επειδή μπορούν, άλλοι νομίζαν ότι θα πάρουν τις συσκευές τζάμπα, άλλοι και να θέλουν δεν έχουν τα χρήματα ούτε για τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Γενικά ό,τι να ναι η υπόθεση, για κλάματα εχει γεμισει η χωρα επαγγελματίες επιδοματακηδες... εαν μπορουσαν θα έκαναν και αιτησεις fuel pass χωρις να εχουν οχημα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, flo1 είπε Έχει εγκριθεί η αίτηση μου αλλά δεν έχω παλιό κλιματιστικό να δώσω για ανακύκλωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο με την επιδότηση? Βρες ένα μεταχειρισμένο όσο πιο παλιό, όσο πιο φθηνό. Αρκεί να λειτουργεί. Πχ https://www.xe.gr/SPITI_KHPOS/klimatistika|ad-785269913.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Βρες ένα μεταχειρισμένο όσο πιο παλιό, όσο πιο φθηνό. Αρκεί να λειτουργεί. Πχ https://www.xe.gr/SPITI_KHPOS/klimatistika|ad-785269913.html το οποιο και θα πρεπει να εγκαταστησει κ να λειτουργεί (οποτε θελει κ τηλεχειριστήριο) αρα τα 110-120 συνολο δε τα γλυτωνει... για να παρει τι; 50% επιδότηση για ενα αντιστοιχο a/c των 400€ και να δωσει τα 200 (συν 100 απεγκατασταση-εγκατασταση νεου); αρα τι θα εχει κερδισει ; 🤣 και καπως ετσι αυτοι που οντως ηθελαν να αλλαξουν συσκευες, δε θα αλλαξουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, paylidis είπε το οποιο και θα πρεπει να εγκαταστησει κ να λειτουργεί (οποτε θελει κ τηλεχειριστήριο) αρα τα 110-120 συνολο δε τα γλυτωνει... για να παρει τι; 50% επιδότηση για ενα αντιστοιχο a/c των 400€ και να δωσει τα 200 (συν 100 απεγκατασταση-εγκατασταση νεου); αρα τι θα εχει κερδισει ; 🤣 και καπως ετσι αυτοι που οντως ηθελαν να αλλαξουν συσκευες, δε θα αλλαξουν... Είμαι ο μόνος που πιστευει οτι θα βρεθεί ο "επαγγελματίας" που θα κάνει την πώληση , χωρίς να ελέγξει το κλιματιστικό; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από SilentVoice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, SilentVoice είπε Είμαι ο μόνος όπου θα βρεθεί ο "επαγγελματίας" που θα κάνει την πώληση , χωρίς να ελέγξει το κλιματιστικό; σαφως και οχι... αλλα τουλαχιστον εχεις κλιματιστικο Κ για να το "ελεγξει" θα παρει κατι να πιει μια μπυρα αν δεν ειναι φιλος ή συγγενης σου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, washcloud είπε ...γυναίκα είναι ρε μπαγλά, θέλει την βολή της, τα γκατζετάκια της, τα ψιψιψόνια και τα μπιχλιμπίδια της - την "διασκεδάσή" της (ακόμη και με το ψυγείο) γενικά (και φυσικά ως γυναίκα έχει τα "θέλω" της.....). Μόλις μπήκε άλλωστε, μην την παίρνεις κι απ' τα μούτρα (γυναίκα είπαμε), άσε να νιώσει άνετα...(άμα λέει "η ζωή μου μια περιπέτεια" και καλαμάκια για απόψυξη και αρχαίες πολυκατοικίες και γενικά "ξέδωσε" με την ευκαιρία λίγο με το να λέει "τα δικά της", πα' να πει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τελικά κα'να United ή κα'να Budget τώρα που την κόψανε στην επιδότηση, χωρίς γουάι-φάγια και τα κρύα τα νερά....Ε άσε να τα "ονειρεύεται" τουλάχιστον - Dreaming Is Free που λέει και το άσμα....) ετσιιιιii.... θέλω χαι τεκ. και το κολπο με τα καλαμακια δεν θα σας το πω ποτε. οχι ενταξει μωρε , μια χαρα καλοπροαιρετος ήταν . δεν εχει αδικο σ αυτα που μου λεει. και να σου πω, τα ματια μου κανουν αστρακια , εχω διαβασει εκατονταδες αξιολογησεις στο σκρουτζ , μεχρι να βρω που μιλατε για μαρκες ψυγείων , και οσο δεν μας εχουν κραξει για το εκτος θέματος , ποια ειναι η καλυτερη μαρκα στα ψυγεία ...? και απο ποιες μαρκες μακρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Άρχισαν τα sms με την έκδοση των voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχουμε λάβει ακόμα SMS, αλλά πάτησα το κουμπάκι. Είπαν να βάλουν το κουμπάκι και ας μην δουλευει Update: Στο 2ο click , δουλευει το μήνυμα της περιγραφής Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από SilentVoice 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, Bitbit είπε είναι αυτό που έλεγα (και άλλοι επίσης) , ότι ζήτημα είναι να θα εκτελεστουν τα μισα pass. πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν ούτε οι μισές συσκευές απ ότι έχει δηλωθεί. άλλοι δηλώσαν ότι να ναι απλά επειδή μπορούν, άλλοι νομίζαν ότι θα πάρουν τις συσκευές τζάμπα, άλλοι και να θέλουν δεν έχουν τα χρήματα ούτε για τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Γενικά ό,τι να ναι η υπόθεση, για κλάματα και το χειροτερο απ ολα... τα λεφτα που θα περισσεψουν.... τι θα τα κανουν.... θα τα ριξουν στους υπολοιπους επιλαχοντες... οχι αμεσα μην τρελαθείτε ... μεχρι να γινουν οοόλες οι αγορες , οοολες οι ανακυκλωσεις και οοολες οι εγκαταστάσεις ....για του χρονου τον αυγουστο μιλάω και αν ..... ή θα τα κάνουν γαργαρα....? αν ειμαι οφ τοπικ ή σε danger zone μου το λετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, Bitbit είπε είναι αυτό που έλεγα (και άλλοι επίσης) , ότι ζήτημα είναι να θα εκτελεστουν τα μισα pass. πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση να αγοραστούν ούτε οι μισές συσκευές απ ότι έχει δηλωθεί. άλλοι δηλώσαν ότι να ναι απλά επειδή μπορούν, άλλοι νομίζαν ότι θα πάρουν τις συσκευές τζάμπα, άλλοι και να θέλουν δεν έχουν τα χρήματα ούτε για τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλ. Γενικά ό,τι να ναι η υπόθεση, για κλάματα Η μεγαλύτερη διαφορά στο πρόγραμμα θα προκύψει από το ότι για κλιματιστικά έχουν υπολογίσει (και καπαρώσει) για τον καθέναν την επιδότηση για αγορά 24αριού. Όταν οι περισσότεροι πάρουν 9άρια ή 12άρια, και άρα χρησιμοποιήσουν μικρότερη επιδότηση, οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι τεράστιες. Μαζί με όσους δεν θα πάρουν τίποτα επειδή έκαναν αίτηση για πλάκα (ή δεν έχουν μαντήλι για κλάμα). Και κάπως έτσι περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα διαφημιστεί ότι η απλόχερη εξουσία "επεκτείνει το πρόγραμμα" και βάζει μέσα κι άλλους δικαιούχους από αγάπη και ενδιαφέρον για τον πολίτη. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα διέλυσε την αγορά, εκτόξευσε τις τιμές στον θεό και ακόμα και αυτοί που θα αγοράσουν με επιδότηση είναι ζήτημα αν τελικά γλιτώσουν κανά 50άρικο σε σχέση με το αν έπαιρναν το ίδιο μηχάνημα πέρσι στην αγορά κανονικά (μη δώσουν και παραπάνω). Μπούρδες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα