LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, tryfos είπε Έχουνε βγει τα οριστικά, στην αίτηση του καθενός βλέπετε αποτέλεσμα και τις ίδιες τις επιταγές με τα ποσά. Εμένα στην αίτηση γράφει εγκεκριμένη αλλά την επιταγή που την βλέπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Πάτα δίπλα στο όνομα σου στις 3 τελίτσες αφού μπεις στην πλατφόρμα με τους κωδικούς σου. Σου ανοίγει μενού δίπλα και πάτα μετά στο "οι επιταγές μου" και τις βλέπεις. Νομίζω όμως δεν λειτουργούν ακόμα. Για να τις χρησιμοποιήσεις, πρέπει πρώτα να λάβεις ένα οριστικό SMS, που σου λέει ότι έχεις ενταχθεί. Και μετά θα μπορείς να τις κατεβάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, makevius είπε Άλλη μια αξιοκρατική μέθοδος. Έκανα ένσταση επειδή δεν είχανε βάλει το παιδί που γεννήθηκε το 2021 με αποδεικτικό την οικογενειακή κατάσταση απο τον δήμο και ούτε καν αλλάξανε τα μόρια των παιδιών. Παίζει και να μην τις κοιτάνε καθόλου. Ενσταση στην ένσταση δεν γίνεται , οποτε πάπαλα. ΑΚΟΜΑ και έτσι να είναι, το παιδί 'δίνει' 6,000 μόρια. Τόσα σου έλειπαν για την ΒΑΣΗ η παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, makevius είπε Άλλη μια αξιοκρατική μέθοδος. Έκανα ένσταση επειδή δεν είχανε βάλει το παιδί που γεννήθηκε το 2021 με αποδεικτικό την οικογενειακή κατάσταση απο τον δήμο και ούτε καν αλλάξανε τα μόρια των παιδιών. Παίζει και να μην τις κοιτάνε καθόλου. Ενσταση στην ένσταση δεν γίνεται , οποτε πάπαλα. ...πάνω απ' όλα γερό να είναι, να μεγαλώσει, γεροί να είστε κι εσείς να το στείλετε φροντιστήρια, να σπουδάσει, και μετά να φύγει εξωτερικό να γλυτώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εμένα στην αίτηση γράφει εγκεκριμένη αλλά την επιταγή που την βλέπω; Πρόεκυψε σφάλμα σε κάποιον απομακρυσμένο διακομιστή. Κωδικός : 01.06, Περιγραφή : Δεν είναι δυνατή προς το παρόν η έκδοση των επιταγών για το αίτημά σας. Η δυνατότητα έκδοσης θα ενεργοποιηθεί σταδιακά για το σύνολο των αιτήσεων εντός των επόμενων 24-36 ωρών. Δοκιμάστε ξανά να εκδώσετε τις επιταγές σας όταν λάβετε το σχετικό ενημερωτικό SMS ή μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, kirileman είπε Πρόεκυψε σφάλμα σε κάποιον απομακρυσμένο διακομιστή. Κωδικός : 01.06, Περιγραφή : Δεν είναι δυνατή προς το παρόν η έκδοση των επιταγών για το αίτημά σας. Η δυνατότητα έκδοσης θα ενεργοποιηθεί σταδιακά για το σύνολο των αιτήσεων εντός των επόμενων 24-36 ωρών. Δοκιμάστε ξανά να εκδώσετε τις επιταγές σας όταν λάβετε το σχετικό ενημερωτικό SMS ή μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος. Ναι το ειδα και ελπιζω να βαλουν παραταση για μετα τις 16/9 γιατι θα χαντακωσω τις διακοπες των παιδιων αν παρω τωρα ψυγειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι το ειδα και ελπιζω να βαλουν παραταση για μετα τις 16/9 γιατι θα χαντακωσω τις διακοπες των παιδιων αν παρω τωρα ψυγειο. Δε μου λες, με το που βγαίνει το κουπόνι πάμε και ψωνίζουμε ή περιμένουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για να ξεκινήσει το πανηγύρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, kirileman είπε Δε μου λες, με το που βγαίνει το κουπόνι πάμε και ψωνίζουμε ή περιμένουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για να ξεκινήσει το πανηγύρι; Λογικα με το που βγει. Οσο για την αγορα εγω θα ηθελα στα φιλτρα του Skroutz να εχει να επιλεγεις ποια καταστηματα εχουν παρει μερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makevius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΑΚΟΜΑ και έτσι να είναι, το παιδί 'δίνει' 6,000 μόρια. Τόσα σου έλειπαν για την ΒΑΣΗ η παραπάνω? Με τα επιπλέον του παιδιού την πέρναγα την βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Περίμενα τόσους μήνες . Δεν έχω κερδίσει κουπόνια. (είμαι στους 86%) Οι τιμές των ψυγείων έχουν ανέβει στο Θεό. Εχω ένα Πιτσο ψυγείο 25 χρονών . Δεν θέλετε να ξέρετε πόσες κιλοβατόρες καίει το χρόνο . ενεργειακή κλάση εξ γουάι ζέτ ο πίτσος. Επειδή δεν το κόβω να μας δώσουν ποτέ επιδότηση , ξέρει κανείς πότε θα ξεφουσκώσουν οι τιμές στους μεγάλους με τα ηλεκτρικά είδη ? Να περιμένω τον Νοέμβρη ? μήπως όταν τελείωσει 15 σεπτεμβρη αυτο με την επιδότηση ξαναπέσουν οι τιμές ? Τι να κάνω? να ψαχτώ , από σκρουτζομάγαζα για ψυγείο? (τις φοβάμε τις ιντερνετικές αγορές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, jenny1972 είπε Περίμενα τόσους μήνες . Δεν έχω κερδίσει κουπόνια. (είμαι στους 86%) Οι τιμές των ψυγείων έχουν ανέβει στο Θεό. Εχω ένα Πιτσο ψυγείο 25 χρονών . Δεν θέλετε να ξέρετε πόσες κιλοβατόρες καίει το χρόνο . ενεργειακή κλάση εξ γουάι ζέτ ο πίτσος. Επειδή δεν το κόβω να μας δώσουν ποτέ επιδότηση , ξέρει κανείς πότε θα ξεφουσκώσουν οι τιμές στους μεγάλους με τα ηλεκτρικά είδη ? Να περιμένω τον Νοέμβρη ? μήπως όταν τελείωσει 15 σεπτεμβρη αυτο με την επιδότηση ξαναπέσουν οι τιμές ? Τι να κάνω? να ψαχτώ , από σκρουτζομάγαζα για ψυγείο? (τις φοβάμε τις ιντερνετικές αγορές ) 25 χρονών. Γιατί δεν το πήρες τον Ιανουάριο? Δεν υπήρχε προγράμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 24/7/2022 στις 4:40 ΜΜ, washcloud είπε Στις 24/7/2022 στις 4:40 ΜΜ, washcloud είπε μήπως νομίζει ότι πήρε την επιδότηση ??? 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 25 χρονών. Γιατί δεν το πήρες τον Ιανουάριο? Δεν υπήρχε προγράμμα γιατί μόλις άκουσα για το πρόγραμμα , και για τις ενεργοβόρες συσκευες , τότε ξύπνησα και καταλάβα γιατι μου χει πιει το αίμα η δεη τόσα χρόνια. ε και μετά περίμενα να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, jenny1972 είπε Δεν θέλετε να ξέρετε πόσες κιλοβατόρες καίει το χρόνο . ενεργειακή κλάση εξ γουάι ζέτ ο πίτσος Εγώ θέλω. Για πες. 37 λεπτά πριν, jenny1972 είπε Επειδή δεν το κόβω να μας δώσουν ποτέ επιδότηση , ξέρει κανείς πότε θα ξεφουσκώσουν οι τιμές στους μεγάλους με τα ηλεκτρικά είδη ? Να περιμένω τον Νοέμβρη ? μήπως όταν τελείωσει 15 σεπτεμβρη αυτο με την επιδότηση ξαναπέσουν οι τιμές ? Τι να κάνω? να ψαχτώ , από σκρουτζομάγαζα για ψυγείο? (τις φοβάμε τις ιντερνετικές αγορές ) ...κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά πότε να πάρεις. Μια καλή πιθανότητα είναι τις "Black Friday" μέρες. Το θέμα είναι πόσο θα έχουν πάει τότε, για να κατέβουν πόσο...Γενικά μην περιμένεις πολλά από πτώσεις τιμών. Όσο @#!^@#! το θέμα "ενέργεια" (ΦΑ/πετρέλαιο), τόσο ΤΑ ΠΑΝΤΑ θ' ακριβαίνουν, δεν θα πέφτουν. Κι όσο "θα περιμένεις", ο,,,Πίτσος θ' αποδειχτεί (ξέρεις τί - μην το γράφω και φάω κα'να ban...) με την κατανάλωσή του και τί θα σου κοστίζει σε ρεύμα (το οποίο επίσης θ' ακριβαίνει με τον καιρό κτλκτλ). Γενικά πρέπει να ελέγχεις συνέχεια την αγορά. Και μέσω Σκρουτζ ας πούμε, αλλά και τα μεγαλομάγαζα που ίσως έχεις κοντά σου (μην ξεχνάς πως σε περίπτωση βλάβης, αν πάρεις από κάπου που δεν θ' αναλαμβάνει την μεταφορά, την έκατσες, αν είναι μακρυά. Άσχετα που υποτίθεται αναλαμβάνει η αντιρποσωπεία, διότι η εγγύησή της πιθανώς θα είανι διετής κτλκτλ). Βάλε στο μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα "μέχρι τέλος Σεπτέμβρη (Πχ) να έχω βρει/πάρει ψυγείο", και στο μεταξύ κοίταζε παντού. Δεν ξέρω εάν συνεχίζει αν ισχύει, αλλά τα περασμένα 2-3 χρόνια το Πράκτικερ έδινε δική του 3ετή εγγύηση - έχε το υπ' όψη. Αλλά δες και στα άλλα μεγάλα όπως Leroy, Media Markt, αν τυχόν έχεις τέτοια σχετικά κοντά. Ιδανικά το πολύ να βρεις κα'να παλιότερο μοντέλο (2-3 χρόνων) που να είναι χαμηλότερης τιμής λόγω ξεστοκαρίσματος, κι ας μην είναι "τοπ" ενεργειακής κλάσης (άλλωστε μεταξύ κλάσεων δεν παίζει και ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά - εννοώ σιγά την διαφορά αν πχ το ένα καίει 220kWh τον χρόνο, και το άλλο 190...Το θέμα είναι να μην καίει τόσο ΤΟΝ ΜΗΝΑ). Το πιθανότερο πάντως για να βρεις κάτι οικονομικό "άμεσα", είναι να χρειαστεί να κάνεις η ίδια,,,,"έκπτωση" στα θέλω σου (χρώμα, σχήμα, μάρκα, εσωτερική διαρρύθμιση κτλ) πρωτ' απ' όλα. Αλλά σίγουρα όλο και κάτι θα βρεις, ψάχνοντας. Αλλά καλύτερα όχι από "σκρουτζομάγαζα", όχι τόσο "για να μην σ' εξαπατήσουν" (όπως μάλλον φοβάσαι - και καλά κάνεις, γιατί παίζει ΚΑΙ αυτό), αλλά γιατί όπως είπα, αν πάρεις κάτι από μακρυά, επειδή το βρήκες "αρκετά πιο φτηνό εκεί", παίζει να το πληρώσεις παραπάνω, αν γίνει τίποτα και χρειαστείς υποστήριξη, είτε και άμεσα, αλλά κυρίως μετά το πέρας της εγγύησης... 12 λεπτά πριν, jenny1972 είπε μήπως νομίζει ότι πήρε την επιδότηση ??? ...δεν έχω ιδέα Τζένη μου, την marmagia ρώτα - δική της γνωστή ήτανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Το δικό μου ψυγείο 15 ετών καεί 350 κιλοβατώρες τον χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, washcloud είπε Εγώ θέλω. Για πες. (πρωτη φορά στο insomnia , ελπιζω να πατησα σωστά την παραθεση απάντηση ) πριν λίγες μέρες με την αφορητη ζέστη / 8h ελειπα απ το σπιτι/ μόνο το ψυγειο στη πριζα/ (και με πολυ κακο αερισμό στη πισω μεριά , και ντουλαπι επάνω/ iq ραδικιου ο μαραγκος πριν 25 χρόνια) / λογικα και πάλι δεν δουλευε το μοτερ και τις 8 ωρες , αφου κανεις δεν ανοιγοκλεινε την πορτα / μέτρηση 29.384,95 / και μετά από 8 h μετρηση 29.386,45 = 1,5 kwh στις 8 h . μάλλον 4,5 kwh την μερα, μάλλον δηλαδη 1.642 το χρόνο. !!! μπορει λιγοτερα ... μπορει περισσότερα . Πριν χρόνια που ψαχνομουνα παλι ποιος μου κλέβει ρευμα, ναι ετσι νόμιζα, τραβηξα το ψυγειο και θυμάμαι κάτι σε 550watt και η χαζη δεν έδωσα βάση. Οταν θα πάει στην ανακύκλωση θα μαθω ακριβως . Τωρα δεν το τραβάω , είναι στα τελευταια του . καιει απο παντού. όπώς κάθε καλοκαίρι , κατι νεράκια απο κάτω χάνει που και που . αμα το τραβηξω να δω τα κιλοβατ , τετελεστε. 30 λεπτά πριν, washcloud είπε Εγώ θέλω. Για πες. ...κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά πότε να πάρεις. Μια καλή πιθανότητα είναι τις "Black Friday" μέρες. Το θέμα είναι πόσο θα έχουν πάει τότε, για να κατέβουν πόσο...Γενικά μην περιμένεις πολλά από πτώσεις τιμών. Όσο @#!^@#! το θέμα "ενέργεια" (ΦΑ/πετρέλαιο), τόσο ΤΑ ΠΑΝΤΑ θ' ακριβαίνουν, δεν θα πέφτουν. Κι όσο "θα περιμένεις", ο,,,Πίτσος θ' αποδειχτεί (ξέρεις τί - μην το γράφω και φάω κα'να ban...) με την κατανάλωσή του και τί θα σου κοστίζει σε ρεύμα (το οποίο επίσης θ' ακριβαίνει με τον καιρό κτλκτλ). Γενικά πρέπει να ελέγχεις συνέχεια την αγορά. Και μέσω Σκρουτζ ας πούμε, αλλά και τα μεγαλομάγαζα που ίσως έχεις κοντά σου (μην ξεχνάς πως σε περίπτωση βλάβης, αν πάρεις από κάπου που δεν θ' αναλαμβάνει την μεταφορά, την έκατσες, αν είναι μακρυά. Άσχετα που υποτίθεται αναλαμβάνει η αντιρποσωπεία, διότι η εγγύησή της πιθανώς θα είανι διετής κτλκτλ). Βάλε στο μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα "μέχρι τέλος Σεπτέμβρη (Πχ) να έχω βρει/πάρει ψυγείο", και στο μεταξύ κοίταζε παντού. Δεν ξέρω εάν συνεχίζει αν ισχύει, αλλά τα περασμένα 2-3 χρόνια το Πράκτικερ έδινε δική του 3ετή εγγύηση - έχε το υπ' όψη. Αλλά δες και στα άλλα μεγάλα όπως Leroy, Media Markt, αν τυχόν έχεις τέτοια σχετικά κοντά. Ιδανικά το πολύ να βρεις κα'να παλιότερο μοντέλο (2-3 χρόνων) που να είναι χαμηλότερης τιμής λόγω ξεστοκαρίσματος, κι ας μην είναι "τοπ" ενεργειακής κλάσης (άλλωστε μεταξύ κλάσεων δεν παίζει και ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά - εννοώ σιγά την διαφορά αν πχ το ένα καίει 220kWh τον χρόνο, και το άλλο 190...Το θέμα είναι να μην καίει τόσο ΤΟΝ ΜΗΝΑ). Το πιθανότερο πάντως για να βρεις κάτι οικονομικό "άμεσα", είναι να χρειαστεί να κάνεις η ίδια,,,,"έκπτωση" στα θέλω σου (χρώμα, σχήμα, μάρκα, εσωτερική διαρρύθμιση κτλ) πρωτ' απ' όλα. Αλλά σίγουρα όλο και κάτι θα βρεις, ψάχνοντας. Αλλά καλύτερα όχι από "σκρουτζομάγαζα", όχι τόσο "για να μην σ' εξαπατήσουν" (όπως μάλλον φοβάσαι - και καλά κάνεις, γιατί παίζει ΚΑΙ αυτό), αλλά γιατί όπως είπα, αν πάρεις κάτι από μακρυά, επειδή το βρήκες "αρκετά πιο φτηνό εκεί", παίζει να το πληρώσεις παραπάνω, αν γίνει τίποτα και χρειαστείς υποστήριξη, είτε και άμεσα, αλλά κυρίως μετά το πέρας της εγγύησης... ...δεν έχω ιδέα Τζένη μου, την marmagia ρώτα - δική της γνωστή ήτανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα