eidikos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, chrisdevilx3 είπε Απο το site κάνοντας login. allazosyskevi.gov.gr/ Μου βγάζει αυτό Προβολή - Ανανέωση οικονομικών στοιχείων Μέσω αυτής της σελίδας μπορείτε να ανανεώσετε τα στοιχεία σας από τους φορείς διαλειτουργικότητας. Παρακαλούμε ελέγξτε και επιβεβαιώστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Στοιχεία Μητρώου Κλπ κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, c-max είπε Ειδα την λιστα με τους εγκεκριμενους τεχνικους και ειναι μονο 34. Δηλαδη μονο αυτοι θα μπορουν να κανουν την διαδικασια; Θα χρειαστουν 2 χρονια να βαλουν τοσα κλιματιστικα Αυτά τα στοιχεία από που προέκυψαν; Υπάρχει pdf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, chrisdevilx3 είπε Απο το site κάνοντας login. allazosyskevi.gov.gr/ Νιωθω ασχημα που ξαναρωταω,αλλα δε μπορω να βρω τη δικη μου αιτηση η της μητερας μου. Μπαινω στο gov,και το μονο που βλεπω ειναι ο αριθμος της αιτησης και τα μορια. Καπου αλλου δε μπορω να δω τη λιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι λίστες ανά περιφέρεια, εδώ: https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ Είναι και προτεινόμενο, πάνω-πάνω. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από vsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Το ανώτατο όριο της επιδότησης για κλιματιστικό 710€ δεν είναι? Σε πλαίσιο, κωτσόβολο που τσέκαρα, όταν βάζεις 50% στο εργαλείο υπολογισμού που έχουν εμφανίζει ως ανώτατο ποσό επιδότησης 570€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Το ανώτατο όριο της επιδότησης για κλιματιστικό 710€ δεν είναι? Σε πλαίσιο, κωτσόβολο που τσέκαρα, όταν βάζεις 50% στο εργαλείο υπολογισμού που έχουν εμφανίζει ως ανώτατο ποσό επιδότησης 570€. Φαντάζομαι υπολογίζει τον ΦΠΑ μετά. 570 +24% = ~710 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Τιμή συσκευής: 1300€ Τιμή συσκευής με επιδότηση: €729.00 Ποσό Επιδότησης: €570.00 Λογικά είναι αυτό που λες, αλλά έτσι όπως το εμφανίζουν δε παραπέμπει καθόλου σε αυτό, καθώς οι υπολογισμοί γίνονται με βάση την αρχική τιμή που περιλαμβάνει το φπα. Δηλαδή 1300 που είναι η τιμή με φπα ισούται με 570+730 που δεν έχουν φπα. Εκτός και αν το 1300 που αναγράφουν είναι χωρίς φπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Τελικώς η μόνη επιλογή από μεγάλες αλυσίδες είναι ο κωτσο? Media από όταν έγινε συγχώνευση πήρε τη κάτω βολτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Τελικώς η μόνη επιλογή από μεγάλες αλυσίδες είναι ο κωτσο? Media από όταν έγινε συγχώνευση πήρε τη κάτω βολτα Όπου είναι φθηνότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Θα μπουν και κάποιοι επιλαχόντες. Εσύ, τι σειρά έχεις ? Περιπου 31000 μορια εχω αλλα εχει αλλαξει η οικογενειακη μου κατασταση.Πιστευω οτι αν εκανα νεα αιτηση τωρα θα ημουν δικαιουχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, sonikk είπε Περιπου 31000 μορια εχω αλλα εχει αλλαξει η οικογενειακη μου κατασταση.Πιστευω οτι αν εκανα νεα αιτηση τωρα θα ημουν δικαιουχος. Δεν νομίζω γιατί η βάση είναι γύρω στις 47.000 αν θυμάμαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, sonikk είπε Περιπου 31000 μορια εχω αλλα εχει αλλαξει η οικογενειακη μου κατασταση.Πιστευω οτι αν εκανα νεα αιτηση τωρα θα ημουν δικαιουχος. Έμεινες χήρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, tomtsir είπε Αυτά τα στοιχεία από που προέκυψαν; Υπάρχει pdf; Ναι μεσα στο gov.gr εχει το pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix67 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, vsk είπε Οι λίστες ανά περιφέρεια, εδώ: https://allazosyskevi.gov.gr/apotelesmata-axiologisis/ Είναι και προτεινόμενο, πάνω-πάνω. Ναι το γνωριζω,το εχω δει και βλεπω και τη λιστα,ομως εχει χιλιαδες αιτησεις και δε βρισκω ευκολο τροπο να εντοπισω τη δικη μου.Μπορεις να βοηθησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dimitris156 είπε Το ανώτατο όριο της επιδότησης για κλιματιστικό 710€ δεν είναι? Σε πλαίσιο, κωτσόβολο που τσέκαρα, όταν βάζεις 50% στο εργαλείο υπολογισμού που έχουν εμφανίζει ως ανώτατο ποσό επιδότησης 570€. Το λέει ρητά και στην αίτηση σου. Το 710 είναι για 24αρι μηχάνημα, για μικρότερα μηχανήματα η επιδότηση μικραίνει. Άλλη μεγάλη κομπίνα του προγράμματος... Κάνεις δεν έχει πει ότι μόνο και μόνο από αυτή τη διάφορα τα μισά λεφτά σχεδόν του προγράμματος θα περισσέψουν και για αυτό θα μπούνε κι άλλοι. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από elgrec0,
Προσωρινά αποτελέσματα!
Έχει προταθεί από Thresh
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα