kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για τα κλιματιστικά, βλέπω ότι πρέπει η νέα συσκευή να είναι Α++ ή Α+++. Δηλαδή αυτό δεν μπορώ να το πάρω; Αν και στον Κώτσο είναι μέσα (με μειωμένη τιμή, όπως διαπιστώνω), οπότε case closed. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από kirileman
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχουν ΤΟΣΑ αλλά. Πάνω από 1.000 είδα τελικά μπήκανε? η φαση θα ειναι σαν το κινουμαι ηλεκτρικα που ειχαν αλλη τιμη μετρητα και άλλη με επιδότηση?
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Τελικα αυτο το 16/9 δεν θα παρει παραταση και τα κουπονια ποτε εχουν σκοπο να τα δωσουν;
Manolo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 αναρτηθηκε και στο σαιτ τους μητρωο με εγκεκριμενες συσκευες, τεχνικους και καταστηματα. οποιος εχει κουραγιο να τα δει https://allazosyskevi.gov.gr/mitroa/
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, Manolo7 είπε αναρτηθηκε και στο σαιτ τους μητρωο με εγκεκριμενες συσκευες, τεχνικους και καταστηματα. οποιος εχει κουραγιο να τα δει https://allazosyskevi.gov.gr/mitroa/ ....δε γαμπιπ κι αυτοί κι οι γρύλλοι τους
rus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Βρε παιδες, πως ξερει καποιος αν εγκριθηκε ή οχι η αιτηση του? Στη δικη μου δε γραφει οτι εγκριθηκε, αρα να υποθεσω οτι απορριφθηκε? Μου εχουν βγει λεει 383ε, επιδοτηση 45%, αλλα απο κει και περα τιποτα.... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από rus
tryfos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Manolo7 είπε αναρτηθηκε και στο σαιτ τους μητρωο με εγκεκριμενες συσκευες, τεχνικους και καταστηματα. οποιος εχει κουραγιο να τα δει https://allazosyskevi.gov.gr/mitroa/ Κατάλαβα...από μια γρήγορη ματιά ισχύει το "όποιος είναι στο πρόγραμμα οι τιμές +15-20% πάνω και στις τελευταίες θέσεις στο Σκρουτζ, όποιος είναι ψηλά στο Σκρουτζ δεν είναι στο πρόγραμμα".
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, rus είπε Βρε παιδες, πως ξερει καποιος αν εγκριθηκε ή οχι η αιτηση του? Στη δικη μου δε γραφει οτι εγκριθηκε, αρα να υποθεσω οτι απορριφθηκε? Μου εχουν βγει λεει 383ε, επιδοτηση 45%, αλλα απο κει και περα τιποτα.... Πόσα μόρια έχεις?
rus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πόσα μόρια έχεις? Σε ποιο σημειο σου δειχνει αυτα τα μορια?
tryfos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Το πρόγραμμα θα προχωρήσει τελικά; Τί γίνεται; Μετά τον αρχικό σκοτωμό τώρα η απόλυτη σιγή. Κάτι ετοιμάζουν μου φαίνεται ή δεν θέλουν να χαθεί επικοινωνιακά στο 15Αύγουστο;
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, rus είπε Σε ποιο σημειο σου δειχνει αυτα τα μορια? Μπαίνεις στην αίτηση και κάπου γράφει σύνοψη 1 ώρα πριν, tryfos είπε Το πρόγραμμα θα προχωρήσει τελικά; Τί γίνεται; Μετά τον αρχικό σκοτωμό τώρα η απόλυτη σιγή. Κάτι ετοιμάζουν μου φαίνεται ή δεν θέλουν να χαθεί επικοινωνιακά στο 15Αύγουστο; Στις ενστάσεις είμαστε. Ψάχνουν κανένα κομπιναδορο
geodimis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπαίνεις στην αίτηση και κάπου γράφει σύνοψη Στις ενστάσεις είμαστε. Ψάχνουν κανένα κομπιναδορο Δεν τελείωσαν οι ενστάσεις; Υποτίθεται Δευτέρα τελείωνε η 7η και τελευταία μέρα των ενστάσεων..
rus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπαίνεις στην αίτηση και κάπου γράφει σύνοψη Για τη βαθμολογια λες? 26,500. Λοιπον?
GREGORYMO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, rus είπε Για τη βαθμολογια λες? 26,500. Λοιπον? Είσαι εκτός . 50,400 είναι η βάση. ΥΓ. Όσοι επιλαχόντες και να επιλέγουν στο 2' γύρω είναι αδύνατο να πέσει η βάση στο 26,500
rus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είσαι εκτός . 50,400 είναι η βάση. ΥΓ. Όσοι επιλαχόντες και να επιλέγουν στο 2' γύρω είναι αδύνατο να πέσει η βάση στο 26,500 Δηλ. κατω απο 50 χιλ, δε παιρνει κανεις?? Η βαθμολογια προκυπτει απο τη φορ. δηλωση του '20, σωστα? Μετρανε και τα τεκμηρια? Δηλ. απ οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι τελειως απορος για να μπεις στο προγραμμα.... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα